Első benyomások

Sapka nem sokszor volt még rajtam. Ha valaki, te érteni fogod. :smile:

1 Likes

:smiley: Igen, de aztán letojtam, és beszereztem egy két bojtos piros sapit :smiley:Frenetikusan áll, mindenki dicsérte, pedig hát… :smiley:

1 Likes

Legviccesebb, hogy ha fogyok, az arcom akkor is puffancs marad. :smiley: Kegyetlen. :smiley:

2 Likes

@Gloria @koalace ti azt sem tudjátok, hogy mi az a kerek fej.
Hogy mást ne mondjak, soha a büdös életben nem volt még szalmakalapom, mert egyik sem megy rá a fejemre! :sob:
Pedig minden álmom egy nagy karimás szalmakalap, már az is felmerült bennem, hogy csináltatni kéne…

10 Likes

Olyan cuki vagy a képeken. És ilyen szép pofi, meg hibátlan bőr. Na, télen azért is sapkába leszek. :smile:
Abszolút nem panaszkodhatsz.

2 Likes

Nyilván mindenki magát másképpen látja, nem túl objektíven. Ezeken a képeken is nagyon szép a pofid, és ragyogó a bőröd. :slight_smile:

1 Likes

A kerek fejformán van a hangsúly.

Amúgy a sapkával úgy vagyok, hogy inkább hordom, minthogy fázzon a fejem.

4 Likes

Mindenki úgy van jól, ahogy van, adott jelen pillanatban. :slight_smile:

1 Likes

Én konkrétan a szemöldöködre koncentráltam. Ha ezt nem a természet adta, akkor kérlek meséld el a titkot mitől ilyen szép :blush:.

1 Likes

A sajátomat másképp látom, pedig tessék, a kerek szép.:blush:

2 Likes

:blush: Ez természet adta, pontosabban anyukámtól örököltem. Ettől amúgy jóval dúsabb, kb. a harmada ki van szedve ahhoz, hogy ne legyen ősbozont. Sokáig nagyon utáltam egyébként, örülök, hogy végre visszatért a nem túl vékony szemöldökök divatja.

Egyébként sokáig emiatt számomra értelmezhetetlenek voltak a szemöldök termékek. Mostmár használok, de inkább csak alkalmi sminknél, hogy definiáltabb legyen (és ha marad rá időm).

2 Likes

Édi vagy ezeken a képeken, tényleg! Kerek fej ide, vagy oda. :blush:

2 Likes

@Amadea , @koalace köszi szépen a válaszokat!

2 Likes

Régen én gyakran rendeltem az Avonból mert 2 unokatestvérem is tanácsadónő volt. A legelső parfümöm is Avonos volt.
A rúzsok nekem általában csalódást okoztak mert sosem olyan volt a színük élőben mint a katalógusban (tudom vannak kis minták is) Nekem a samponok sem váltak be.
A szemfestékek sem értek sokat de ezeket szerettem:
Púder és pirosítóecset: a mai napig használom és imádom mindegyiket. Puhák, jó minőségűek és még soha egyetlen szál szőrt sem hullattak.
Géles szemceruza: nem is tudom hányszor vettem újra. Brutálisan pigmentált, éjfekete és tartós

6 Likes

Dettó! Sőt van egy első világháború előtti szemhéjpúderecsetem, a mai napig használom azt is.

Én is, én is! :smiley:

3 Likes

Több dobozzal elhasználtam még előző életemben. :smiley: Szerettem.
Engem pl. a Farmasi egy-két terméke is kellemesen meglepett.

2 Likes

A rúzsoknak tényleg nem olyan színük van, mint a katalógusban, én ha rendelek, mindig swatchokat nézek, mert amúgy én szeretem őket, szerintem jó minőségűek.
A géles szemceruzák tényleg szuperek, nekem is ilyen van feketében.

4 Likes

A katalógus nyomdai termék, szóval simán félre tud menni, lehet, hogy kettőt egymás mellé téve sem lesz ugyanolyan.
Viszont a mini rúzsminták jól jöhetnek repülős utazáskor. :grinning:

2 Likes

Invisiboble Sprunchie: Nekem ez nagyon nem jön be. A héten kezdtem a futást. 2 alkalommal ez volt a hajamban. Első alkalommal aznap mosott hajon, másodszor már 3 napos hajon. Mindkétszer éles vonalat hagyott a hajamban, gondolom törte is. A sima Invisiboble nem hagy ilyen nyomot. Nincsenek vastag hajszálaim, de azt hittem ez mégkíméletesebb lesz, mint a sima verzió. Biztos eredeti, drogériában vettem.

2 Likes

Pat Mcgrath Lip balm mini kiszerelés: 2 napja használom. Nekem tetszik. A színtelen verziót kezdtem használni, mert még maszkos időszak van, ill. este a párnámat is kímélném. Reggel nagyon puha a szám és minden barázdát kisimított, mint akinek feltöltötték. Picike, biztos, hogy elfogy majd. Ennél a terméknél komolyan sajnálom, hogy nem tudok belőle nagyot rendelni a vámosok miatt.

5 Likes