Hány gr a szemfesték, hogy ilyen hamar elérted az alját?
A pirosító-highlighter nagyon szép!
1,9 gramm.
Az évek során folyamatosan csökkentették a mennyiséget. Négy mono kiszerelésem van, 2019-ben indult 2,5 grammról, aztán 2,2 gramm, 2 gramm és most itt tartunk, 1,9 grammnál.
A rúzsokkal is ugyanezt csinálják, úgy vettem észre. 
Az a baj, hogy az áruk viszont nő.
A Guerlain gyöngyöket régi és új kiadásait se hasonlítsuk össze, mert sírva fakadunk.
Augusztusi kedvencek:
Balea Anti-Transpirant 5in1 Protection Golyós Deo | KremMania?
Molton Brown Flora Luminare Bath & Shower Gel | KremMania?
Rituals The Ritual of Yozakura Pink Sugar Scrub | KremMania?
Szeptemberi kedvencek:
Chloé Le Parfum | KremMania?
Rituals Intuitia Whipped Body Cream | KremMania? - a képre azért rátettem a promóciós ajándékát, a gyönyörű kendőt is 
Chanel Les 4 Ombres Multi-Effect Eyeshadow | KremMania? - 229 Boutons Stellaire a 2025. őszi limitált kollekcióból. Nincs külön adatlapja, ezért itt jegyzem meg, hogy a színek összeállítása különleges, a kék nem szokványos benne. A paletta festékei nagyon jó minőségűek, a bal felső egy kicsit keményebb, ezzel nehezebb dolgozni, de a többi álomszerű. Nagyon szeretem, szép őszies sminkeket tudok vele varázsolni. Az a képről is látszik, hogy a legtöbbet a bal oldali színeket használom, azokon már a minta sem vehető ki.
Novemberi kedvencek:
L'Occitane Premiers Rayons Pivoine & Camélia EDT | Krémmánia?
Essence Wonder Full Primer 5 In 1 | Krémmánia? - azt hiszem, ez már nem kapható, ezért nem is került rá a fotóra
Treaclemoon Sweet Strawberry Candy Cane Shower And Bath Gel | Krémmánia?
Alverde NATURKOSMETIK Sanfte Pflege Körperlotion Mit Bio-Vanille-Extract | Krémmánia?
L'Oreal Paris Infaillible Brows 24H Micro Precision Pencil Kétvégű Automata Szemöldökceruza | Krémmánia?
Guerlain Rouge G | Krémmánia? - 2013-ban írtam az első véleményt a termékcsaládról, azóta is “A rúzs”. A 08-as árnyalatot vettem újra, a képen látható a régi is ebben a színben. Az is látszik, hogy a rúzs kicsit kisebb lett, noha hasznos anyagtartalmára ugyanannyit tartalmaz. Éppen csak annyira csökkentették, hogy az új rúzstokokba a régi rúzsok ne férjenek bele. A korábbi rúzs utántöltő így lefogyva 24 g, az új utántöltő pedig még alig használtan 19 g, olyan mintha a fémet elsprórolták volna belőle és a logo betűtípusa is változott (nekem a régi jobban tetszett). Ezzel együtt még mindig csodás, de a fénye kicsit megkopott.
A Cien kézkrém ajándék termék volt, a puffasztott rizst és még valami használhatatlan terméket ütött ki a nyeregből. (Ajándék kupon, 3 termékből egyet lehet választani). Saját adatlapja még nincs, csak a régi formátumról, de azóta már az összetevők és a csomagolás is változott. A kézkrém jó, az illata naptejre emlékeztet, szívesen használom.
A szemöldökceruza nekem is megvan, a legjobb, amit idáig próbáltam! Nagyon elégedett vagyok vele. 
Decemberi kedvencek:
Catrice Gloss Obsessed Lip Glaze Szájfény | Krémmánia?
Maybelline Color Tattoo Eye Stix: Multi-Use Eyeshadow Stick | Krémmánia?
L'Occitane Nuit Festive Cassis Noir & Vanille EDT | Krémmánia?
L'Occitane Nuit Festive Cassis Noir & Vanille Kézkrém | Krémmánia?
Chanel Les 4 Ombres Nuit Astrale Multi-Effect Eyeshadow 2025 Holiday Limited Edition | Krémmánia?
Chanel Rouge Allure Velvet Rúzs | Krémmánia? 548 Abstrait
Nagyon tetszik a márkahűséged, emlékszem, hogy a KM fénykorában is sok véleményt írtál a L’Occitane termékekről. 
Már évek óta semmit nem vettem tőlük, és manapság már ugyanígy vagyok az Yves Rocher márkával is.
Kedves Tőled, hogy így emlékszel a korábbi véleményeimre is
, örülök, hogy olvastad és talán segítettek is valamennyit!
A L’Occitane termékeit mindig szerettem, mutatósak és kevés kivétellel az illatukkal is elvarázsolnak. Az utóbbi időben igyekszem kizárólag európai termékeket venni, ennek a szempontomnak is megfelelnek, úgyhogy egyelőre tényleg kitartok mellettük. Most is kíváncsian várom, hogy a rendszerint február környékén megjelenő cseresznyevirágos kollekció milyen kis csavart kap az illatban.
