Hát ég és föld a különbség, pedig kimondottan utáltam ezt az alapozót, vártam, hogy elfogyjon A DM-ben nekem ez a ferdén vágott van meg, ehhez hasonlít. Csak ajánlani tudom Nem is tudom eddig miért nem vettem
A blender nagyon jó dolog. Talán nekem is ebelines volt az első, aztán jött az RT, majd az eredeti, sajnos az utóbbi a kedvencem. Az RT darabja a legpuhább, nekem már-már túl puha.
Én most a Colourpop új blendereire kívántam rá, olyan szép pasztellszínűek.
Ó köszi a véleményt az eredeti blenderről, akkor azzal nem is bíbelődök, majd az RT-t kipróbálom még, nem árt egy tartalék sem
Más szivacs nyema jó?
Régen se volt ilyen bender vagy mi a szösz, akkor mivel vitték fel az alapozót?
Kézzel nem?
Ennyi erővel mondhatnánk, hogy régen nem volt mosógép, mégis tiszták lettek a ruhák, mert a patak partján is tudtak mosni az asszonyok.
Van egyébként olyan alapozó, amit kézzel a legjobb felvinni, máshoz az ecset a legcélszerűbb, megint máshoz a blender. Én szeretek blendert használni, mert pl. kevesebb alapozó kell, szebben, egyenletesebben oszlatható el a bőrön, nem lesz foltos.
A sminkszivacsok (ha a háromszög alakúra gondolsz), nem olyan jók szerintem.
Kézzel nem olyan szép mint a blenderrel azt a háromszögeset használtam eddig és még én csodálkozom, hogy csúnya lett az alapozás. A blenderrel tényleg egyszerűen és könnyen fel lehet vinni az alapozót, sokkal gyorsabb mint ahogy eddig bénáztam vele. Nekem megért 1800 forintot, 5ezret nem költöttem volna az eredetire.
Igazából minek szenvedjek bármivel is, ha ezzel annyival könnyebben érek el szuper eredményt
Az eredeti nekem is a harmadik beszerzésem volt. Az első rossmannos, aztán Yves rocher, és végül az eredeti. Egyértelműen nálam is ez utóbbi nyert, mint @Amadea - nál is rossmannost nem ajánlom, ugyan összehasonlítási alap nélkül puhának tűnik, de az eredetihez viszonyítva kőkemény. Az Yves rocher valamivel jobb, de még mindig nagyon messze van az eredetitől. Az RT-t majd szeretném én is kipróbálni, illetve a CP szép színei is felkeltették az érdeklődésemet. De én viszonylag ritkán használok szivacsot, főleg amikor különösen fontos a végeredmény. Hétköznap annyival egyszerűbb a jól bevált ecsetemhez nyúlni… Úgyhogy elég hosszú élete van nálam minden szivacsnak.
Én az Ebelint használtam először, aztán megvettem a Real Techniques narancssárga szivacsát és brutális volt a különbség puhaságban a kettő között. Azóta már az eredeti Beautyblendert szoktam újravenni (szigorúan csak ha akciós valahol, de akkor többet veszek), mert jóval tovább bírja nálam, mint a Real Techniques.
Úgy irígylek mindenkit, akinek ecsettel vagy blenderrel szép lesz az alapozás/korrektorozás! Bármilyen alapozót vagy korrektort próbáltam bármilyen alapozóecsettel (Marionnaud, Shiseido, stb) vagy beautyblenderrel (nekem is megvolt az Ebelin verzió, egy olcsóbb, amit a Notinoban adtak ajándékba, végül az RT), ugyanúgy nézett ki, mint amikor a kezemmel vittem fel. A korrektorecset gyűjteményemet már fel sem tudnám sorolni, de az nehezebb ügy, sajnos ujjal sem szokott sikerülni, bár eddig még úgy volt a legjobb. Most nagy reményeket fűzök a Pat korrektorecsethez, ugyanis (nem röhögni ), de az ujja alapján készült a forma. Szoval az övé csak jobb, mint az enyém
Én imádom a blendereket. Amiket próbáltam: Real Techniques, Kell a púder, Nabla, Beautyblender. Illetve van egy Juno is, de azt még nem próbáltam.
Talán legkevésbé nekem az RT jön be, számomra túl puha.
A KAP-ot nagyon szeretem, az a mindennapos, a Nabla kicsit tömörebb, de sűrűbb alapozókhoz ideális. A Beautyblender pedig az “alkalmi”.
Korrektorhoz nekem legjobban a Real Techniques Starter szettben lévő kerek, pufi fejű korrektor ecset vált be, de néha csak a blender sarkát használom.
Én is nagyon szeretem a blendereket, nekem azokkal a leggyorsabb és legszebb a végeredmény. Az első egy Ebelin volt, aztán az RT amit már 3x újravettem. Én pont azt szeretem venne, hogy puha. Nekem a KAP nem jött be mert nagyon kemény. De úgy tudom abból volt 2 féle gyártás. A másik biztos jobb.
Az eredeti Beautyblenderből is elhasználtam egyet. Nagyon jó volt, de őszintén szólva nekem semmivel nem adott többet mint az RT. Az ára több mint a duplája de sem használatban, sem végeredményben nem nyújtott számomra többet mint a narancs színű RT blender.
És amit most használok és maximálisan elégedett vagyok vele, az a Lovely 2000 ft-os epres blendere. Bloggereknél is láttam, kedvences videókban is feltűnt és nagyon piszkálta a fantáziámat. És azt kell mondanom, hogy tökéletes! Nagyon nagyon emlékeztet az eredetire. Az anyaga is. Nálam újravevős az 100%!
Hourglass Ghost paletta:
Jaj nagyon imádom! A highlightere is szép, visszafogott, tökéletes, ha az ember nem kíván sok fényt. Viszont a púder nem működik a T vonalon, főleg a homlokomon, sajnos hamar kb 2 óra után durván átfénylik, de minden máshol csodás. Szerintem máskor csak lazán kihagyom a T vonalat
NYX HD púder:
Nagyon jó termék! Picit itt is átfénylettem, de tényleg szépen kisimítja az apróbb bőregyenletlenségeket, még a kis tág pórusokat is kellemesen enyhítette. Ki is próbáltam az új Coastal Scents ecsetemet vele, szépen felvette a terméket és nem lettem hófehérke se
DM blender:
További klassz élmények A Beetique highlighert vele vittem fel, ezerszer szebb és könnyebb elegyengetni mint kézzel. Nagyon örülök, hogy beruháztam rá
@Alsace, egy ideje már én is nézegetem a blendereket. De vagy nem találtam, vagy totál elbizonytalanodtam, hogy melyiket vegyem .
https://kremmania.hu/kremek/ebelin-purple-paradise-make-up-blender én őt vettem meg első blendernek nagyon nagyon szeretem! Annyi, hogy nem lila, hanem halvány rózsaszín, de tök ugyanígy néz ki, azt hiszem 1800 ft volt
Na azt nem tudom Én pont azt nem használok De a kis lapos része elvileg arra való
A húgom az Yves rocher blenderét használja jellemzően korrektor felvitelre. Az alakja más, de szerintem a csúcsos fele ennek is jól működhet erre a célra.
Én is a csúcsos részével szoktam korrektorozni szem alatt.