Csak az a kis kiszerelés gyalázat.
Mennyit kínlódtam, mire kijött belőle az a kevés cucc…
A nagy viszont rohadt jó. Nemrég bontottam, de már jön a második. Azt akarom, hogy mindig legyen belőle itthon. Photoshop
Megjegyzem, hogy a nagyot kell venni belőle.
Nekem mire ideért a pici, egy csomó termék kijött a lyukon, így nem kell rázogatnom, csak belemártom az ecsetet. Ha elfogy szeretném én is a nagyot.
@Amadea azért tetszik nagyon mert hihetetlenül finomra, selymesre van őrölve, és egyáltalán nem látszik, hogy púder van rajtad. A szem alá is tökéletes, de egész arcra is nagyon szeretem ezzel fixálni a sminket. Sokkal szebb bőrt varázsol és természetes a végeredmény.
Guerlain gyöngyök? Mégis?
Update: Ahhh… olvastalak aztán tovább.
November havi sminkkedvencek (a Bobbi Brown Babe minirúzs lemaradt. Szinte 2 hónapja csak azt használom, maszk alá nekem tökéletes. Az EL zöld szemceruzát @Isabelle -től kaptam, és nem is merek belegondolni, hogy egyszer csak elfogy majd.):
Kaptam a Marionnaudtól hírlevelet ezzel a gyönggyel. Rögtön megnyitottam de nem volt már. Ez az idei ünnepi kiadás ?Te milyennek találod?
Ez nem az idei, hanem ez:
https://kremmania.hu/kremek/guerlain-meteorites-electric-pearl
Ezt is drága @Isabelle szerezte meg nekem!
Én nagyon szeretem.
Az ideit @asianlover -nél láttam eladásra felrakva, ha megvan még neki… az is nagyon guszta.
https://kremmania.hu/elado/asianlover-guerlain-meteorites-2020-golden-bee-limited-edition-c0d31555-c1ac-41ae-a13f-a2ef972f17ba
Értem . Köszönöm az infót!
https://kremmania.hu/kremek/guerlain-abeille-royale-zsele-maszk
Omorovicza Napi C-Vitamin Szérum (kremmania.hu) - túlárazott, de jó
A Chanel egy loose púder, nincs fenn az adatbázisban
Guerlain Météorites 2020 Golden Bee Limited Edition (kremmania.hu) - ezt a Mikulás hozta
Zoeva 228 Luxe Crease (kremmania.hu)
Essence Berry On Eyeshadow Palette (kremmania.hu) - egy gyöngyszem a drogériából
az arckrém sincs fenn az adatbázisban
Ava Tiszta Retinol Ránctalanító Ampulla C+E+F Vitaminnal (kremmania.hu)
Szia ! Hogy vagy megelégedve a Guerlain Golden Bee-vel?
Nekem ez az első gyöngyöm, így összehasonlítási alapom nincs. Arany dobozost szerettem volna, a méhecskével a tetején ez a kiszerelés nagyon tetszik.
A jellegzetes ibolyás illat szintén.
Még csak pár napja ismerkedünk, de határozottan azt mondom, hogy tud valamit.
Egy lágy fényt ad az arcnak, a Hourglassnál szerintem észrevehetőbben látszik.
Egy megrögzött KM-esnek “kötelező” - talán mindkettő!
Sziasztok! Most vagyok először ebben a topikban
Nem szorosan vett havi, inkább - lassan már - félévi kedvenc lett a Guerlain Météorites 2020 Golden Bee gyöngy.
Úgy indult a történet, hogy idén a fejembe vettem, hogy szorosabb barátságot kötök a “szépítő”/filter-hatású púderekkel.
Alapvető problémám, hogy fóbiám van a fényességtől, így mindenből a szolidabb verziót választom, viszont a végeredmény meg olyan “nem is látok semmit, minek ez?” lett…
Első áldozatom a Sisley Blur púdere volt. Ez egy nagyon enyhe selyemfényt adott, bézs árnyalatban. Gyorsan el is adtam, nem találtam látványosnak a hatást.
Aztán jött az Hourglass Dim Light púdere és a Guerlain 2020 Brazilian Fizz Météorites-ja. Hát, ezek sem különösebben hatottak meg elsőre. Így a Guerlain-t fel is tettem eladni, gondoltam legyen elég egy.
