Sztem a hűtő amúgy nem árt neki. Azt hiszem a C-vitamin formájától függ, hogy érdemes-e hűtőben tartani. Azt írják ebben külösen stabil formájú van.
Nem tudom hova írjam, írtam még hónapokkal ezelőtt hogy nem jött be nekem az Rdel Young szemhéjalapja. Hát én nem tudom mit rontottam el eddig a használatakor, de most tökéletes, intenzívebbek a színei a szemhéjfestékeknek és tartósan fent maradnak. Igaz a legtöbb szemhéjfesték rajtam hálistennek tartós :).
Azt hiszem van egy külön szemhéjbázisos topik, ott beszélgettünk róla. Vagy az ajánlások alatt? Nekem legalábbis ugyanez volt a problémám, én továbbadtam a húgomnak - nem tudom, mennyit használja, mert ő nem sminkel annyit. Én átpártoltam a Pupára, egyelőre bevált. Lehet, az Rdelnek akkor csak egy kis idő kellett volna?
@dunaimano, nekem az volt előtte a problémám, hogy alig tudtam a szemhéjfestékeket a szememre “rakni”, most vagy vastagon kentem, vagy eltelt egy kis idő és jobb lett a termék állaga, nem tudom :).
Én nem tudtam eldönteni, mi a megfelelő mennyiség. Használtam többet, kevesebbet, lepúdereztem utána, vagy közvetlenül tettem fel a szemfestéket, a nap végére csíkos volt a szemhéjam. Remélem a húgomnál jobb helye van azért
első benyomásokkal kapcsolatban: járt már valaki úgy alapozóval/bb krémmel/stb. hogy “leszárad, de mégse”? egy bb-krémmel szenvedek, amit feltett szándékom megkedvelni a karantén idejére legalábbis. amikor felviszem, tök jó, szinte meg is köt, mert púdert nem nagyon lehet rá felvinni (becsomósodik, lepereg), de telefonáláskor még is elmaszatolódik és lejön. ha járt már valaki így: mi volt az a termék, és mi segített?
p.s.: primer nélkül próbálgatom egyébként, egyelőre. de hidratálót teszek alá, eddig úgy tűnik hogy csak az olajmentessel jön ki.
Első benyomásaim nagyon jók az Essence rúzs ceruzát (ami ajakkontúr ceruza, de az egész ajkamra azt vittem fel.) illetően, direkt vízállót választottam, szóval a kóla ivás nem vitte le :). Nagyon szép szín, nem szárította ki az ajkaim :). Kiváncsi leszek mennyire bírja ki a vacsorát :). Amúgy a színe középrózsaszín :).
A Revolution paletta is nagyon bejött eddig, 14 órakkor vittem fel a színt, ez 9 órája volt :). A szemsminkem semmit sem kopott, mozdult :).
Swatcholtam az ajándék Revolution Re-loaded palettát… hát, a fényesek még csak-csak jók, némelyiket izgalmasnak is mondanám. De a mattok a katasztrófa határát súrolják. Halványak, legalább 3x kell belenyúlni, hogy értelmes színük legyen. Szerencsére csak 4 ilyen szín van. Majd egyik nap kipróbálom szemre is, hátha.
Nem túl jól swatcholnak, de nekem eddig 5-ből 4 a szemen nagyon bevált.
Akkor még van remény.
Ami meg meglepett, hogy inkább hideg árnyalatoknak tűntek a palettában, felvéve viszont abszolút meleg színek.
Sziasztok! Talán egyszer próbálkoztam az Essence HoHoHo highlighter felvitelével még régen. Most egy sminkes videó nagy hatással volt rám, ahol highlightert használt benne egy csaj, mondtam na most megpróbálom normálisan megcsinálni. Sikerült! Szép fény lesz az arcon és ilyen rózsaszínes fény :). Nagyon tetszik így elsőre, kiváncsi leszek rá a továbbiakban is.
Meg kell mondjam az Avon cuccokkal mindig szkeptikus vagyok (bár talán azért, mert olyan a rendszer, amilyen - mindig a nyomulós tanácsadók jutnak róla eszembe), de most annyira kellemesen csalódtam. Én is tanácsadó lettem egy hónapja, de csak azért, hogy könnyen tudjak magamnak akciósan habfürdőt rendelni (az Avonosnál még nem találtam jobbat) és potom pénzért lehetett valami kezdőcsomagot rendelni, amiben rengeteg cucc volt, főleg olyanok, amiket magamnak nem vennék meg soha külön, de legalább így ki tudtam próbálni.
-
Avon Mark Show Glow szemfesték: a zsírkréta része eddig nagyon nem jön be, nem sok mindent tudtam vele eddig kezdeni. Árnyékolni akartam vele, de sehogy nem jött össze, satírozni sem nagyon lehet. Itt olvastam, hogy valakinek szépen megszilárdult, lehet, hogy teszek vele még egy próbát úgy, hogy csak ezt viszem fel a szememre. Na de a lényeg, a csillogós liquid része, hát az hihetetlen, egy bomba. Egyrészt gyönyörű a szín, másrészt pikkpakk megszilárdul és nem ül bele a ráncokba sem. Ráadásul a szélét el lehetett satírozni a szemen, úgyhogy még jól is néz ki tényleg Nagyon szerettem volna már ilyen formulát, a Catrice-szel próbálkoztam eddig, na de az hatalmas NEM. Szerencsére ez jóval tömörebb, kevéssé folyós formula, lehet ez a titka. Nagyon szívesen vennék még ebből, csak őszintén én kicsit drágállom, ha leárazzák vagy kifut, akkor viszont betárazok, mert tényleg csodás a szemen.
