Dehogy! A Cutie Nude az, ami rosszul van összerakva.
First impressions:
Vettem azt a bizonyos szappant a tartója miatt Erno Laszlo tengeri iszap szappan. Első arcmosási alkalommal azt hittem szétreped a pofikám bőre, miután megszárogattam. Így rájöttem, hogy butaság volt mindenhova kenni, innentől csak a t-vonalon használom, hiszen itt zsíros. Testre nem fogom használni.
Az illata finom, meglepő, mert büdire számítottam, a tartója lyukacsos és rücskös, tehát kiszárad a felesleges nedvesség, elvezetik a rések.
https://kremmania.hu/kremek/sea-mud-soap—tengeri-iszap-szappan
Első benyomások következnek, viszont párommal kapcsolatban. Még vasárnap elkezdtem bekenni az alsó lábszárát, mert nagyon száraz szegénynek, igazából egy masszázsal kötöttem össze . És nagyon jó volt a bőrének, ja és a Mixa atiopience testápolóról van szó :). Előtte olyan volt mint a smirgli papír utána viszont nagyon puha lett, és tökéletesen beszívódott. . Nem tudom melyik nap meg mondta hogy kellene neki egy ajakápoló mert kiszáradt a szája, odaadtam neki a carmext. Órákkal utánna megkérdeztem, hogy és amúgy hogy tetszett? Aztán mondta hogy tényleg jó volt :).
Nahát, ezek a férfiak is hajlandók tanulni
A barátomat sikerült rávenni lifting szérum használatára. Igaz 1 éve használ egy pici üvegcsét, mert csak alkalmakra keni fel, mielőtt tárgyalni megy (mintha kvázi smink lenne vagy nem tudom), de akkor is.
De aranyos! Szerencse-szérum (Felix Felicis).
Igen, abszolút ez telitalálat megfogalmazás!
https://kremmania.hu/kremek/alverde-vadrozsas-ejszakai-krem
5 napja használom, eddig elégedett vagyok vele. Kicsit zsírosabb, testesebb krém, mint amit előzőleg használtam,de télre ez pont jó. Ahhoz képest hamar beszívódik és reggelre sem zsíros az arcom. Pattanásokat eddig nem okozott, remélem nem is fog.
Ajándékba kaptam Mikulás környékén a RT Blend + Blur ecsetét, ezt:
Természetesen azonnal be is fogtam a munkába, mert korábban erősen gondolkodóba estem, hogy veszek egy Artis ecsetet alapozáshoz, az összetört kedvencem helyett, amit végül mégsem vettem meg.
Az All Over verzió sűrű, tömött, selymesen puha, bársonyos szőrrel rendelkezik, ovális formájú kialakításának méretei: kb. 6 cm hosszú és 4 cm széles. Maga az ecset műanyag feje és nyele számomra jól kézre is áll, a fej alatti nyélrész itt is nagyon vékony és kecses, de stabilnak érzem, bár használatkor én a mutató ujjammal átfogom a teljes ecsetfejet és oldalról kitámasztom a hüvelyujjammal, így tudom a legbiztosabban tartani és használni.
Legtöbbet színezett hidratálóval használtam eddig, ami kissé sűrű, de nagyon krémes állagú volt. A lehető leggyorsabban, legkevesebb energiabefektetéssel végez gyönyörű finishü, teljesen bőrbe dolgozott, azaz teljesen bőrhatású alapot. A Beauty Blender-el sokkal, de sokkal több munkával sikerül ilyen szépen bőrbe beledolgozott hatást elérni. Ez az ecset elvileg testre is, meg arcra is, meg kb. mindenhova ajánlott, én az állam alatti területre és a nyakamra is használom. Ez a méret nekem az arcomhoz is megfelelő (nincs nagy fejem ) és még a szemkörnyéki területen is minden gond nélkül tudom használni, persze én a szemhéjamat is bekenem vele. Munkavégzés és finish szempontjából ténylegesen elsőrangú, engem teljesen meggyőzött!
