Te meg a Sigma ecsetet nekem, kvittek vagyunk! Már meg is érkezett! Egyszer próbáltam csak sietősen, nagyon biztató.
Dettó!
Te meg a Sigma ecsetet nekem, kvittek vagyunk! Már meg is érkezett! Egyszer próbáltam csak sietősen, nagyon biztató.
Dettó!
Én is csatlakozom!! Engem most, hogy jön a Dreamy, a Lethal monok birizgálnak de ahhoz csóresz vagyok most Hál istennek?
Kedden még Charlotte Tilbury-ben utaztam, szerdán már az ABH Sultry, tegnap pedig az ABH Riviera volt nálam a nyerő. De aztán most olvasom, hogy jön haza @Isabell is…
Tőle kapom JSC Bloe Bloodját majd Nagyon kivi vagyok már erre a JSC minőségre
Nekem is van „néhány” cuccom nála…
Ő a mi dílerünk
Milyen jó hogy nem használok alapozót , még arra is kellene költeni :D. Kipróbáltam a Nabla Soul Blooming Garden Gate színét. Mese szép ez a fehéres-rózsaszínes, olykor kéken megcsillanó szín. Egy kicsit potyog, ahogy észrevettem . Imádom .
Neked még nem is kell!
Erről nem lehet leszokni. Én idén jutottam el arra a pontra, hogy mindenből több, mint elég van itthon és nem érzem, hogy muszáj megvennem mindent is.
Ettől függetlenül várom Isabelle-től a Pat rúzst. Majd te is eljutsz eddig, addig viszont élvezd a gyűjtögetést.
hát, ha minden bevált, ami otthon van, az csak jó… akkor tényleg nem kell semmi, max ha valami kifogy
Na de hogy bírta a maszk alatt? Főleg az orrodon?
Szépen kopik, de azért orrfujast nem bírja, és őszinte leszek, nem is várom el, hogy kibírja. Mert ha kibírná, az egyben azt is jelentené, hogy rá van kötve az alapozó az arcomra, és ilyet az arcomon nem viselnek el.
Továbbra is nagyon szuper sztem ez az alapozó, nagyon keveset kell belőle használni, jo a fedese, nagyon szép egységes bőrképet eredményez, előbb sírtam is egyet, azt is túlélte.
Azért ne teszteld sokszor ilyen formában.
Az élethez ez is hozzátartozik. De köszönöm, igyekszem elkerülni.
@Gloria , az első és valszeg nem változó benyomásaim a PC https://skinsmart.hu/arcapolas/hidratalok/water-infusing-electrolyte-moisturizer.html -ről.
Kombinált és zsíros bőrre elég lehet. Az olajos t-vonalamnak pont jó volt, az orcáimnak nagyon kevés. Ide több rétegben is kipróbáltam, az sem volt megfelelő. Testesebb kell a szárazabb részekre. Nagyon vízhiányos bőrre sem ajánlom emiatt. Nagyon könnyű kence, krémesnek tűnik, de azonnal beolvad a bőrbe. Szilikonosság nem érezhető, inkább matt felületet hagy. Elteszem én is nyárra vagy melegebb időkre.
Köszönöm. Valószínűleg nekem is kevés lenne.
@Isabell85 , nem tudom olvastad-e a fórumot korábban, vagy csak idetévedtél, de ha megnézed, elég nagy az aktivitás az oldalon. Nem kell kétszer közzétedd a kérdésed ahhoz, hogy olvassuk.
köszi, töröltem.
A piros illetve bordó színeknél ez előfordul. Nincs semmi baj vele. Nekem nincs meg az a paletta, de már volt ilyenben részem. Nem kell tőle megijedni.