Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

A Frudia maszkok nekem jobban tetszenek mint ez a márka, sokkal látványosabb a hatásuk, akcióban vettem így nem fáj a szívem miatta. A Balea fürdőizé nem volt nagy szám a Kneipp és Tetesept fürdősók szerintem jobbak. Ezeket nem fogom újravenni.
Kneipp habfürdő szuper volt, az akciós polcról szedtem le a DM- ben :slight_smile: finom illata van, hatalmas habot csinál simán használtam tusfürdőnek is, nem szárított.
A Bourjois pirosítót több mint 20 éve veszem újra, mindent tud ami nekem kell. Ez a kis tégely az utóbbi évek legnagyobb vállalása volt, mert aznap tört le a teteje amikor megvettem…. Hatalmasat küzdött a low buy és a dobd ki a francba nem is volt drága álláspont bennem de végül nyert a low buy, nem dobtam ki, szereztem egy mini szütyőt abban tárolva tudtam betenni a sminktáskámba. Már újra is vettem, naaaaagyon óvatosan nyitogatom.
Kenzo Flower parfüm: úgy púderes, hogy friss is, szerettem használni de a púder illatot van más ami jobban hozza, nem fogom újravenni.
Pem Delian szérum: ajiba megkaptam szinte az egész sorozatot már csak a Pioneerből van még egy pici, azt fogom újravenni és a hámlasztót azok nagyon jók.
A parfüm mintákból egyik sem tetszett vagy azért mert nem álltak jól nekem vagy mert 20 perc után elillant az egész rólam.
A Classique kivétel , de azt ismertem , több üveggel el is fújtam belőle.
Vagy Angel lesz vagy JPG a társam tavaszra :slight_smile:

9 Likes

A Garnier ananászos hajpakolást nagyon szeretem, már többször újravettem. Én simán balzsamnak hasznàlom. A Ziaja narancsos tusfürdőre kíváncsi voltam, mert a testápoló párját már hosszú èvek óta hasznàlom. Szerencsère ugyanolyan illata van ès nem szàrìt, ùgyhogy lehet, hogy beruhàzok egy üvegre.

Ellenben az Aveena Dermexa borzasztó volt. Kíváncsi voltam a márkára, mert sok helyen reklámozzák mostanában ès ez a minta elvileg pont az èn szàraz bőrömre lett volna jó ès szeretni szoktam a zabos dolgokat. Az arcomra nem bírtam használni, mert nagyon erős állott papír/állott ruha szaga volt, pedig friss minta volt. Gondolom a sok zab miatt, mert a tubus hátulja szerint van benne zab kivonat, zab olaj ès zab liszt. Megpróbáltam elhasznàlni testre, de amikor a lefekvès előtt bekent karom mèg màsnap reggel is ragadt, megelègeltem a dolgot. Ez megy a kukàba.

A Moyra körömerősítő szintén, hasznàlhatatlanra sűrűsödött a maradék. Ez a vitaminos verzió volt ès ugyanúgy jàrtam vele, mint korábban a kalciumossal, egy fura gumiszerű rèteget kèpeztek a körmömön, mindig küszködni kellett a lemosàssal. Örülök, hogy elfogytak vègre, boldogan térek vissza a sima alaplakkokhoz. A Lipsmacker ajakápolóból ez a sokadik, nekem bejött a márka.

A Ziaja AZS krémekből a baloldali nem jött be, túl nehéz ès sűrű volt, èjszakàra hasznàltam el. Ellenben a màsik, regerenàciós verziót màr újravettem, annyira tetszett. A krém àllaga mèg sűrűbb volt, mint a màsik, ehhez kèpest ez egy pillanat alatt eloszlott, nem volt nehèz èrzès a bőrömön ès szèpen lehetett rà sminkelni.

10 Likes

Csodálom a pirosító iránti hűséged!

