Nekem úgy általánosságban ugyanazok a kedvencek bukkanak elő, amikor jön a jó idő.
Azért minden évben van újdonság is.
Februári kedvenceim
Holika Holika arclemosó- Imádja a bőröm ezt az arclemosót, csak sajnos nemsokára elfogy. Újravenni nem fogom, mert nem szeretnék emiatt sehonnan sem rendelni, könnyen beszerezhető termék kell helyette. Kifejezetten reggeli arcmosáshoz használom.
Mizon hialuronsav- Szereti nagyon a bőröm, belőle sem sok van már (de még van 1 bontatlanom). Újravenni nem fogom, ugyancsak amiatt, hogy külföldről kellene megrendelni.
Stonybrook testápoló- Szavak nincsenek arra, hogy a bőröm mennyire szereti ezt a testápolót, szerintem eddig egyik legjobb amit valaha használtam. De ez sem beszerezhető nálunk, így kiélvezem ezt a kiszerelést, aztán keresek mást helyette.
Ebelin rózsakvarc roller- Január végén vettem meg és biztos voltam benne, hogy pár nap után meg fogom bánni és ott fog kallódni a szekrényben, de nem így lett.
Egyszerűen imádom, minden egyes este kivétel nélkül használom az esti rutinom után, youtube-ról néztem technikákat, és kb 3-4 percig masszírozom az arcomat, szemkörnyékemet. A termékek szuperül beszívódnak közben, telítettebb lesz a bőröm és imádja. Ha valaha történik vele valami, 100% hogy újraveszem.
JS Cremated paletta - Nagyon élveztem ezzel a palettával sminkelni, és bár biztos vagyok benne, hogy ritkábban fog előkerülni, mint egy átlagos nude paletta, nagyon örülök, hogy a kollekcióm része. Szerintem nagyon jól fogom tudni használni más palettákkal együtt is, csak 1-2 színt belecsempészve innen.
CP The Child- Ehhez nem is kell semmit hozzáfűzni, cuki, csodálatos színei vannak és szuper a minősége. Talán még a Cremated-nél is jobban megvett kilóra.
TIU bronzosító- Napi használatban van és nagyon szeretem a minőségét és árnyalatát is.
MAC Hyper Real Glow- imádom ezt a palettát
MAC szemhéjalap- Itteni ajánlásra vettem meg és első 2 használatkor megijedtem, mert nem működött jól rajtam. Aztán rájöttem, hogy még az a kevés is sok volt amit használtam, még kevesebb kell belőle. Azóta imádom, minden palettával szuperül működik, reggel 7-től este 8-ig mozdulatlan a sminkem.
Thierry Mugler Alien- kihasználtam az utolsó téli hónapot és nagyon élveztem ezt az illatot. Most őszig pihenni fog, mert tavaszra, nyárra nekem nagyon sok.
Mse, az Armanit mivel viszed fel? Ujjal, vagy ecsettel? Szemhéjalapot teszel alá?
Mindig teszek szemhejalapot, a Mac 24 órását. Anélkül sosem próbáltam.
Ecsettel szoktam felvinni.
Vettél?
Hú, de jó cuccok.
Klassz válogatás.
Köszönöm!
Igen, megvettem a Stellar-t.
A rózsaszín fényes gyönyörűség. Na, ennek lesz fénye, nem úgy, mint a Chanel folyékonynak.
Szerintem használható topperként, bármilyen por felett jól mutathat.
Még nem próbáltam, de már eszembe jutott.
Igen, én is por fölé próbáltam ki, amikor megérkezett. Nem bírtam ki, muszáj volt feltapogatnom a mozgó szemhéjra. Vibrálóan ragyogó. Alkalmi sminkekhez is kiváló, ha majd lesz alkalom, de én simán hordok ilyet hét közben is, mivel kicsi a szemhéjam felülete, így nem feltűnő.
Akkor holnap lesz a premier, az általad elmondottak szerint.
Más festék felé biztosan az ujjaimat vinném fel.
Igen, én is simán hordom hétköznapokon is, belefér.
Nem csak a február havi, hanem az elmúlt hónapok bőrápolási kedvenceit fotóztam le. Illetve nem mindegyik lett igazi kedvenc, de mivel hónapokig használtam őket, egy fotót azért megérdemelnek.
A sminkszekció majd később következik.
A reggeli szeánsz kellékei:
A G&G tonik ma reggel fogyott el, már alig vártam. Valahogy nemigazán jött be nekem.
Az esti szeánsz kellékei:
A Shiseido arcolajból ez már a 2. flakon, a G&G hámlasztó pedig lassan 2 éve oszlopos tagja az esti bőrápolásomnak. Az A-Game tegnap lehelte ki a lelkét, a második flakonnal használtam el, nem fogom újravenni, mert valami miatt nem szerettem meg. Az Adrienne Feller termékek eddig egytől-egyig beváltak. A Hada Lobo szemránckrém is szépen ápol.
De szépek ezek a termékek. Főleg egy ilyen asztalon…
G&G tonik nekem sem jött be, váltottam Paula’ Choice-ra.
Várom a sminkes képedet.
Az én előző havi kedvenceim:
Maybelline Sky High szempillaspirál
PAULA’S CHOICE 10% Azelaic Acid Booster
PAULA’S CHOICE Super Hydrate Overnight
Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation
Hourglass Euphoric Fusion pirosító
Februári kedvenceim:
A mini Becca a Chanpagne Pop árnyalat
Az Alient én is használom, tavasszal mire váltasz?
Hát tavaszra eléggé váltogatom őket, a Chanel Coco Mademoiselle nagy kedvencem, meg van 1-2 Zara parfümöm, amiket váltogatok. Nyáron pedig parfümöt nem igazán használok, ő a nagy kedvenc:
https://kremmania.hu/kremek/elizabeth-arden-green-tea-scent-spray
Nálam egyértelmű kedvenc volt és jelenleg is az a Natasha D. mini Love palettája.
Már a beharangozásakor láttam,hogy az nekem nagyon bejön. Tartós,alap nélkül is rajtam és a színeit mintha csak nekem tervezték volna.Sajnos a Glam palettájától meg kellett válnom mert nem hozta azt a minőséget amit vártam . Még a Mac atom alappal is elhalványult ,lepergett rólam órákon belül .
Ez a kis szépség viszont az abszolút kedvencem lett. A pirosítóját is megvettem,de az nem lett favorit.
Mi a gond a pirosítóval? Szemeztem vele, de a Bloomot egy próba után eladtam.
Egy baja van ,hogy nem áll jól nekem a színe.
Márciusban ezek voltak a kedvenceim:
Nars
Ha az Rouge Coco Flash, az nekem is nagy kedvenc, pedig nem vagyok egy nagy rúzsos.