Érdekes, a képeden sokkal sötétebbnek tűnik, mint amilyen felkenve, de még “élőben” is tud csalni az üveg.
Milyen csinos a Pupa ajakizéje!
Ezek után nekem is meg kell vennem az Essie blushin&crushint és a Catrice kék spirálját, nem vacakolok vele tovább! Régóta a listámon vannak. Meg aztán a képed a körmös topicban is segített Köszi a “löketet”
Egyetértek, szerintem is a lakkok sokszor teljesen máshogy mutatnak a kézen, mint az üvegben.
Bármikor Aida, bármikor számíthatsz rám
Még jó, hogy az inspiráció sokszor kölcsönös. Miattad vettem meg a kék spirált, amikor a Maybelline kék spiráljáról áradoztál, teljesen beleültetted a bogarat a fülembe.
Az egész szemsmink jól mutat a kék Catrice spirállal, kék szemceruzával és a zöld Catrice szemhéjfestékkel. Tökéletes nyári kombináció
Ah, sejtettem, hogy a zöld festékkel használod Biztos csodásan néz ki a kék szemeddel!
Szerencsére van nekem is egy kobaltkék szemceruzám és azzal tényleg fel lehet turbózni a kék pilla látványát, bár csak itthon játszottam ezzel a duóval, nem volt még türelmem felkenni, amikor kimenős voltam. Pedig ezt még a nyáron párszor meg kell tennem, különben hiábavaló a kencefice.
Azt bírom benned, hogy amit vásárolsz, azt szépen használod is
Az augusztusi kedvencek:
L'Occitane Verbena Geránium Tusfürdő | KremMania?
L'Occitane Verbena Geránium Testápoló | KremMania?
Dior Forever Glow Star Filter | KremMania?
Pupa Vamp! Scented Nail Polish Gel Effect Körömlakk | KremMania? 202 Carnal Red
Nivea Exotic Feeling Izzadásgátló Deo Spray | KremMania?
(A linkek után ott kellett hagynom a kérdőjeleket, mert ha kiveszem, akkor minden termékhez bedobja az új felület a termék adatlapját, úgyhogy egy egész hosszú bejegyzés lett volna az eredmény.)
Kész esztétikai élményt nyújtanak ezek a havi kedvences képeid. A verbénás tusfürdőbek milyen szép flakonja van!
Igen, én is imádom ezeket a fotókat!
Nem olyan jó minőségű kép de nekem ezek voltak a kedvenceim az elmúlt időszakban.
A fényvédő lassan el is fogy. A sleeping maskbol is már csak az alján van, fatyolmaszk után jól esik, könnyed hidratáló.A testpermet sajnos nem tartós de ajándék volt, szívesen fujkodom. A mentás tusfürdőhoz hasonlót nem találtam mert inkább csak menta illata volt a többségének de nem hűsített, csak a TBS tudott ilyet.
Nekem a kék lakkok a kedvenceim és most sem hagytam ki, hogy újat vegyek, az alverde lakkhoz szerintem nincs is hasonlóm mentségemre szólva
Én is nézegettem az Alverde lakkokat, mert van egy nagyon bejövős szín köztük, de valahogy nem volt bizalmam megvenni (vegyes érzéseim vannak az Alverde cuccokkal, mintha sokszor a minőség rovására menne ez a nagy natúrkodás. Amúgy mitől natúr vajon egy körömlakk? ) Neked bejött, tartós, jól fed?
Két réteget kenek mindig, kb 6 napig szépen tartott, nem pattog le. Őszintén szólva engem a színe fogott meg, úgyhogy nem jártam utána hogy pontosan mitől mentes de az igaz hogy legalább nincs olyan rossz szaga mint pl. egy régebbi China Glaze -nek
Szeptemberi kedvencek:
Rival Loves Me Eternal Sun Coconut Multi Us Spray | KremMania? (ennek a flakonja már kissé megkopott, ahogy sminkes, krémes kézzel megfogom, a felirat néhol lejött róla )
Catrice Care In Colours Lip Balm Színezett Ajakbalzsam | KremMania? 030 Bubble Friday árnyalat
Lush Rose Jam Bubbleroon Habfürdő | KremMania? (ezt nem tudtam idefotózni, volt, nincs, elfürödtem)
Balea Med Ultra Sensitive Tusfürdő és Sampon | KremMania?
és a
Catrice Summer Obsessed Nail Lacquer C02 Catching Sunsets árnyalat (sajnos csak most volt időm feltölteni, még nem hagyták jóvá az adatlapját, de látom @bernadettu kosarába is beesett a kék változata egy fotóval feljebb )
Úú, azt a Catrice ajakápolót meg kell néznem magamnak! A sokszáz másik mellé
A kisfiam is ezt a tusfürdőt használja az érzékeny bőrére. Lehet, hogy én is kipróbálom.
Hoztam én is az utóbbi időszak kedvenceit.
Catrice- C01 Sun of Rhodos
Essence- In the Bloom’light - ez nagyon kellemes csalódás volt, majdnem minden nap őt használom, ami nagy szó nálam.
Elf - St. Barts
NYX - Getting Butta
Catrice- Holiday Skin
Catrice Space Glam- 010 Milky Way
Catrice Space Glam- 030 Galactic Glamour
NYX - 03 No Filter Needed
Catrice- 040 Hot take
MAC - Fabby
Maybelline- 50 Wicked
A Holiday skinből nekem a szóló bronzosító van. Egyet elhasználtam teljesen, a második mindjárt elfogy és még anno vettem egy utánpótlást. A legnagyobb kedvencem, még high end bronzosítók mellett is kiemelkedő. Remélem neked is be fog válni
Hű, akkor nálad valóban nagy kedvenc lehet, mert nem egyszerű elhasználni egy bronzosítót.
A szóló változatot nem használtam még, de ebből a mini változatból már én is elhasználtam egyet.
Októberi kedvencek:
Rabanne Million Gold for Her EDP | KremMania?
Shiseido Ginza Perfumed Shower Cream | KremMania?
Shiseido Ginza Perfumed Body Lotion | KremMania?
Lancôme Absolue Rose 80 Toner | KremMania?
Isana Pure Tisztítóhab | KremMania?
Rival Loves Me Eternal Sun Bronzer Stick | KremMania?
Catrice Mystic Forest Metallic Liquid Eyeshadow | KremMania?
Balea Deo Spray Warm Wishes, Cseresznye és Rózsa Illattal | KremMania?
A Catrice folyékony szemfestéket én is megvettem, csak a zöldet.