Előző havi kedvencek

Érdekes, a képeden sokkal sötétebbnek tűnik, mint amilyen felkenve, de még “élőben” is tud csalni az üveg.:slight_smile:

2 Likes

Milyen csinos a Pupa ajakizéje! :heart_eyes:

Ezek után nekem is meg kell vennem az Essie blushin&crushint és a Catrice kék spirálját, nem vacakolok vele tovább! Régóta a listámon vannak. Meg aztán a képed a körmös topicban is segített :smiling_face_with_three_hearts: Köszi a “löketet” :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Egyetértek, szerintem is a lakkok sokszor teljesen máshogy mutatnak a kézen, mint az üvegben.

1 Likes

Bármikor Aida, bármikor számíthatsz rám :joy:
Még jó, hogy az inspiráció sokszor kölcsönös. Miattad vettem meg a kék spirált, amikor a Maybelline kék spiráljáról áradoztál, teljesen beleültetted a bogarat a fülembe.
Az egész szemsmink jól mutat a kék Catrice spirállal, kék szemceruzával és a zöld Catrice szemhéjfestékkel. Tökéletes nyári kombináció :heart_eyes:

1 Likes

Ah, sejtettem, hogy a zöld festékkel használod :wink: Biztos csodásan néz ki a kék szemeddel!

Szerencsére van nekem is egy kobaltkék szemceruzám és azzal tényleg fel lehet turbózni a kék pilla látványát, bár csak itthon játszottam ezzel a duóval, nem volt még türelmem felkenni, amikor kimenős voltam. Pedig ezt még a nyáron párszor meg kell tennem, különben hiábavaló a kencefice.

Azt bírom benned, hogy amit vásárolsz, azt szépen használod is :+1: :handshake:

1 Likes

Az augusztusi kedvencek:

L'Occitane Verbena Geránium Tusfürdő | KremMania?
L'Occitane Verbena Geránium Testápoló | KremMania?
Dior Forever Glow Star Filter | KremMania?
Pupa Vamp! Scented Nail Polish Gel Effect Körömlakk | KremMania? 202 Carnal Red
Nivea Exotic Feeling Izzadásgátló Deo Spray | KremMania?

(A linkek után ott kellett hagynom a kérdőjeleket, mert ha kiveszem, akkor minden termékhez bedobja az új felület a termék adatlapját, úgyhogy egy egész hosszú bejegyzés lett volna az eredmény.)

17 Likes

Kész esztétikai élményt nyújtanak ezek a havi kedvences képeid. A verbénás tusfürdőbek milyen szép flakonja van!

2 Likes

Igen, én is imádom ezeket a fotókat!

@Amadea @asianlover nagyon kedvesek vagytok, köszönöm! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Nem olyan jó minőségű kép de nekem ezek voltak a kedvenceim az elmúlt időszakban.
A fényvédő lassan el is fogy. A sleeping maskbol is már csak az alján van, fatyolmaszk után jól esik, könnyed hidratáló.A testpermet sajnos nem tartós de ajándék volt, szívesen fujkodom. A mentás tusfürdőhoz hasonlót nem találtam mert inkább csak menta illata volt a többségének de nem hűsített, csak a TBS tudott ilyet.
Nekem a kék lakkok a kedvenceim és most sem hagytam ki, hogy újat vegyek, az alverde lakkhoz szerintem nincs is hasonlóm mentségemre szólva :face_with_hand_over_mouth:

7 Likes

Én is nézegettem az Alverde lakkokat, mert van egy nagyon bejövős szín köztük, de valahogy nem volt bizalmam megvenni (vegyes érzéseim vannak az Alverde cuccokkal, mintha sokszor a minőség rovására menne ez a nagy natúrkodás. Amúgy mitől natúr vajon egy körömlakk? :thinking: ) Neked bejött, tartós, jól fed?

Két réteget kenek mindig, kb 6 napig szépen tartott, nem pattog le. Őszintén szólva engem a színe fogott meg, úgyhogy nem jártam utána hogy pontosan mitől mentes de az igaz hogy legalább nincs olyan rossz szaga mint pl. egy régebbi China Glaze -nek

1 Likes

Szeptemberi kedvencek:

Rival Loves Me Eternal Sun Coconut Multi Us Spray | KremMania? (ennek a flakonja már kissé megkopott, ahogy sminkes, krémes kézzel megfogom, a felirat néhol lejött róla :blush:)
Catrice Care In Colours Lip Balm Színezett Ajakbalzsam | KremMania? 030 Bubble Friday árnyalat
Lush Rose Jam Bubbleroon Habfürdő | KremMania? (ezt nem tudtam idefotózni, volt, nincs, elfürödtem)
Balea Med Ultra Sensitive Tusfürdő és Sampon | KremMania?
és a
Catrice Summer Obsessed Nail Lacquer C02 Catching Sunsets árnyalat (sajnos csak most volt időm feltölteni, még nem hagyták jóvá az adatlapját, de látom @bernadettu kosarába is beesett a kék változata egy fotóval feljebb :star_struck:)

10 Likes

Úú, azt a Catrice ajakápolót meg kell néznem magamnak! A sokszáz másik mellé :sweat_smile:

3 Likes

A kisfiam is ezt a tusfürdőt használja az érzékeny bőrére. Lehet, hogy én is kipróbálom. :slight_smile:

1 Likes

Hoztam én is az utóbbi időszak kedvenceit. :blush:

Catrice- C01 Sun of Rhodos
Essence- In the Bloom’light - ez nagyon kellemes csalódás volt, majdnem minden nap őt használom, ami nagy szó nálam.
Elf - St. Barts
NYX - Getting Butta
Catrice- Holiday Skin

Catrice Space Glam- 010 Milky Way
Catrice Space Glam- 030 Galactic Glamour
NYX - 03 No Filter Needed
Catrice- 040 Hot take
MAC - Fabby
Maybelline- 50 Wicked

17 Likes

A Holiday skinből nekem a szóló bronzosító van. Egyet elhasználtam teljesen, a második mindjárt elfogy és még anno vettem egy utánpótlást. A legnagyobb kedvencem, még high end bronzosítók mellett is kiemelkedő. Remélem neked is be fog válni :blush:

1 Likes

Hű, akkor nálad valóban nagy kedvenc lehet, mert nem egyszerű elhasználni egy bronzosítót.:blush:
A szóló változatot nem használtam még, de ebből a mini változatból már én is elhasználtam egyet. :blush:

1 Likes

Októberi kedvencek:

Rabanne Million Gold for Her EDP | KremMania?
Shiseido Ginza Perfumed Shower Cream | KremMania?
Shiseido Ginza Perfumed Body Lotion | KremMania?
Lancôme Absolue Rose 80 Toner | KremMania?
Isana Pure Tisztítóhab | KremMania?
Rival Loves Me Eternal Sun Bronzer Stick | KremMania?
Catrice Mystic Forest Metallic Liquid Eyeshadow | KremMania?
Balea Deo Spray Warm Wishes, Cseresznye és Rózsa Illattal | KremMania?

10 Likes

A Catrice folyékony szemfestéket én is megvettem, csak a zöldet.

2 Likes