Előző havi kedvencek

Ó, nem is kicsi az a kupac :slight_smile:

1 Likes

Pár novemberi kedvencemet hoztam el ma :slight_smile:

Pyunkang Yul ATO Moisturizing Soothing Nyugtató Gél
Pyunkang Yul Essence Toner
Benton Aloe BHA Skin Toner

CATRICE Festive Treasures Hydrating Shine Lipstick - C01 Merry Kissmas!Essence Bloom’light pirosító
Essence Magic Filter Glow Booster - 10 Light
Bourjois Paris Always Fabulous alapozó- 120 Light Ivory
Essence HELLO, GOOD STUFF! primer
NYX Buttermelt bronzosító
NYX This Is Milky Gloss - Milk The Coco

15 Likes

Ez a Bloomlight kollekció jól sikerült, a blushlightert, a lila tust, a nagyon vampos rúzst is szeretem (iszonyú vad).
A Festive Treasures-szel is odatette magát a Cosnova.

2 Likes

Igen, szerintem is jól sikerült kollekciók lettek. :slight_smile: Ez a Bloomlight pirosító nálam gyakrabban előkerül, mint a Rare Beauty, annyira szeretem. :slight_smile:

1 Likes

Nagyon erős lett a Cosnova minőségben, tényleg fillérekért kínálnak a mi gourmet ízlésünknek is megfelelő termékeket.

5 Likes

Nagyon tetszett az Essence pirosítója nekem is amikor megláttam ,hogy megjelent ,de hamar elkapkodták. Aztán egyszer véletlenül találtam egyet és azóta szerelem. Rajtam egész nap tart.

2 Likes

Novemberi kedvencek:

Alverde Wohlfühlwinter Körperlotion Mit Fruchtigem Duft | KremMania?

Guerlain Shalimar Initial L'eau | KremMania? - ez egy tizenegy éves üveg, amire ismét rábukkantam a kincseim között. Sajnos az új Krémmánia a véleményeket frissítéskor nem hozza előrébb, így hiába írtam még pár mondatot, valahol a sor végén található az első bejegyzésem. Kiemelném, hogy a gondos tárolás ellenére a fejillat sérült, (bármennyire sötét és hűvös helyen volt a parfüm), ezért ha valaki kedvet kapna hozzá, akkor a piactéri vásárlásnál ezzel a kockázattal mindenképpen számolnia kell. A kifújást követően pár perccel az érces, keserűbb jegyek eltűnnek és teljes pompájában élvezhető a csodálatos, édes, krémes, púderes, tartós gyönyörűség.

Estée Lauder Limited Edition Lipstick Magic Bouquet árnyalat - ez utóbbi az idei karácsonyi kofferből, nincs külön adatlapja. A képen is látszik a gyönyörű kagylós domborminta, a tok aranyfényű eleganciája. Az árnyalat egy napközben jól hordható rózsás szín, az állag krémes, az ajkakon szaténfényű.

11 Likes

Decemberi kedvencek:

Max Factor Miracle Pure Skin-illuminating Serum | KremMania?
L'Occitane Levendula Kézkrém | KremMania?
Nuxe Nuxuriance Ultra The Global Anti-aging Night Cream Éjszakai Krém | KremMania?
Sisley Eye And Lip Gel Make-Up Remover | KremMania?
Sisley Supremya At Night The Supreme Anti-Aging Eye Cream | KremMania?
Lush Snow Drift Fürdőbomba | KremMania? - ez nincs a fotón, elfürödtem :blush:
Kayali Yum Boujee Marshmallow 81 Eau de Parfum Intense | KremMania? - ez sincs a fotón, itt vettem a zsibin belőle 5 ml ismerkedő fiolát

9 Likes

Januári kedvencek:

Essence Love It A Choco'lot Ajakolaj | KremMania?
Essence Love It A Choco'lot! Lash Without Limits Brown Extreme Lengthening & Volume Szempillaspirál | KremMania?
MAC 168 Large Angled Contour Brush | KremMania?
Rituals The Ritual Of Yozakura Shimmering Body Oil | KremMania?
Isana Dark Velvet 2 in 1 & Bodylotion | KremMania?
Alterra Glanzstück Bio-hibiskus & Hyaluron Duschgel | KremMania?
Alterra Glanzstück Bio-hibiskus & Hyaluron Bodylotion | KremMania?

10 Likes

Februári kedvencek:

MAC Hyper Real Skincanvas Balm | KremMania?
MAC Hyper Real Eye Serumizer | KremMania?
MAC Hyper Real Fresh Canvas Cream-to-Foam Cleanser | KremMania?
Guerlain Terracotta Le Teint Glow Healthy Glow Foundation | KremMania?
L’Occitane The Citrus Road Kumquat light hand cream - nem találtam adatlapot hozzá

7 Likes

Nagyon érdeklődést keltően írtál a MAC családról, de a szemkrém adatlapján a 360 fokos ragyogáson vagy min elröhögtem magam.:see_no_evil:
A Loleál samponom akár 72 órán át tisztít, biztos okosrészecskék vannak benne, amelyek most is a fejbőrömön járőröznek.

5 Likes

:laughing: A Mac szemkrémet a Douglas oldalán vásároltam, onnan töltöttem fel. A gyártók és a forgalmazók is időnként elengedik a fantáziájukat :laughing:

3 Likes

Olvastam a véleményed az alapozóról. Nálam jelenleg a ,Number one." Azt írod volt már jobb alapozód esetleg elárulod hogy mire gondolsz?

Másik topicban olvastam, hogy te is dicsérted az alapozót, de mintha ott a sima változatát említetted volna, az enyém a glow verzió, a simát én nem használtam, csak üzletben teszterrel találkoztam.
Az elmúlt évtized top alapozói nálam ezek voltak, ebben a sorrendben:
Chanel Sublimage Le Teint | KremMania?
Guerlain Lingerie de Peau Aqua Nude SPF20 | KremMania?
Chanel Les Beiges Healthy Glow Alapozó SPF25 / PA++ | KremMania? - a régi változat, már nem gyártják
Diorskin Nude Air Serum Alapozó SPF20 | KremMania

2 Likes

Igen nekem a sima,nem glow változat van ,de egyszerűen verhetetlen.
Köszönöm a válaszod ami mint mindig most is mérvadó nekem. A Chanel Sublimage régóta listámon van . <3

3 Likes

Márciusi kedvencek:

Parfums de Marly Palatine | KremMania?
Essence The Super Peptide Glossy Lip Treatment Ajakápoló | KremMania?
Catrice Pearlfection Shimmer Lipgloss Szájfény | KremMania?
Lush Shoot For The Stars Fürdőgolyó | KremMania? - Nem tudom meggyőzni a Krémmániát arról, hogy helytelen a felirat, miszerint nem gyártják:) Gyártják, csak szezonális termék, időnként kicsit változtatnak rajta. Az enyém az elmúlt karácsonyi időszakból maradt, elhasználtam, úgyhogy nem tudtam fotózni.

L’Occitane Fleurs de Cerisier Visite en Provence tusfürdő - itt pedig a feltöltéssel vannak gondok, sajnos továbbra is. Már lassan három hete jeleztem, hogy hiába töltök fel terméket, a jóváhagyásra váró termékek között nem jelenik meg, noha a buborék felvillan, hogy sikeres beküldés. Szóval nincs adatlapja és ha így megy tovább, lehet, hogy nem is lesz.

6 Likes