Első benyomások

Tényleg? Köszönöm az infót :slight_smile: De azért nem hiszem, hogy élni fogok vele. Egy terméknél “kibírom” én is.

2 Likes

PAULA’S CHOICE RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum
Na, ezt nekem találták ki.Természetesen előtte 4 másikat kipróbáltam az antioxidáns szérumok közül, mindegyikkel volt valami, ami miatt nem éreztem tökéletesnek. Tényleg meg kell találni a bőrödnek megfelelőt. Még csak nem is írom, hogy bőrtípus, mert a szerint ez nem is nekem való.
3 dolgot vártam tőle:

• szemkörnyékápolás
  • teljes arcra is tudjam használni
  • c-vitamin

Mind pipa. A szemem alatt olyan szépen kisimult a bőr, hogy csak néztem. Állagra is szeretem, nem túl sűrű (mint a Recovery) és nem túl folyékony (mint az Earth Sourced Berry). Pórusokat nem tömítette el, de emellett azért kifejezetten testesnek mondanám. Nyáron lehet, hogy sok lesz. A C-vitamin miatt nagyon boldog vagyok, már többször próbálkoztam, általában csúfos eredménnyel. A 15-20% nekem nagyon sok, irritált, túl érzékeny a bőröm hozzá. Úton van felém a nagy kiszerelés, a hónapban amúgy is akciós a Skinsmarton. :smiling_face_with_three_hearts:

9 Likes

Kipróbáltam egy koreai termékmintát. A klairs-nek a tonerét, nekem nagyon tetszett. Még sosem használtam tonikot úgyhogy nem tudtam mire számítsak, szépen beszippantotta a bőröm, nem éreztem hogy szárítana, kellemesebb volt utánna az arckrémezés is, olyan mintha sokkal puhább lenne az arcom. Maradt még a mintában, azt holnap fogom használni. :). Elsőre szimpi, ez a termék :). Lehet ilyesmit kellene a szülinapomra kérnem? :upside_down_face:

7 Likes

Ha egyszer elkezded a koreai cuccokkal való ismerkedést, akkor nincs megállás… :smiley:

2 Likes

Ajajj :D. @macooka, már előre félek mi lesz ha elfogy a kis minta, rendkívül jó hatással volt az arcomra. Megnéztem és kb 7000 ft a termék úgyhogy uhh jó drága.

Nyitom a sort: Pat Mcgrath rúzsok. A fórum olvasói biztos hallottak már sokunk kálváriájáról, hogy végre megérkezzen hozzánk a cyber monday rendelés.
Én két árnyalatot, a Realnesst, és a Mcgrath Muset rendeltem meg. Az előbbi félúton van a mályva, a barna és a nude között, utóbbi egy meleg vörös árnyalat.
A külső: fém ház, arany ajkakkal. Egyértelmű, hogy high-end kategória.
A belső: a rúzsok nagyon pigmentáltak, krémesek. Könnyen terülnek. A finishük krémes, bár minimális különbség észlelhető a két árnyalat között: a Mcgrath Muse kevésbé fényes. A krémes állag miatt főleg a vörös árnyalatnál kell figyelni a felvitelre (ceruza, esetleg papírzsepis felitatás) mert hajlamos elmászni. Cserébe egyáltalán nem szárít.
Összeségében nagyon jó rúzsok. Viszont a teljes árukat (12000 + vám) biztos nem fizetném ki. Nem azért mert nem jók, egyszerűen féláron elérhetőek hasonló minőségű termékek.

10 Likes

@anon27689852, nagyon tetszik a Maybellines pirosító nekem is :heart_eyes::heart_eyes:, tényleg szépen fel tudtam vinni a kezemmel. Szerintem nagy kedvenc lesz belőle :).
Valahova írtad, hogy megvetted a Maybelline color tatoo pezsgőszínű? szemhéjpúderét is, én egyszer láttam egy szürkés árnyalatot nagyon jó áron, de aztán nem mertem megvenni 🤦 :).

