Első benyomások

Nekem ugyanez a véleményem van róla, szóval szerintem igen :smiley: Jó, nyilván vannak ennek a márkának is kevésbé jó palettái vagy termékei, de én szeretem őket tényleg, használom is sokat. Pedig van itthon ABH, Zoeva, tarte, Too Faced, stb., de sokszor előkapom a Revolution cuccokat, mert szerintem jók :smiley:

2 Likes

Szuper :smiley:
A másik palettámat még nem használtam tőlük, a harmadikkal meg hadilábon állok, de most az lesz a feladat, hogy leteszteljem őket :slight_smile:

1 Likes

Kiko Coral szemhéjstiftjét bevettetem múlt héten, de vegyesek az érzéseim. Állagra szuper, krémes, könnyen használható, elképesztően gyönyörű a színe, apró aranycsillámok is vannak benne. Viszon 2 óra után lekopott a mozgó részről (rejtett szemhéjam van). Lehet várnom kellett volna, hogy “száradjon” egy kicsit? Majd kipróbálom így is, csak meglepődtem. A multicolor van még meg, de azt a külső v-be használom, ott nem voltam ilyen gondjaim.

2 Likes

Holika Aqua Petit BB
https://kremmania.hu/kremek/holika-holika-watery-petit-bb-spf25-pa

@Kokapu már annyit említette, hogy muszáj volt kipróbálnom. A PC világoskék színezett fényvédős hidratálójának keresem, na nem az utódját, csak használható alternatíváját. Megvan.
Ilyen is rég volt, hogy első használatnál éreztem, ez okés lesz. Mivel sima fényvédő fölé használom a PC-t is, elsősorban a fedés miatt kell.
Nagyon hasonlít a PC-re nálam, de van amiben jobb. A színárnyalat hűvösebb tónusú, nagyon picit sötétebb, pont jó, mert télen fizikai fényvédőt használok, az meg valamennyit azért világosít.
Jobb a fedése, nekem ez már alapozó kategória. Minimális illata van, nem zavaró. Szépen el lehet dolgozni. És ami érdekes a pirosító olyan szépen mutat rajta, hogy csak néztem nagyokat.
Próbáltam már több, jóval drágább cuccot (Shiseido, Bobbi Brown) de ez a kis 2700 Ft-os koreai sokkal jobb. Pipa.
Köszi a tippet. :blush:

11 Likes

Én is innen kaptam a tippet, még Anett ajánlotta. Nyáron mást nem is használtam.

Örülök, hogy neked is bevált!

2 Likes

Köszi a véleményt, ezt ki fogom próbálni. Notinon lehet is rendelni.

1 Likes

és makeup.hu-n

1 Likes

Egyébként annak a kalendáriumos body shopos videónak a hatására amit ma megosztottam , ma a body shopos mini mangós tusival fürödtem, mert annyira áradozott a csaj róla a videóban :D. Hát visszaszívom amit mondtam hogy semmi extra :D. A flakonból egész más illata van. Mikor fürödtem vele nagyon finom mangó illatot éreztem és azonkívül mintha éreztem volna még valami fűszeres illatot is, egyszóval nekem is nagyon tetszik :heart_eyes:.

Én is néztem már videót az ideiről. Tavaly azt vettem, de még mindig egy csomó bontatlan cuccom van belőle úgyhogy tuti nem azt veszem meg. Amúgy jó kis kalendárium.

1 Likes

@BlackXentric, mennyiért vetted a tavalyit? Mikor szokták elkezdeni árulni a kalendáriumokat?.

Talán 22000 ft volt de nem emlékszem pontosan. Nem tudom mikor kezdték árusítani, de én már egy újra töltés alkalmával szereztem be. Érdemes figyelni az oldalukat, ha tényleg akarod. Ezt tuti beharangozzák.

