és a zöldtől? mert az is megfogta…
Zöldet ritkán szoktam használni, de úgy emlékszem az nem fogott Lehet furán értelmezték a tartós sminket
Tettèl primert a szemhèjra? Nekem több ismerős is jelezte, hogy jeffree palettàktòl maradt lila ill. Piros a szemhèjuk. Hogy mi a megoldàs rà, abban nem tudok segìteni. Valòszìnűleg tùl sok növènyi festèk került bele. Esetleg 2 komponensű,szemfestèk lemosò, vagy vìzàllò lemosò talàn hatàsosabb?
Köszi! A többiek is ezt javasolták, úgyhogy kipróbálom majd. Esetleg Neked van bevált márkád?
Igen, Kryolan primert használok. Arra gondoltam megtoldom egy kis alapozóval , csak félek, h az már túl vastag alap… Majd kiderül
@anon27689852 Nekem most hatalmas kedvenc. Egyrészt nagyon különleges a formulája, másrészt imádom, hogy nem poros a hatása, hanem van egy enyhe szatén fénye. Szeretem, hogy picit fényes, mert sztem sokat fiatalít ez a dewy hatás, szemben a durva, matt textúrájú pirosítókkal.
Öhm, hova kell téged fiatalítani?
36 leszek 2 hónap múlva, oda.
10-et kapásból letagadhatsz, nagyon szép a bőröd, arcod. Senki nem hiszi el, hogy ennyi vagy (nem mintha egy 36 éves öreg lenne).
és hadd ismételjem meg: hova kell téged fiatalítani?
25 vagyok, de ha azt mondom, hogy helyet cserélhetnénk, keveset mondok… hát öregebbnek látszom mint te
Még csak 2x használtam, de szépen pigmentált, egy durvább, természetes Bősz pirosítóecset nagyon jól felveszi a színt. Egyelőre elégedett vagyok vele.
És a Grandnak milyen finishe arcon? Lilás, rózsás, vagy inkább barackos?
SZONJUS kóddal 20% van MAC online-on, csak hát ott van a 18ezres értékhatár is az ingyen szállításhoz.
A Tiéd inkább olyan barnás-barackos szín az arcon?
Igen! De inkább a barackos felhangon van a hangsúly.
Köszönöm @umpalumpa @random , kalácsképem van, plusz napi 4-5 liter víz csodákra képes, no meg bőrápolás és fényvédelem.
Mindig elcsodálkozom azon a kreativitáson, ahogy a nők szapulják magukat.
Nagyon. szép. arcod. van.!!
Nem feltétlenül negatív, hogy kalácsképem van. Az van, mára már elfogadtam, régen sok komplexust okozott.
Barackos. Semmiképpen nem lilás.
ezt átérzem, nekem is kerek fejem van, mint egy labda
végre, egy sorstárs.