1 Likes

Egyébként kipróbáltam a Loreal professzionális hajvégápolóját is, szerintem puhította a hajvégeimet, valahogy jobb az összhatása a hajamnak, mint szokott lenni egyébként. Eléggé leszoktam mostanában a hajszárító használatról szerintem fél éve nem használom már, úgyhogy hagyom hogy magától száradjon. Hajvasalót sem nagyon használom, kb 1 hónapja használtam csak. (Na meg tegnap mert már borzalmas volt a hajam.) Ezeket csak azért írtam, mert mostanában próbálom védeni a hajam a mindenféle hőhatásoktól, ne töredezzen pl. Szeretném megnöveszteni, mert most mell alá ér, de sosem nőtt még tovább a hajam, most szeretném ha csipőig érne :).

2 Likes

ez az amelyik a Joy boxban volt?

Nem tudom mi volt benne? Annak mi volt a neve?

Ez https://kremmania.hu/kremek/l-oreal-paris-l-oreal-professionnel-mythic-oil-creme, valahogy azt hittem neked is megvan hogy úgy rémlik írtad hogy van egy Chanel Gabrielle mintád (az is a joy boxban volt)

1 Likes

Nem ez az,
https://kremmania.hu/kremek/l-oreal-paris-l-oreal-professionnel-serie-expert-nutrifier
Ezt használom :blush:, úgy kaptam ajándékba :).

1 Likes

Chanel Gabrielle mintám azt hiszem régebben kaptam valamelyik újsághoz :sweat_smile:.

1 Likes

Igen, megvettem a pezsgőszínt (szerencsére a csillámok is eltűntek, csak a tetején voltak), egy halvány rózsaszínem van még azon kívül. Szeretem őket.

1 Likes

Már egy hete használom az Artdeco Shimmer (https://kremmania.hu/kremek/artdeco-translucent-shimmer-powder) púdert. Azt kell mondjam, maximálisan pozitív a véleményem. A kritikus terület (az orrom) nem fényesebb, mintha a megszokott matt púderemet tenném fel. A nem hibátlan részeket nem emeli ki jobban. Szeretek a tükörbe nézni, ha őt használom, és ha esetleg kisüt a nap, akkor az a napom fénypontja :smiley:
Ehhez azért hozzátartozik az is, hogy ugyan a homlokomon is használom, de a frufrum miatt az egyáltalán nem látszik. A többi részén az arcomnak jól mutat, úgyhogy én nem bántam meg, bár egy kicsit bizonytalan voltam vásárlás előtt :slight_smile:

7 Likes

Wet brush-pro: Big mouth clip. Láttam előző héten a fodrásznál, azzal csatolta el a hajam. Ma vettem egy csomaggal. Tényleg több hajat összefog, mint a normál verziók. Idáig tetszik. Hajbeszárításnál is hasznos lesz.

3 Likes

Múltkor nem bírtam ki és vettem egy-két Catrice újdonságot, kettőt ki is próbáltam, sajnos egyikről sem túl jó a véleményem.
CATRICE Liquid Shadow Waterproof: Happiness-t vettem meg, egyrészt mert elvarázsolt a boltban, másrészt mert még nem volt soha ilyen szemhéjfestékem, gondoltam kipróbálni jó lesz. Kétféleképpen próbáltam meg felvinni, egyszer ujjal feltapogatva, egyszer pedig az applikátorral. Ujjal feltapogatva konkrétan 2 másodperc alatt letapogattam a szememről, úgyhogy jött az applikátor. Applikátorral szépen fel tudtam vinni, miközben pakolásztam próbáltam csak lefelé nézni, hogy szépen száradjon (rajta is van a csomagolásan, hogy a szép eredmény érdekében csukjuk be a szemünk, míg megszárad). Hát nem volt valami sikeres az akció, mert mire kiértem a házból, már teljesen foltos volt, csomókban összeállt :frowning: Nem tudom mit kéne csinálnom, 10 percig ülni egy fotelban csukott szemmel és várni amíg megszárad? Nekem erre nincs időm :frowning:

Catrice Full Satin Lipstick: Ehhez is nagy reményeket fűztem, mert a matte és a demi matte rúzsuk nagyon bejött. Sajnos ez a Satin dolog nem csak a finishben, de a fedésben is megmutatkozik, mert többször át kellett menni a számon, hogy látszódjon valami. Amiért nagyon csalódott vagyok, az az, hogy borzalmasan kiemelt mindenféle száraz foltot a számon (pedig használok ajakradírt), és beleült minden apró ráncocskába. Borzalmasan néz ki, le is töröltem :frowning:

