Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Legutóbbi elfogytak-kupac:

A Liquid Hydration-ból úgy döntöttem, ez volt az utolsó. Nem illatosított, de ennek ellenére van egy furcsa illata, ami így a kb 4. palack végére már nagyon zavart.
A Nyx primernek sosem sikerül a végére érnem. Nagyon szeretem, de a csőre félúton folyamatosan letörik és bármit teszek, beszárad.
A két Essence spirállal nagyon meg voltam elégedve, szerintem az egyik legjobbak a drogériás kínálatban a L’Oreal lash paradise mellett. Rengeteg ideig elég és még mindig van bennük, de le se merem írni, mióta vannak megbontva.
A Cliniqe MS intense-t a téli hónapokban nagyon szeretem, olyan érzés mint a sivatagban egy korty víz, de csak éjszakára, mert nem szívódik be maradéktalanul.
Beauty of Joseon fényvédő a tavaly év végi új felfedezettem és kedvencem, most az aqua változatát használom.
Az Armani LS-kel még mindig se vele-se nélküle a kapcsolatom. Vagy nagyon gyönyörű vagy botrányosan rossz. Nagyon nem mindegy, hogy milyen állapotban van a bőröm és/ vagy mit teszek alá. Kritikus, hogy mennyit használok belőle. Minél kevesebbet, annál szebb. Rétegezni egyáltalán nem tudom. Az utolsó cseppeket is kirázogattam belőle. Végül nem adtam el a tartalékot, mert a végére egész jól belejöttem, úgyhogy elhasználom azt is.
A többi a szokásos: Catrice szemöldökformázó gél, Nyx fixáló spray és Bobbi primer.

10 Likes

Én is tovább használom a spirálokat, mint fél év. A Kiko Maxi Moodot teljesen elhasználtam, alig akartam kidobni.

Furcsa, nekem sose tört le a Nyx glitter primer csőre.

1 Likes

Sok minden nem fogyott el ebben a hónapban. A szilárd sampont szeretem, ez kb a negyedik darabom belőle. Ellenben a Balea hajmaszk nem lett nagy kedvencem, semmi különösebb hatàsàt nem làttam a hajamon.

Költözès ès lakàsfelùjìtàs zajlik nàlunk, ùgyhogy sokat nem sminkelek mostanàban, de igyekszem legalàbb az ajakàpolòkat/ajakfènyeket elhasznàlni. Ezt a Catrice Marblelicious-t nem szerettem túlzottan, elvileg egy “liquid lipbalm” lett volna, de semmi àpolò hatàsàt nem èreztem.

Lemaradtak a kèpről de elfogyott mèg 2 újabb tubus a szokàsos Ziaja arckrèmjeimből

7 Likes

Március óta ezek a termékeim fogytak el, ideje volt kiüríteni a “szemetest”. :slight_smile:

13 Likes

Május és egy fél adag június:

Nagyon bejönnek ezek a tégelyes Mixa testápolók, ezt a niacinamidosat a Notinóról rendeltem. Az Elseve Hyaluron Plump sampont nagyon szerette a fejbőröm, sikerült vele egy nappal kitolni a hajmosást.
A hintőport futás előtt használom a kidörzsölődés ellen, a Pantene balzsamot szerettem, ahogy a Matrix hajolajat is, eszméletlenül sokáig bérelte a helyet a fürdőszoba polcon. Az Yves Rocher kávés tusfürdőt imádtam, legszívesebben megittam volna.
A Naturland fürdőkrémet nem is tudom, miért vettem meg, mindegy, elhasználtam. Nálam is beütött a Tesori őrület, már egy másikat nyúzok. A Kneipp rózsás fürdőolaj nem volt nagy szám, nem illatoztam tőle rózsakert módjára. A PC hidratáló krémet nagyon szerettem. A Fort&Manle Charlatan parfümöt is, először brutálisan orrba vág az oud, aztán lecsendesül, legszívesebben újravenném, és nincs az az isten, hogy kidobjam a gyönyörű üvegét.
A Seche Vite Restore körömlakk hígítót legnagyobb bánatomra már nem lehet kapni, így a beszáradt Essie Wickedet se tudtam megmenteni.
Elfogyott a nagy kiszerelésű CT púder, igaz, hogy a fiókban szanaszét szórta a kis szemcséit az újrapréselést követően, de az utolsó morzsát is kikotortam belőle.
Az Apivita kézkrémet utáltam, vaskos érzetű volt, cserébe nem hidratált eléggé.
A Nabla szájfény nagyon régi, a neszeszeremben hurcolásztam, hátha így el tudom használni, de nem megy, ezért kiselejtezem. A színe egyébként nagyon jó és szájfényhez képest kényelmes viselet.
A Nyx szemöldökceruza derekasan helytállt, ez az Auburn árnyalat. Amióta vöröses árnyalat van a hajamba festve, a hidegbarna szemöldökszín nagyon disszonáns érzetet keltett, csak a Nyxnél találtam passzoló szemöldökceruzát a drogériában, nagy piros pont a márkának, amiért ilyen gazdag színválasztékot tart.
A szemceruza az élénksárga Linda Hallberg, kopogósra száradt, a picike csonk Pupa, nekem az ő szemceruzáik az etalon.
A Cosrx Cica Serum annyi cicával van tele, hogy már majdnem nyávog, szuper kis nyugtató szérum.

