Előző havi kedvencek

Igazat adok ennek az oldalnak, ha a Chanel tartósságban 10 pontos, akkor ez az Armani 9.3:

Szerintem nagyon szuper ez is, és 24 hónap a szavatossága, nem pedig 6, mint a Chanel-é.
Bár a tégelyes Chanel krémfesték is 18 hónapos szavatosságú, és nagyon tartós az is rajtam. Bár azok között nem találtam rózsás árnyalatot.
Ja, és nagyon szép fénye van az Armaninak, csodás. A Stellar árnyalat pedig tényleg rózsás, a Halo van még, ami barnás, mindkettő gyönyörű, fényes árnyalat.

2 Likes

Ne csábítgassatok!:smiley:

1 Likes

Köszi! Megvárom a következő Douglas-os night shoppingot.
A Stellarnak tényleg nagyon szép a színe. Nekem csak a világosabb árnyalatok állnak jól.

2 Likes

Chanel sminkcucc sztem online nem kapható Douglason. Vagy igen? :roll_eyes:

1 Likes

Nincs Chanel online, ső a mostani shoppingon nem járt kedvezmény a Dior-ra sem.

2 Likes

Igen, tudom. Az Armanira gondoltam.

1 Likes

Sem a La Mer-re.

Ezekkel a krémes termékekkel én úgy vagyok, hogy amíg illatra, állagra jók, használom. A Chanel szemhéjfestéknél pl. el is felejtettem elkérni a batch kódot, annyira megörültem neki!

Én a makeup.hu-ról rendeltem, míg volt raktáron.

1 Likes

Januári kedvencek:

Új kedvencek: A parfüm a Coco Chanel Madmeisoille parfüm

IMG_20210129_151711

Visszatérő smink kedvencek:

IMG_20210129_152457

Segítőim a vizsga időszakban:

IMG_20210129_151539

10 Likes

Januári kedvencekkel jövök :slight_smile:

Paletták közül nehéz volt nagyon választani, sokkal többet is tudnék ide sorolni, de végül a Nabla Dreamy és Platinum palettára esett a választásom. Nagyon élveztem minden egyes alkalommal a sminkemet, amik velük készültek. :heart_eyes:
IMG_20210130_145704 IMG_20210130_145739

Ugyancsak szemre való termékek közül nagyon szeretem az Essence szemhéjtust, illetve a Lash Princess szempillaspirál is nagy favorit. A Rimmel Scandaleyes szemceruzákat minden színben imádom, ebben a hónapban különösen sokszor használtam őket. A Lovely folyékony szemhéjfestékét belső szemzugba szeretem nagyon használni. :slight_smile:

IMG_20210130_150001

Az Essence highlighter palettája szerintem nagyon szuper minőség, minden használatkor még jobban megszeretem. A Milani Red Vino baked pirosítója összel, télen nagy kedvenc, ebben a hónapban sokszor nyúltam érte. A TIU 473-as rúzsát is nagyon sokszor vettem elő. De ami óriási kedvenc lett (nem csak havi), az a Maybelline Lifter szájfény, egyszerűen oda meg vissza vagyok értük. Több színben megvan, de ebben a hónapban legtöbbször a Topaz és Petal került elő. :heart:

IMG_20210130_150219 IMG_20210130_150301

13 Likes

Januári felfedezés

Itt írtátok többen, hogy milyen jó és a vélemények is kiválóak. Valóban olcsó, egyszerű, jól tisztít és könnyű felhabosítani-eloszlatni az arcon. És a beszerezése se nehéz. :smiley:
IMG_20210131_183332266

11 Likes

Én is elhasználtam már ebből több tubussal, vissza is térnék hozzá, csak most van több bontatlan lemosóm. Tényleg olcsó, jó, könnyen beszerezhető.

1 Likes

Jelenleg én is őt használom, és van belőle egy bontatlan is otthon. Nagyon szeretem, pláne azért, mert könnyen beszerezhető. :slight_smile:

1 Likes

Én is több tubussal elhasználtam már belőle, nagyon szeretem. :slight_smile: Jelenleg más lemosóim vannak itthon, de biztos visszatérek még ehhez is. :slight_smile:

1 Likes

Nálam január kedvence volt

• Cantu sampon (köszi @Gloria)
  • Charlotte Tilbury Magic Night krém (mintát kaptam)
  • Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter Star Aura
  • Maybelline Sky High szempillaspirál
9 Likes

Januári kedvenceim:

Kép

17 Likes

A kék H2O milyen a rózsaszínhez képest? Eddig sosem “mertem” lecserélni… :slightly_smiling_face:

Rózsás testápoló? :).

Igen:

https://kremmania.hu/kremek/nivea-rozsa-arganolaj-testapolo-tej-olajjal

2 Likes