Előző havi kedvencek

Csak a soft jöhet számításba, én is azt szeretem. Egyébként a DM saját márkás lett a nyerő, olcsó is, nem fáj a sűrű csere. Ez az:
https://kremmania.hu/kremek/dontodent-sensitive-fogkefe-erzekeny-fogakra
A Dontodent sensitív szájvíz is jó, azt felváltva használom a Curasepttel.

1 Likes

Én is ezt a fogkefét vettem a páromnak. Nekem most a Curaprox van, mert három darabos csomagot vettem, de többször nem fogok venni, mert már 2 hónap után össze-vissza áll és csomósodik, pedig én annyira szerintem nem sikálok. Nem rossz, de drágállom, így megelégszem a saját márkásokkal, Rossmannos is egész jó.

1 Likes

Szerintem igen,mert nekem is az van.

1 Likes

Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil maszk
Wella SP Color save maszk
Aveda Damage remedy daily hair repair
Pat Mcgrath Lip balm Clear
Sunday Riley Luna Sleeping night oil
YSL Black Opium edp
G. Armani Code edp
Chanel Allure edt

8 Likes

A Curaprox fogkefe egy hónapja kedvenc lett, mióta az új fogorvosom közölte, hogy a fogam nem kaparós sorsjegy, szóval próbáljam gyengédebben sikálni a fogam.
Imádat azóta.
Chanel krémes szemfestéke nálam is évek óta favorit.

Új kedvencek decemberben:
Denona Duo Glow Alba árnyalatban
Bobbi Brown mini highligter Pink Gold árnyalatban
Bobbi Brown shimmer wash szemfesték Rose Gold árnyalatban
Nars mono Lahore szemfestéke
újra szerelem lett Natasha Denona mini Diamond and Glow-jából a Diamond rész, szemfestékként is használom :slight_smile: , a highlighter összetört
Helia D Aquaboom (most valószínűleg extrém módon vízhiányos a bőröm, mert imádja)
Nivea rózsás testápoló

9 Likes

A Bobbi minit megrendeltem, arany dobozban. Nem tudtam ellenállni.
A Curaprox kefe nekem nem jött be, de a 712 fogkrém és a 212 szájvíz nagyon szuper.
:blush:

1 Likes

Igen, olvastam, hogy neked nem vált be.
Én sajnos extrém módon súroltam, mondta, hogy ez tipppppppikus, mindig a Hart/hard fajtájú fogkeféket kerestem, szóval nekem ez most új élmény, de nagyon bejön.
Arany dobozos mini Bobbi? Honnan?

Tudom, hogy még csak január közepe van, de már felvehetem a Cantu sampont a januári kedvencek listára (sűrűn mosok hajat).
Imádat. :heart_eyes:

Bár az illatát még meg kell szoknom.

2 Likes
2 Likes

Decemberi visszatérő kedvencek voltak:
Carmex
Pür paletta
Catrice luminice arcpaletta

Új kedvencek:
Essence bloom baby bloom pirosító
Catrice matte ink folyékony rúzs 040-es árnyalata

5 Likes

Én is megtartottam, a fejbőröm kivételével a hajam mosom vele. Nagyon jól szuperál így, szerintem szebb lesz tőle a hajam, mint eddig más sampontól. Azért megpróbálom majd még fejbőrre…

És a fejbőrre mit használsz?

Purito centellás tonik
Hada Labo szemkörnyékápoló
Revox C vitaminos szérum
Essence The blush 30-as árnyalat
Barnangen tusfürdő Midsommer Glow
L’oreal Lash Paradise spirál
Catrice Glow overnight AHA treatment

7 Likes

2020. decemberi és 2021. januári kedvenceim:

Bőrápolás szekció:

10

https://kremmania.hu/kremek/adrienne-feller-hungarian-spring-extra-hidratalokrem
https://kremmania.hu/kremek/adrienne-feller-hungarian-spring-szemranckrem
https://kremmania.hu/kremek/adrienne-feller-rose-de-luxe-hyaluron-szerum

Smink szekció:
A Farmasi szemhéjalap nagyon jó, erős réteget képez a szemhéjon, feltölti a mélyedéseket és jól tartja a festéket.
A Shiseido pirosító formulája nagyon tetszik, a végeredmény pedig rendkívül természetes.
Az új essence rúzs is nagyon korrekt minőség, ráadásul kedvező áron. 2 árnyalatot is vettem belőle.
Nagyon tetszik a Shiseido rúzs, mondjuk az már nincs olyan kedvező áron.
A L’oreal szemöldökceruza ugyancsak egy kellemes összetalálkozás.
Az Artdeco blush-t pedig már ugyancsak a második hónapja nyúzom.
A kezdeti csalódottságom ellenére a CT palettámat is igen megszerettem. (És végre egy aránylag színazonos kép a palettáról.)

10.1

10.2

20 Likes

És a Bobbi alapozó?

Bocsánat, az meg kimaradt! :laughing: Az is nagyon bejött, épp azt a ragyogó hatást hozza, amit én kedvelek. Nedves szivaccsal viszem fel, szépen fed, mégis észrevétlen. Jól tűri a maszkot és tartós. Nem bántja a bőrömet. Gondolkodok rajta, hogy nyárra megveszem az eggyel sötétebb árnyalatát, de aztán láttam, hogy a Shiseidonak is most jelent meg új, radiant alapozója. Nem is tudom, nem is tudom… ez még a jövő zenéje.

2 Likes

Ez egy szuper alapozó. Nagyon szerettem.
A stiftes se volt rossz, sőt, csak a mérete.

1 Likes

Én nem vagyok az INCI nagy ismerője, az is korrekt szerinted?

Annyi, hogy kémiai fényvédő van benne, és bár nekem elég hisztis bőröm van, de jól viselte.
Én se értek annyira az összetevőkhöz, de az érzékeny bőröm azonnal reagál, ha nem tetszik neki.

1 Likes

Köszönöm szépen a válaszod!
Olvastam az Armani szemhéjfestékről írt véleményedet is. Van olyan jó, mint a Chanel?