Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

jajjj, persze, többször mondtad, hogy világos a bőröd… Kösziiii

1 Likes

Nem létszükséglet ezt tudni.:smiley: Már a nagytesót fogyasztom, életmentő. Szem alá nem teszek púdert, nekem ott minden összerántja a bőrt. Max. néha odasuhintok a highlighteres ecsettel, amit picit hozzáérintettem az egyik Hourglass púderhez, de még ez a hadművelet is ráncot tud rajtam képezni.
Amúgy csak a korrektoroknál szoktam nagyon figyelni, hogy a legvilágosabb árnyalat lesz-e a jó, vagy az eggyel sötétebb, minden másból borítékolható, hogy a legvilágosabb kell.

Én kérhetem akkor, Amadea nem kéri? :blush:

Júniusban és júliusban elfogyott termékek. :slight_smile:

A Wash&Go sampont szerette a hajam, nem tett csodákat és nem is annyira különleges, de ha Erdélyben leszek, lehet veszek egy újat belőle.
A Jessa intim lemosó évek óta a kedvencem, csak ezt veszem újra és újra.
Ez a Fa kókuszos tusfürdő is minden nyáron visszatér hozzám, nagyon szeretem az illatát. A bőröm nem érzékeny a tusfürdőkre, így ez sem szárítja ki.
Ennek a terméknek az esetében lehet, hogy én vagyok a kakukktojás, de nekem nagyon nem jött be a G&G Jelly Joker arclemosó. Kb felét elhasználtam, mert nem akartam kidobni, aztán tovább a férjem használta. Amennyire én utáltam, ő annyira szerette, szóval nem lett teljes csalódás.
A Gliss Kur kondiciónáló sprayt szerettem, mindig van itthon belőle, általában váltogatom, hogy konkrétan melyik típust veszem meg.
Sebbenzin mindig van itthon, az ecsetmosások között használom és nagyon szeretem.
Ez az Annabelle Minerals retinol szérum olyan semmilyen volt nekem, nem szerettem, de nem is utáltam. Sűrűbb, tejes állaga van, nekem a szaga sem tetszett. Valahogy nem került közel a szívemhez, biztosan nem fogom újravenni.
Elfogyott a Maybelline Fit me púderem, szerettem használni, de még mindig a Rimmel Stay Matte a kedvencem drogériás vonalon. Ez kicsit jobban elnehezítette a bőrömet, vagy púderesebb a hatása, mint annak.
A Max Factor szempillaspirál barna színben volt meg nekem, ezzel is semleges lett a viszonyom. Nagyon egyenes, rövid szempilláim vannak és nem tudtam vele elérni olyan hatást, amilyet szeretnék. Nem hosszított és dúsított eléggé, így őt sem veszem újra.
Na ez a Maybelline korrektor már erősebb érzelmeket váltott ki belőlem, szerintem szörnyű. Nagyon folyékony, a fedése sem jó, szárító hatású, bárhogy próbáltam használni, mindig utáltam a végeredményt. 1-2 hónapig próbáltam használgatni különböző módokon, keverve más korrektorral, stb, de rájöttem, hogy nem vagyok képes elhasználni, így megy szépen a kukába…

25908582-dae7-490e-b5fc-5541e01128b7-1_all_15292

15 Likes

Nyaralás alatt fogytak el :slight_smile:
A Narciso mintákban sajnos csalódnom kellett, a Nude Musc rajtam kegyetlenül büdös, a másik meg nem tartós.
A tusit ha jól emlékszem még tavaly vettem , akkor nem fogyott el, most elhoztam elpacsálni. Először nem tetszett az illata de aztán megkedveltem és nagyon jól lehozza a vastagon rámkent naptejet, napolajat, barnító sprayt is.
A La Roche szérum egész sokáig kitartott pedig szinte minden nap kentem. Halványított a foltjaimon, tavaly nyáron nem figyeltem ennyire a kenekedésre, akkor sokkal rosszabbul néztem ki nyáron, most ez nincs. Nem fogom újra venni, mert az Eucerin és a Vichy termékeit ennél még hatásosabbnak érzem.
Frudia Air Snowy maszkokat minden este feltettem és annyira jót tett a bőrömmel, ezentúl így fogom csinálni ha nyaralni megyek rendelek egy 10- es pakkot. Hidratál, frissít, kicsit halványít és szuper áron csíptem el a Notinon.

