Első benyomások

@Szandika ajánlom figyelmedbe ezt a Lovely epres blendert. Nagyon jó. Próbáltam már az eredeti Beautyblendert is és ez nagyon hasonlít hozzá. Jobb mint a RT pedig az volt a kedvencem. Korrektort is ezzel viszem fel a szemem alá. A csúcsos résszel.
Ez az

2 Likes

A Ghost palettában a Dim Light és a Diffused Light púder van, amelyeknek eleve az a céljuk, hogy fényessé tegyék a bőrt.
https://www.beautylish.com/s/hourglass-ambient-lighting-powder-diffused-light

2 Likes

Igen már én is felfedeztem, hogy nem a termékkel van gond :slight_smile: de muszáj volt kipróbálnom :slight_smile: Sajnos kombinált bőrre nem jó, de a száraz részeknek szép fényt ad. Még próbálgatom milyen ha aláteszek egy mattító púdert és úgy rá ezt az éteri fényű púdert :slight_smile:

Nekem RT van és bevált nekem is. Nemrég vettem csak és ugyanezt kérdeztem magamtól én is: Miért nem előbb???
Bár épp mostanában vált az újabb szokásommá, hogy kézzel viszem fel a bőrfényű alapozóimat. :roll_eyes:

1 Likes

Nem tudtam hová írjam, de lenne egy olyan fontos kérdésem, hogy használta-e valaki a Luna-t már?
Mi a tapasztalat, tényleg jó-e, és használ is-e valamit, megéri-e beruházni rá??
Az ára elég húzós, szóval nem a fizetett celebek véleményére vagyok kíváncsi, hanem a tiétekre! :slight_smile:

HU_07350092137782_B_P1_Foreo_Luna_Play_Plus_T_Sonic_Pearl_Pink_arctisztit_T776._org

3 Likes

Nekem több, mint egy éve megvan és nagyon szeretem. Nem fogja megváltani a világot ezt előre szögezzük le. Az arcom tisztább, mint előtte. Ha van egy jól bevált arcápolási rutinod és szép a bőröd akkor felesleges. A miteszereket nem szippantja ki, csak mivel jobban hat az arctisztító tisztábbak lesznek. Nekem ez egy plusz biztosítás arra, hogy valóban eltávolítsam az összes sminket és koszt az arcomról. Nem pótolja a helyes arcápolást. Milyen a bőrtípusod?

3 Likes

Köszi a választ.
És tényleg felméri az arcod állapotát a készülék,mert ezt olvastam.
Nekem ritka pocsék bőröm van, alul zsíros, felülete meg sokszor száraz, mostanában meg még jobban szárazabb mint kéne.

Ugyanez a véleményem, nekem egy Play Plus és egy Luna Mini 3 is van. Szerintem bőven elég egy Play Plus, a másik “extrább” funkcióit én speciel nem is használom ki, és kevésbé áll is kézre a mérete miatt.

1 Likes

A Play plus nem. Nekem Fofo van, az felméri, de szerintem hülyeség. Ahány tesztet olvastam, mindenki 50-52 pontot kapott a hidratáltságára, én is. Pedig őszintén nem tudom, mit kéne csinálnom ahhoz, hogy ettől hidratáltabb legyen a bőröm, és nincsenek is rajta szárazabb részek már (régen voltak). :smiley:
Egyébként kb. ugyanazt mondhatom, mint @BlackXentric , bár azt még el kell mondanom, hogy ez az első kütyü, amit szeretek és tényleg minden nap használok is.

3 Likes

Az a fofo verzió belőle. Nekem nem olyan van, de sokan azt mondják, hogy felesleges az a funkció és nem is működik jól. Szerintem ne azt vedd meg. Amúgy is érzed mennyire hidratált vagy éppen száraz a bőröd, ehhez nem kell az a kütyü.

1 Likes

Köszi a választ, de amúgy szebb lett tőle a bőröd?
Bár neked amúgy is szép :slight_smile:

1 Likes

Nekem is ez az első kütyü amit rendesen használok. Köszönöm a megerősítést :slight_smile:

1 Likes

Nekem eléggé mitesszeres az állam és az orrom, azokat szebbnek látom. Meg ha érzem, hogy valami ki akarna jönni, akkor ott 1-2 este kicsit tovább bizgerálom, és elmúlik tőle. Meg pl. amivel nem igazán tudtam mit kezdeni, hogy a szám vonalában rendszeresen volt egy-két mitesszer, ami - mivel oda nem mertem hámlasztót sem kenni - időnként gázul nézett ki (szerintem, mert egyébként nem volt látványos, kb a kutya sem vette észre :smiley: ). Na most a szám vonala már tök szépen kitisztult.
Az orcáimat puhábbnak érzem. De az tény, hogy csodára nem képes. Habár, ha belegondolok, mennyi szir-szart (bocs :smiley: ) kenek magamra, és még így is képes volt változást elérni, lehet, hogy mégiscsak csodára képes.