1 Likes

Nem tudom mennyire számít első benyomásnak, legyen inkább maszkos első benyomás :slight_smile:

Nars - Orgasm és Kiko Sicilian Notes Coral sunset pirosítók

Meglepődtem, de igazán maszkbarát pírek, nem szedte le a maszk, pedig rengeteg órát volt rajtam és dögmeleg van a héten. Sokat vaciláltam pedig, érdemes-e teljes sminket készítenem, ha utána 5-6 órákat ülök a suliban, de megérte :slight_smile: Akkor is ha csak rövid ideig voltam maszk nélkül amíg begyalogoltam, de az érzés, hogy mégis csinibe vágtam a kis pofim így is csodálatos :smiling_face_with_three_hearts:

5 Likes

Akkor a pírek is átmentek a vizsgán :wink:

1 Likes

Bizony :blush:
Ez a Kiko kiadás, kár, hogy anno nem kértem barinőmet, hogy hozzon, a fene se gondolta, hogy ilyen jó! Úgy kipróbálnék más színeket is :smiling_face_with_three_hearts: Hátha felbukkannak zsibin mint ez is :smiley:

1 Likes

Ma reggel kipróbáltam ezt a kis 4-es Pat Mcgrath palettát. A bordó kivételével mindegyik színt felpakoltam a szemhéjamra és az UD bronzosítómmal satíroztam el a széleket. Alapként a Pupa szemhéj sticket használtam. Reggel 6:30-tól este 9-ig volt rajtam a smink és meg sem mozdult. A legvilágosabb fényes, extra szikrázó színt ujjal vittem fel mert az ecset alig vett fel belőle anyagot. Kicsit le is potyogott a csillàm az arcomra, de nap közben nem vettem észre további pergést. Mindent összevetve a végeredmény nagyon szép lett, elképesztően fényes, csillogó de mégis hordható szemsmink. A paletta nem tartalmaz matt színt. A barnáról a pan alapján azt gondoltam meleg csokoládébarna, de az én szememen inkább hideg tónusú sötétbarna, már-már barnásfekete. A színek mindegyike jól kihasználható, ami számomra nagyon fontos.
Kép

12 Likes

Nem első benyomás, de gondoltam leírom végre az @Amadea tól beszerzett Hourglass Ambient Lighting Powderrel kapcsolatos tapasztalataimat. Kíváncsi voltam a hatására de féltem is, hogy csalódást fog okozni ahogy az Artdeco. Utóbbi ugyanis nagyon természetellenesen mutatott az én tág pórusú bőrömön. Az igaz, hogy lágy fénybe vonta az arcot de olyan ráncokat hozott előtérbe a homlokon amikről nem is tudtam. Látszott az is, hogy valami fényes por ül az egèsz arcomon. Nem volt jó számomra, na.
De ez a Hourglass egy csoda. Most is látom a pórusokat meg a hegeket, azokat nem is tudja eltüntetni semmi. De mégis annyira üde kinézetet kölcsönöz, hogy reggelente alig várom, hogy a kezembe vegyem. Csináltam előtte utána fotókat is. Telefonon szerintem jól látszik a különbség, nem tudom ebből számítógépen mennyi látszik. Mondjátok, hogy nem csak én képzelem azt, hogy üdébb, egységesebb és lágyabb vele a végeredmény.
Még annyit fűznék hozzá, hogy egyelőre veri nálam a Guerlain púdergyöngyöket is. Külcsínben nem kelhet versenyre a gyöngyökkel de a hatása rajtam látványosabb.
Előtte:
Kép

Utána:
Kép

16 Likes

Olyan mintha egy filter lenne a második képen. Látszik.:blush:

1 Likes

Látszik, tényleg filterhatása van.:slight_smile: Sajnos rajtam nem érvényesült.
A Guerlain gyöngyöket mennyire ajánlanád?

Velem is csodát művel! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Én látom a különbséget. Nekem is a Hourglass a nyerő a Guerlain púder gyöngyök csak szépek,de semmit nem csináltak rajtam. Kétszer vettem meg és el is adtam 2x.

1 Likes