12 Likes

Ez még a júniusi kupac, kicsit megcsúsztam.
Iszonyúan száraz a talpam, a Parasoftin lábmasz esetében is azt éreztem, mint minden másnál: kevés.
A L’Oreal rúzst kiszelektáltam, nem elfogyott. Egy élénk, narancsos-pirosas szín, kizárolag nyáron viseltem eddig, de csak idén jöttem rá, milyen szörnyen áll ez a szín (amúgy maga az állag tetszik).
A Sunday Riley BHA-t tartalmazó olaja testápolóba keverve végezte, mert rühellem az arcolajokat, még télen is, de minden BHA-s vackot kipróbálok (a G&G Cheer Up! letaszíthatatlan a trónjáról).
A Revox nia szérum eléggé ragadt és szerintem néha ő csapta ki az arcomat, pedig csak egy mezei 10%-os szérum, nem veszem újra.
A kis Estée Lauder arckrém szuper tápláló volt, jo volt elkenegetni. A Catrice highlighter elég leharcolt, több darab kitört belőle, a jegesezüst highlighter korszakomból maradt, már egyáltalán nem használtam, mennie kellett.
A Monday Kraft&Volume kondicionálót szerettem, csak a marha vastag flakonját nem, vízzel hígítva tudtam kiimádkozni belőle a maradékot, a gyilkos konyhakésselse tudtam volna feldarabolni, olyan vastag műanyagról van szó.
A LRP Anthelios fényvédő a szokásos, a Moroccanoil sampont imádta a hajam és nagyon picike elég belőle, lehet, hogy majd újraveszem. A Cerave lemosót testre használtam, néha jólesett, de a végére nagyon untam. Az arcomat szárította.
Az Elyn’s Lab Game Changer lemosó az egyik kedvencem, van nála olcsóbb, jól működő géles lemosó, de nem akarok róla lemondani.
Az Elmex fogkrémet nagyon szerettem, mert nem marta szét a számat, a Primus is jó vétel volt, kicsit kemény az állaga, de jól hidratál.
Az Elyn’s Lab x Maskaolin maszk nem a pont nekem való agyagos maszk volt, de kapudrognak jó volt, már a 4Powert használom, BHA-val kombinálva remekül likvidálja a sebaceous filamenteket.
A Bioderma Cicabióról már nagyon sokszor áradoztam, az Yope orgonás kézkrém a munkahelyi fiókban lakott, gyorsan beszívódott, azaz jelesre vizsgázott.
Nagy győzelem volt az ABH alapozó elfogyasztása, fényesebb a finish-e, de van fedése, hű társam volt a hajnali renoválások során.
A kis Fekkai sampont csak kíváncsiságból vettem meg, az első pár alkalommal korpás lett tőle a fejbőröm, nem veszem meg nagyban (plusz elég drága).
Imádom a Pupa puha szemceruzáit, ezt már nem lehetett tovább hegyezni, elfogyott. A mellette lévő hosszabb ceruza asszem egy Essence, sokan istenítik, nálam egyik se vált be, ezt a sötétzöld árnyalatot mérgemben dobtam ki.
A Charlotte Tilbury mini púdert már mutogattam, teljesen elfogyott, már a nagy testvére kísér mindennap a munkába, nem szárít, fed, sajnos csak ideig-óráig mattít, de legalább akárhányszor újra pacsmagolhatom (és kapható hozzá utántöltő).
A Canmake fényvédő szintén régi motoros, eddig talán ő a legjobb, amit használtam, az egész tubust a fejemre tudnám kenni, annyira jó állaga van.

17 Likes

Jövök a júliusi adaggal. A Ziaja krémek/szérumok règi motorosok, mindegyiket sokadjára veszem ùjra.

Kivéve az ajakbalzsamot. 3 db-ot vettem anno, egy ananàszosat (az tetszett a legjobban, azt teljesen elhasználtam), egy mangósat (az nekem túl nehéz és zsíros érzésű volt odaadtam Anyukámnak) és ezt a most elfogyott szilvásat. Ez olyan közepes volt, nem volt tùl zsìros, de nem hidratàlt elèggè. Plusz mialatt hasznàltam őket, ràjöttem, hogy sokkal jobban szeretem a tekerős kiszerelèst, mint ezt a nyomós tubust, szóval örülök, hogy a vègère èrtem.

A Lee Stafford hajpakolást kíváncsisàgból vettem meg, de az én hátközépig érő hajamra nagyon kevés volt a 200 ml, ár érték arányban túl gyorsan fogyott.

A Moyra lakkok közül a színtelen a gyémánt fedőlakkjuk, ez a sokadik üvegem belőle. A zöld színű egy kàlciumos körömerősítő, kíváncsiságból vettem meg, de nem lett a kedvencem. Szàradàs után egy vékony gumiszerű rèteget hagyott a körmömön. Még maradt az üvegben, de az màr teljesen összeállt olyan gumis masszává. Ezt tuti nem veszem újra.

Update: rájöttem, hogy kihagytam pár dolgot. A toner a kedvencem, már elővettem a következő darabot belőle. A Balea hajtejet is szeretem, mert nem nehezíti el a hajamat. Mèg van belőle egy darabom, de ha az elfogyott, akkor az èrdekes lesz, mert làttam a DMben, hogy megváltoztatták. Remélem az új verzió nem lett rosszabb. A Ziaja mangós testápolò olyan egynek elmegy, van màs testàpolòjuk amit jobban szeretek, mert jobban hidratàl, pl a narancsos. De most ebből van pár darabom, azokat akarom elhasznàlni először.