Brush Works HD Wonder Sponge: LF beauty boxban jött (valamiért megint előfizettem 3 hónapra) és gyorsan ki is próbáltam. Sajnos nem hozta a várt eredményt, sem az alapozó, sem a korrektor eldolgozása nem tetszik vele, bumszli is, ráadásul az orrom körül nagyon furán nézett ki az alapozó, ha ezzel a szivaccsal applikáltam fel. Az eredeti BB-t és az RT blenderét még nem próbáltam, úgyhogy ilyen szintű összehasonlítási alapom nincs, de monjuk a Müllerben kapható Body and Soul blender (a lapos aljú, nem a kerek - az borzalmas) eddig a legjobb, amit próbáltam, egyszerűen hibátlan.Müllerben vettem még egy másik Blendert is egy ezresért, hirtelen nem tudom mi a neve, de az sem jött be túlzottan, nem elég tömött a szivacs, inkább egy mosogatószivacsra hasonlít, és a pici üregek nyomot hagynak az arcomon.

Too Faced White Peach és Just Peachy Mattes: 1-1 sminket készítettem a palettákkal és eddig jól szuperálnak. Nem szuperpigmentáltak, de szépen lehet az árnyalatokat építeni és egész nap fent maradnak. Ráadásul nem is porzik, ami nekem általában nem jelent problémát, de valakinek ez nagy pluszpont. Alig várom, hogy még használhassam őket.

6 Likes

Nem akarom az Unboxing topikot ezzel rontani, és valószínűleg itt sem a legjobb helyen van, de valahova mégis le kell írnom. Tavaly május óta a Sundance Sonnenfluid a fényvédőm. Imádom, szeretem, nekem semmi gondot nem okozott. Aztán, egyszer csak eltűnt. Nyomtalanul, nincs sehol. Németországon kívül, ahol ismerős által “kerestetem”, de ő se találja. Így már napok óta a fényvédő vadászat az életem, mert el fog fogyni. Kipróbáltam a Paula’s Choice Calm Mineral fényvédős hidratálóját, amivel semmi gond nincs, de drága és azért rendesen fogy. Általában fizikai fényvédőt keresek, bár a Sundance egy fura hibrid (fizikai és kémiai), de azzal elégedett vagyok. A PC-t is újra fogom venni, de a mindennapokra kell valami mellé, meg nyárra azért az 50-es fényvédő nálam alap.
És akkor amiért írok most. Hatalmas kutakodás után kiderült, hogy van ám a dm-nek egy ugyanolyan fényvédője, mint amit használok. A honlapjukon feltűntetett verzióban van alkohol, de úgy voltam vele, akkor is megpróbálom. És itt ért a meglepetés. A boltban lévő alkohol mentes, az INCI-e megszólalásig hasonlít a fluidra. Oké, ez egy krém, majd elválik, hogy hosszú távon hogy teljesít, de én abszolút boldog vagyok. Gyorsan kentem fel csak úgy belőle. Picit testesebb, de nem vészes. Nem ragad, nen büdi (parfüm mentes). Picit fehérít, de fizikai, ami egyébként rajtam 20 perc múlva el is tűnt.
Lehet, hogy teljesen tévúton járok ezzel a fényvédővel, de nekem az előd is bevált, ezt is elhasználom, és imádkozom, hogy ez állandó termék legyen, mert nem szeretnék megint új fényvédő után nézni. 20200219_191453

7 Likes

Sziasztok! Ma először próbáltam ki az Aldis hyaluronos arctisztítót, nagyon finom az illata és frissítő volt az arcomra tenni :). Az elektromos arctisztítómat használtam közben, nagyon kellemes volt használni, puha és sima lett a bőröm közben, persze hidratálóra szükség volt utánna. :). Hydrate szárazsamponnak is iszonyat kellemes az illata, mint egy parfüm, nem okozott fehér foltokat és segített a zsíros oldalfrufrumon is :). Egyelőre megvagyok elégedve velük, mikor majd huzamosabb ideig használom is írok majd róluk :).

10 Likes

Egyébként nem tudom miért köszönök néha :sweat_smile:. Mindegy szerintem lesz párszor ilyen köszönés mikor írok :D.

3 Likes