A Nars tényleg imádat. Ma is azt használtam! A Coco Flash meg olyan kényelmes és tükör nélkül is simàn újrakenem.
Az én márciusi kedvencem a füstös barna szem és a napbarnított hatású bőr volt
És az a szuper, hogy mindkét árnyalat van miniben:
https://www.cultbeauty.co.uk/nars-mini-blush.html?variant_id=29850
Rouge Coco Flash-ből nekem Boy van
Márciusi kedvencek
Úgy örülök, hogy ott van a fotón az andalou szérum
Ó igen, köszi hogy ajánlottad
Márciusi kedvencek
A Nuxe lemosó olaj nem előző havi kedvenc igazából, csak nekem annyira bevált és úgy látom, elég ismeretlen termék, ezért gondoltam megmutatom Habár Nuxe, illatmentes!!! Nekem jobban bevált, mint a lila Nivea, ez a 2. flakon már.
A Labello ajakradír azt hittem csalódás lesz (mint minden eddig próbált Labello), de nagyon megszerettem, tényleg radiroz, és az illata epres cukorkás-joghurtos.
Az YR tusfürdő, ÚRISTEN szerelmes vagyok az illatába, pedig még nincs is igazi nyár, de megvettem a testpermetet is belőle iszonyú jó kiwi-gyömbéres, pezsdítő.
A két szérumot megkedveltem nagyon, bár a Catricet csak kb. két hete használom, de reggel szép bőrrel ébredek. Az alverde olajat régebben vettem, de csak most kezdtem rendszeresen használni, szintén - reggelre szép bőr.
Nem használtam túl sokféle pimple patchet eddig, de ez nagyon bevált, maradok ennél. Gyors, jól odatapad a bőrhöz, és tényleg leviszi a gyulladást/gyógyít.
A testápoló szuper könnyedebb állagú, de jól hidratál.
Pantene balzsam: az EGYETLEN balzsam ami rávett engem a rendszeres használatra (engem, aki pár héttel ezelőttig életében nem használt kb soha balzsamot, pedig világéletemben mell alá érő hajam volt ) Annyira puha es fényes tőle a hajam, imádom.
A Narcisokat tesztelgetem, egyelőre mindet más miatt szeretem a pure.musc lett az ‘esti lefekvős’ parfümöm, a fleur musc a várakozásaimmal ellentétben kifejezetten tetszik a rozsájával, a legkevésbé kedvenc talán az edp.
A Colgate szajviz - HAT MIÉRT SZENVEDTEM ÉN EDDIG A LISTERINE-NEL?? Abból az alkoholos széjjelmarta a szám, az alkoholmentes viszont mintha semmit nem csinált volna… ez alkoholmentes, mégis van hatása, szuper az íze, nagyon szeretem.
Szintúgy vagyok az Elmex-el, eddig Sensodyne Rapidot használtam, ami eleinte tök jó volt, de aztán valamiért meg érzékenyebbek lettek a fogaim, na ez ennél nincs, és én imádom az ízét (meglepve olvastam it KM-en hogy sokan nem szeretik!)
… és most megyek visszapakolok mindent a helyére
Ez a két Garnier maszk vált be talán leginkább, de összességében mind jó. Ez a kókuszos nagyon tápláló, a C vitaminos meg egy jó c-vitaminos maszk
A Vichy szem- és szájkörnyékápoló szuperül táplálja a börömet, és maradéktalanul beszívódik.
A sampon… a sampon, amit csak azért dobtam Douglases kosaramba, hogy ingyenes szállítás legyen, meg mert pumpás , hát ez életem samponja!!! Annyira fényes, puha, sima tőle a hajam,.imádom imádom imádom. Tökéletes nekem (vékonyabb szálú, de sűrű hajam van, az egyenes/hullámos között valahol és ha nincs jól kezelve, oroszlánsörény)
Az YR zöld krém is csak impulzusvásárlás volt, de ezt is nagyon megszerettem - nyugtatja a börömet, szebb bőrképet ad, és a képen lévő Catrice korrektor+púder kombóval kész is a bőrtökéletesítés a hétköznapokra, nekem nincs szükségem ennél többre. (A két Catrice termék is kedvenc, mert egyrészt tökéletes árnyalatok nekem, másrészt természetes a végeredmény)
A Lovely blush szintén a természetessége miatt került ide - ez a 03-as árnyalat (bár pont ma néztem a Rossmannban, hogy a most 03-nak kirakott árnyalat sokkal világosabbnak tűnt… én ezt még tavaly vettem szerintem), előző hónapban ez volt a kedvenc pirosítóm. (A 05ös árnyalata is szuper!)
És végül, de nem utolsósorban a Max Factor Masterpiece Rose Nude (…vagy valami ilyesmi) palettája, ami szintén régi kedvenc (láthatóan ), de pár hete találtam rá újra, és olyan szépen pigmentáltak, selymesek a púderek, és különlegesek az árnyalatai, hogy tervezem beszerezni vagy ugyanezt, vagy másik árnyalatot ebből.
