Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Igen ,hasznàl és Gliss Kur sprayt is a kifésüléshez, hogy szép selymes legyen a copflija☺️

3 Likes

Szeretnék én nálad kutya lenni!:smiley::smiley:

6 Likes

A szombati körömvágás-nyírás-fürdés után, szerintem Lucille boldogan átadja a helyét :smiley:

5 Likes

Micsoda véletlen, az én tegnapi programom is ez volt (a nyírás alatt a frufruigazítást kéretik érteni), lakkozással kiegészítve, úgyhogy megyek!:rofl::rofl:

6 Likes

Milyen jól ápolt kutyus :heart_eyes: Jó dolga lehet :blush:

1 Likes

Ziaja dinnyés testápoló. Elvileg 160 ml, de egy kicsit túl gyorsan elfogytak :laughing: Az első nagyrészét még decemberben fogyasztottam el, de maradt belőle januárra + a második ebben a hónapban fogyott el és még csak 24-e van.

6 Likes

A fentihez mèg egy váratlan kép, 5 hónap napi többszöri használat után elfogyott a Catrice ajakolaj. Azt hittem sose fog elfogyni :grinning_face_with_smiling_eyes: Nagyon szerettem használni, de a kis tekerős ajakápolókhoz képest 5x annyi ideig kitartott. Van mèg belőle màs ízesítèsűm, de szerintem azokat egyelőre beteszem a hűtőbe, mert különben megromlik az összes tekerős ajakápolóm.

4 Likes

Januárban ezek a termékeim fogytak el.

Baba sampon - csak az ecseteim mosására használtam, arra teljesen megfelelő volt.
Himalaya arcradír - esti arclemosás során szeretem néha használni, nagyon gyengéd szemcsék vannak benne.
Dove dezodor - ő állandó lakó nálam, mindig kell legyen belőle itthon, imádom.
Babylove hintőpor - gyantázáshoz és epiláláshoz mindig van itthon belőle
Bioderma Atoderm - szemkrémként használtam el, egy olyan időszakban vettem, mikor ekcémára hajlamos volt a bőröm, szerettem nagyon. De most szerencsére nincs rá szükségem, nem veszem újra.
Essence körömlakk szárító cseppek - Ebből is mindig van itthon, minden körömlakkozás során használom. :slight_smile:

MAC Fix+ Pinklite - Nem volt a kedvencem, csak a bronzosító/pirosító/highlighter fölé fújtam el az arcomra, homlok, orr, áll részre sosem.
Maybelline Lifter Gloss 006 Reef - Nagyon-nagyon szerettem ezt a szájfényt, kivettem belőle a folyásgátlót is és az utolsó cseppig elhasználtam. :slight_smile: Ha jól jegyzeteltem és számoltam, akkor 155 használat alatt fogyott el.
Essence ajakceruza - Szerettem őket, de nem voltam azért a formulától elájulva. Nem venném újra. Van még belőle 1-2 színem, azokat is igyekszem idén elhasználni, egyik februárra biztosan üres lesz.
Essence szemhéjalap - Egynek jó volt kategória. A MAC primer közelébe nem ér az biztos, de nyugis, itthoni napokra elhasználtam, alapvetően tette a dolgát. Szeretek tesztelgetni, ezért vettem, de azért nem újravevős kategória.

15 Likes

Tavaly év végi és januári elfogyottak:

A HeliaD C-vitamin szérum és a Catrice púder nekem újdonság volt, sajnos egyik sem vált be.
A szérum szimplán csak olyan semmilyen volt, a púder viszont nap végére hajlamos volt összecsomósítani a sminket és nem is mattított eléggé.

A többi termékből már legalább a 2. tubus mindegyik. A Nyx-et, Evy-t, CeraVe-t már nem is számolom.

Az RCMA púderből is elfogyott a 2. doboz, de nem venném újra, mert a hintőport sokkal jobban szeretem a képemre.

A korrektorról írok hosszabban, @Amadea kérésére.
Az alapozójához hasonló, annál talán picit krémesebb, könnyű formula. Kézzel is könnyű eldolgozni. A legvilágosabb árnyalatot használom (006 Beige Ocre = 095w ivorie), de nem világosít természetellenesen, inkább egybeolvad az alapozóval, annál kicsit erősebb a fedése (alapozó árnyalata 01 Beige Albatre, új kódon talán 120N). Nagyon világos bőrön lehet, hogy sötét.
Az Armani LS 3-as színével szinte megegyezik.
Nem szárít, önmagában is szívesen használom, mert semmilyen módon nem üt el a bőrömtől.
Kicsit bemattul, nem marad ragacsos.
Szemhéjalapnak is nagyon jó. Glitterhez persze nem, de a sima szemfestéket szépen tartja.
Az is szempont volt abban, hogy nem veszek már drogériában, hogy árban majdnem ugyanott vagyok vele. Amennyivel drágább, azt a minősége kárpótolja. Douglas 20% akcióban 14e alatt van és 13,5 ml-t kapunk érte, ami rengeteg.
L’Oreal True match volt itthon korábban, az volt 4500-5000 6 ml.

