Őszinte részvétem!
Isten hozott újra! Itthon vagy vagy “kint” dolgozol?
Fogadd részvétemet
Lecsavartam és átöntöttem, de maradt benne bőven, azt majd vízzel hígítom, úgy viszont már nem áll el sokáig a maradék.
@Szandika124, @Alsace, @Blanky, @umpalumpa, @Gloria köszönöm nektek.
Kint vagyok még, csak idáig nem tudtam hazajönni 2-3 napnál hosszabb időre, most itthon leszek 2 hétig.
Most közel vagyok a “tűzhöz” a munkahelyen, de ez inkább arra ösztönöz, hogy online rendeljek meg mindent. A DPD nem kézbesítette egy csomagomat (amit én küldtem) hazudoznak hónapok óta, azóta őket hanyagolom. Korábban nekem is nehezen kézbesítettek.
Nagyon sajnálom, őszinte részvétem!
Köszönöm. Az élet megy tovább, engem leköt a munka, apunak a legnehezebb.
Remélem, a te közelséged sok-sok vigasztalást nyújt neki.
Részvétem, nagyon sajnálom!
Éppen pár napja gondoltam rád, hogy nagyon eltűntél.
Sajnálom, hogy ilyen oka volt, őszinte részvétem!
Van egy tesóm, inkább ő, de most itthon vagyok 2 hétig.
Kipróbáltam rengeteg dolgot, majd írok róluk idővel. Most még itt olvasgatok, mindenről lemaradtam úgy látom.
Úgy vettem észre ha a Mindenható ad valamit, valamit el is vesz helyette.
Ahányszor HP termékeket látok, mindig eszembe jut, hogy itt többen is kedvelik.
Ez egy persely:
Van ilyen perselyem.
Igen, amikor azt hiszed, hogy éppen minden jól megy, akkor kiderül, hogy mégsem.
Sajnos…
Hiányoltalak is a napokban, hogy eltűntél. Öszinte részvétem.
Köszönöm.
Az unboxingos részre tudtam volna mit posztolni, de nem fotóztam mostanában, azért a képeiteket megnéztem minden héten.
Kedvenc még az Oleovital Vitamin D és K2 spray, aminek nincs rossz íze és egyszerűbb, mint csepegtetni. Nem voltam az utóbbi hónapokban sokat napon, szerintem emiatt vagyok olyan fáradt/levert mindig. Cseresznyés és naponta 1x fújom, de még csak 2 hete.
Ha nincs fémallergiád láttam békás HP-s fülit.
Fogadd őszinte részvétem!
Őszinte részvétem, nagyon sajnálom.
Őszinte részvétem!