Első benyomások

Igen, ez mázli :smiley: Nekem régen a kolléganőim csinálták vagy osztálytársam anyukája még nagyon régen. Aztán nagymamám lett Avon tanácsadónő, akkor minden Karácsonyra Avonos cuccot kaptunk, nagyrészt parfümöt. Olyan mennyiségben, hogy nem volt időm elfújni, szóval van itthon kb 20 parfümöm, csak Avonos. Aztán utána anyukám lett az, de ő csak ilyen magáncélból szintén, de ő keveset rendel nagyon, úgyhogy most ezért folytattam a családi hagyományt :joy:

1 Likes

Nem feltétlenül rosszak. Náluk láttam először bha tartalmú termékeket. :blush: Akkor még nem volt Skinsmart…

1 Likes

Szerintem szép, 2 árnyalatot próbáltam együtt, de ha van otthon Maybelline CT-d, akkor azzal is elérsz hasonló eredményt.

Köszi! Az nincs egyelőre, de gondolkodtam már azon is :slight_smile:

Ma végre rávettem magam a sminkelésre. Ez lett volna a segítőm. Nos, amikor lehúztam eléggé megnyúzott. Még nincsenek ráncaim, de ettől lennének az biztos.
IMG_20200520_134629

1 Likes

Nekem ebayről van ilyenem, én sem szeretem.

Állítólag érdemes felrakás előtt párszor a kézfejünkre tenni, hogy ne ragadjon annyira erősen.

2 Likes

Ezt láttam YT videoban, tök praktikusnak tűnt. Akkor erről ennyit😄

A kollegina szerint ragasszam fel pár helyre korábban, hogy ne tapadjon annyira. Így elsőre nagyon húzta a bőröm. Majd kipróbálom a mások módszerrel is, de mára kapott az a terület eleget.
Azért vettem, mert valami rámjött, hogy alul is kifestem a szempilláimat és jó lenne nem összekenni a bőrömet.

Itt beszél róla Évi, 1 percnél:

Amúgy engem pl. idegesít már akkor is, amikor fenn van, szóval én sem használom… :smiley:

Zoeva alapozó: ma megérkezett. :slight_smile: Egy olyan fényvédőre tettem fel a Zoeva 104-es ecsettel (ma érkezett az is), amelyiken nagyon csúnyán ül a legtöbb alapozóm, BB krémem, szóval nem egyszerű eset az a fényvédő, de elhasználom. Az alapozó színe elég sárgás (040W), kicsit megijedtem először, mikor kinyomtam. Itt jegyzem meg, hogy az alapozó pumpája nekem annyira nem tűnik minőségi darabnak. Ezzel a mesésen puha ecsettel álomszerű volt eldolgozni az alapozót, nagyon jól esett a bőrömnek, nem igényel különösebb hozzáértést. Elsőre kevesebbel próbálkoztam, aztán arcom középső részére tettem még egy adagot a karikák, pórusok, pirosság,miegymás elfedésére. Sztem jól építhető ez az alapozó, direkt le sem púdereztem, le akartam így tesztelni élesben, mit tud. A pirosítót, bronzert szépen el lehetett dolgozni az alapozós bőrön. Nem jött fel, nem mozdult meg az alapozó. Elég tartósnak mondanám, voltam bringával bevásárolni, szóval nem csak ültem benne a számítógép előtt, mint egy szobor . A színe pici idővel a bőrömhöz igazodott, szóval arra gondolok picit oxidálódik, ami jelen esetben jót is tesz neki… Viselni kényelmes, nem érzem, hogy rajtam lenne, ráncaimban nem ült bele, így nap végére sem fényesedett ki extrán a T-zónám, teljesen vállalható. Illata nincs, nem csípett, amikor felraktam. Az ecset baromi jó. És a Taupe Zoeva szemcerka is, amit ajánlottatok. Köszönöm a segítséget Nektek!
Különösen @Amadea-nak. :slight_smile:

6 Likes

Nagyon szívesen, örülök, hogy találtál az ABH-nál jobb ár-érték arányú alapozót.
Aminek ma (mmint az én ABH-mnak) elkezdett vacakolni a pumpája.:sweat_smile:
Ugye, milyen krémes a szemceruza és a színe milyen univerzális?

1 Likes

Nagyon baba színe van a cerkának :), szinte észrevehetetlen vonalat lehet vele húzni, ezt hívnám láthatatlan sminknek. Hogy alapjáraton nem ordít le az arcomról, hogy odahúztam egy vonalat, és enélkül teszi szebbé az összhatást. Csak azt sajnálom, alig volt pár szín kapható Zoevánál. Fekete volt, de abból van Bobbi Brown. Nagyon jó, csak rá kellett jönnöm, magamon ezt a nagyon erős smokey hatást nem tudom elviselni.
Ezek a pumpák már csak ilyen silányak sajnos.
Gondolom made in China…

1 Likes

Abszolút jó kiegészítő a no makeup makeuphoz.:slight_smile: Nem értem, miért nem lehet a többi színt kapni, annyira jók.

1 Likes

Én pont a héten dobtam ki egy L’Oreal True match alapozót, mert használhatatlan volt, pedig sok volt még benne. Úgy fél éve használgattam, utána félre tettem. Most vettem volna elő, de a pumpából nem jött semmi, hiába nyomogattam (illetve szerintem le sem nyomódott, olyan fura volt), az üvegről meg nem lehetett lecsavarni.

1 Likes

Mondjuk ez bosszantó azért, sajnálom. De ezek szerint a belbecs sem nyűgözött le ha simán kidobtad. :slight_smile:

1 Likes

Igen, valamiért félre raktam, csak már nem emlékeztem, hogy miért. Ki akartam próbálni megint… :smiley:

1 Likes

Lehet, hogy beleszáradt a pumpába?
Én a Nyxszel szívok, egy fogvájóval szoktam piszkálni a pumpát, mert hiába nyomom, nem akar alapozót adni…

Lehet.
Hát, ezt már nem piszkálgatom, olyan lendülettel ment a kukába. :smiley:

1 Likes

Én is ezt az árnyalatot rendeltem meg, és én is ugyanígy megijedtem a sárgaságától, és az én bőrömhöz is igazodott a napfolyamán. Bár most egy ideje nem használtam, mert ki akarom végezni az Annamarie Börlind alapozómat (az istennek se akar elfogyni :roll_eyes:), remélem, Neked továbbra is beválik!

1 Likes

Húha, Te ajánlottad a Zoeva alapozót, csak Amadeával összekevertem a nevedet. Ne haragudj! :slight_smile:
Nagyon köszi az ajánlást, sztem nagyon kis különleges alapozó a Zoeva, sztem ilyen alapozóm még sosem volt. Valahogy érezhető a viselése közben, hogy egy professzionális termékről van szól.
ABH-ra is kivi volnék, de jó lenne már nem többet költeni, fene vinné el… De mindig van vmi, ami izgatja a fantáziámat…
Segítsetek, hogy lehet erről leszokni?!
:smiley:

3 Likes