2 Likes

Köszönöm :slight_smile:
Annyi árnyalat van, hogy akkor is megtaláltam a nekem valót amikor csokibarna voltam és most hófehéren is megvan ami illik hozzám.
A tetejére szoktam tenni MAC highlitert, nagyon szeretem a hatást amit elérek vele.
Ezen kívül picike, könnyű utaztatni és nekem teljesen jó az ecset is amit hozzá csomagolnak.

3 Likes

Ez is Rose Frisson, amit unboxingban mutattál?
Én is nagyon szeretem ezeket a pirosítókat, 6 db van belőle itthon, mindegyik más.
A két kedvencem a Rose D’Or és Rose Ambré, de mindet szívesen használom. Nekem a real techniques setting ecsetével a legkönnyebb felvinni. Viszonylag régebbi darabok, de még mindig illatoznak, néha csak megszimmantom, annyira kellemes illatuk van.

3 Likes

Csak pár dolog fogyott el az utóbbi időben, talán áprilisban fogok több mindennek a végére érni.

A CeraVe testápoló, Evy fényvédő, Nyx fixáló mind rendszeresen újravett dolgok.
A pici Zara parfüm a Deep Garden. Utazásokra, nyaralásokra vittem mindig magammal, úgyhogy ez az illat nagyon kellemes emlékeket idéz fel. Leginkább Graz jut róla eszembe, ha behunyom a szemem. Érzelmi értéke sok, viszont sajnos semennyire nem tartós, hamar a végére értem.

A TO szkvalános retinol kakukktojás, mert még van benne egy kevés, de nem tudtam elhasználni és már lejárt egy ideje. Minél többet használtam, annál kevésbé tudtam elviselni az olajosságát, mindig nyűg volt használni.
Van két sima arcolajam, de azok mintha jobban beszívódnának, ez csak ült a bőrömön, beletapadt a hajam, megfogta a ruhát. Különösebb hatást sem vettem észre.

5 Likes

Március, első adag:

Különféle folyékony szappanokat szoktam vásárolni, de nem gyakorolnak rám nagy hatást, csak az szokott feltűnni, ha valamelyik szárít. Egyébként az Yope és a Baylis&Harding kézkrémeit, tusfürdőit szeretem.
A Mixa testápoló vidéken lakott, igazából azért hoztam haza magammal, hogy leléphessen a színről a szelektív hulladékgyűjtőbe, a tégelyes testvére (a Cica verzió) bejött, ez nem.
A pici Yves Rocher vaníliás tusfürdő sorsa szintén ez volt.
Meglepő módon a Dermedic micellás víztől nem folyt ki a szemem, az arcbőröm sem irritálta, talán egyszer megveszem nagy kiszerelésben.
A Theramid retinal széruma nagyon kis gyengéd, kellemes darab, a PC deluxe retinol széruma olajos-géles formula volt, de nem a kellemetlen fajta.
A Riemann fényvédő egész jó volt, de a koreaiakat ő se tudta felülmúlni.
A Climaplex samponnal nem jutottam dűlőre, 5 percig kellene fenn hagyni, de így szárította a fejbőröm, rövidebb hatóidővel viszont semmilyen hatása nem volt.
Az EL mini szemkörnyékápoló kellemes, testes kis krém volt, szerettem használni.
A lila Essence szemhéjtust nagyon sajnálom, de ki kellett szelektálnom, mert egy reggel arra döbbentem rá, hogy marja a szemhéjam.
A Jeffree Star rúzs nem mai darab, alig fogta be a szín a számat, új korában sem volt a kedvencem, ezért elbúcsúztam tőle.
A Skin1004 minták közüla fényvédő nagyon tetszett, a lemosó kicsit szárított, max. nyáron tudnám elképzelni.
A fátyolmaszk is elment egynek, a szombati chillezés kelléke volt.
A Cosrx pattanástapaszokat nem szerettem, túl vastag az anyaguk és semmit nem csináltak, a Mizon fényévekkel jobbat alkotott.

