Km zsibin mèg időben lecsaptam rá valamikor nyáron talán. Annyira jó színei vannak, imádok. Bár van benne olyan zöld amit még nem mertem kipróbálni magamon
Tartozom @Amadea -nak egy beszámolóval a Becca Skin Love Glaze Stick-ről.
Becca Skin Love Stick
Egy ideje próbálgatom hogyan tudnám magamon tartani, de nem sikerül. Mindegy, hogy alapozón, bb krémen vagy csupasz bőrön használom, alig tart 2 órán át. Nagyon krémes, zsíros kicsit, ami az előnye (nem szárít) és a hátránya is (hamar felszívódik vagy mi). Csodaszép vizes, visszafogott pezsgő színű egy picurka rózsaszínnel, mikromilliéternyi csillámokkal. Igaz, hogy újra lehet kenni, mert aranyos kis hurcolható kiszerelés, de nem szoktam vacakolni vele. 5 csillagból 3-at adnék, mert nagyon tetszik a szín, fény, hatás, de a tartóssága ramaty.
Sajnálom, hogy nem jött be. Ill. hogy ennyire hamar szublimál.
Első első benyomás: ABH Riviera.
Tehát, hosszas nézegetés, tervezgetés, gondolkodás után esett a választásom a Riviera palettára. Mindenképp szerettem volna legalább egy ABH palettát, ezért igyekeztem úgy választani, hogy a lehető legjobban kihasználható, a gyűjteményemben nem található színeket tartalmazza.
Aztán amióta megjött, csak messziről nézegetem, kerülgetem. Nem jön az ihlet. Eddig talán 3 sminket készítettem vele, abból 2-t már Blinkybeee insta oldaláról inspirálódva, ugyanis csodák csodájára nála pont ez a paletta volt egy hétig terítéken. Gyönyörű paletta, szép, jól pigmentált színek, deeeee… csak rájöttem: nagyon kifinomult, szolid, elegáns… én pedig az élénk, vad színek kedvelője vagyok. Szóval szomorúan nézegetem leginkább, és most azon gondolkodom, hogy eladjam-e (vagy egyáltalán eladható lesz-e valaha), vagy várjam meg, hogy egyszer megérjek a használatára.
Basszus pedig képeken szinte világítanak a színei, azt hittem, egy nagyon élénk, vibráló nyári paletta. Pont ez tartott vissza a megvételétől, úgy gondoltam, önmagában nem tudnám kihasználni.
Tényleg visszafogott?
Még lehet, hogy akkor mégis benevezek rá egyszer.
Összehasonlításképp:
Ugyanazt a sminket készítettem el, ugyanazokkal a színekkel. A stúdiókban, profi felszereléssel nagyon élénkeknek tűnnek a színek. Nyilván az én kamerám minősége is messze áll a valóságtól… Viszont sokkal lágyabbak a színek, mint ránézésre. A középső rózsaszín az, ami tényleg vibrál. Nagyon szép, elegáns sminkek készíthetőek vele szerintem.
Ez a smink is ezzel készült, ez a rózsaszín tényleg nagyon ütős.
Temptalian is írta valaki, hogy inkább “pop of colours” nem pedig színes paletta. Sajnálom, hogy nem jött úgy be neked Én tavaly emiatt nem mertem megvenni mert jaj hova kenem fel ezt a sok színt, de max a magenta és a türkiz ami “vad” bár végül épp ezek miatt szerettem bele
A Zulu paletta Juvia-tól pedig extra színes, jó minőségű és pigmentált, ha nem adtad fel a keresgélést
JP palettám van már kettő, és imádom őket. A kísérletezés miatt más márkáknál nézelődök mostanában, pedig kb minden palettájukat elfogadnám.
Mindenesetre nagyon szép ez a smink.
Ami még eszembe jutott, a Melt Radioactive, akciózni is szokták, érdemes kivárni (az eredeti oldalon, ha van hozzá ingyenes szállítás is, bár most ki tudja…), vagy BeautyBayen is van, ők elvileg normál módon szállítanak.
Húúú ez nagyon jól néz ki, köszi a tippet!
Megértem a szenvedélyed nagyon jó minőségűek! Bár nekem csak a Zulu van, azóta nem láttam olyat amire instant lecsapnék bár a Douce nagyon tetszett még de abból is igazából csak pár szín, emiatt meg nem akartam megvenni.
Dr. Jart Ceramidin Cream: első használat után szerintem nem lesz kedvenc. Citrusos illata van, amit már valamikor éreztem más (nem koreai) terméknél. Az én kombinált bőrtípusomra ez nem megfelelő. Felkentem 10 perce és még mindig érzem az arcomon ha hozzáérek. Utazóméret, majd valahogy elkenegetem ha nem üt ki.
Glow Recipe Banana Soufflé: Volt belőle egy tasakos mintám is, azzal kezdtem. Kellemes banános illata van, a bőröm beszívta, nem ütött ki 3 nap alatt. Van egy utazókiszerelésem is belőle, 10 ml, szerintem elfogy majd esténként idővel. (Made in USA)
Én imádom a Ceramidin krémet, nekem száraz bőröm van, 35 vagyok, irdatlanul hidratálok kívül-belül, ez a krém arra nagyon tökéletes. Smink alá is szoktam kenni, most itthon is kenegetem nagy bőszen. Imádom az illatát is. Nagy méretet rendeltél belőle?
Nem, utazóméret szerencsére (10ml). Még mindig érzem, hogy az arcomon van, ha megérintem a bőrömet.
Ma először használtam a Zoeva 102 ecsetet alapozásra, eddig szuper! Viszont a JP Shade Stick-et is kipróbáltam vele, hát alapozásra borzalmas Egyrészt a szín nem az igazi, másrészt beleül a pórusokba, harmadrészt már el is törtem a sticket, pedig alig tekertem ki… Száraz részeket csúnyán kiemeli, ráncokba is beleül… Jaj olyan csalódott vagyok :(((
Gazdagabb krém, vagy szilikonos primer alá esetleg? Blenderrel eldolgozva, hogy az adjon egy kis plusz nedvességet?
Hát megpróbálom majd a blendert az tuti. Gazdagabb krémek nem nagyon segítenek, mondjuk nem is szeretem őket annyira, mert az egész fejem tocsog a zsírtól, egy kivétellel, az pedig a szám feletti rész, ami száraz néha. A legtöbb alapozó, még mattok is jól teljesítenek a fejemen még így is, de ez most csalódás volt. Főleg, hogy 5 óra viselés után teljesen lejött az orromról, más részeken még ilyen undi lett
Azért gondoltam egy hidratálóbb krémre/szilikonos primerre, mert lehet, hogy ennek az alapozónak az összetevői közül szárít valami - ha nem az a helyzet, hogy most éppen szárazabb a bőröd, mint szokott -, és hátha kiegyensúlyoznák egymást. Ettől függetlenül szomorú, hogy nem működik.