Előző havi kedvencek

Bperfect Bad Llama szempillaspirál.

Nem csinál műszempillát, a hatása kb. a Maybelline Snapscarával egyezik meg. Viszont a keféje jobban tetszik, és rajtam ez sem maszatolódik el, bírja egész nap. Azt hiszem, át is fogok állni rá, mégpedig a kontaktlencse miatt.
Ugyanis este előbb ki kell venni a lencsét, utána lehet lemosni a sminket. Én ahhoz, hogy könnyen kijöjjön a lencse, előbb cseppentek a szemembe 1-1 nedvesítő szemcseppet. Na mármost, a Maybelline ettől össze-vissza maszatolódik, mire kiveszem a lencsét, vastag fekete sáv lesz a szemem alatt, és a lencsét is extrán kell tisztítani. Viszont ez a Bperfect ezt nagyon jól bírja, tehát sokkal kevésbé macerás kivenni vele a lencsét. Ráadásul, bár a Snapscarától drágább, de ez sem egy drága spirál.

bperfect-bad-llama-mascara_1

11 Likes

Összeszoktatok a lencsével :wink: ? Szereted?

1 Likes

Imádom!
Régebben (tényleg régen, még az esküvő előtt 19 éve) használtam már, de akkor valahogy nem adott olyan pluszt.
Most viszont az, hogy nem párásodik, az akkora könnyebbség, hogy elmondhatatlan. Meg gondolom ezek is fejlődtek azóta, mert ez sokkal kényelmesebb, mint ahogy emlékszem.

És még a sminkem is látszódik vele. :grinning:

7 Likes

Szuper, örülök, hogy bevált! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Kicsit korábban, de hoztam a decemberi kedvenceket. A kontúr duót mostanában le sem tudom rakni, annyira tökéletesen passzol a bőröm színeihez. A highlightert is úgy néz ki, hogy megszeretem használni most, hogy végre tökéletes ecsetet találtam hozzá. Így már lehet, hogy nem is olyan rossz dolog a highlighter és még vennem kell újakat :sweat_smile: a fixáló sprayt én a porosság elvételére használom, ezen a téren tökéletesen teljesít és imádom, hogy nincsen agyon parfümözve. A kis paletta kísért el a karácsonyi rokonlátogatásra is és nagyon jól szolgált. A mono már tényleg csak a utolsókat rúgja, 2021-ben már biztos nem lesz velem, de az egyik legjobb alapszínem. A limitált ecset fém hatású nyele nagyon kellemes érzést ad, öröm használni. És a hónap nagy felfedezettje a Catrice Kaviar gauche hűsítő hatású ajakfénye lett, ami egyben számomra a tökéletes szájfény is. Nem ragad, ahhoz képest elég tartós, gyönyörű fénye van és a hűsítő hatás nagyon szép effektet ér el az ajkaimon.
20201228_070218

15 Likes

Mi volt a baj a hájlájterrel? :open_mouth: Ez nekem is megvan, egy gyenge pillanatban vettem novemberben, de alig használtam.

1 Likes

Igazán irigylésre méltó, amilyen szépen fogynak nálad a sminktermékek :heart_eyes:.

Nem konkrétan vele volt problémám, hanem összességében ezzel a termékkategóriával. Nem nagyon tudtam eddig használni, de úgy tűnik, hogy csak rossz ecsettel próbálkoztam

1 Likes

Jaaaa, értem :sweat_smile:
Amúgy is Nálad mindennek lesz funkciója :wink: Ha nem jön be így, akkor majd úgy… :smiley:

1 Likes

Ez igaz, de jó kis cucc ez! Tetszik nagyon a fénye, csak bátorítani tudlak, hogy te is avasd fel :blush:

1 Likes

Ezek az én decemberi kedvenceim:
A Wet n Wild highlighter lemaradt
Kép

14 Likes

A Cicabio krém nálam állandó kincs, mindenre jó, lehet, hogy még plusz végtagot is növesztene.
Jajj, ennnyire jó ez a PM paletta?
A Liquid Hydrationt is nagyon szeretem, már van tartalékom is belőle.

1 Likes

Nekem nagyon tetszik ez a paletta. @Kokapu csak megerősített benne, hogy kell nekem. A zöld tényleg mesés a mi barna szemünkhöz. 20% akcióban csaptam le rá Notinon.

2 Likes

Anno addig vacilláltam, hogy kifogyott a készlet, nem kis megkönnyebbülésemre.:stuck_out_tongue: Nagyon piszkál, de zöld szín és paletta nagyhatalom (is) vagyok…

1 Likes

Ezekből a Cicabiot, a két G&G cuccot és a szőlővizet is használom :relaxed:

2 Likes

Te is szereted?

Igen, mindet :two_hearts: de ha permetre gondoltál, már a másodikat vettem. Bár nem ez a eredeti funkciója, de nálam kiváltotta Fix+ -t is (de fura lett ez így leírva) :face_with_raised_eyebrow:

1 Likes

Elveszi neked a smink porosságát? Én arra használom a Fix+ -t, de nagyon szeretném lecserélni.

Igen, bár hozzá kell tennem, hogy nem vagyok nagy sminkes (nem rétegzek sokfélét) De használni szoktam még hidratáló alá, vagy nyáron arcfrissítésre.
Van egy erős illata, ami a “műszőlő” és a bor között van félúton, de gyorsan elillan, így nem zavaró. Viszont az arcom szereti, és persze a pénztárcám is :wink:

1 Likes

Én se vagyok nagy rétegezős, de sok alapozónak van rajtam száraz hatása, hiába hidratálok + primerezek alá. Valahogy szebb az összkép ilyen permettel. :smiley: