Ezt az Essence spirált én is nagyon szeretem! Lassan ki kellene szelektálnom, mert január végén bontottam, de még mindig szuper, semmi beszáradás. Azóta barna színben is megvettem, de az közel sem ennyire jó, már kibontáskor látszott, hogy sokkal sűrűbb, nehezebben kezelhető formula (vagy régóta ült a polcon )
De jó, örülök, hogy te is nagyon szereted! Valóban nagyon sokáig tökéletesen használható, szerintem az enyém is év eleje óta bírta és igazából most sem volt még semmi baja, csak úgy voltam vele, hogy már illene újat vennem helyette. Nekem is megvan barna árnyalatban is, viszont annak is ugyanolyan jó a formulája nálam, ezek szerint egy hibás/régi darabot sikerült megvenned.
Nem sok minden fogyott el ebben a hónapban. A testápoló régi motoros.
A lenmagos éjszakai arckrém nem jött be, testre használtam el. Nagyon sűrű és nehéz volt, az az alig tudod elkenni olyan sűrű kategória. A Garnier hajmaszk se lett kedvenc, kb semmit se csinált a hajammal és a szűkülő nyakú tègelyt nem tudom ki találta ki, de ahogy fogyott a balzsam, úgy volt egyre nehezebb kinyerni a tégelyből.
Nem tudom már tovább hegyezni, elfogyott a szemöldökceruzám és már nem gyártják. Az utolsó tartalék darabomat kezdem meg belőle
https://kremmania.hu/kremek/l-oreal-paris-age-perfect-brow-definition?
Szia, én az angol Amazonon még làtok, onnan tök gyorsan kiszàllìtjàk
Szia! Köszönöm!
Még július- augusztusban elfogyott termékeim:
Látszik, hogy még nyári fotóm dm és müller sajátmárkás naptej és napozás utáni spray is kifogyott. Alapdarabok, ezek válltak be nálam.
Inkey List hialuronsav teli találat lett, nagyon jó az állaga, és könnyen adagolható pedig nem is pipettás. De pont nem túl folyékony, hogy rossz legyen.
Oyess ajabalzsam nem jött be, nem ápolta a kiszáradt ajaimat.
Balea arctisztító olyan tipikus legyen egy meglepetés magamnak a dm-ből vásárlás volt. A dolgát tette lehozta a sminket és cuki is a csomagolás.
A frank bodys kávés radír egy cult beauty-s boxban volt talán, tette a dolgát és naagyon sokáig elég volt.
A love beauty ylang-ylangos samponja telitalálat lett rutinban 1 hétig kitoltam a hajmosást vele. Még termékmintát próbáltam balzsammal először, azzal bevált már. A hajam hullámos, enyhén száraz és érzékeny a fejbőröm. Sokáig elég volt, az illata pedig isteni. Abszolút újravevős.
Csak év végén szerettem volna egy utolsó elfogyott termékes bejegyzést, de az utóbbi másfél hónapban annyi minden fogyott el, hogy már nem tudom tovább tartogatni a termékek csomagolását.
Dove Spray Ő a kedvencem, rengeteget elhasználtam belőle, most is van itthon.
Babylove fürdetőbalzsam Ebből is többet elhasználtam már, esti második arclemosóként és nagyon szeretem. De most mást vettem helyette a változatosság kedvéért.
Fa kókuszvizes tusfürdő Egyik kedvenc nyári tusfürdőm, minden évben elhasználok belőle legalább 1 flakonnal. De most már őszi illatokra vágyom.
Organic Shop testradír Szeretem havonta pár alkalommal használni, változó, hogy melyik illatú változatot veszem meg. De eddig mindegyiket szerettem.
Kneipp kézkrém Nagyon jó illata volt, gyorsan beszívódott és számomra bőven elég volt a hidratálása is. De nem vagyok válogatós kézkrémek esetén, az illat vesz meg általában.
Tindigo Hydro Queen arckrém Szerettem ezt a hidratálókrémet a zsíros bőrömre, de csodát nem tud, nem érzem, hogy újra megvenném. Ennél olcsóbban is tudok venni legalább ennyire jó arckrémet.
