Sapka nem sokszor volt még rajtam. Ha valaki, te érteni fogod.
Igen, de aztán letojtam, és beszereztem egy két bojtos piros sapit Frenetikusan áll, mindenki dicsérte, pedig hát…
Legviccesebb, hogy ha fogyok, az arcom akkor is puffancs marad. Kegyetlen.
@Gloria @koalace ti azt sem tudjátok, hogy mi az a kerek fej.
Hogy mást ne mondjak, soha a büdös életben nem volt még szalmakalapom, mert egyik sem megy rá a fejemre!
Pedig minden álmom egy nagy karimás szalmakalap, már az is felmerült bennem, hogy csináltatni kéne…
Olyan cuki vagy a képeken. És ilyen szép pofi, meg hibátlan bőr. Na, télen azért is sapkába leszek.
Abszolút nem panaszkodhatsz.
Nyilván mindenki magát másképpen látja, nem túl objektíven. Ezeken a képeken is nagyon szép a pofid, és ragyogó a bőröd.
A kerek fejformán van a hangsúly.
Amúgy a sapkával úgy vagyok, hogy inkább hordom, minthogy fázzon a fejem.
Mindenki úgy van jól, ahogy van, adott jelen pillanatban.
Én konkrétan a szemöldöködre koncentráltam. Ha ezt nem a természet adta, akkor kérlek meséld el a titkot mitől ilyen szép .
A sajátomat másképp látom, pedig tessék, a kerek szép.
Ez természet adta, pontosabban anyukámtól örököltem. Ettől amúgy jóval dúsabb, kb. a harmada ki van szedve ahhoz, hogy ne legyen ősbozont. Sokáig nagyon utáltam egyébként, örülök, hogy végre visszatért a nem túl vékony szemöldökök divatja.
Egyébként sokáig emiatt számomra értelmezhetetlenek voltak a szemöldök termékek. Mostmár használok, de inkább csak alkalmi sminknél, hogy definiáltabb legyen (és ha marad rá időm).
Édi vagy ezeken a képeken, tényleg! Kerek fej ide, vagy oda.
Régen én gyakran rendeltem az Avonból mert 2 unokatestvérem is tanácsadónő volt. A legelső parfümöm is Avonos volt.
A rúzsok nekem általában csalódást okoztak mert sosem olyan volt a színük élőben mint a katalógusban (tudom vannak kis minták is) Nekem a samponok sem váltak be.
A szemfestékek sem értek sokat de ezeket szerettem:
Púder és pirosítóecset: a mai napig használom és imádom mindegyiket. Puhák, jó minőségűek és még soha egyetlen szál szőrt sem hullattak.
Géles szemceruza: nem is tudom hányszor vettem újra. Brutálisan pigmentált, éjfekete és tartós
Dettó! Sőt van egy első világháború előtti szemhéjpúderecsetem, a mai napig használom azt is.
Én is, én is!
Több dobozzal elhasználtam még előző életemben. Szerettem.
Engem pl. a Farmasi egy-két terméke is kellemesen meglepett.
A rúzsoknak tényleg nem olyan színük van, mint a katalógusban, én ha rendelek, mindig swatchokat nézek, mert amúgy én szeretem őket, szerintem jó minőségűek.
A géles szemceruzák tényleg szuperek, nekem is ilyen van feketében.
A katalógus nyomdai termék, szóval simán félre tud menni, lehet, hogy kettőt egymás mellé téve sem lesz ugyanolyan.
Viszont a mini rúzsminták jól jöhetnek repülős utazáskor.
Invisiboble Sprunchie: Nekem ez nagyon nem jön be. A héten kezdtem a futást. 2 alkalommal ez volt a hajamban. Első alkalommal aznap mosott hajon, másodszor már 3 napos hajon. Mindkétszer éles vonalat hagyott a hajamban, gondolom törte is. A sima Invisiboble nem hagy ilyen nyomot. Nincsenek vastag hajszálaim, de azt hittem ez mégkíméletesebb lesz, mint a sima verzió. Biztos eredeti, drogériában vettem.
Pat Mcgrath Lip balm mini kiszerelés: 2 napja használom. Nekem tetszik. A színtelen verziót kezdtem használni, mert még maszkos időszak van, ill. este a párnámat is kímélném. Reggel nagyon puha a szám és minden barázdát kisimított, mint akinek feltöltötték. Picike, biztos, hogy elfogy majd. Ennél a terméknél komolyan sajnálom, hogy nem tudok belőle nagyot rendelni a vámosok miatt.