Szerk.: A Pom Pom zselét kihagytam ez is leértékelt, impulzus vétel volt, de nagggyon megszerettem, jövő héten újra is veszem.
Igaz, nem csupán előző havi, mert szerintem júliusban is fogom használni, de kedvenc.
Júniusi kedvencek
Visszatértem a Bioderma lemosójához, egyszerűen sminkeltávolításra nekem ez a tökéletes. Az Altruist fényvédő új kedvenc, még a párom is hagyta, hogy bekenjem vele Portugáliában.
A The Child palettát itteni ajánlásokra és a cuki ditájn miatt vettem meg és abszolút nem bántam meg, csodás sminkeket lehet vele alkotni.
A MaxiDefinition szempillaspirált @Anheszenamon ajánlására vettem meg, szerencsére én is elégedett vagyok vele, nem potyog és szép pillákat varázsol.
A három rúzskedvencből egyik sem túl tartós, ennek ellenére szeretem őket, szuper a formulájuk és mostanában ezek a színek állnak közel a szívemhez.
Nekem Júniusi kedvencek lettek:
-Juvia mini lila szemhéjfesték palettája .
-Juvia magic Mini paletta még mindig.
-Catrice glow pirosító
-Essence szájfények
-Catrice ajakápoló
-Catrice True Skin korrektor
Arcápolás: Szinte semmit se tolerál mostanában a bőröm, mindenre pattanással reagálna, így lehet ciki, de semmit se használok.
Arcápolás nekem is minimumon van nyáron. Esténként maximum egy szérum, ha használok egyáltalán bármit: nia, azelainsav vagy retinoid, de ez utóbbi csak akkor, ha kifejezetten szárazabb a bőröm, és bírja a krémesebb formulát. Reggel pedig legtöbbször csak fényvédő. Egy C-vitaminos szérumot hébe-hóba felkenek reggelente még, de az nagyon vizes állagú.
Nem szoktam ebbe a topikba írni, mert igyekszem vetésforgóban tartani a nem csekély készletet, de az utóbbi időben ezek több figyelmet követeltek maguknak.
A fekete tetejű tégelykék Tammy Tanuka pigmentek. Sokáig nem szerettem a loose formulát, de igazából nem macerásabb őket használni, mint a préselt társaikat. Imádom őket kicsit egybemosni a szemhéjon, igazi duokróm hatást lehet velük elérni.
Hű társaik a német Lethal Cosmetics mono szemhéjpúderei, krémesen puhák a mattok és a fényesek egyaránt, pont azt az állagot hozzák, ami a gyengém.
Korábban inkább a hideg tónusú pirosítókat kedveltem, de most a korallos, barackos árnyalatokért nyúlok.
A Catrice Bronze Away bronzer-highlighterpalettáját nem kellett volna megvenni, de imádom a márka nyári limitált bronzereit, a korábbi évek kiadásai is féltve őrzött kincsek. Ez is az lesz, a Györgyitől ajándékba kapott társával egyetemben. Rajtam ugyanolyan szépen terülnek, mint a Nars Laguna…
A Colourpop kis kilences palettáit is nagyon szeretem, de már számuknál fogva se fértek rá a képre (TT pigmentből és pirosítóból se ennyi van, haha).
https://kremmania.hu/kremek/vichy-mineral-89-probiotic-fractions-regeneralo-szerum)
La Prairie Cellular Energizing Body Spray (kremmania.hu)
Shiseido Benefiance Wrinkleresist 24 Balancing Softener Lotion Adoucissante (kremmania.hu)
Daylong Kids SPF50 Lotion (kremmania.hu)
+1:
Ó az a csésze nagyon
A csésze a legjobb!
Előző havi kedvencek is, de egyben neszesszer kedvencek is.
Sziasztok! Nálam júliusban főleg az arcravaló termékeken volt a hangsúly, így kedvencek is innen kerültek ki. A Colourpop pirosítót és az essence highlightert egyszerűen le sem tudtam tenni. Csodásan működtek együtt, mindkettő beleolvad a bőrbe és így abszolút természetes hatást nyújt. Sajnálom, hogy a Colourpoptól nem olyan egyszerű rendelni, mert a fél üzletet felvásárolnám. a highlighter remélem, hogy állandó termék marad, mert már látszik rajta a fogyás és nekem erre a termékre egyszerűen szükségem van, olyan jó. A bronzosítót is nagyon szeretem, nem lehet vele túlzásba esni, ami számomra előnyös, mert szeretem bőkezűen használni. A Maybelline szájfény viszonylag új, de máris kivívott magának itt egy helyet. Kellemes az állaga, egész jól tart és nem ragad
Az alábbi termékek voltak az én kedvenceim júliusban (legtöbbük éves kedvenc is lehetne akár
)