Első benyomások

Kipróbáltam a Bambi spirált, nekem tetszik, szerintem szépen hosszabbítja a pillákat, tényleg nagyon szépek lesznek a pillák tőle, nem potyog. Ami biztos, hogy picit nehéz lemosni és néha kicsit összeragadnak a pillák. Ettől függetlenül szeretem, általában jól működik :).

Vichy micellás víz: Nagyon finom illata van :), eddig úgy érzem jobb mint a garnier, valahogy jobb tapintású a bőröm tőle, felfrissít. (sminket nem szedtem le még vele.)

2 Likes

Szandika, esetleg keféld át egy ilyennel spirálozás után a szempillákat, és szépen szétválasztja (én mindig így csinálom.

2 Likes

Annyira kivancsi vagyok, hogy mi lesz a tovabbi hasznalat utani velemenyed. Kerlek, adj majd updatet🤩 Jelen pillanatban ez az egy paletta izgatja a fantaziamat, hogy betegyem a gyujtemenybe😎 (de persze majd csak akciosan es osszel, mert #lowbuy van, ami sikeresen tartok is 2 hete, pedig jonnek a kisertesek😆)

1 Likes

Mindenképp jelentkezem. :innocent: Holnapra egy barackos színösszeállítás van tervben, kíváncsi leszek rá :slight_smile:
Tök ügyes vagy, hogy így tartod a #lowbuy-t. :slight_smile:

1 Likes

@Brunettee
@Gloria

Leteszteltem a spiralt, nekem nagyon bejön. A kefe nem vesz fel sok festeket, nem ragasztja a pillaimat es szepen ivel :slight_smile:

Kép

Edzes utan csinaltam a kepet (ezert all osszevissza a szemoldokom, azt ne nezzetek legyszi😁), egy picit sem maszott felre.
Alul mindig csak a pillak felet szoktam festeni🙈 de igy nagyon jol latszik, hogy ahol festettem ott hosszu, ahol nem, ott meg mintha nem lenne… pedig van, csak szoke es nem latszik😅

9 Likes

Örülök, ha nálad is jól vizsgázott! :slight_smile: Csodás pillákat csinált neked is, és tényleg szuper, hogy bírta az edzést. :slight_smile:

1 Likes

Essence szemöldök és szempilla fixáló: Nekem elsőre működik, jól helyén tartja a szálakat, kellemes viselet :). Pont azt vártam tőle, amit kaptam.

Catrice szemhéjtus: Ez volt a legdrágább de ajj, ennek szinte semmi színe nincsen! Nehéz vele felvinni, mert az ecset néha a szemhéjam közepére is húz pacákat??. Úgyhogy jó szemhéjtust keresek! :). Ezzel még gyakorolni is képtelenség!

1 Likes

Nekem a Makeup Factory tusa vált be, de gyorsan kell vele dolgozni, hamar szárad. Minden más kész katasztrófával végződött amióta megszűnt a L’Orealos tus. A tusfilcekből nem tudok jót ajánlani, mind a kukában landolt nálam, a drága is vacak volt.

2 Likes

@Alsace, szuper hír :rofl::rofl:, abban bíztam ezzel könnyebben menni fog majd a tusvonal :D.

1 Likes

A Bourjois filces tusa jó, otthon majd megnézem melyik fajtám van, mert van belőle több is. Egyetlen bajom vele, hogy azért nem a legtartósabb, úgyhogy fekete porral kell fixálni.

1 Likes

Ne add fel, ha már olyan drága volt. :blush:

Nem tudom, az a tus milyen, de személy szerint én nem szeretem a filces végűeket.

Ha jól emlékszem, anno nekem Lovely tusom volt, igazi szép, mély fekete színt produkált. A kis ecset pont tökéletes volt méretben is, precíz vonalat meghúztam pikkpakk. Amikor elfogyott, újravettem… vagyis benéztem, és filces végűt sikerült. Nem voltam morci. :sweat_smile: Repült is tovább a kukába. :see_no_evil:

2 Likes

Húha, én inkább azt tudom megmondani, mit ne. A Rimmel filces tusa használhatatlan volt…

1 Likes

A Make up factorysat azért félve ajánlom, nem túl olcsó, de a rejtett szememre kiváló, extratartós, extra fekete, nem kell fekete szemhéjpúderrel fixálni, nagyon bejött :slight_smile: Mostanában valami gélesen gondolkodom, hátha azt is szépen fel lehet vinni ecsettel, azért azzal a pici heggyel én is tökre bénázok, már kijött a kezemből a gyakorlat, régen majd’ mindennap használtam :slight_smile:

A géles tus nekem is kívánságlistás, az Inglottal szemezek, de elsőre lehet, hogy majd csak NYX-et veszek.

2 Likes

Majd mesélj, ha beszereztél egyet :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Szerintem érdemes egy olcsóbbat venni elsőre, hiszen a tusvonal leginkább azon múlik, hogy a számodra legjobban kézreálló eszközt veted-e be. Pl. én imádom a géles tusokat, volt Maybelline, most épp L’Oreal, közben pedig @Szandika nem érzett rá, ezért inkább filcessel próbálkozik most.

2 Likes

Köszönöm a megerősítést :slight_smile:
Melyiket kedveled jobban a két említett márka közül? Vagyis, inkább úgy kérdezem, hogy van-e észrevehető különbség közöttük?

Ez a Catrice Brush Ink Liner? Azt én is megvettem, eleinte nekem sem jött belőle, de fejjel lefelé beállítottam a sminkes tárolómba és most már jobb, próbáld meg, hátha beválik.

1 Likes

@bernadettu , az az, megpróbálom :slight_smile:

@Alsace, @Brunettee, @Melodee, @dunaimano köszi szépen! Egyelőre bizonytalan vagyok, hogy mit csináljak :D. Ha újat veszek, milyet vegyek. Biztos jókat ajánlotatok, én vagyok a béna, hogy semmivel sem sikerül:D.

2 Likes