Lehet, hogy valamelyik termékkel kipróbálom a több rétegben történő felvitelt, bár a regnap vett Revox arcolajat szinte éreztem, hogy becuppantja a bőröm.
Remélem, nem fog 50 mitesszert képezni (az aknés, kombinált bőr csodái).
A hialuron csalóka dög, ha száraz bőrre kened, érzed, hogy összehúzza az arcod, mert a bőr mélyebb rétegeiből is megköti a nedvességet. Én csak már “felpumpált” bőrre kenem (de most nincs is a rutinomban).
Egy éve kb. nem töltöttem fel az elfogyottakat, de rendületlenül fotóztam. Átnézve végre szanáltam szivacsokat is, ez az én emlékeztetőm. Plusz, több arckrémet és maszkot kell használnom, mert csak halmozom őket a fiókban. Hajrá 2026! 
A Barnangen tusfürdőt nagyon szerettem, sűrű állaga van sokáig kitartott. A Rituals olajnak csodás illata volt, mintha egy spa-ban zuhanyoztam volna. Ez pedig pont, hogy hamar elfogyott, mivel olaj és nyílván nehezebb adagolni.
A My way egy olyan illat lett, amihez még visszatérek, úgy érzem ez az én illatom, előtte kis mintán próbáltam valamelyik box-ból.
Még tavalyról is van benne cucc, csak elfelejtettem feltenni őket ide.
A testpermetekből a Guess az jó volt a fekete Bayliss viszont megmakkant, nem tudom elhasználni, kàr érte, szerettem.
A kis tasakos maszkokat már újra is vettem, ahogy az X- epil intim mosakodót is, a Balea nyári tusfürdőjét majd ha melegebbre fordul az idő, biztosan újra fogom vásárolni.
Decemberben és januárban elhasznált termékeim:
Ez pedig az összes 2025-ben elhasznált sminktermékem, ezeket szeretem így egyben látni. 
Aztaaaaa! Nagyon szép adag! Hihetetlenül következetes vagy! 
Köszi szépen!
Nagyon szeretem az elfogyott sminktermékeket gyűjteni egész évben és egyben látni őket, valahogy örömmel tölt el és próbálom tudatosan elhasználni a termékeket, mert hát elég szép mennyiség van felhalmozva.

Wowww!
Mennyi púder! Nekem még sosem sikerült egyet sem teljesen elfogyasztani. 
Én kb fürdök a púderben.
Főleg tavasszal és nyáron, mert nagyon-nagyon zsíros bőrtípusom van sajnos.
This post was flagged by the community and is temporarily hidden.
Januári elfogytak:
&Honey sampon: ezt nagyon szerette a fejbőröm, nem kellene meglepődnöm, hogy a koreaiak a haj-és fejbőrápolásban is a topon vannak.
Az Elseve festett hajra való samponját ellenben utálta, belobbant tőle a seborrhea, ezért ecsetmosó samponként használtam el.
A BoJ arclemosó olaj okés volt, a Garnier hajápoló sprayt elfújkáltam, de semmi különös, a Kneipp tusfürdőt ajándékba kaptam, olyan finom narancsos illata volt, hogy inkább belsőleg alkalmaztam volna.
A Missha pattanástapaszok ritkán, de akkor nagy számban kellenek, a Pyunkang Yul arckrém nekem csak télen való, de akkor jólesik. A Garnier testápoló egynek elment, a Shaveology borotválkozókrém szintén.
Az Anua azelainsavas szérumnak nagyon jó állaga van, önmagában az arcbőröm kiröhögi, ezért a reggeli rutin során használtam, BHA nélkül végem van.
A TIU blush dropsból 2 alkalom után semmit nem tudtam kiimádkozni, mérgemben kihajítottam.
A Nyx szőke szemöldökgél ezer éves, már nem illik a hajszínemhez, ezért mennie kell.
A Pupa fekete szemceruza sajnos már hegyezhetetlen, a Frudia ajakápoló egész jó volt télre is, de a Carmex utolérhetetlen.