Ó, nem is kicsi az a kupac
Pár novemberi kedvencemet hoztam el ma
Pyunkang Yul ATO Moisturizing Soothing Nyugtató Gél
Pyunkang Yul Essence Toner
Benton Aloe BHA Skin Toner
CATRICE Festive Treasures Hydrating Shine Lipstick - C01 Merry Kissmas!Essence Bloom’light pirosító
Essence Magic Filter Glow Booster - 10 Light
Bourjois Paris Always Fabulous alapozó- 120 Light Ivory
Essence HELLO, GOOD STUFF! primer
NYX Buttermelt bronzosító
NYX This Is Milky Gloss - Milk The Coco
Ez a Bloomlight kollekció jól sikerült, a blushlightert, a lila tust, a nagyon vampos rúzst is szeretem (iszonyú vad).
A Festive Treasures-szel is odatette magát a Cosnova.
Igen, szerintem is jól sikerült kollekciók lettek. Ez a Bloomlight pirosító nálam gyakrabban előkerül, mint a Rare Beauty, annyira szeretem.
Nagyon erős lett a Cosnova minőségben, tényleg fillérekért kínálnak a mi gourmet ízlésünknek is megfelelő termékeket.
Nagyon tetszett az Essence pirosítója nekem is amikor megláttam ,hogy megjelent ,de hamar elkapkodták. Aztán egyszer véletlenül találtam egyet és azóta szerelem. Rajtam egész nap tart.
Novemberi kedvencek:
Alverde Wohlfühlwinter Körperlotion Mit Fruchtigem Duft | KremMania?
Guerlain Shalimar Initial L'eau | KremMania? - ez egy tizenegy éves üveg, amire ismét rábukkantam a kincseim között. Sajnos az új Krémmánia a véleményeket frissítéskor nem hozza előrébb, így hiába írtam még pár mondatot, valahol a sor végén található az első bejegyzésem. Kiemelném, hogy a gondos tárolás ellenére a fejillat sérült, (bármennyire sötét és hűvös helyen volt a parfüm), ezért ha valaki kedvet kapna hozzá, akkor a piactéri vásárlásnál ezzel a kockázattal mindenképpen számolnia kell. A kifújást követően pár perccel az érces, keserűbb jegyek eltűnnek és teljes pompájában élvezhető a csodálatos, édes, krémes, púderes, tartós gyönyörűség.
Estée Lauder Limited Edition Lipstick Magic Bouquet árnyalat - ez utóbbi az idei karácsonyi kofferből, nincs külön adatlapja. A képen is látszik a gyönyörű kagylós domborminta, a tok aranyfényű eleganciája. Az árnyalat egy napközben jól hordható rózsás szín, az állag krémes, az ajkakon szaténfényű.
Decemberi kedvencek:
Max Factor Miracle Pure Skin-illuminating Serum | KremMania?
L'Occitane Levendula Kézkrém | KremMania?
Nuxe Nuxuriance Ultra The Global Anti-aging Night Cream Éjszakai Krém | KremMania?
Sisley Eye And Lip Gel Make-Up Remover | KremMania?
Sisley Supremya At Night The Supreme Anti-Aging Eye Cream | KremMania?
Lush Snow Drift Fürdőbomba | KremMania? - ez nincs a fotón, elfürödtem
Kayali Yum Boujee Marshmallow 81 Eau de Parfum Intense | KremMania? - ez sincs a fotón, itt vettem a zsibin belőle 5 ml ismerkedő fiolát
Januári kedvencek:
Essence Love It A Choco'lot Ajakolaj | KremMania?
Essence Love It A Choco'lot! Lash Without Limits Brown Extreme Lengthening & Volume Szempillaspirál | KremMania?
MAC 168 Large Angled Contour Brush | KremMania?
Rituals The Ritual Of Yozakura Shimmering Body Oil | KremMania?
Isana Dark Velvet 2 in 1 & Bodylotion | KremMania?
Alterra Glanzstück Bio-hibiskus & Hyaluron Duschgel | KremMania?
Alterra Glanzstück Bio-hibiskus & Hyaluron Bodylotion | KremMania?
Februári kedvencek:
MAC Hyper Real Skincanvas Balm | KremMania?
MAC Hyper Real Eye Serumizer | KremMania?
MAC Hyper Real Fresh Canvas Cream-to-Foam Cleanser | KremMania?
Guerlain Terracotta Le Teint Glow Healthy Glow Foundation | KremMania?
L’Occitane The Citrus Road Kumquat light hand cream - nem találtam adatlapot hozzá
Nagyon érdeklődést keltően írtál a MAC családról, de a szemkrém adatlapján a 360 fokos ragyogáson vagy min elröhögtem magam.
A Loleál samponom akár 72 órán át tisztít, biztos okosrészecskék vannak benne, amelyek most is a fejbőrömön járőröznek.
A Mac szemkrémet a Douglas oldalán vásároltam, onnan töltöttem fel. A gyártók és a forgalmazók is időnként elengedik a fantáziájukat
Olvastam a véleményed az alapozóról. Nálam jelenleg a ,Number one." Azt írod volt már jobb alapozód esetleg elárulod hogy mire gondolsz?
Másik topicban olvastam, hogy te is dicsérted az alapozót, de mintha ott a sima változatát említetted volna, az enyém a glow verzió, a simát én nem használtam, csak üzletben teszterrel találkoztam.
Az elmúlt évtized top alapozói nálam ezek voltak, ebben a sorrendben:
Chanel Sublimage Le Teint | KremMania?
Guerlain Lingerie de Peau Aqua Nude SPF20 | KremMania?
Chanel Les Beiges Healthy Glow Alapozó SPF25 / PA++ | KremMania? - a régi változat, már nem gyártják
Diorskin Nude Air Serum Alapozó SPF20 | KremMania
Igen nekem a sima,nem glow változat van ,de egyszerűen verhetetlen.
Köszönöm a válaszod ami mint mindig most is mérvadó nekem. A Chanel Sublimage régóta listámon van . <3
Márciusi kedvencek:
Parfums de Marly Palatine | KremMania?
Essence The Super Peptide Glossy Lip Treatment Ajakápoló | KremMania?
Catrice Pearlfection Shimmer Lipgloss Szájfény | KremMania?
Lush Shoot For The Stars Fürdőgolyó | KremMania? - Nem tudom meggyőzni a Krémmániát arról, hogy helytelen a felirat, miszerint nem gyártják:) Gyártják, csak szezonális termék, időnként kicsit változtatnak rajta. Az enyém az elmúlt karácsonyi időszakból maradt, elhasználtam, úgyhogy nem tudtam fotózni.
L’Occitane Fleurs de Cerisier Visite en Provence tusfürdő - itt pedig a feltöltéssel vannak gondok, sajnos továbbra is. Már lassan három hete jeleztem, hogy hiába töltök fel terméket, a jóváhagyásra váró termékek között nem jelenik meg, noha a buborék felvillan, hogy sikeres beküldés. Szóval nincs adatlapja és ha így megy tovább, lehet, hogy nem is lesz.