@Szandika ajánlom figyelmedbe ezt a Lovely epres blendert. Nagyon jó. Próbáltam már az eredeti Beautyblendert is és ez nagyon hasonlít hozzá. Jobb mint a RT pedig az volt a kedvencem. Korrektort is ezzel viszem fel a szemem alá. A csúcsos résszel.
Ez az
A Ghost palettában a Dim Light és a Diffused Light púder van, amelyeknek eleve az a céljuk, hogy fényessé tegyék a bőrt.
https://www.beautylish.com/s/hourglass-ambient-lighting-powder-diffused-light
Igen már én is felfedeztem, hogy nem a termékkel van gond de muszáj volt kipróbálnom Sajnos kombinált bőrre nem jó, de a száraz részeknek szép fényt ad. Még próbálgatom milyen ha aláteszek egy mattító púdert és úgy rá ezt az éteri fényű púdert
Nekem RT van és bevált nekem is. Nemrég vettem csak és ugyanezt kérdeztem magamtól én is: Miért nem előbb???
Bár épp mostanában vált az újabb szokásommá, hogy kézzel viszem fel a bőrfényű alapozóimat.
Nem tudtam hová írjam, de lenne egy olyan fontos kérdésem, hogy használta-e valaki a Luna-t már?
Mi a tapasztalat, tényleg jó-e, és használ is-e valamit, megéri-e beruházni rá??
Az ára elég húzós, szóval nem a fizetett celebek véleményére vagyok kíváncsi, hanem a tiétekre!
Nekem több, mint egy éve megvan és nagyon szeretem. Nem fogja megváltani a világot ezt előre szögezzük le. Az arcom tisztább, mint előtte. Ha van egy jól bevált arcápolási rutinod és szép a bőröd akkor felesleges. A miteszereket nem szippantja ki, csak mivel jobban hat az arctisztító tisztábbak lesznek. Nekem ez egy plusz biztosítás arra, hogy valóban eltávolítsam az összes sminket és koszt az arcomról. Nem pótolja a helyes arcápolást. Milyen a bőrtípusod?
Köszi a választ.
És tényleg felméri az arcod állapotát a készülék,mert ezt olvastam.
Nekem ritka pocsék bőröm van, alul zsíros, felülete meg sokszor száraz, mostanában meg még jobban szárazabb mint kéne.
Ugyanez a véleményem, nekem egy Play Plus és egy Luna Mini 3 is van. Szerintem bőven elég egy Play Plus, a másik “extrább” funkcióit én speciel nem is használom ki, és kevésbé áll is kézre a mérete miatt.
A Play plus nem. Nekem Fofo van, az felméri, de szerintem hülyeség. Ahány tesztet olvastam, mindenki 50-52 pontot kapott a hidratáltságára, én is. Pedig őszintén nem tudom, mit kéne csinálnom ahhoz, hogy ettől hidratáltabb legyen a bőröm, és nincsenek is rajta szárazabb részek már (régen voltak).
Egyébként kb. ugyanazt mondhatom, mint @BlackXentric , bár azt még el kell mondanom, hogy ez az első kütyü, amit szeretek és tényleg minden nap használok is.
Az a fofo verzió belőle. Nekem nem olyan van, de sokan azt mondják, hogy felesleges az a funkció és nem is működik jól. Szerintem ne azt vedd meg. Amúgy is érzed mennyire hidratált vagy éppen száraz a bőröd, ehhez nem kell az a kütyü.
Köszi a választ, de amúgy szebb lett tőle a bőröd?
Bár neked amúgy is szép
Nekem is ez az első kütyü amit rendesen használok. Köszönöm a megerősítést
Nekem eléggé mitesszeres az állam és az orrom, azokat szebbnek látom. Meg ha érzem, hogy valami ki akarna jönni, akkor ott 1-2 este kicsit tovább bizgerálom, és elmúlik tőle. Meg pl. amivel nem igazán tudtam mit kezdeni, hogy a szám vonalában rendszeresen volt egy-két mitesszer, ami - mivel oda nem mertem hámlasztót sem kenni - időnként gázul nézett ki (szerintem, mert egyébként nem volt látványos, kb a kutya sem vette észre ). Na most a szám vonala már tök szépen kitisztult.