Az Yves Rochertől én is jóval ritkábban vásárolok, bár a karácsonyi kollekciójuk szinte mindig elcsábít, így aztán idén sem tudtam ellenállni: lett kézkrém, enteriőr illatosító (bevallom, ez a wc-ben áll), kézmosógél és még ajándékba is adtam belőle.
Decemberi kedvenceim:

Összeszedegettem a 2025-ös kedvenceimet, de egyelőre nem akartam új topikot nyitni, nem tudom mennyire lenne rá igény.
MAC Mineralize Skinfinish púder
Nem tavaly vettem, még korábban, de eleinte nem jött be annyira. Nem éreztem, hogy elég jól fixálna, kevésnek tűnt. Aztán előző évben újra előkerült és adtam neki még egy esélyt és az egyik kedvencem lett. Talán az is közrejátszott, hogy már nem annyira zsírosodik a bőröm és elég egy vékonyabb réteg. Nekem a Light Plus vált be legjobban, ennek rajtam van egy picike színe is, így nagyon szeretem alapozó helyett használni. Szépen kiegyenlít, nem csomósodik, olyan mint egy lightos poralapozó.
A sötétebb árnyalatát bronzosítónak használom.
Smashbox Photo Finish Primer
Eddig a legjobb a primer, amit valaha próbáltam. Megvan mini és nagy kiszerelésben is. Elég szilikonos, de pont ezt szeretem, mert teljesen kiegyenlít, nagyon szépen lehet felvinni az alapozót, vagy simán le is lehet púderezni. A tartósságot szerintem annyira nem növeli, de előkészítésre tökéletes. Nagyon pici elég belőle és nem zsírosít.
Isntreee Hyaluronic Acid Acqua Gel Cream
A méregdrága Cliniqe Moisture Surge alternatívájaként vettem. Érzetre majdnem olyan jó (ebben nincsenek szilikonok, amitől a Clinique olyan szépen terül), össztételében jobb szerintem. Nagyon jól hidratál és gyorsan beszívódik, ez most az alap hidratálóm.
Notino Silk Collection Scrunchie Set
Ez a hajgumi szett is nagy kedvencem lett. Nem tudok kibontott hajjal aludni, ezért éjjelre mindig feltűztem egy csattal, ami húzta, kényelmetlen volt és meg is törte. A sima hajgumi meg tépi a hajam. Ennél nincs ilyen, nagyon nagyon kényelmes és semmi nyomot nem hagy benne. Szerintem veszek még másik színben is majd.
Hajápolásban az Alfaparf lett a kedvencem, mindegyiket a fodrászom ajánlotta.
Semi di lino Moisture Nutritive sampon
Semi di lino Sublime hajfényspray
Semi di lino Style & Care Amplifying hajhab
Semi di lino Style & Care Cristalli hajspray
Nagyon száraz a hajam és a hidratáló sampon tényleg látványosan puhítja. Nincs benne SLS, így a viszketés és megszűnt, viszont valószínűleg emiatt, mert nem habzik annyira, eleinte úgy éreztem, mintha nem tisztítana eléggé. A hajlakk és a hab nem annyira nagyon extra, de teszik a dolgukat és ezek sem irritálnak. A lakkban szeretem, hogy nem lesz kőkemény a hajon, könnyen ki lehet fésülni.
A fekete flakon pedig hajfényspray. Ez ad egy kis természetes fényt, de ki kellett tapasztalnom a mennyiséget, mert sokat fújva tud zsíros hatást adni.
Külön topikot a témának!
Köszi az összefoglalót, fejben el is mentettem egy két terméket. És persze rögtön elkezdtem átgondolni azt is, hogy nekem milyen kedvenceim voltak.
Ezen már én is gondolkoztam, év elején össze is írtam egy kazal terméket, de nem csináltam meg a topikot, mert nem hittem, hogy bárkit is érdekelne.
A púdernek egy előző verzióját (nem erre a tokra emlékszem) már használtam, nagyon szerettem Az Alfaparf márkát fel is írom (bár most vettem egy csomó hajápolót a frissen festett hajamra), meg a hidratáló krémet (van egy listám, amelyen a kedvenc hidratáló krémeimet gyűjtöm, hogy ne felejtsem el őket, hátha ő is bejut ebbe a klubba).
Köszi a listát!
Hatásodra és mert nagyon szeretem a Catrice ajaktermékeit megvettem a szájfényt . Most kövezzetek meg ,de miért van az hogy az ezer párszáz forintos szájfény többet tud mint a jóval drágábbak?
Ez nem ragad és végre nem szárít. Most sem csalódtam benned Catrice.
Örülök, hogy sikerült hasznos tippet adnom! Azóta már én is beruháztam még egyre: beszereztem a 020 Same Gloss, Different Day (világosabb rózsaszín) árnyalatban is 
Te melyik színt választottad?
Szerintem ugyanazt,bár már alig volt belőle az állványon pár darab.