A Mixa Cica Repair+ állagától én is falnak megyek, de a valaha volt legjobb lábkrémem, a második tégely végén járok és már megvettem az utánpótlást 
Remélem, sose szüntetik meg, kínszenvedés egy megbízható alapdarab utódját megtalálni.
Télen egy-egy pöttynyit az orrom köré is felpöccintettem, megfázás idején nagy segítség. Kicserepesedett ajkakra is jó lehet gyorssegélynek.
Ti hol tároljátok a kiürült dolgokat? Én a mosdó alatti fiókosban gyűjtögetem őket, ha már nem férek el akkor befotózom őket és mennek a kukába.
Amik a melóba vándorolnak ( fogkrém, maradék Gliss Kur hajbalzsam, dezodor, száraz sampon, testpermet, fogkefe) azokat folyton elfelejtem hazahozni 
Én is a fürdőben tároltam korábban, majd költözéskor eléggé égett az arcom amikor a barátnőm megkérdezte miért van ott a szatyorban a mosdó alatt az a sok üres flakon, miért nem dobom ki. Azóta maximum egyesével fotózok és dobom is ki a flakonokat. Egy nagyobb elfogyott novellára mostanában nem igazán volt időm. A folyékony dolgok legalább elfogynak, a paletták nem szoktak.
Van egy kis kozmetikai szemetesem a hálószobában. Ha már tele van, az egy jel, hogy min. fotózzam már le a tartalmát.
Kérdezted a fényvédőt (lusta vagyok megkeresni a kérdésed): hogyne utálnám, főleg, amikor annyira meleg van, hogy kiizzadom és még a táskám is UV-védett lesz.
De, ha el akarnának rabolni, jó eséllyel el tudok menekülni, bárki markából kicsusszanok.
Ahhhh igen amikor a táskám fogója is ragad azt “ imádom”.
Most az a trükköm, hogy reggeli fogmosás- zuhany kombó után egyből be is kenem a kritikus részeket, majd egyből kezet is mosok.
Aztán türcsiben flangálok amíg száradok, addig megiszom a reggeli vizemet és mire leülök sminkelni mar jó is. Nagyon utáltam a naptejes kezemmel nyúlkálni a sminkasztalon, ragadt minden, hiába vittem törlőkendőt azért egy szappanos kézmosás az sokkal alaposabb.
Jövök én is egy adaggal, kb. tél vége és tavaszi termés:
A Manufaktura sörsamponja egy prágai utazás alkalmával landolt a bőröndben, szerettem nagyon - majd egyszer újra beszerzős termék.
Mülleres Body&soul hab tusfürdő sajnos hamar elfogyott. Kneipp Good Night tusfürdője egy dm-es akcióban került a kosárba, illata nagyon fincsi volt, egyedül a kiszerelés nem tetszett, mert könnyen kifolyt.
Dentalux fogkrémet ajánlotta egy videós instán, állítolag nagyon jók az összetevői és egészen megérős árban is.
A Farmacy green clean sminklemosója korábban a douglas adventi kalendériumában volt és nagy kedvenc lett! Sokáig tartott, illata mennyei, állagát imádtam, minden tetszett.
Apivita arcradírokat szeretem, egy tasak kb. 3-4 alkalomra is elég, az árát viszont már egyre kevésbé szeretem.
Balea kézkrémet, természetesen a cuki kiszerelés miatt vettem meg: ár-érték arányban teljesen jó. Télre viszont mindig Neutrogena kézkrémre szavazok.
Carmex tégelyes ajakír, minimálisan bizsergős volt az elején, jól hidratál természetesen, de nem kedvenc a kiszerelés. Ha jól emlékszem box-ban volt, de venni inkább arra szavazok, amibe nem kell belenyúlni.
Ecoforia frissítő tusfürdő gélt is akciósan vettem, tetszett ennek is az illata. S közben rájöttem, hogy nem vagyok tusfürdő elhasználás mennyiségben kompetens, mert a párom “rájuk jár”- hiába van neki “pasi illatú”. 
Illatminta a Women’Secret Intimate nem az én illatom, nekem túl komoly. Magában tetszett, rajtam nem. De nagyon csajos, szóval el tudom képzelni, hogy sok mindenkinek bejön magán.