Egyébként én először egy Xiaomi Inface-t akartam rendelni, Thegreensophia és Tajti Ildi véleménye alapján. Meg is rendeltem a Gearbestről január elején, aztán telt az idő, még fel sem adták, és azt hiszem, január végén láttam meg zsibin a Fofo-t, aztán inkább megvettem azt. A Xiaomit meg azóta sem küldték, már le is mondtam a Gearbestnél, visszaküldték a pénzt is.

4 Likes

Tulajdonképpen ha jól értem, mindegy, hogy fofo vagy akármi, mindegyik funkciója az alap masszírozás, oszt slussz.
Én csak simán masszíroznám vele, jó a vérkeringésnek is…kozmetikushoz életemben nem jártam és nem is fogok, mert utálom, ha azrcom buzerálják. :slight_smile:
Meg a mitesszerek ellen kéne, nekem is az orromon van pár, azt tapasszal szoktam kiszedni, de volt, hogy még a bőrt is letépte. :slight_smile:
Még alszom rá szerintem kettőt, hogy megvegyem-e.

4 Likes

Ha anyagilag nem okoz gondot, akkor szerintem megéri. A play plus pedig ár-érték arányban szerintem a legjobb. De vigyázz ne a sima play-t vedd meg, mert az nem cserélhető elemes és nem is tölthető. Én dm-ben vettem az enyémet. Jó volt megnézni őket vásárlás előtt és sok színben volt is kint nálunk.

2 Likes

Nekem a Luna Play Plus (kék) van, nekem megérte megvenni. Tisztább pórusok.

3 Likes

Ma megérkezett az Annabelle Minerals-tól rendelt 3 poralapozó mintám. Azért 3 féle, mert kíváncsi voltam a különbségekre. Nos, így este, kis felületre vittem csak fel teszt jelleggel. Mindhárom tetszik. A fedő hatású azért elég jól fed, a matt is tetszik, de a fényes az igazi kedvenc. Tesztelni kell hosszú távon.
Egyetlen bajom, hogy a színeket teljesen vakon rendeltem, fogalmam sem volt, eltalálom-e az árnyalatot. Mázlim van, úgy tűnik nem nyúltam mellé. :slight_smile:
Egyelőre tetszik, aztán lassan úgyis jobban megismerjük egymást. :slight_smile:

5 Likes

Tudom, hogy ne vásároljunk mostanában meg ilyenek, nem is az elmúlt napokban vettem ezeket dolgokat, de a héten jutottak el hozzám.
Az egyik a JSC Blood Sugar palettája, hát nem is tudom mit mondjak bazi sok palettám van különböző márkáktól, de ez kenterbe veri az összeset, fantasztikus termék. :slight_smile:
A másik paletta az ABH Carli, hát mit mondjak, nem tetszik, a minősége se, elég hamar össze gyűlt egy csíkba a szemhéjamon, de még próbálkozok vele, viszont ami nagyobb baj, annyira unalmasnak találom, a képeken és a swatchokon amit láttam róla sokkal érdekesebbnek tűnt. :")

9 Likes

Milyen kicsi a világ! :blush: A Jeffree palettát tőlem vetted. Tényleg szuper, én csak a színek miatt adtam el, mert nem tudtam kihasználni. Az Alien és a Blue Blood is megvannak, azok sokkal inkább az én színeim.
A Carli palettával nagyon sokat szemeztem, nézegettem swatchokat és arra jutottam, hogy ezek a színek már mind megvannak nekem. Így lebeszéltem magam a vásárlásról.

2 Likes

Áh egy Alienért mindig is ölni tudtam volna, de sajnos le csúsztam róla. :'D
Kicsit féltem, hogy nekem se fog bejönni a Blood Sugarban a sok piros, de annyira szuper az egész paletta, hogy biztos sokat fogom használni.
A Carlival nem tudom mi legyen, nem szeretek eladni semmit, meg most amúgy se lehet. :"D

3 Likes