A Frudia maszkok nekem jobban tetszenek mint ez a márka, sokkal látványosabb a hatásuk, akcióban vettem így nem fáj a szívem miatta. A Balea fürdőizé nem volt nagy szám a Kneipp és Tetesept fürdősók szerintem jobbak. Ezeket nem fogom újravenni.
Kneipp habfürdő szuper volt, az akciós polcról szedtem le a DM- ben

A Bourjois pirosítót több mint 20 éve veszem újra, mindent tud ami nekem kell. Ez a kis tégely az utóbbi évek legnagyobb vállalása volt, mert aznap tört le a teteje amikor megvettem…. Hatalmasat küzdött a low buy és a dobd ki a francba nem is volt drága álláspont bennem de végül nyert a low buy, nem dobtam ki, szereztem egy mini szütyőt abban tárolva tudtam betenni a sminktáskámba. Már újra is vettem, naaaaagyon óvatosan nyitogatom.
Kenzo Flower parfüm: úgy púderes, hogy friss is, szerettem használni de a púder illatot van más ami jobban hozza, nem fogom újravenni.
Pem Delian szérum: ajiba megkaptam szinte az egész sorozatot már csak a Pioneerből van még egy pici, azt fogom újravenni és a hámlasztót azok nagyon jók.
A parfüm mintákból egyik sem tetszett vagy azért mert nem álltak jól nekem vagy mert 20 perc után elillant az egész rólam.
A Classique kivétel , de azt ismertem , több üveggel el is fújtam belőle.
Vagy Angel lesz vagy JPG a társam tavaszra