@Blanky, imádom ezt a Juvia palettát , ez örökké velem marad :)).
Örülök, hogy te is szereted Nekem is ez az egyik kedvencem a Juvia paletták közül, a másik a Douce
Guerlain Parure Gold Gold Radiance Powder Foundation (kremmania.hu)
Shiseido Synchro Skin Lasting Liquid Foundation (kremmania.hu)
Sisley Izia (kremmania.hu)
Smashbox Buildable Cheek Brush (kremmania.hu)
Smashbox Angled Powder Brush (kremmania.hu)
Smashbox Shadow Blending Brush satírozó szemhéjpúderecset | notino.hu
A véleményezéssel kissé elmaradtam, igyekszem gyorsan bepótolni!
Bár már voltak nyári kedvenceim, az utóbbi napokban, hetekben bővült nálam ez a lista 3 új taggal.
Nekem nem tölt be semmit a link alapján. Eddig mind működött,amit feltöltöttél
Nálam működik, ismerősöknél is. Nem tudom, mi lehet a gond.
Linkelem még egyszer, hátha:
Nekem se működik. Van egy csomó random szám a .com előtt. Nem lehet az a gond?
Tényleg nem tudom, mi lehet a gond.
Nálam minden ugyanúgy látszik, mint előzőeknél.
Nálam most látszik először az eddigiek nem nyíltak meg, csak az amit Key4U küldött.
Skin79 Water Wrapping fényvédő a hónap felfedezése volt számomra, nagyon megszerettem, de kicsit most pihentetem, mert több pattanásom is lett, ki akarom próbálni, hogy ettől-e, vagy más (netán hormonális ok) volt a ludas.
Dentomin fogpor. Úgy látom, hogy egészen picit fehérített a fogaimon. Meg kellett szokni, hogy nem igazán habzik, és nincs utána az a friss, mentolos érzés, de jól tisztít.
Balea Men Sensitive borotvahab. Nyaralás előtt vettem gyorsan, mert semmilyen női hab nem volt mini kiszerelésben. Az illata persze jó férfias, abból is inkább az a kommersz “pasideó” szag, de eltűnik hamar. Amúgy teljesen megfelelt a célnak, nem az a pocsékolós, habparty méretű felhő képződik kinyomáskor, ezért tetszik, hogy könnyű lemosni a maradékot.
Elizabeth Arden Beautiful Color rúzs Bold Red Matte színben. Na, ez az a sikertörténet, ami ritkán fordul elő. Szeretem a szép, igényes, klasszikus stílusú, nem műanyag, nem hipermodern rúzstokokat, sokszor teszek át jó, de gagyi csomagolású rúzst exkluzívabb tokba. A feeling miatt.
Itt viszont kimondottan a tok miatt vettem meg vakon, mert baromi olcsó volt, még a színen is csak annyit gondolkodtam, hogy valami piros legyen. A tartalomtól lehidaltam. Tartós, könnyen felvihető, gyönyörű sötétebb vörös, tökéletes a hideg tónusú bőrömhöz, nem szárít, szépen kopik.
Bár még nincs vége a hónapnak, akadt néhány kedvencem. Ahogy beköszöntött a hűvösebb idő, előszeretettel nyúltam régi és új kedvencek után. A relax szeretetemnek biztosan köze van ahhoz, hogy most tértem vissza szabiról.
Eddig még ide nem nagyon posztoltam, de ez a két termék totál meghatározta az augusztusomat, így ha valahol el kell kezdeni, akkor itt érdemes.
A Rude primert én nem glitter alá, csak sima szemhéjpúderhez használom. Ez az első primerem, ami tényleg minden tekintetben működik: nemcsak hogy estig megtartja a sminkemet (az izzadós, olajos, rejtett szemhéjamon, a fullasztóan párás 40 fokban is), de még a gyengébben muzsikáló szemhéjpúdereimet is gyönyörűen fel tudom építeni, ráadásul satírozni is szépen tudok rajta.