8 Likes

Ez pedig a második adag.
A Balea sampontól a hajam a hajmosást követő reggelen zsírosnak tűnt, ezért lefokoztam ecsetmosónak.
A Biodermára nagyon haragszom, mert megszüntették ezt a Cicabiót, már csak a Cicabio Créme + -t lehet kapni, ami színre, állagra is teljesen más. Nekem ez volt a No. 1 krém kb. mindenre, a szemkörnyékápolástól kezdve a szeborreáig bármit képes volt meggyógyítani.
A Skin1004 mini fényvédő ajándek volt rendelés mellé, imádtam, ultrakönnyű, nem zsíros formula, bármennyit fel lehet belőle kenni.
A PC szérum nem volt mai darab, kis mennyiség volt már csak benne, kiszelektáltam.
A Nerd C-vitaminos szemkörnyékápolójával hadilábon álltam, az esti rutin során alkalmaztam, ömlött a könnyem, ezért átkerült reggelre és az arcomra használtam, majd óvatosan elkezdtem a szemkörnyékemre is használni. Vagy megszoktam, vagy túl sok volt este a többi termékkel együtt, mindenesetre reggel tökéletes volt, nem irritált, azonnal beszívódott, nem kitárt, hogy újraveszem.

9 Likes

Dettó, Bioderma original cicibio ezerszer jobb volt. :unamused:

2 Likes

Igen , azt vettem újra, bár kacérkodtam egy nagyon pinkkel a Rose Tendresse árnyalattal, de nem mertem megvenni próba nélkül.
Igazad van az illatukkal kapcsolatban, sokáig érződik, igazi békebeli púderillat, mindig megcsap, ha kinyitom a kis szelencét.

1 Likes

Nem értem, miért kell tönkretenni azt, ami jó.:expressionless:

2 Likes

Az utóbbi hetek termése, a sminkekre különösen büszke vagyok, hogy elhasználtam őket, tőlem ez igen nagy teljesítmény.
A Kneipp sót biztosan újra fogom venni, isteni az illata és selymes lesz a bőröm utána.
A Tesoriból most a Karmát használom, ki fogom próbálni az összeset, ehhez ősszel szeretnék visszatérni, most, hogy meleg van nem vágyom púderre.
Fogkefe a szokásos, biztosan újraveszem 3- as pakkban kedvező az ára.
A Kallost nem fogom újra venni és részemről befejeztem a márka vásárlását, a termék pedig jó, pusztán érzelmi okok miatt döntöttem így.
A maszkokat nem fogom újravenni maradok a Missha és a Frudia márkánál nekem azok jobban beváltak.
A Shiseido korrektor zseniális, egyelőre nem fogom megvenni mert amit takargatnom kellett az csodaszépen elhalványult a szemem alá meg elég a Chilly Vanilli.
MAC primert az utóbbi egy hétben döntöttem el, hogy nem veszem meg, mert poénból felkentem reggel az arany csillámos Hawaiian tropic naptejet az arcomra és arra sminkeltem. Zseniális :smiley: nekem még a tavalyi csomiban van, remélem az új flakonos összetétele is ugyanez, mert akkor meg is van az arcra való primer+ naptej kombóm forevör.

9 Likes

Szegény kis MAC szégyenében el is bújt a Tesori flakonja mögé.:grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Likes

Tényleg :smiley: észre sem vettem ! :grin:

1 Likes

Szeretem ezeket a nagy tègelyes Organic Shop testápolòkat, isteni az illatuk. Ez most éppen banános volt. A Garnier fejbőrápolóból màr többet elhasznàltam, kicsit zsírosít, asszem most nyàrra hanyagolni fogom. A Ziaja szemkrèm àllandò darab, már hasznàlom a következőt.

Az Elizabeth Arden Green Tea Tropical az egyik kedvenc parfümöm, jobban szeretem ezt a flankert mint az eredetit. Csak persze lehetne egy kicsit tartósabb, mint az összes Green Tea. A barackos Alverde szappannal pòrul jàrtam, teljesen szètmàllott amikor mèg megvolt a kètharmada. Mèg egy szappannal se jàrtam ìgy.

