Haha, csak nyugodtan köszönj!
Ma kipróbáltam a NYX Bare With Me Tinted Skin Veilt.
Való igaz, hogy gyönyörűen igazodik a bőrhöz, viszont ez tényleg nem alapozó, sem nem BB krém. Eleinte alapozó fedésre számít az ember, mert annyira pigmentáltnak tűnik. Viszont ahogy elkezdtem bemasszírozni a bőrömbe és összeolvadt az arcbőrömmel, úgy tűnt el a fedés teljesen. Tényleg csak arra való, hogy minimálisan egységesítse az ember arcbőrét. Ma reggel az orrom hegye picit pirosabb volt, mint szokott, azt sem takarta el egyáltalán sajnos, a pigmentfoltjaimról nem is beszélve. Úgy voltam vele, hogy nem baj, legalább a számnál lévő mimikai ráncokba nem ül majd bele - hát tévedtem, mert beleült. Igazából most így nap végére olyan az arcom, mintha pirosítón, highlighteren kívül nem lenne rajta semmi. Egyetlen kivétel, hogy az orrom két oldalán látszik a kopás és az nem valami szép.
Azt nyilván nem kell mondanom, hogy átfényesedett hamar
Mindent egybevetve nem vagyok most még annyira lenyűgözve, egy iciripicirivel több fedésre számítottam, reméltem, hogy BB krém szerű lesz, de nem, annál szerintem kevesebb. Nyáron valószínűleg szeretni fogom, mert nem fog csíkokban olvadni rólam az alapozó, de télen nekem most kevés.
Köszi a tapasztalat-megosztást! Ezek szerint nem kell tovább vágynom rá. Minimális fedést azért szeretnék, mert van mit takarnom.
Mivel vitted fel? Nekem szivaccsal tök jó fedése van, bár mással még nem próbáltam.
Kezemmel próbáltam, gondoltam ha még nekimegyek szivaccsal, még rosszabb lesz.
Nekem a pigmentfoltokon kívül nincs mit takarni, de én is szeretek egy minimális fedést.
Ma reggel hirtelen felindulásból mégis az új Farmasi alapozót kentem fel, 1 pumpálásnyit használtam belőle az arcomra. Most van pont 6 órája rajtam és eddig meglepő módon tetszik ahogy viselkedik
Annyira magam előtt látlak egy fekete-fehér filmben a végzet okos asszonyaként! Nagy karimájú kalap kissé ferdén, vörös rúzs, elegáns kosztüm, vékony cigaretta szipkával…
Érdekes, hogy hasonlót mondott már egyszer itt valaki nekem, ha jól emlékszem @anon63018870. Azt hiszem ti láttok valamit bennem, amit én nem látok magamban
Egyszer tényleg kell már készítenem egy ilyen fotót magamról
Fekete-fehér kép, cigaretta a szádban, profilból, kalap esetleg, sejtelmes nézés…
Az állad vonalában van valami, ami adja ezt a stílust. Tudom, hülyén hangzik, de így érzem.
Most nagyon nevetek a GIF-en.
Még jó, hogy nem igazán szoktam kontúrozni.
Már csak egy kalapot kéne szerezzek a fotóhoz, de valahogy megoldom majd
Tudok kölcsibe adni, maradt még két eladó kalapkám, de ha tetszik óccón megszámítom
Majd úgy jelenek meg a fórumtalin.
Kèpeket lègyszi, nagyon tetszenek a kalapok. Igaz èn csak nyàron hordok nèha.
Holnap csinálok róluk fotót, két ilyen 40es évek stílusú kalapka én csináltam őket Nem is igazi kalap, hanem ez az angol fascinator cuccok, hajba tűzhetőek
Lányok, én ma jutottam odáig, hogy illene vennem egy beauty blendert. De annyira sokalltam egy szivacsért 5ezret fizetni, így inkább vettem egy ebelin blendert a DM-ben 1800 ft-ért. Hát ez valami csoda! A szivacs hamar megdagadt puha volt és könnyen lehetett használni is. Gondoltam a számomra legjobban utált alapozóval (Catrice all matt plus) próbálom ki, és azonnal meggondoltam magam. Ez az alapozó tök jó, csak én voltam teljesen fakezű, ami a használatát illeti. Nem nehéz, nem csomósodik össze, én meg csak verem a fejem a falba, hogy miért nem vettem egy blendert korábban
Végül kipróbáltam a Hourglass arcpalettát és már el is felejtettem milyen baromi drága volt Ilyen csodaszép bőrfényt se sikerült soha elérnem mint vele. A kezdőknek mellékelt ábra alapján rájöttem mire is jó a bronzer és egész életemben a legrosszabb helyre kentem a pirosítót Nem baj sose késő
De hálás vagyok ezért a fórumért, hogy technikákat és szuper termékeket ismerhetek meg általatok
Pont most olvastam a KM-en a véleményed. Nincs blenderem, de most elgondolkodtam rajta.