Első benyomások

és a zöldtől? :slight_smile: mert az is megfogta… :smiley:

Zöldet ritkán szoktam használni, de úgy emlékszem az nem fogott :smiley: Lehet furán értelmezték a tartós sminket :smiley:

1 Likes

Tettèl primert a szemhèjra? Nekem több ismerős is jelezte, hogy jeffree palettàktòl maradt lila ill. Piros a szemhèjuk. Hogy mi a megoldàs rà, abban nem tudok segìteni. Valòszìnűleg tùl sok növènyi festèk került bele. Esetleg 2 komponensű,szemfestèk lemosò, vagy vìzàllò lemosò talàn hatàsosabb?

1 Likes

Köszi! A többiek is ezt javasolták, úgyhogy kipróbálom majd. Esetleg Neked van bevált márkád?
Igen, Kryolan primert használok. Arra gondoltam megtoldom egy kis alapozóval , csak félek, h az már túl vastag alap… Majd kiderül :slight_smile:

@Amadea , @koalace , akik megvettétek a Mac Glow Blush-t, mi a véleményetek róla? Teszteltétek már?

1 Likes

@anon27689852 Nekem most hatalmas kedvenc. Egyrészt nagyon különleges a formulája, másrészt imádom, hogy nem poros a hatása, hanem van egy enyhe szatén fénye. Szeretem, hogy picit fényes, mert sztem sokat fiatalít ez a dewy hatás, szemben a durva, matt textúrájú pirosítókkal.

3 Likes

Öhm, hova kell téged fiatalítani? :thinking: :smile:

2 Likes

36 leszek 2 hónap múlva, oda. :smiley:

1 Likes

10-et kapásból letagadhatsz, nagyon szép a bőröd, arcod. Senki nem hiszi el, hogy ennyi vagy (nem mintha egy 36 éves öreg lenne).

2 Likes

és hadd ismételjem meg: hova kell téged fiatalítani?
25 vagyok, de ha azt mondom, hogy helyet cserélhetnénk, keveset mondok… hát öregebbnek látszom mint te :rofl:

1 Likes

Még csak 2x használtam, de szépen pigmentált, egy durvább, természetes Bősz pirosítóecset nagyon jól felveszi a színt. Egyelőre elégedett vagyok vele.

1 Likes

És a Grandnak milyen finishe arcon? Lilás, rózsás, vagy inkább barackos?
SZONJUS kóddal 20% van MAC online-on, csak hát ott van a 18ezres értékhatár is az ingyen szállításhoz.

A Tiéd inkább olyan barnás-barackos szín az arcon?

Igen! De inkább a barackos felhangon van a hangsúly.

1 Likes

Köszönöm @umpalumpa @random , kalácsképem van, plusz napi 4-5 liter víz csodákra képes, no meg bőrápolás és fényvédelem.:slight_smile:

1 Likes

Mindig elcsodálkozom azon a kreativitáson, ahogy a nők szapulják magukat.
Nagyon. szép. arcod. van.!!

3 Likes

Nem feltétlenül negatív, hogy kalácsképem van. Az van, mára már elfogadtam, régen sok komplexust okozott. :slight_smile:

2 Likes

Barackos. Semmiképpen nem lilás.

1 Likes

:rofl: ezt átérzem, nekem is kerek fejem van, mint egy labda

2 Likes

végre, egy sorstárs. :smiley:

1 Likes