A Dior Forever viszont nagyon nem vált be. Érzetre sokkal nehezebb és szárított is.

11 Likes

Köszi a részletes leírást!
A Dior Foreverrel nekem is vannak gondjaim, inkáb alapozóként tudom használni. Korrektor terén egyébként rákaptam a rózsás-narancsos colour correcting termékekre.

1 Likes

Azt elfelejtettem megemlíteni, hogy a feje nagyon bumszli, úgy kell kirántani a tubusból. Szerencsére nem tört le, de egyszer egyszer a rántás miatt kifröccsent egy adag a mosdókagylóba. Szóval ez negatívum :confused:
És ami még említésre méltó, hogy illatmentes.
(Tanulság: ne a melóban írjak kapkodva beszámolót)

1 Likes

Biztos egy pasi találta ki a bumszli applikátort.:see_no_evil: Nekem már sikerült a pulóveremet összefröcskölni egy Nyx alapozóval, ennyi bőven elég volt elrettentő példának.

1 Likes

Nagyon köszi a részletes leírásta korrektorról, régóta a kívánságlistámon van, csak online nem tudtam árnyalatot választani. Valószínűleg a legvilágosabb kell. Imádom a Lancome termékeket. :star_struck:

1 Likes

Februári fogyasztás: bevallom a Balea kèzkrèmeket csak a tègelyük miatt vettem meg, majd feltöltöm sajàt kèzkrèmmel ès tàskàba bedobàlòskènt fogom őket hasznàlni. Testàpolókènt hasznàltam el őket, de nem voltak a kedvenceim, nagyon túl voltak illatosítva.

Az ananàszos Ziaja testàpolò nagyon bejött, ha lejebb apadt az otthoni kèszlet lehet, hogy újraveszem.

A körömlakklemosó àllandó darab, szeretem, hogy tènyleg sokkal kevèsbè büdös, mint màs lemosòk.

4 Likes

Az alábbi termékeim fogytak el februárban. Minden terméket szerettem és akár újra is venném őket. A Purito BB krémből már meg is van a pótlás, illetve az Essence púderből is. :slight_smile:
Egy kivétel a Maybelline Superstay korrektor, azt egyáltalán nem szerettem, örülök, hogy elfogyott és többet nem kell használnom :smiley:

13 Likes

Január-február fele:

Nagyon sok termék fogyott el másfél hónap alatt.
A Bioderma Sensibio micivíz nagyon sokáig elég, amióta a KAP bevizezett Pamacska korongjával távolítom el a szemsmink oroszlánrészét. A Lachesca olajos lemosót szerettem, az OldSpice Wolfthorn dezodort viszont nem, nekem nem jött át, hogy miért szeretik annyian.
A Garnier Botanic Therapy balzsamot szerettem, a Magnetic Charcoal testvérét nem, kevés volt a hajamnak, ellenben remek szürke nyomokat hagyott a kádban. A samponját lehet, hogy kipróbálom, de a balzsamot nem veszem újra.
A Theramid Copper Peptide szérum hatását nem érzékeltem, de kellemes volt reggelente kenegetni az élénkkék matériát.
A CT Hollywood Flawless Filter nagy szerelem volt, de rájöttem, hogy bőven elég egy ilyen fényes multifunkciós termék.
A Kneipp télies tusfürdője kellemes volt, de a vékony flakon az idegeimre ment.
Az Elyn’s Lab Must-Have géles lemosó az egyik kedvencem, 4-et-5-öt használtam már el belőle.
A Neutrogena Intense Repair testápoló és a Hydro Boost arckrém kellemes meglepetés voltak, az újravétel sem kizárt.
A Fix Me Curls tisztító sampon semmi különöset nem csinált, a Vaseline kézkrém a nagyon tolakodó illata miatt utálatos volt, a Molton Brown kézkrém epres-rebarbás illata viszont csodás volt, a hatása kevés, de a gyors felszívódás miatt az irodába tökéletes volt. A Revuele szemkörnyékápolótól ömlött a könnyem, így ő is kézkrémként végezte. A nia szérumukat viszont imádom, 15%-is, géles állagú és jó áron kapható.
A wet n wild szemhéjalap oszlopos kedvenc, a MAC kohl szemceruza nem volt tökéletes, de az alsó vízvonalra imádtam használni. Már nem gyártják, ezért a Huda hasonló darabját vettem meg, ami sokkal jobb.
A PM rúzs színe rajtam borzalmas lila volt, ezért kiselejteztem.
A Pupa szemkrém jó volt, ettől nem könnyeztem, kellemesen hidratált, de csak akcióban éri meg az árát.
A G&G Hydration Heróval nagyon ellentmondásos a kapcsolatom, mert lehet, hogy ő okozott pattanásokat (2x is), de nem biztos. A gyanú árnyéka elegendő, hogy ne vegyem újra.
A Pai mini C-vit széruma kellemes volt, a Tata Harper és a Kerastase minta semmi különös.
Nem rajongok a fátyolmaszkokért, de valahogy bejutnak a lakásba, így heti egyszer, szombaton, a totálisan érzéketlen zombiállapotban, amikor a hajamat is nyugodtan összekenheti, felcsapok egyet a filmnézéshez. Ilyenkor az aktív hatóanyagok után csak a maszk látja el a hidratálás feladatát.
Az EL mini arckrém kellemes hidratáló volt, de nagy kiszerelésben nem venném meg.
A PC deluxe retinolszéruma nagyon tetszett, mert nem tépte le az arcom, de láthatóan erőlködött valamit csinálni.