Holika Holika Bamboo arclemosó Ez a kizárólag reggeli arclemosóm legalább 2-3 éve, a bőröm nagyon szereti. De biztos vagyok benne, hogy ez megosztó termék lehet, mert “csikorgósan tiszta” arcbőr érzetét adja, amit sokan nem szeretnek. De nálam ez marad kedvenc, most is ugyanilyet használok.
G&G Mighty Melt Erről nem is írok semmit, a megjelenése óta sosem fogyhat el itthon a készletem belőle.
Essence fedőlakk Az utóbbi hónapokban ezt használom és abszolút elégedett vagyok vele. Nem pótolja a Sally Hansen Big Shiny fedőlakkot, amit kivontak, de már kevésbé vagyok szomorú miatta.
Catrice ajakbalzsam Nem rajongtam érte egyáltalán, de reggeli sminkelés előtti ajakbalzsamként elhasználtam, biztosan nem venném újra.
Rimmel Stay Matte púder Nagyon szeretem ezt a púdert, sokat elhasználtam belőle. Olcsó és nagyon jó. Mindig lesz itthon belőle.
Catrice All Matt Plus alapozó Ez egyik kedvenc alapozóm volt régen és még volt belőle bontatlan üvegem itthon, így elhasználtam. Most is szerettem igazából, de már vannak ennél sokkal jobb alapozók a piacon. Mindenesetre szívesen használtam.
Rimmel Lasting Finish alapozó Ez számomra sötét árnyalat volt, így keverő alapozóként használtam kizárólag. Nem venném újra, de egynek jó volt.
Revolution krém bronzosító Ez a bronzosító egy csoda, szerintem highend krém bronzerekkel simán vetekszik, imádtam! Van itthon belőle egy bontatlanom és boldogan fogom azt is elhasználni, ez biztos.
Revolution Superdewy pirosító Ezt az elhasznált terméket nagy teljesítményként élem meg, mert nem egyszerű egy folyékony pirosító végére járni, főleg, ha mellette még van itthon jó sok más is. Azt nem mondom, hogy utáltam, de nem is szerettem, így nagyon örülök, hogy kikerül a kollekciómból.
Ezeket a Jeffree Star highlightereket nem használtam el, hanem kiselejtezem, mert régiek. Arcra sosem használtam, mert full glitter kb, de testre nyáron testápolóval keverve nagyon szerettem.
Októberben elfogyott: Az Alverde szappan mèg mindig nem szàrìtja a kezemet, nagyon szeretem. Az Anthyllis szilárd sampon is teljesen rendben volt.
A Ziaja testápolót azèrt vettem meg, mert elvileg dinnyès illata van, hàt azt nem èreztem, csak valami àltalànos cukros illatot. De maga a testápolò jól szuperàlt, hígabb állagù, de gyorsan beszìvòdott ès nem ragadt. A fogkrèmet a Ziajàs rendelèshez kaptam ajàndèkba, kìvàncsisàgbòl elhasznàltam. Nem habzik annyira mint a nagy bolti màrkàk, ès a “re-mineralizing” hatàsàbòl semmit sem èreztem, de egynek jò volt.
Elfogyott: Guerlain olajos szérum termékminta, Shiseido korrektor.
Leselejtezésre került: Essence púderecset - nagyon ősi, egyik első darabom, inkább csak szentimentális okból volt ilyen sokáig a készletemben. Már nem tudom rendesen kipucolni és berendezni a szálakat, ahogy eredetileg állt és nincs helyem tárolni.
Balea tusik jók voltak nyáron- ősszel, újra fogom venni őket jövőre, HS sampon megelőzésképpen van 2 hetente a hajhosszabbításom tövéhez tunkolom be.
A Lee Stafford sajnos megromlott , nem fogom újravenni, mert 3 év alatt csak ennyit kentem el belőle, tehát nincs rá szükségem.
Parfümök közül a Kenzo lesz a befutó már úton van felém, a Classiquet is biztosan újra fogom rendelni.
X- epil lemosó és a Shiseido naptej örök darab nálam, utóbbiból érkezett is utánpótlás.
Novemberben elfogytak: ebben a hónapban több minden fogyott el. Az Elizabeth Arden Green Tree Tropical az egyik kedvenc parfümöm, jobban szeretem ezt a flankert, mint az eredetit. A Ziaja Lenmagolajos arckrém jól hidratált és tetszik, hogy Spf 20 van benne.
