Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Legutóbbi elfogytak-kupac:

A Liquid Hydration-ból úgy döntöttem, ez volt az utolsó. Nem illatosított, de ennek ellenére van egy furcsa illata, ami így a kb 4. palack végére már nagyon zavart.
A Nyx primernek sosem sikerül a végére érnem. Nagyon szeretem, de a csőre félúton folyamatosan letörik és bármit teszek, beszárad.
A két Essence spirállal nagyon meg voltam elégedve, szerintem az egyik legjobbak a drogériás kínálatban a L’Oreal lash paradise mellett. Rengeteg ideig elég és még mindig van bennük, de le se merem írni, mióta vannak megbontva.
A Cliniqe MS intense-t a téli hónapokban nagyon szeretem, olyan érzés mint a sivatagban egy korty víz, de csak éjszakára, mert nem szívódik be maradéktalanul.
Beauty of Joseon fényvédő a tavaly év végi új felfedezettem és kedvencem, most az aqua változatát használom.
Az Armani LS-kel még mindig se vele-se nélküle a kapcsolatom. Vagy nagyon gyönyörű vagy botrányosan rossz. Nagyon nem mindegy, hogy milyen állapotban van a bőröm és/ vagy mit teszek alá. Kritikus, hogy mennyit használok belőle. Minél kevesebbet, annál szebb. Rétegezni egyáltalán nem tudom. Az utolsó cseppeket is kirázogattam belőle. Végül nem adtam el a tartalékot, mert a végére egész jól belejöttem, úgyhogy elhasználom azt is.
A többi a szokásos: Catrice szemöldökformázó gél, Nyx fixáló spray és Bobbi primer.

9 Likes

Én is tovább használom a spirálokat, mint fél év. A Kiko Maxi Moodot teljesen elhasználtam, alig akartam kidobni.

Furcsa, nekem sose tört le a Nyx glitter primer csőre.

1 Likes