Januári kedvencekkel jövök 
Paletták közül nehéz volt nagyon választani, sokkal többet is tudnék ide sorolni, de végül a Nabla Dreamy és Platinum palettára esett a választásom. Nagyon élveztem minden egyes alkalommal a sminkemet, amik velük készültek. 

Ugyancsak szemre való termékek közül nagyon szeretem az Essence szemhéjtust, illetve a Lash Princess szempillaspirál is nagy favorit. A Rimmel Scandaleyes szemceruzákat minden színben imádom, ebben a hónapban különösen sokszor használtam őket. A Lovely folyékony szemhéjfestékét belső szemzugba szeretem nagyon használni. 

Az Essence highlighter palettája szerintem nagyon szuper minőség, minden használatkor még jobban megszeretem. A Milani Red Vino baked pirosítója összel, télen nagy kedvenc, ebben a hónapban sokszor nyúltam érte. A TIU 473-as rúzsát is nagyon sokszor vettem elő. De ami óriási kedvenc lett (nem csak havi), az a Maybelline Lifter szájfény, egyszerűen oda meg vissza vagyok értük. Több színben megvan, de ebben a hónapban legtöbbször a Topaz és Petal került elő.