A 2 Miss Sporty körömlakkon nem látszik, de tényleg elfogytak, csak az üvegek oldalán maradt fennt a lakk. Magát a formulát szeretem, tartós és szép színeik vannak, csak az üveg borzalmas. Az alján mindig marad lakk amit sehogy se lehet kinyerni belőle. Még van pár üvegem ettől a márkátòl, azokat igyekszem elhasználni.
A Garnier hajápoló ès az Organic Shop testápolò règi motorosok. A Balea hajtejet sajnálom, évek óta használom, de megváltoztatták a formulát. Sokkal jobban zsírosítja a hajamat, úgyhogy át kell térnem valami másra.
Tudom, hogy még csak December közepe van, de semmi más nem fog a hónap végéig elfogyni ès nem akarom rakosgatni őket
A testradírt ès a szemkrémet mindig újraveszem. A C-vitaminos arckrém kicsit testesebb, de így tèlen kifejezetten szeretem. Az Anthyllis szilárd sampon is rendben volt, de örültem, hogy elfogyott, mert a vègère meguntam. Mèg van 2 darabom egy màsik verziòjàbòl, utàna szerintem keresek egy màsik sampont.
A kis Balea testápolót és a maszkot a cuki csomagolás miatt vettem meg, de csak egy ùjabb lecke volt, hogy miért nem jò ötlet az impulzus vàsàrlàs, nagyon semmilyenek voltak.
Október-november elfogyott termékek:
Dove testápoló kis csillogást adott, szerettem az illatát, nyári testápolást nyújtott, ősz kezdetével már a száraz bőrömet nem hidratálta.
Suzannne von Schmiedeberg Anti-A.G.E. Cream minta nagyon tetszett. Kellemes-alig illat, jól hidtatált télen, egyébként a douglas adventi naptárában volt. Még a nagy kiszerelésen is elgondolkodtam, az ára visszatart. Meg az hogy hamar “bedöglött”, az alján volt még és márciustól nem használtam csak most visszatértem volna és már kiszáradt a krém. De hozzátartozik, hogy nem tudom mikor bontottam meg!
St Tropez önbarnító valamelyik box-ban volt, alapvetően könnyen lebarnulok, így azzal nincs bajom. De idén alig jutottam napra, aztán használtam 3 napig utána rögtön kérdezték, hogy napoztam-e. Utána abbahagytam 1 hétig, aztán megint 3 nap. Így ezzel a rendszerrel egy nyári kalandnak jó volt.
Joy újságban volt, ha jól emlékszem az Essence szempillaspirál. Hát használtam pár hónapot, de nem lett kedvenc. Maszatolt is és számomra hamar, kb 6 hónap után inkább kidobtam, mert nem volt jó illata már.
Tetszett a Bourjois púder, de egy fokkal jobb fedést el tudtam volna fogadni, ezért nem fogom újra venni. De kis alapozóval/ BB krémmel együtt fedett jól és mattított is, főleg nyáron.
Decemberben ezeket fogyasztottam el és selejteztem ki:
A Silky Way hajpakolás és az Organic Shop testradír nagyon sokáig bírta, mert ritkán használok ilyen termékeket. Mindkettővel elégedett voltam, de se hajpakolást, se testradírt nem veszek a közeljövőben.
A Garnier Botanic termékcsaládja nekem tetszik, ezt a sampont is szerette a fejbőröm. A PC termék irgalmatlanul sokáig elég, sajnos sok esetben csípte az arcom.
Sok régi szemceruzát kiselejteztem, a MAC rúzsminták ezer éve hányódtak a fiókban, a PK, a SK és a Skintegra pakolás-arckrém-és szemkrém minták nem hagytak bennem mély nyomot, a Susan Kaufman irritálóan parfümillatú volt, biztos, hogy nem venném meg.
Néha veszek fürdősót, ezt a fajtát nagyon szeretem, ugyan az ilyen termékeknek semmilyen hatását nem érzem, de de gyönyörű smaragdzöldre színezi a fürdővizet (gyermeki örömök vol. 1.).
A Mixa testápolót imádtam, biztos, hogy a testvéreit is ki fogom próbálni.
A Balea lábkrém nyáron nagy kedvenc volt, kézre is kentem és csodálatos barackos illata van (gyermeki örömök vol. 2.).