Előző havi kedvencek

Nekem úgy általánosságban ugyanazok a kedvencek bukkanak elő, amikor jön a jó idő. :slight_smile:
Azért minden évben van újdonság is. :stuck_out_tongue:

4 Likes

Februári kedvenceim :slight_smile:
Holika Holika arclemosó- Imádja a bőröm ezt az arclemosót, csak sajnos nemsokára elfogy. :frowning: Újravenni nem fogom, mert nem szeretnék emiatt sehonnan sem rendelni, könnyen beszerezhető termék kell helyette. Kifejezetten reggeli arcmosáshoz használom.
Mizon hialuronsav- Szereti nagyon a bőröm, belőle sem sok van már (de még van 1 bontatlanom). Újravenni nem fogom, ugyancsak amiatt, hogy külföldről kellene megrendelni.
Stonybrook testápoló- Szavak nincsenek arra, hogy a bőröm mennyire szereti ezt a testápolót, szerintem eddig egyik legjobb amit valaha használtam. De ez sem beszerezhető nálunk, így kiélvezem ezt a kiszerelést, aztán keresek mást helyette. :slight_smile:
Ebelin rózsakvarc roller- Január végén vettem meg és biztos voltam benne, hogy pár nap után meg fogom bánni és ott fog kallódni a szekrényben, de nem így lett.
Egyszerűen imádom, minden egyes este kivétel nélkül használom az esti rutinom után, youtube-ról néztem technikákat, és kb 3-4 percig masszírozom az arcomat, szemkörnyékemet. A termékek szuperül beszívódnak közben, telítettebb lesz a bőröm és imádja. Ha valaha történik vele valami, 100% hogy újraveszem. :heart:

IMG_20210227_141310

JS Cremated paletta - Nagyon élveztem ezzel a palettával sminkelni, és bár biztos vagyok benne, hogy ritkábban fog előkerülni, mint egy átlagos nude paletta, nagyon örülök, hogy a kollekcióm része. Szerintem nagyon jól fogom tudni használni más palettákkal együtt is, csak 1-2 színt belecsempészve innen. :slight_smile:
CP The Child- Ehhez nem is kell semmit hozzáfűzni, cuki, csodálatos színei vannak és szuper a minősége. :smiley: Talán még a Cremated-nél is jobban megvett kilóra.
TIU bronzosító- Napi használatban van és nagyon szeretem a minőségét és árnyalatát is.
MAC Hyper Real Glow- imádom ezt a palettát :heart:
MAC szemhéjalap- Itteni ajánlásra vettem meg és első 2 használatkor megijedtem, mert nem működött jól rajtam. Aztán rájöttem, hogy még az a kevés is sok volt amit használtam, még kevesebb kell belőle. Azóta imádom, minden palettával szuperül működik, reggel 7-től este 8-ig mozdulatlan a sminkem.
Thierry Mugler Alien- kihasználtam az utolsó téli hónapot és nagyon élveztem ezt az illatot. Most őszig pihenni fog, mert tavaszra, nyárra nekem nagyon sok. :slight_smile:

IMG_20210227_141530

14 Likes

Mse, az Armanit mivel viszed fel? Ujjal, vagy ecsettel? Szemhéjalapot teszel alá?

Mindig teszek szemhejalapot, a Mac 24 órását. Anélkül sosem próbáltam.
Ecsettel szoktam felvinni.
Vettél?

1 Likes

Hú, de jó cuccok.
Klassz válogatás.

1 Likes

Köszönöm!
Igen, megvettem a Stellar-t. :blush:

A rózsaszín fényes gyönyörűség. Na, ennek lesz fénye, nem úgy, mint a Chanel folyékonynak.
Szerintem használható topperként, bármilyen por felett jól mutathat.
Még nem próbáltam, de már eszembe jutott. :grin:

1 Likes

Igen, én is por fölé próbáltam ki, amikor megérkezett. Nem bírtam ki, muszáj volt feltapogatnom a mozgó szemhéjra. Vibrálóan ragyogó. Alkalmi sminkekhez is kiváló, ha majd lesz alkalom, de én simán hordok ilyet hét közben is, mivel kicsi a szemhéjam felülete, így nem feltűnő.
Akkor holnap lesz a premier, az általad elmondottak szerint. :blush:

Más festék felé biztosan az ujjaimat vinném fel.
Igen, én is simán hordom hétköznapokon is, belefér. :+1:

2 Likes

Nem csak a február havi, hanem az elmúlt hónapok bőrápolási kedvenceit fotóztam le. Illetve nem mindegyik lett igazi kedvenc, de mivel hónapokig használtam őket, egy fotót azért megérdemelnek. :laughing:
A sminkszekció majd később következik.

A reggeli szeánsz kellékei:
A G&G tonik ma reggel fogyott el, már alig vártam. Valahogy nemigazán jött be nekem.

35

Az esti szeánsz kellékei:
A Shiseido arcolajból ez már a 2. flakon, a G&G hámlasztó pedig lassan 2 éve oszlopos tagja az esti bőrápolásomnak. Az A-Game tegnap lehelte ki a lelkét, a második flakonnal használtam el, nem fogom újravenni, mert valami miatt nem szerettem meg. Az Adrienne Feller termékek eddig egytől-egyig beváltak. A Hada Lobo szemránckrém is szépen ápol.

34

18 Likes

De szépek ezek a termékek. Főleg egy ilyen asztalon…
G&G tonik nekem sem jött be, váltottam Paula’ Choice-ra.
Várom a sminkes képedet.

2 Likes

Az én előző havi kedvenceim:

Maybelline Sky High szempillaspirál
PAULA’S CHOICE 10% Azelaic Acid Booster
PAULA’S CHOICE Super Hydrate Overnight
Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation
Hourglass Euphoric Fusion pirosító

8 Likes

Februári kedvenceim:
A mini Becca a Chanpagne Pop árnyalat
Kép

14 Likes

Az Alient én is használom, tavasszal mire váltasz?

1 Likes

Hát tavaszra eléggé váltogatom őket, a Chanel Coco Mademoiselle nagy kedvencem, meg van 1-2 Zara parfümöm, amiket váltogatok. Nyáron pedig parfümöt nem igazán használok, ő a nagy kedvenc:
https://kremmania.hu/kremek/elizabeth-arden-green-tea-scent-spray

2 Likes

Nálam egyértelmű kedvenc volt és jelenleg is az a Natasha D. mini Love palettája.
Már a beharangozásakor láttam,hogy az nekem nagyon bejön. Tartós,alap nélkül is rajtam és a színeit mintha csak nekem tervezték volna.Sajnos a Glam palettájától meg kellett válnom mert nem hozta azt a minőséget amit vártam . Még a Mac atom alappal is elhalványult ,lepergett rólam órákon belül .
Ez a kis szépség viszont az abszolút kedvencem lett. A pirosítóját is megvettem,de az nem lett favorit.

4 Likes

Mi a gond a pirosítóval? Szemeztem vele, de a Bloomot egy próba után eladtam.

Egy baja van ,hogy nem áll jól nekem a színe.

1 Likes

Márciusban ezek voltak a kedvenceim:
Kép

Kép

13 Likes

Nars :two_hearts:

Ha az Rouge Coco Flash, az nekem is nagy kedvenc, pedig nem vagyok egy nagy rúzsos.:slight_smile: