Bperfect Bad Llama szempillaspirál.
Nem csinál műszempillát, a hatása kb. a Maybelline Snapscarával egyezik meg. Viszont a keféje jobban tetszik, és rajtam ez sem maszatolódik el, bírja egész nap. Azt hiszem, át is fogok állni rá, mégpedig a kontaktlencse miatt.
Ugyanis este előbb ki kell venni a lencsét, utána lehet lemosni a sminket. Én ahhoz, hogy könnyen kijöjjön a lencse, előbb cseppentek a szemembe 1-1 nedvesítő szemcseppet. Na mármost, a Maybelline ettől össze-vissza maszatolódik, mire kiveszem a lencsét, vastag fekete sáv lesz a szemem alatt, és a lencsét is extrán kell tisztítani. Viszont ez a Bperfect ezt nagyon jól bírja, tehát sokkal kevésbé macerás kivenni vele a lencsét. Ráadásul, bár a Snapscarától drágább, de ez sem egy drága spirál.

? Szereted?

a fixáló sprayt én a porosság elvételére használom, ezen a téren tökéletesen teljesít és imádom, hogy nincsen agyon parfümözve. A kis paletta kísért el a karácsonyi rokonlátogatásra is és nagyon jól szolgált. A mono már tényleg csak a utolsókat rúgja, 2021-ben már biztos nem lesz velem, de az egyik legjobb alapszínem. A limitált ecset fém hatású nyele nagyon kellemes érzést ad, öröm használni. És a hónap nagy felfedezettje a Catrice Kaviar gauche hűsítő hatású ajakfénye lett, ami egyben számomra a tökéletes szájfény is. Nem ragad, ahhoz képest elég tartós, gyönyörű fénye van és a hűsítő hatás nagyon szép effektet ér el az ajkaimon.
Ez nekem is megvan, egy gyenge pillanatban vettem novemberben, de alig használtam.
.

Nagyon piszkál, de zöld szín és paletta nagyhatalom (is) vagyok…
de ha permetre gondoltál, már a másodikat vettem. Bár nem ez a eredeti funkciója, de nálam kiváltotta Fix+ -t is (de fura lett ez így leírva)