4 Likes

Április:

Az Isana Cica testápoló meglepően jó volt, a Garnier Honey Treasure sampont a megkezdésekor nagyon szerettem, de kiderült, hogy az én hajamnak ennyi hidratálás nem kell. A Pantene balzsamot szerette a hajam és a flakont se kellett a kád oldalához csapkodni, hogy méltóztasson kiköhögni némi matériát, miközben dideregve állok a kádban. Az Ordinary lemosó egynek elment, gyorsan fogyott, nem veszem újra, jobban szeretem a koreai lemosó olajokat.
A Balea Med géles lemosót nagyon régen használtam, a véleményem nem változott, jó kis alapdarab. A Silky Way Hair Growth sampont imádja a hajam és fényes, puha is lesz tőle.
Végére értem a Theramid készletemnek, vicces módon ez a keramidos kékség tetszett a legjobban, nem ám a fenszi kék rézpeptid vagy a retinolszármazék.
A Bioderma kézkrémet imádom, talán ez a kedvencem az eddig próbáltak közül (a jobb hüvelykujjamon a köröm körüli bőrt viszont ez se tudja leápolni).
A Cerave testápoló meglepően tetszett, nem kizárt, hogy újraveszem. Könnyen, gyorsan beszívódott, de tényleg hidratált. A Clinique arclemosó balzsam a szemhéjtussal volt egy csomagban, darabosra olvad és lelki szemeim előtt láttam, hogy a kis darabkák istenien megtapadnak a lefolyó oldalán. Eljárt felette az idő, a G&G vagy a Nerds balzsamja fényévekkel jobb.
A Kiko Maxi Mood spirált annyira imádtam, hogy alig bírtam kidobni, rövid, tömzsi feje van, gyönyörű, hosszú, dús pillákat csinál, nem is szempillaspirál, hanem varázspálca.
A Dior korrektorral én is lyukra futottam, túl vaskos a szem alá, a pattanásnyomokat se fedi el. A halálom, amikor a korrektor szuttyanva rátapad a csavaros nyakra és amikor rácsavarom a kupakot, egy addig kibuggyan az üvegcse falára. Alapozóként viszont tökéletes volt, végül így sikerült elhasználni. A Marionnaudtól rendeltem akciósan, de nem mondhatnu, hogy megérte volna az árát. A Nars Soft matte concealer fényévekkel jobb.

11 Likes

“… a flakont se kellett a kád oldalához csapkodni” :rofl: :rofl: :rofl: Ez óriási! De jót nevettem.
A Schwarzkopf Gliss balzsamos flakonja is agyhalál, igaz már csak akkor, ha kb. harmadáig van. De az utolsó 2-3 adagra való trutyit soha nem tudtam kikönyörögni. A flakon meg bazi kemény műanyag, szétvágni sem igazán lehet.

2 Likes

Rázom, rázom nagy türelmesen azt az átokverte flakont, az illetlenül röfögő hangokon kívül semmit nem bocsát ki magából. Folyik a víz, a fejemről csorog a szemem felé, a kis habtestem is kezd fázni, még tusfürdőzni, borotválni, öblíteni kell, vizet feltörölni, gyarló porhüvelyemre kenni egy fél drogériát és még másnapra se csináltam meg a reggelit [a büfé botrányos, a Lipóti drága], ez a gügye kondicionáló meg szórakozik velem?! Durr a kád oldalának, ettől összekapja magát.:rofl:
A Pantene-t könnyű szétvágni is.

Köszi, akkor azt a balzsamot messzire elkerülöm!
A szétvághatatlan flakont is rühellem, a konyhapult, a kés, a mosogató, minden kondicionálva van már, de-nem-bí-rom-ket-té-vág-ni!

9 Likes

A Nerds arclemosó balzsam milyen a G&G-hez képest?

Az összetevőlistája jóval hosszabb, élményre nagyon hasonlóak, a kéz melegére jól olvad, szeretem használni. Felváltva használom a kettőt, de egyelőre fej-fej mellett vannak.
A Nerds tégelye egy spatulát is rejt.

2 Likes