Végül jött a 2020 karácsonyi Guerlain, ami meglepő módon kiütéses győzelmet aratott, annak ellenére, hogy ez a legfeltűnőbb ezen a ponton rádöbbentem, hogy a fejemben élő ideálok atavisztikus ellentétben állnak a valóságról alkotott értékítéletemmel
A Dim Light-ot azért még nem engedtem el, mivel az selyemfényű, nem csillámos. Viszont a következő beruházásom egy erősebben reflexív, világosabb árnyalat lesz a szemem alatti területre az Hourglass-től.
Első képen a két Météorites: jól látszik, mennyivel rózsaszínebb a nyári, és ebben semmi csillám.
A háromrészes természetes és lámpafényben, balról jobbra: 2020 Golden Bee, 2020 Brazilian Fizz, Hourglass Dim Light
Lehet beszerzem a Dim light púdert, idáig azért nem tettem, mert nem tudtam, hogy akad-e benne kisebb csillám, mint a Diffused light púderben, azt én 1 használat után eladtam, mert nem akartam csillámokat látni az arcomon.
Ehhez a képhez annyit tennék hozzá, amit már korábban is megjegyeztem: más a kézre tett swatch, a mobil fényképezőgép képessége és más az arcon/szemen, ahogyan egy termék viselkedik.
Ezeknek a drágaságoknak talán pont a fény-árnyék játék a lényegük és az arc domborulatain egy-egy ponton, megvilágításban mutatják meg igazán azt, hogy mire képesek. Alkalmazásukkal az eredmény soha nem harsány, hanem inkább sejtelmes. Szemlélőként pedig többnyire csendben, észrevétlenül fixírozzuk, próbáljuk megfejteni, hogy mitől is lett a viselőjének olyan szép a sminkje - ugye ismerős?
Itt lehet, hogy túl csillámosnak tűnik a gyöngy, arcon szerintem ennél sokkal meggyőzőbben, máshogy viselkedik.
Egy karon/kézfejen bemutatott swatch ezért véleményem szerint csak picit képes segíteni a döntésünkben.
Lehet hogy igazad van . Tényleg más a kézen az eredmény főként hogy koncentráltabb. Jókat olvastam erről a kiadásról ,volt előtte több gyöngyöm is de nem láttam különbséget mindig továbbadtam őket .
Novemberi kedvenceknek azt nevezem, amihez valamiert a legtobbet nyultam az elmult honapban. Nincs kedvenc spiral, tus, rúzs, mert azok valahogy nem toltenek be nekem kozponti szerepet, ellenben ezek
Szemfestekpaletta:
- Morphe ×Jeffree Star (ebbol 6 szint probalgatok),
- Juvias Place saharan (ebbol is csak 3 szinhez terek ujra es ujra vissza), es
-Juvias Place nomad (ez egy “csudajoleltalalt” kombo oszre).
Puder: - kvd lock it translusent (projektpanes);
- hourglass ambient lighting (IMADOM!!!)
Bronzer/highlighter/blush: - Jouer rose gold duobol a marigold blush;
- Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow mindket reszet szerettem,
- Estee Lauder Bronze Goddess.
Alapozo/bb/cc: - nars sheer glow;
- nars pure radiant tinted moisturizer;
- mac studio face & body;
+1: mac fix+
Borapolasban: - a Medinatural bio rozsa hidrolatum;
- Natics szemkornyekapolo;
- Benton zold teas lotion;
- the ordinary amino acids + B5
Es, ha heti 1 hasznalattal is er betenni egy termeket, akkor meg a Paulas Choice rwsist weekly resurfacing treatment 10% aha;-)
Hoppá. Szereted a Face and Body-t? Én is, nagyon, azt hittem, egyedül vagyok ezzel.
Huh, ezek a gyöngyök… Jövőre levadászok egyet. Persze ez a 2020-as limitált pont tetszik.
Én idén ültem csak fel erre a vontra, de figyelgetni fogom őket. Szerintem minden télen lehet csillámokra számítani
Nalam mostansag inkabb egy jo primer feladatait latja el, mert hisztis a böröm, kell meg keverni ra mast is De tenyleg hianypotlo termek lett a szamomra.