Előző havi kedvencek

A Nars tényleg imádat. Ma is azt használtam! A Coco Flash meg olyan kényelmes és tükör nélkül is simàn újrakenem.

Az én márciusi kedvencem a füstös barna szem és a napbarnított hatású bőr volt :blush:
20210401_092802

13 Likes

És az a szuper, hogy mindkét árnyalat van miniben:

https://www.cultbeauty.co.uk/nars-mini-blush.html?variant_id=29850

Rouge Coco Flash-ből nekem Boy van

1 Likes

Márciusi kedvencek
20210404_192134

8 Likes

Úgy örülök, hogy ott van a fotón az andalou szérum :star_struck:

1 Likes

Ó igen, köszi hogy ajánlottad :heart:

1 Likes

Márciusi kedvencek :slight_smile:
IMG_20210405_132136

9 Likes

IMG_20210430_190008
A Nuxe lemosó olaj nem előző havi kedvenc igazából, csak nekem annyira bevált és úgy látom, elég ismeretlen termék, ezért gondoltam megmutatom :slight_smile: Habár Nuxe, illatmentes!!! Nekem jobban bevált, mint a lila Nivea, ez a 2. flakon már.
A Labello ajakradír azt hittem csalódás lesz (mint minden eddig próbált Labello), de nagyon megszerettem, tényleg radiroz, és az illata epres cukorkás-joghurtos.
Az YR tusfürdő, ÚRISTEN szerelmes vagyok az illatába, pedig még nincs is igazi nyár, de megvettem a testpermetet is belőle :slight_smile: iszonyú jó kiwi-gyömbéres, pezsdítő.
A két szérumot megkedveltem nagyon, bár a Catricet csak kb. két hete használom, de reggel szép bőrrel ébredek. Az alverde olajat régebben vettem, de csak most kezdtem rendszeresen használni, szintén - reggelre szép bőr.
Nem használtam túl sokféle pimple patchet eddig, de ez nagyon bevált, maradok ennél. Gyors, jól odatapad a bőrhöz, és tényleg leviszi a gyulladást/gyógyít.
A testápoló szuper könnyedebb állagú, de jól hidratál.
Pantene balzsam: az EGYETLEN balzsam ami rávett engem a rendszeres használatra (engem, aki pár héttel ezelőttig életében nem használt kb soha balzsamot, pedig világéletemben mell alá érő hajam volt :slight_smile: ) Annyira puha es fényes tőle a hajam, imádom.
A Narcisokat tesztelgetem, egyelőre mindet más miatt szeretem :slight_smile: a pure.musc lett az ‘esti lefekvős’ parfümöm, a fleur musc a várakozásaimmal ellentétben kifejezetten tetszik a rozsájával, a legkevésbé kedvenc talán az edp.
A Colgate szajviz - HAT MIÉRT SZENVEDTEM ÉN EDDIG A LISTERINE-NEL?? Abból az alkoholos széjjelmarta a szám, az alkoholmentes viszont mintha semmit nem csinált volna… ez alkoholmentes, mégis van hatása, szuper az íze, nagyon szeretem.
Szintúgy vagyok az Elmex-el, eddig Sensodyne Rapidot használtam, ami eleinte tök jó volt, de aztán valamiért meg érzékenyebbek lettek a fogaim, na ez ennél nincs, és én imádom az ízét (meglepve olvastam it KM-en hogy sokan nem szeretik!)
… és most megyek visszapakolok mindent a helyére :sweat_smile:

11 Likes

IMG_20210602_185318
Ez a két Garnier maszk vált be talán leginkább, de összességében mind jó. Ez a kókuszos nagyon tápláló, a C vitaminos meg egy jó c-vitaminos maszk :slight_smile:
A Vichy szem- és szájkörnyékápoló szuperül táplálja a börömet, és maradéktalanul beszívódik.
A sampon… a sampon, amit csak azért dobtam Douglases kosaramba, hogy ingyenes szállítás legyen, meg mert pumpás :slight_smile: , hát ez életem samponja!!! Annyira fényes, puha, sima tőle a hajam,.imádom imádom imádom. Tökéletes nekem (vékonyabb szálú, de sűrű hajam van, az egyenes/hullámos között valahol és ha nincs jól kezelve, oroszlánsörény)
Az YR zöld krém is csak impulzusvásárlás volt, de ezt is nagyon megszerettem - nyugtatja a börömet, szebb bőrképet ad, és a képen lévő Catrice korrektor+púder kombóval kész is a bőrtökéletesítés a hétköznapokra, nekem nincs szükségem ennél többre. (A két Catrice termék is kedvenc, mert egyrészt tökéletes árnyalatok nekem, másrészt természetes a végeredmény)
A Lovely blush szintén a természetessége miatt került ide - ez a 03-as árnyalat (bár pont ma néztem a Rossmannban, hogy a most 03-nak kirakott árnyalat sokkal világosabbnak tűnt… én ezt még tavaly vettem szerintem), előző hónapban ez volt a kedvenc pirosítóm. (A 05ös árnyalata is szuper!)
És végül, de nem utolsósorban a Max Factor Masterpiece Rose Nude (…vagy valami ilyesmi) palettája, ami szintén régi kedvenc (láthatóan :smiley: ), de pár hete találtam rá újra, és olyan szépen pigmentáltak, selymesek a púderek, és különlegesek az árnyalatai, hogy tervezem beszerezni vagy ugyanezt, vagy másik árnyalatot ebből.