-
Avon True Glow barnító gyöngyök:: ez is nagyon meglepett. Belemártva a bronzosító ecsetet ijesztően nagy mennyiséget vesz fel, de szerencsére az arcon pont jó, illetve szépen lehet építgetni a kívánt hatásig. Egészséges csillogása van, nyárra szerintem tökéletes lesz. Egész nap tart. Ráadásul ki tudja mikor fogy el, ha majd elgurul az összes golyó
Szóval lehet nem kéne ennyire szkeptikusan hozzáállnom a dolgokhoz, vagy ódzkodnom ezektől a cuccoktól, mert pl. az egyik új alapozójuk is meglehetősen bejött. Bőrápolás fronton van mit fejlődniük mondjuk, rengeteg cuccuk tele van alkohollal, ami meg nincs az meg nagyon drága. Bár az új nutraeffects vonaluk talán ígéretes, mert abban végre nincs alkohol. Az intim lemosójuk viszont naggggyon nem jött be, brr. Előrébb van a parfüm, mint a tejsav, ami valljuk be, elég érdekes koncepció.
Na a lényeg, hogy amúgy a liquid szemfesték miatt jöttem örömködni, mert azt hittem az egész koncepciót elvethetem már minden márkánál, de ez meglehetősen wow
A Stila ilyen jellegű cuccairól még nagyon jókat hallottam, de az aztán meg végképp pénztárcába nyúlós és nem merek rendelni, hátha rossz
Nekem teljesen kimaradt az életemből az avon, anyukámnak nem volt tanácsadónő ismerőse, nem is érdekelte az ilyesmi. Aztán a macerás rendelés miatt ódzkodtam tőle, egyszer végül kíváncsiságból rendeltem, de utáltam, hogy még külön egyeztetni kellett a tanácsadónővel, hogy neki hol és mikor jó, meg az a bájolgás… De annyira bejött az egyik sarokreszelő (), hogy szükség volt utánpótlásra, így végül tavaly nyáron regisztráltam tanácsadónőnek. Azóta is csak magamnak rendelek, kb. kéthavonta egyszer, kézkrémeket, tusfürdőket, testápolókat, körömlakkokat, stb. Sokszor itt km-en szitokszónak számít, hogy avonos, de szerintem is vannak jó cuccaik. A mark fedőlakkjuk például vetekszik a nagy kedvenc essence BTGN-nel, a szemceruzájuk és a Luxe színezett ajakápolójuk is kedvenc lett, kézkrémet meg azóta nem is vettem máshol
Amúgy a lábra való cuccaik is meglepően jók Rendeltem 2 hónapja egy narancsos-fahéjas lábradírt, és azon felül, hogy legszívesebben megenném a lábamat, annyira jó illata van a krémnek, még rendbe is tette. Borzasztóan nézett már ki, most meg végre nem száraz.
Tényleg van az Avonnak egy ilyen pejoratív felhangja, de mondjuk szerintem minden ilyennek (Oriflame, Farmasi, Nu Skin, stb.). Oriflame-et még nem próbáltam, Farmasitól van két matt rúzsom, ami nem rossz, de nem is nagy durranás. Meg tényleg még én is félek más tanácsadónővel összekerülni, mert akkor biztosan le kell koptatnom nagy nehezen
Nekem van a Stilabol 2 mini csomag, osszesen 6 szin. Szep, nagyon gyorsan szarad, tartos, de nem vizallo. Ha erzekeny es konnyezos vagy epp erzelmileg konnyre allo szemeid vannak, egyaltalan nem ajanlom. Tul hypeolt termek, olcsobb kategoriaban is vannak hozza hasonloak. Ha nem tudod elengedni a Stilat es akcioban latod, akkor hajra, de lehet hogy csalodast fog okozni.
Köszi! Izgatta a fantáziámat, de ha annyira nem jó, akkor kihagyom Igazából a koncepció tetszett, hogy rohanós reggelen is fel tudok tenni valamit, mert ez ilyen sittysutty kész
Ez?
A körömlakkjaikat én is szeretem, meg ugye a blender(arc)tisztító olajukat.
Illetve van egy dekoltázsápoló cuccuk, azt szoktam még használni.
Ja, meg valamelyik évben volt potom pénzért szuper kék-fehér és piros-fehér csíkos órájuk, azt nyaranta szoktam használni, amikor valamilyen tengerész stílusú cuccot veszek fel.
Viszont van tőlük 4-5 parfümöm is, egy időben nem tudtam ellenállni nekik, de most a karantén alatt itthon használgatom őket, és megállapítottam, hogy soha többé Avon parfüm.
Tanácsadónő szempontjából szerencsém van, főnököm felesége foglalkozik vele, ő a férjével elküldi nekünk a katalógust (a tanácsadónőknek szólót is), mi átnézzük, aztán a főnök meg elhozza. Szóval nincs rábeszélés.
Óó igen!