13 Likes

X- epil intim mosó és mini gyantacsíkok sokadszorra újravevősek, ahogy a Vichy deo is. A Balea tusi nem volt nagy szám , egynek elmegy mostmár a nyári változatot nyúzom belőle.
A fürdősót a párom pacsálta el , úton van belőle az utánpótlás.
VS testpermet verhetetlen, érdemes leárazásban vadászni, semmitől sem lesz ilyen selymes a bőröm mint ettől és az illata is nagyon tartós. Legutóbb a Müllerben vettem belőle.
Traclemoon testradír szuper volt heti 1x használtam, finoman dörzsöl , nagyon puha lett utána a bőröm.
Az Apivita maszkokat biztosan újra fogom venni, egy kis tasak nekem 3-5 alkalomra is elég volt, csak hűtőben kell tartani.
Parfümök: Az Angel Muset nagyon szerettem, különleges, erős, édes, fűszeres illat.
A mintákból a Givenchy tetszik, tavaly is vettem belőle egy fújóst akkor is szerelem volt.Idén őszre jó lenne egy üveges.
A többi a futottak még kategória, pedig tavaly ahogy szaglásztam az Eternity esélyes volt idei nyári illatnak.
Valamit pedig kellene vennem, mert pikk- pakk elillan a nyár.
Az Alien amúgy tetszett de nem tartós. Újabban semmi sem tartós még 50 ezerért se, leteszem a póthajam komolyan…

10 Likes

A Ziaja narancsos testápoló állandó darab nálam, már van belőle utánpótlás. A citrom tortàs habszappan ajándèk volt vàsàrlàs mellè, kèzmosàsra hasznàltam el. Az 50es naptej jó volt, sose ègtem le vele ès nem fogta meg a ruhàimat, de èn egy kicsit nehèznek èreztem.

Az arckrèm is túl nehèz volt, annyira, hogy testàpolònak hasznàltam el. A Moyra körömlakk a Gyèmànt fedőlakk volt, nagyon szeretem, mindig ezt hasznàlom. A CK One mintàt elfùjkàltam, de különösebben nem fogott meg.

4 Likes

Csak dobozokat fotóztam, addig szoktam megtartani míg ki nem derül, hogy el fogom használni a terméket.
Jó sok koreai cuccot rendeltem, hosszú idő után, el is ajándékoztam belőle, de van amit nagyon megszerettem. Rámentem az INCI-re és nagyon szuper termékeket találtam.

Ezek közül újravenném:

• Haruharu Wonder Black Rice toner, kb. Nerds Beauty Barrier fluid jellegű, enyhén olajos, opálos milk toner, de attól sűrűbb állagú, télre biztosan kell, de most is használom, zsírhiányos bőrre szuper. Nagyon szép a csomagolás, üvegben van.
  • Anua BHA 2%, kiváltja a Paula’s Choice terméket, kb. negyedáron ( akciósan)
  • AXIS-Y PHA gél maszk, ezt a terméket kerestem jó ideje, 10% pha tartalom, lemosós maszk, nagyon szeretem, nincs irritáció, látványos hatású
  • Olivarrier Comfort Barrier Cream, sűrű, de könnyen eldolgozható hidratáló, 8% squalane, az ilyen típusú krémekben sokszor van cink, amit nem szeretek, ebben nincs, szuper zárókrém (van még próbálgatni való, de eddig ez a legjobb)
  • lemaradt a képről, Haruharu Wonder cleansing balm, jelenleg szentgrál annyira jó

A többivel sem volt bajom, elhasználom, de most kifejezetten a saját szempontjaim szerinti top terméket keresem, kategóriánként.
Yesstyle-ról szoktam rendelni, mindig akcióban, plusz kódok, cirka 4000 Ft/db áron.
Mármint, én mindig úgy számolom ezt, hogy mondjuk rendelek 30000 Ft-ért 7 terméket, az kb. 4200 Ft/db. Nyilván van ami olcsóbb vagy drágább a rendelésen belül, de átlagáron gondolok rá. :grinning:

10 Likes