Szerk.: A Pom Pom zselét kihagytam :slight_smile: ez is leértékelt, impulzus vétel volt, de nagggyon megszerettem, jövő héten újra is veszem.

8 Likes

Igaz, nem csupán előző havi, mert szerintem júliusban is fogom használni, de kedvenc. :relaxed:

1 Likes

Júniusi kedvencek
Visszatértem a Bioderma lemosójához, egyszerűen sminkeltávolításra nekem ez a tökéletes. Az Altruist fényvédő új kedvenc, még a párom is hagyta, hogy bekenjem vele Portugáliában. :slight_smile:
A The Child palettát itteni ajánlásokra és a cuki ditájn miatt vettem meg és abszolút nem bántam meg, csodás sminkeket lehet vele alkotni.
A MaxiDefinition szempillaspirált @Anheszenamon ajánlására vettem meg, szerencsére én is elégedett vagyok vele, nem potyog és szép pillákat varázsol.
A három rúzskedvencből egyik sem túl tartós, ennek ellenére szeretem őket, szuper a formulájuk és mostanában ezek a színek állnak közel a szívemhez.
IMG_20210701_181005

16 Likes

Nekem Júniusi kedvencek lettek:
-Juvia mini lila szemhéjfesték palettája :slight_smile:.
-Juvia magic Mini paletta még mindig.
-Catrice glow pirosító
-Essence szájfények
-Catrice ajakápoló
-Catrice True Skin korrektor :slight_smile:

Arcápolás: Szinte semmit se tolerál mostanában a bőröm, mindenre pattanással reagálna, így lehet ciki, de semmit se használok.

3 Likes

Arcápolás nekem is minimumon van nyáron. Esténként maximum egy szérum, ha használok egyáltalán bármit: nia, azelainsav vagy retinoid, de ez utóbbi csak akkor, ha kifejezetten szárazabb a bőröm, és bírja a krémesebb formulát. Reggel pedig legtöbbször csak fényvédő. Egy C-vitaminos szérumot hébe-hóba felkenek reggelente még, de az nagyon vizes állagú.

4 Likes

20210703_070053
Nem szoktam ebbe a topikba írni, mert igyekszem vetésforgóban tartani a nem csekély készletet, de az utóbbi időben ezek több figyelmet követeltek maguknak.
A fekete tetejű tégelykék Tammy Tanuka pigmentek. Sokáig nem szerettem a loose formulát, de igazából nem macerásabb őket használni, mint a préselt társaikat. Imádom őket kicsit egybemosni a szemhéjon, igazi duokróm hatást lehet velük elérni.
Hű társaik a német Lethal Cosmetics mono szemhéjpúderei, krémesen puhák a mattok és a fényesek egyaránt, pont azt az állagot hozzák, ami a gyengém.
Korábban inkább a hideg tónusú pirosítókat kedveltem, de most a korallos, barackos árnyalatokért nyúlok.
A Catrice Bronze Away bronzer-highlighterpalettáját nem kellett volna megvenni, de imádom a márka nyári limitált bronzereit, a korábbi évek kiadásai is féltve őrzött kincsek. Ez is az lesz, a Györgyitől ajándékba kapott társával egyetemben. Rajtam ugyanolyan szépen terülnek, mint a Nars Laguna…
A Colourpop kis kilences palettáit is nagyon szeretem, de már számuknál fogva se fértek rá a képre (TT pigmentből és pirosítóból se ennyi van, haha).

13 Likes

IMG_20210711_142900

https://kremmania.hu/kremek/vichy-mineral-89-probiotic-fractions-regeneralo-szerum)
La Prairie Cellular Energizing Body Spray (kremmania.hu)
Shiseido Benefiance Wrinkleresist 24 Balancing Softener Lotion Adoucissante (kremmania.hu)
Daylong Kids SPF50 Lotion (kremmania.hu)

+1:
IMG_20210711_143914

22 Likes

Ó az a csésze nagyon :leopard: :heart_eyes_cat:

1 Likes

A csésze a legjobb! :star_struck:

1 Likes

Előző havi kedvencek is, de egyben neszesszer kedvencek is. :blush: :upside_down_face:

Sziasztok! Nálam júliusban főleg az arcravaló termékeken volt a hangsúly, így kedvencek is innen kerültek ki. A Colourpop pirosítót és az essence highlightert egyszerűen le sem tudtam tenni. Csodásan működtek együtt, mindkettő beleolvad a bőrbe és így abszolút természetes hatást nyújt. Sajnálom, hogy a Colourpoptól nem olyan egyszerű rendelni, mert a fél üzletet felvásárolnám. :smile: a highlighter remélem, hogy állandó termék marad, mert már látszik rajta a fogyás és nekem erre a termékre egyszerűen szükségem van, olyan jó. A bronzosítót is nagyon szeretem, nem lehet vele túlzásba esni, ami számomra előnyös, mert szeretem bőkezűen használni. A Maybelline szájfény viszonylag új, de máris kivívott magának itt egy helyet. Kellemes az állaga, egész jól tart és nem ragad 20210727_072111

18 Likes

Az alábbi termékek voltak az én kedvenceim júliusban :slight_smile: (legtöbbük éves kedvenc is lehetne akár :smiley: )
P1010054

15 Likes