Én szeretem az illatát.
Igazából e havi kedvencek.
Végre megvan a mindenmentes, de habzó tusfürdőm, nagyon szuper.
Egyszer valahol @Fiorentina hozzászólásában olvastam, hogy milyen jó az arcolaj, és hogy mindenkinek ajánlott, bizonyos kor után. Azt nem tudom, hogy az idő itt van-e mindenesetre nagyon jól esik. Próbáltam több fajtát, sajnos a drágább jobb. Ez a Paula’s Choice olaj kedvenc, drága, de két csepp elég az esti hidratálómba.
Decemberben ezek voltak a kedvenceim:
Limitált kiadású Catrice és Essence lakkok, karácsonyi és textil mintás nyomdalemez.
Sokszor nyúltam a tégelyes Catrice korrektorért, bőr hibákra használom csak, a Catrice Luminice paletta 02 kiadasbol nagyon tetszik a leghalványabb highlighter hogy olyan enyhe fényt ad, és a csomagolása is nagyon szép.
A NYX ajak olajat gyakran használtam, nekem a Carmex még mindig jobban tetszik de ez rúzsok előtt egy kis extra hidratálónak jó bár le kell törölni ha azt akarom hogy tartósabb maradjon a rúzs.
A Curaprox fogkrém minta gin tonic és datolya szilva ízben, már elfogyott, én csak egy édes ízt éreztem, de nagyon kellemes volt hogy nem habzott, szívesen kipróbálnám más ízben is.
A Libre mintát is teljesen elfujkaltam, még nem vagyok biztos benne hogy megveszem e, van még egy pici fújósom eldönteni.
Rude Cosmetics paletta- ez a paletta zseniális, meglepően jó minőségű és gyönyörű színek vannak benne. Biztosan lesz még palettám ettől a márkártól.
Revolution paletta- ezt még valamikor ajándékba kaptam Pinkpanda rendelés mellé, egyik legjobb minőségű Revolution palettám, imádom a színeit is.
Milani 01 Afterglow highlighter- régi kedvenc, ha jól emlékszem az esküvői sminkemnél is ezt használtam.
The Ordinary Buffet- reggeli rutinom része, nagyon szereti a bőröm.
MAC Velvet Teddy- ebben a hónapban nagyon sűrűn használtam.
Wet n Wild Rebel Rose- ez egy örök kedvenc árnyalatú rúzsom, nem csak decemberben.
Pupa pirosító - ezt még a férjemtől kaptam 2020-ban, 105-ös árnyalatban, nagy kedvenc azóta is.
TIU bronzosító - itteni ajánlásra vettem meg és egyenesen imádom az első pillanattól fogva.
@Blanky, de jóó :). A rude paletta kívánságlistás, de most mellé került a Revolution is, köszii .
Nem tudom, hogy a Revolution paletta kapható-e még, legalábbis én mostanában sehol sem láttam. Viszont a Rude palettát meleg szívvel ajánlom, biztosan nem bánod meg. @Anheszenamon és @Alsace is nagyon dícséri.
Ez a Revolution paletta nekem is megvan. Én is nagyon szeretem, jó minőségű és jól kihasználható színeket tartalmaz számomra.
Szerintem is nagyon jól kihasználható és nagyon jól pigmentált, szépen eldolgozható
A Rude palettát ne hagyd ki, szuper. Pinkpandán szokott lenni rá akció de teljes áron is megéri
A Revolution paletta nekem is megvolt de sajnos a szemem nem bírta mert rögtön begyulladt ha használtam.
A Guerlain ecset egy szett részeként került anno hozzám, legalább 10 éves, vásárlás mellé kaptam ajándékként és azóta is imádom. A használat nyomai nem is láthatók rajta ennyi idő után sem.
Imádom a kényeztető kütyüket is, a Tchibo termékeiben sem csalódtam még. Lehet, hogy picit drágábbak a termékeik, de strapabírók és igényesek. A darálós kávéfőzőmet is tőlük vettem, minden hónapban fotózhatnám, nemcsak esztétikus, de finom kávéval kényeztet, ami egy kávéfüggőnek nem egy utolsó szempont.
A Curaprox két éve tartó kedvenc, nem szeretnék mást használni már.
Ezek az Ava kis üvegesek is határozottan tetszenek, most végeztem ki a retinolt, a következő Skinsmart-os lesz, merthogy hajt a kíváncsiság.
Ez a Shiseido lotin a maga kapszula formájával, hááát megéri az arany árát, azt kell, hogy mondjam.
A Chanel krémes szemfestéke kiváló alapnak is, de önmagában is, természetesen.
A kis smashbox paletta is nagyon bejött.
Lehet, hogy nem jól csináltam valamit, de a Curaprox fogkefével nem lettünk barátok. Nekem pár hét alatt kemény lesz a sörte, szanaszét áll és nagyon kényelmetlen vele fogat mosni. Mondjuk én súrolok sajna, mindig figyelmeztetnem kell magam, hogy lágyabban…
Az ecset nagyon szép. A Smashbox dobozkában mi van, ha szabad tudni?
Van az a photo filter púder alapozójuk, azt nagyon szeretném kipróbálni.
Ő lenne az:
Smashbox Cover Shot Palette Szemhéjpúder Paletta (kremmania.hu)
A smashbox egy jó kis márka, kár, hogy kivonultak a Douglas-ból.
Talán nem havi hanem éves kedvenc a Bobbi Brown alapozója. https://kremmania.hu/kremek/bobbi-brown-skin-foundation-spf15
Nem is tudom minek keresgélni hiszen számomra ez a tökéletes mindennapi alapozó. Jól fed,könnyű és elsősorban ez állja legjobban a maszkot.
Ők is?? Ezek szerint csak rendelni lehet, vagy azt se?
Primerre akartam beruházni most januárban, meg ez a kis paletta is megtetszett.
Notinon asszem vannak.
Ez az alapozó nálam is kívánságlistás. Szerinted kombinált bőrre is jó lehet?
A férjemnek sem vált be, de ő is súrol, mint állat. Mindig közepesen kemény fogkefét veszek neki, mert nem bírom rávenni, hogy figyeljen oda. Sajnos nekem voltak már ínyproblémáim - jó nem olyan jelentősek, de a puha fogkefék megváltást hoztak. Általában 3 havonta cserélek fogkefét.
A Curaprox nálunk is legalább 5 éve kizárólagos márka ami a fogkefét illeti. Fèrjem is csak ezzel hajlandó fogat mosni és már barátnőimet is rábeszéltem a kipróbálásukra. Ők is megszerették.
Köszi, hogy jelezted a Notino-t!