Az orcáimat puhábbnak érzem. De az tény, hogy csodára nem képes. Habár, ha belegondolok, mennyi szir-szart (bocs ) kenek magamra, és még így is képes volt változást elérni, lehet, hogy mégiscsak csodára képes.
Egyébként én először egy Xiaomi Inface-t akartam rendelni, Thegreensophia és Tajti Ildi véleménye alapján. Meg is rendeltem a Gearbestről január elején, aztán telt az idő, még fel sem adták, és azt hiszem, január végén láttam meg zsibin a Fofo-t, aztán inkább megvettem azt. A Xiaomit meg azóta sem küldték, már le is mondtam a Gearbestnél, visszaküldték a pénzt is.
Tulajdonképpen ha jól értem, mindegy, hogy fofo vagy akármi, mindegyik funkciója az alap masszírozás, oszt slussz.
Én csak simán masszíroznám vele, jó a vérkeringésnek is…kozmetikushoz életemben nem jártam és nem is fogok, mert utálom, ha azrcom buzerálják.
Meg a mitesszerek ellen kéne, nekem is az orromon van pár, azt tapasszal szoktam kiszedni, de volt, hogy még a bőrt is letépte.
Még alszom rá szerintem kettőt, hogy megvegyem-e.
Ha anyagilag nem okoz gondot, akkor szerintem megéri. A play plus pedig ár-érték arányban szerintem a legjobb. De vigyázz ne a sima play-t vedd meg, mert az nem cserélhető elemes és nem is tölthető. Én dm-ben vettem az enyémet. Jó volt megnézni őket vásárlás előtt és sok színben volt is kint nálunk.
Nekem a Luna Play Plus (kék) van, nekem megérte megvenni. Tisztább pórusok.
Ma megérkezett az Annabelle Minerals-tól rendelt 3 poralapozó mintám. Azért 3 féle, mert kíváncsi voltam a különbségekre. Nos, így este, kis felületre vittem csak fel teszt jelleggel. Mindhárom tetszik. A fedő hatású azért elég jól fed, a matt is tetszik, de a fényes az igazi kedvenc. Tesztelni kell hosszú távon.
Egyetlen bajom, hogy a színeket teljesen vakon rendeltem, fogalmam sem volt, eltalálom-e az árnyalatot. Mázlim van, úgy tűnik nem nyúltam mellé.
Egyelőre tetszik, aztán lassan úgyis jobban megismerjük egymást.
Tudom, hogy ne vásároljunk mostanában meg ilyenek, nem is az elmúlt napokban vettem ezeket dolgokat, de a héten jutottak el hozzám.
Az egyik a JSC Blood Sugar palettája, hát nem is tudom mit mondjak bazi sok palettám van különböző márkáktól, de ez kenterbe veri az összeset, fantasztikus termék.
A másik paletta az ABH Carli, hát mit mondjak, nem tetszik, a minősége se, elég hamar össze gyűlt egy csíkba a szemhéjamon, de még próbálkozok vele, viszont ami nagyobb baj, annyira unalmasnak találom, a képeken és a swatchokon amit láttam róla sokkal érdekesebbnek tűnt. :")
Milyen kicsi a világ! A Jeffree palettát tőlem vetted. Tényleg szuper, én csak a színek miatt adtam el, mert nem tudtam kihasználni. Az Alien és a Blue Blood is megvannak, azok sokkal inkább az én színeim.
A Carli palettával nagyon sokat szemeztem, nézegettem swatchokat és arra jutottam, hogy ezek a színek már mind megvannak nekem. Így lebeszéltem magam a vásárlásról.
Áh egy Alienért mindig is ölni tudtam volna, de sajnos le csúsztam róla. :'D
Kicsit féltem, hogy nekem se fog bejönni a Blood Sugarban a sok piros, de annyira szuper az egész paletta, hogy biztos sokat fogom használni.
A Carlival nem tudom mi legyen, nem szeretek eladni semmit, meg most amúgy se lehet. :"D