A szemhéjtus pedig japán, de én az amerikai oldalról rendeltem. Ez a brown-black ecsetes fejű, és egy álom, végre tudok szép vékony tusvonalat húzni közvetlenül a pilláim tövébe (más tusokkal ez többnyire nem megy, a pillák között valamiért nem fognak vagy percek alatt kikopik, és emiatt marad egy “üres” rész) és a fenti primeren nem is kopik, szóval tökély. Ez az első ecsetes tusom, de asszem nem térek vissza a filcesekhez.
Bár pont ezt valószínűleg nem veszem újra, mert drága, macerás, és mérges is vagyok a márkára. 2 tust rendeltem, ezt és a red-black-et, és amennyire ezt imádom, annyira szar volt a másik: az filchegyű, és az első használatkor alig fogott, a második nap foltos volt, a harmadik napon pedig csontszáraz. Szétszedtem, és semmi tinta nem volt benne.
Szerk: szerintem gyári hibás volt a red-black, szóval nem feltétlenül ilyen az összes, de valószínűleg azt mondanám, hogy az ecsetesek jók, a filcesek nem. Színfüggő, hogy melyik melyik, de ez online fel van tüntetve
Sziasztok!
Mostanában nem írtam, mert elhunyt egy közeli hozzátartozóm és leköt eléggé a munka. Most szabin vagyok, most olvasgatom amiről lemaradtam az utóbbi hónapokban.
Augusztusi kedvencek:
Collistar Multi Active Deo 24h: aluminiummentes deo. Nálam működik 25 fokig. Az ára borsos, de nem hajtógázas és sokáig elég, az illata nagyon kellemes. Kipróbálom majd a többi Collistar dezodort is, bár azok nem mentesek.
Kérastase Blonde Absolu Cicaplasme leave in treatment: hajápoló, hővédő és szín korrigáló termék egyben. Még az utazókiszerelést használom, gazdaságos, szerintem megéri az árát.
Goldwell Dualsesis Color Revive Tönungsconditioner Ice blond: színfrissitő kondicionáló. Megvan két árnyalatban. Ezt az árnyalatot már újra megvettem. Bár nagyon világos hajon biztos látványosabb, nálam is hatott és szebb lett a hajszínem. Kicsit hosszabb ideig hagyom a hajamon, mint ahogy a csomagoláson írják. Megfizethető termék. Nagyon híg, hamarabb elfogy, mint egy átlagos balzsam. A Kerastase Blond Absolu Cicaflash (hasonló) terméke is tetszik, de ez fele annyiba kerül.
Rodial Vit C brightening cleanser: ebből tasakos mintáim voltak, nagyon szerette a bőröm. Megvettem 2 hete egy webshopból, a pumpa első használatkor eltört és nem jött ki belőle semmi, most amennyit tudtam átöntöttem egy másik flakonba. Nem tudom, hogy ez egyedi eset vagy ennyire pocsék a csomagolása. Egy drága termék, azért savanyú a szájíz ahányszor a kezembe veszem.
BareMinerals Prime Time BB Primer-Cream Light: még mindig ő a kedvencem.
Estée Lauder Double Wear Stay in Place Flawless Wear Concealer: a legtartósabb nálam, a szemzug mellett használom a szürke, lila erek elfedésére, nem szem alá.
The Ordinary Niacinamide 10%+Zinc 1%, The Ordinary Azelaic acid: nálam a szebb bőr megfizethető elengedhetetlen csodaszerei.
Nagyon sajnálom, részvétem.
Köszönöm.
Részvétem!
Nem lehet esetleg szétvágni azt a Rodialt? Hogy kinyerd belőle az összes cuccot?
Csak tusfürdőket tudok említeni: Treaclemoon:Brazilian love, Duschdas: Duftende Blumenwiese
Részvétem