Első benyomások

Igazad van, kellenek olyan paletták is, amikkel nem alkotunk szivárványokat. :slight_smile:
A Carli színei nagyon jók, de még nem érzem a “nagyon kell” érzést. Bár nálam ez hamar változhat :smiley: :crazy_face:

1 Likes

Én a Honey-val szemeztem, de végül megvettem Anheszenamontól a füves palettát abban van arany is meg zöld is… amíg nem tette fel nem is tudtam, hogy mennyire vágyom rá :see_no_evil: :sweat_smile: :rofl: :heart:

5 Likes

Szep a vegeredmeny, es biztos vagyok benne, hogy egy barackos natur sminket par pillanat alatt ossze lehet allitani vele.
Amiert nem fogom megvenni (ahogy az ABH Carlijat sem), az a lilak pigmentalatlansaga. A panekben nagyon szep telitett szineket latok mindket palettaban, aztan ezt swatcholva sem hozzak, szemhejra applikalva meg mar kimondottan ugyeskedni kell es Duraline/glitter glue kell hozzajuk, ami ennel az arkategorianal nekem nem palya. (A Carli azzal is potyog egy hosszu nap vegen a lanyomrol, akivel ez nem esik meg a tobbi palettajaval.)
Partatlan vagyok az UD Ultraviolettel, de a Honey (megvan nekem is) utan nem ezt a pigmentaltsagot vartam. Kivancsian varom a hosszutavu velemenyed, mert ez a szinskala nekem is nagyon tetszik.
@Alsace jo latni, hogy ekkora a romanc kozted es a Carli paletta kozott. Ez az jo az ABH kinalataban, hogy mindenki megtalalhatja a maganak tetszo darabokat. A Melt paletta egy oriasi ugras lesz pigmentaltsagban a Carlihoz vagy a Rivierahoz viszonyitva. :sweat_smile:

3 Likes

Majd a hétvégén kipróbálom azt is, egy darabig kísérletezni fogok vele.
A Honey szerintem egy másik iskola. Ha tud valaki más színekkel hasonló palettát, az szóljon, mert simán megvenném. Ott valami nagyon jó lett. Ahhoz képest ebbe legalább 3x kell belenyúlni, ha színeket szeretnék. Meglátjuk, jelenleg a “kedvelem” kategóriában van. Jövő héten alkalmam lesz tesztelni is, összecsődítettem a családot, a fiúk az ellátmányról fognak gondoskodni, a csajokat pedig kisminkelem. Az lesz az igazi próba. A két Nablám májusban 5-re vizsgázott, esküvői sminkeket csináltam velük.
@Alsace Mikor megláttam, hogy Anheszenamon feltette a palettáját, felcsillant a szemem nekem is. De szerintem jó választás neked, a zöldek miatt főleg :slight_smile:

4 Likes

A füves paletta ,ahànyszor meglàtom, meg akarom venni, olyan csàbìtò. De a szìnek megvannak különböző palettàkban, ezèrt nem engedèlyezem magamnak :crazy_face:

2 Likes

Juj de kíváncsi vagyok a Meltre imádom az újdonságokat felfedezni :heart: (Ez nyilván csak nekem lesz az, de nem baj :smiley: A JS paletta is brutál pigmentált mondjuk :heart_eyes: )

2 Likes

Pedig azt hittem egy paletta már nem tudna meghatni, de aztán rámnézett és mire észbekaptam már ment is az üzenet :sweat_smile: Majd swatcholok neked ha megérkezik :heart:

3 Likes

Anno a Subculture-t iszonyúan szidták, kicsit félve vettem meg, de az az egyik kedvencem, imádom a színeit és egyetlen másik palettám sem olyan pigmentált.
A Smoke Sessionst is bírni fogod.:wink:

1 Likes

Na akkor majd sikítok ha látok valami mézes palettát a zsibin :sweat_smile: Örülök, hogy jól vizsgáztak a paletták a Nablákat én is nagyon szeretem, a monóikkal vagyok sajátos se veled se nélküled kapcsolatban :smiley:

Nagyon kíváncsi vagyok a Meltre is mint minőség, olyan jókat olvastam itt róla, hogy már nem tehettem mást, muszáj volt megvenni, arany is meg zöld is most épp rájuk vagyok gyógyulva :rofl:

1 Likes

Újabban amúgy én is már kipróbálnám a Subculture-t is, hátha éppen előbukkan egy a zsibin. Sajnos tényleg olyan lejáratás ment azzal a palettával kapcsolatban, én már rendesen sajnáltam, mindezt mert porol… de legalább pigmentált és valóban különleges színei vannak, és ilyen még úgysincs a gyűjteményemben.

1 Likes

Igen, porol, de más paletták is, mégse indult ellenük lejáratókampány, szóval semmi szokatlant nem produkál.:slight_smile:

1 Likes

Egyetértek ezzel :slight_smile: Nem tudom miért haragudtak így erre a palettára :frowning:

1 Likes

Akkor bepakolom a subculturet is :joy:. Ott àll szegènykém, előbb nyùlok a denonàèrt ès màs palettákèrt. 15956161698881803767607372106937 Ha gondolod szòlj - gonosz vagyok tudom. De pakoltam ma, ès van egy kis problémàm: shopaholic :smiling_imp::see_no_evil:

9 Likes

Írtam üzit :sweat_smile: Mit rejtegetesz még te kedves kis Jótündér? :heart_eyes::grinning:

4 Likes

Azt megkerdezhetem, milyen szempillaspiralt hasznalsz? Odavissza vagyok a pillaidert😁

1 Likes

Az Essence You better work! spirálját, a Volume&Curl verziót :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm szepen, ezt meg ma be fogom szerezni :grin:

2 Likes

Nagyon szívesen. :slight_smile:
Majd mesélj róla, neked hogy válik be :blush:

2 Likes

Engem is érdekelne, írd meg légyszi milyen. :blush:

1 Likes

Csatlakozom @Alsace kérdéséhez, ezek tényleg kincsek. :blush:

1 Likes