Amivel viszont nagyon, de nagyon nem vagyok megelégedve, az a tisztíthatósága, és az alapozó pazarlása. Hiába sűrű és tömött a szőre, az alapozó nagyon nagy %-a a szőrszálak belsejébe kerül, egyre mélyebbre! Minél többször használja az ember annál vastagabb réteg kerül a szőrszálak legmélyebb rétegébe is. Amikor egyetlen egy használat után kimostam, az sem volt kis munka, rengetegszer kellett ismételnem, és mindenképp kellett hozzá micellás vizet is (legjobb a kétfázisú) használnom, ezen kívül nekem a BB tisztítója volt hozzá a legmegfelelőbb, a szappan nem volt elég. Amikor 4-5 napig nem mostam ki, a használat során semmi gondot nem okozott, tehát nem csíkozott, nem lett csúnyább, vagy vastagabb rétegű, de kimosni egész egyszerűen lehetetlenség, és ezt a szó legszorosabb értelmében értsétek! A legalsó, legmélyebb szőrrétegben vastagon megül az alapozó, széthúzkodva a sörtéket szabad szemmel látható, és akármivel is akartam kitisztítani, egész egyszerűen nem lehet tisztára mosni, engedi az alapozót, kb. a negyvenedik mosásra is, meg a másnap újrakezdett mosáskor is, de teljesen kimosni NEM LEHET!
Pontosan ez az ami viszont használhatatlanná teszi az egész ecsetet! X idő múlva ez nem csak gusztustalan lesz, hanem egyáltalán nem higiénikus, sőőőőt.
Egy tipikus kisgyerekes anyás történet következik.
22-e, indulás a nagyszülőkhöz. A gyermek cuccai bepakolva, természetesen a kocsi felében az ő cuccai vannak. Így a szülők visszafogottan pakolnak. Anya gondol egyet, tök jó lesz a Nabla Dreamy, kompakt, van benne minden ami egy egyszerű karácsonyi szemsminkhez kell. Paletta berakva, a szemhéjbázis is, és hogy véletlenül se csábuljak el más irányba, a Paint Potok ki a neszesszerből.
Ma lelkesen veszem elő a dolgokat a sminkhez. Paletta megvan. Alap megvan. Na mit felejtettem el?! Az ECSETEKET. Nem is én lennék…
Jobb híján így ujjal kellett valamit összehoznom. Értelemszerűen nem egy szuper cut crease készült, de egész vállalható lett az eredmény, amiben jelentős szerepe volt annak, hogy nagyon jól eldolgozhatóak a Dreamy mattjai. Azt kell mondjam, egyre jobban hozzám nő ez a paletta. Köszönöm szépen lányok az ajánlást!
Ez a legkényelmesebb maszk, amit valaha használtam. Két részből áll, vékony zselés anyag (de van tartása) nem csöpög, nem csúszik, rácuppant az arcomra és ott is maradt. Mindkét oldalán fólia van, én csak az egyiket húztam le, felrakás után az arcomról húztam le a másikat. Vízhiányos bőrre szuper, ennyi tonert nem tudok másképp felvinni. Persze hatóanyagot nem ettől várok, de megfelelően előkészíti a bőrt azok befogadására. Másnapra szép telt bőrt eredményezett. Nem irritált, illatanyagok leghátul az össztevő listában. Másnap vettem még hármat.
Rossmann, 750 Ft.
https://kremmania.hu/kremek/isana-hydrogel-hyaluron-arcmaszk
Hogy én milyen régóta keresek illatmentes olajos tusfürdőt…és megtaláltam. Nagyon szuper, betárazok. A Biodermának van egy hasonló tusfürdője, de az illatosított, úgyhogy ez nyert.
https://kremmania.hu/kremek/mixa-baby-atopiance-tisztito-olaj-hajra-es-testre
Ez tusi, de a testápoló balzsamját is szeretem.
Köszi a tippet, ezt meg fogom venni a férjemnek. Nézegettem tavaly tèlen a Bioderma olajtusfürdőt de elég drága. Főleg, hogy a férjem egy hét alatt elhasznál egy 250 ml-s tusfürdőt.
Lehet, hogy jobban járnátok szappannal, azt nem tudná így locsolni
Dm, baba részlegen vettem, Rossmannban nem láttam. Tavasszal, ha lesz Mixa kupon veszek egy párat majd.
50X online kupon van Mixára. +200 plusz pont vásárlásnál, úgyhogy a végére ingyen lesz.
Juj köszi! Akkor meg is veszem
Ezzel viszont nagyon befürödtem, pedig nagyon nagy reményeket fűztem hozzá. Nem pigmentált, nem fed rendesen, pár óra után összeáll a szemhéjon, a csillámok pedig lepotyognak az arcra. Még jó, hogy leárazva sikerült megvennem, de akkor is…