Előző havi kedvencek

Szerencsés vagy, hogy hozzájutottál, nekem sehol nem sikerült a zöldre rábukkannom! Most már mindegy, örülök az aranynak is:)

2 Likes

És milyen a Catrice folyékony szemfesték? Szemeztem vele én is, de végül nem vettem meg.

Pinkpandáról rendeltem, ott már nincs?

Maga a szín szép, bár nem olyan extra. Könnyű eldolgozni, nekem bem kenődött el és a nap végéig a helyen maradt, nem kopott meg.

1 Likes

Igen, én se találtam elég extrának első ránézésre, ezek szerint nem tévedtem. Maga a műfaj is viszonylag ismeretlen, nem szoktam folyékony szemhéj festékkel dolgozni, de ez akkor most nem győzött meg 100%-ban. Azért így is örülök hogy drogériás kínálatba került, hátha lesz még több izgalmas termék.

1 Likes

Köszi! megnéztem, a Pinkpandán most kapható. Az enyém a makeup.hu oldalról van, amikor vettem, akkor éppen sehol nem volt a zöld

1 Likes

Arra gondoltam, hogy kipróbálom tusként is, mostanában rákattantam a színes szemhéjtusokra, megvettem az Essence Finding Dory kollekcióból a metálos kék és az arany darabot is, a Bloomlight kollekcióból pedig a sötétlilát.
Az arannyal az a bajom, hogy olyan furcsán néz ki rajtam, túl világosnak érzem a fekete szempillák felett.
Te szoktál színes tust használni?

Folyékony szemfestéket én se nagyon használok. Volt a Hudától egy kétvégű, mivel gyakorlatlan voltam, a matt színt nehezen tudtam elsatírozni, meg is orroltam át. A Lethal darabja meg csúszkált a szemhéjamon, az is büntetésben van (de legalább jó drága volt).
Ehhez képest a Catrice főnyeremény volt, pikk-pakk fenn volt, a nagy reggeli hajtásban is könnyen felapplikáltam (és a három közül ez volt a legolcsóbb).
Még a loose szemhéjpúdereket is jobban szeretem, mint a folyékony állagúakat.:rofl:

Igen, ott tűnt fel először a Mystic Forest, de csak pár darabja. Amikor PP-án megláttam, inkább megvettem, @Kokapu -nál landolt a zöld lakk, nálam az egyik pirosító és a zöld szemfesték, a boltokban ezeket seperc alatt elkapkodják.
Megrendeled a zöldet?

Ha színes tust nem is, de duraline-nal keverve bármely színes szemhéjpúdert szoktam használni tusként. Alapvetően az élénk, neon, esetleg pasztell színek mutatnak rajtam jól. Az arany, ezüst nagyon furcsa volt nekem is. Nem tudom mitől függ, lehet túl világos a bőröm hozzá?

1 Likes

Nem tudok rájönni, mi a baj az arany tussal. Az én esetemben talán az a gond, hogy sötétbarna a szemem és a sötét színek mutatnak jobban a közvetlen közelében.
Ezek után izgi lesz, hogy a metálos kék hogy fog kinézni.
Érdekes, azt gondoltam volna, hogy a te színeidhez jól passzol a sápadtabb arany és az ezüst tus, főleg, hogy ha a pasztellek működnek.

Nem volt szívem duraline-os ecsettel belemászni a színes szemhéjpúderekbe, hát még összetörni őket emiatt.:see_no_evil:

Én is azt gondoltam, amíg ki nem próbáltam… De talán pont az a baj, hogy túlságosan beleolvad a színeimbe. Nem tudok másra gondolni.

Ezt is meg tudom érteni. Én kicsit megkapargatom őket egy ecset végével, és lekopogtatom a morzsalékot egy tálkába. Így is sérül, de talán kevésbé.
Persze, van olyan palettám, amivel akkor se tenném ezt meg, ha kést tartanának a torkom elé :see_no_evil: de pl a Colourpop, BPerfect, Norvina palettáim nem sajnálom.

1 Likes

Nem hiszem, hogy megrendelem. Lassan kifelé megyünk az őszből és ilyenkor a színekben át szoktam váltani, még lenne nagyjából két hete (ha szállítás elhúzódik, még kevesebb), erre már nem éri meg. Nemsokára előszedem a csillogó ezüstöket, rózsaszíneket, még az arany is belefér :relaxed:

1 Likes

Hirtelen nem is tudok olyan palettát mondani, amit beáldoznék, de majd körülnézek.
A Norvinák alatt a nagyokat érted? Nem szereted őket?
Még a dupla tusvonal jutott eszembe, alul, a pillatőbe a feketét felvinni és afölé a színest. Az más kérdés, hogy vajon menni fog-e.:smiley:

Csodálom az elhatározásod.:smiley: Néhány éve kitört nálam a zöldmánia és népszerűsége töretlen, évszaktól függetlenül. Az őszies, piszkos tónusokat kedvelem, az ősz a kedvenc évszakom.
Tinikoromban rajongtam az ezüstért, a mai napig emlékszem egy s-he monóra, ezüstös szürke alapon ezüst csillámok voltak benne. Most már max. a belső szemzugban viselek ezüstöt, jól kinyitja a tekintetet.

1 Likes

Na, ez nem tartott sokáig :rofl: El kellett vinnem a gyerekeket ebéd után a metró állomásához, hazafelé útba esett egy DM. Csak említenetek kellett, hogy a DM-ben is kapható a Mystic Forest, jött haza a zöld, a bordó és még egy pirosító is. A körömlakkról sikerült lebeszélnem magam :relaxed:

12 Likes

:smiley::smiley::smiley::smiley::smiley: A zöld karácsonyi szín is, mindig szezonja van!
Remélem, tetszeni fognak!

1 Likes

Persze, már ki is próbáltam:) Csodásak :heart_eyes:

1 Likes

Szuper! A rózsás árnyalatú rúzsra is kíváncsi lettem volna, de az már PP-án is készlethiányos volt.

4 Norvina palettám van, 2 mini (vol 1 és 2), és 2 nagy (vol 2 és 3). Nekem játszós paletták. Minőségre egyébként meg vagyok elégedve, brutál pigmentáltak, de már kevésbé használok ilyen élénk színeket hétköznap. Alkotni viszont lehet velük bőven. Pl. ez a munkám is a Norvina palettákkal készült:
https://www.instagram.com/p/Cxf_tz2IoCo/?igsh=MXNxNHRsNHM1cDFreQ==
Amúgy sajnos nagyon keveset sminkelek, és rendkívül kihasználatlanok a sminkcuccaim. De nem tudom rávenni magam az eladásukra, előbb romoljon rám minden, minthogy bármitől megváljak. Bízom benne, hogy jön még ennél jobb korszak az életemben, ahol több időm lesz sminkelni. A vágy viszont elhalt, nincs az az újdonság, amivel szerelembe tudnék esni. Ez már nem hiszem hogy változik sajnos :frowning:

5 Likes

Wow, nagyon vibráló!:slightly_smiling_face:
Pont a színviláguk tartott vissza, hogy beszerezzem őket, sose szerettem az ennyire élénk színeket.

Nagyon remélem, hogy több időd és kedved lesz a sminkeléshez, mindig ötletes voltál és a munkáid is szépek. Ha nincs kedved vásárolni, nem baj, gondolom, van egy szép kupac, szívednek kedves termék, ők hűségesen kivárják, amíg újra szerepet kapnak az életedben.

1 Likes