9 Likes

Íme, a február második fele.
A Baylis&Harding Oud, Cedar & Amber tusfürdőt imádtam, pont a nekem való illat, géles, rezgős állaggal, jó volt vele játszani is (igen, a Fanta szeletet is emiatt kultiválom).
A The Silky Way lamellás víz rajtam nem működött, ezért nedves hajra elfújkáltam egy pár fújásnyit afféle leave-in kondiként. Isteni fodrászszalon-illata van, de nem veszem újra.
A Balea samponnal az ecseteket mosom, mindig van itthon, akárcsak a Szent Carmexből, ennél jobb ajakápoló nekem nem létezik.
A tegnapi zombizós fátyolmaszk semmi különös nem volt, a hámlasztó korongok se hagytak bennem mély nyomot.
A Theramid Lino-8 szérum olyan volt, mint a rézpeptides párja: kellemes volt kenegetni, de hatását nem érzékeltem.
Az Essence Magic Filter a 10 milijével hamar elfogyott, rettenetes lábszaga és zsíros érzete miatt nem bántam.
A Revox peptides széruma nem zsírosította a fejbőröm, sajnos néha elfeledkeztem róla.
A Sally Hansen Insta Dri nekem nem jött be, hamar besűrűsödött és felbuborékozott, az Essie Gel couture fedőlakk ellenben nagy kedvenc.
A Glow Hub hialuronos széruma meglepően tetszett, pedig nem vagyok odáig ettől a hatóanyagtól.
Még egy PC deluxe retinolt elhasználtam, csak sikerült addig próbálgatni a márkát, amíg megtaláltam a nekem való termékeiket.
A Cos de BAHA 4%-os BHA szérumát heti 4x kentem, semmilyen gondot nem okozott, nem kizárt, hogy újraveszem, szerintem segített a pórusaimon.
Az YR kézkrém az irodában lakott, kicsit nehéz krém volt és az illata se jött be.
Az Erborian korrektor mintát nagyon szerettem, ha elfogy az itthoni készlet, lehet, hogy beszerzem.

7 Likes

Ezeket a kistégelyes baleákat én is használtam, számomra kézkrémnek teljesen megfelelt, imádtam az illatát is. Igazi téli lélekmelengető. Neked akkor nem jött be? Általában illatmenteset használsz?

Használok illatosított dolgokat, valószínűleg az én orrommal van a gond :grinning_face_with_smiling_eyes: A több évtizednyi szénanátha miatt hajlamos vagyok egy csomó illatot máshogy érzékelni, mint bárki más a környezetemben, szóval nem zàrom ki, hogy most is ez történt, de nekem nagyon tömények voltak. Főleg a pandás.

A Paula C-vitaminos szérum @Gloria ajánlása volt. Drága, de az első C-vitaminos szérum ami nem irritál, jó az állaga és az illata is minimális.

A Beauty of Joseon fényvédő nekem újdonság volt. Sajnos nem jött be, hiába könnyed az állaga. Túlságosan is fényes a finishe, plusz pumpája sincs. Maradok a bevált Skin 1004-nél.

9 Likes