16 Likes

Picit lemaradtam, mert költöztünk, pedig lefotózom az elfogyott kencéket. Még március-áprilisi adagom:

omorovicza permet: könnyed permet, nem biztos, hogy én vagyok a célközönsége, de a luxus érzést hozta. sajnos a permet rész valamiért bedöglött, így átöntöttem.
REN cleanser: írtam róla véleményt is, megnézem lehet-e módosítani, mert annyival kiegészteném, hogy mivel eléggé folyékony lemosó, ezért a lentről nyíló kiszerelés nem a legpraktikusabb.
NAE: érdekesség, hogy a barátom is használta :smiley: neki macerásabb bőre van, miatta lettem igazi krémmániás. Neki is bevált, tág pórusú, aknés bőr ápolására is jó arckrém.
Ezt a Maybelline tust használtam már bevallom, hogy ősidők óta, és imádtam. Jó kis filces tus, könnyű kezelni.
A Maybelline szemöldök pomádé, vagy mi, is nagy találat volt. Színben, felvitelben jó választás volt. Nem akart elfogyni, már elkezdtett szétesni, így most igazából kiselejteztem.
Május-június:

Neutrogena kézkrém, meglepően gyorsan fogyott el, lehet ez a termék is kisebb lett, mint volt.
A SF illatminta tetszett, virágos, édes, nőies illat.
Az citromfüves tusfürdőnek elég erős, intenzív, “csípős” illata volt, különösebb hatását nem éreztem.
Az apivita hidratáló sampontól puhább lett a hajam, de nem bírta ki vele 1 hétig hajmosás nélkül. Ami viszont más rutinnal megvan.

12 Likes

Ideje volt ismét egy szelektálást tartanom a beauty szekcióban:

• a CT correctort ki nem állhattam, rajtam egyáltalán nem működött
  • Lisa alapozóját majdnem teljesen elhasználtam, a még jobban passzoló árnyalat azóta is napi használatban van
  • a By Terry porpúder egynek elment, de az Hourglass termékét sokkal jobban szeretem, így ez csak a fiókban porosodott már egy ideje -ráadásul 6 hónap a szavatossága, szóval ideje volt megválnom tőle
  • Mac Paint Pot: szemhéjalapnak vettem, de rajtam sajnos nem volt tartós, így nem használtam gyakran, majd le is járt
  • a Lethal Cosmetics paletta: sajnos ez jó kis tanuló pénz volt :sweat_smile: bár gyönyörűek a színek, végül két dolog miatt nem használtam őket, mint ahogyan az látszik is: a színek extrémisége miatt, amely kezdetben még inspirált, de idővel egyre inkább a natúrabb irányba mentem el, s így értelemszerűen nem nyúltam ehhez a palettához sokat. A másik ok pedig, hogy sajnos rajtam elmászkált a festék. A csillámok peregtek, sokszor a felső szemhéjre tett szín pár óra alatt alul kötött ki - hiába alatta a jól bevált alap :neutral_face: így bármennyire is szerettem volna szeretni a márka szemfestékeit, nálam sajnos nem váltak be.
  • az arcápoló termékek többé-kevésbé használatban voltak, de időközben mind lejártak, így azok is a kukában végezték.

Nos, volt egy második kör is a szortírozásban, így ezek is kidobásra kerültek:

• egy kezemen megtudom számolni, hogy a MUFE ceruzát hányszor használtam :sweat_smile: szemre soha nem használok ceruzát, ajakon meg nem hozta azt a tartósságot, melyet preferálok, így hiába a hype, nálam ez no go lett
  • a Pupa jól bevált, többször újra vett szemhéjalap számomra, sajnos itt is a lejárati idő szólt közbe, de biztos vagyok benne, hogy ha ismét szükségem lesz erre a termékkategóriára, ezt fogom újravenni :grin:
10 Likes

Kedves Szaldal!

Ha még csak figuratív értelemben dobtad ki őket, szívesen megvásárolom tőled a Lethal palettát és a MUFE cerkát :slight_smile:
Mindkettő tök régóta érdekel! :smiley:

3 Likes

Én a Ct korrektorra és a by Terry púderre repülnék rá :see_no_evil: :sweat_smile:

2 Likes

Kedves Csajok @Alsace , @NutellaBellA ,

szó szerint dobtam ki őket! :sob: De tényleg ősrégiek voltak egytől-egyig, nem szívesen adtam volna még “ajándékba” sem ezeket. Legközelebb hamarabb nekiállok a gyűjteményem átnézésének, hátha még valaki hasznát veszi a kihasználatlan termékeknek, s akkor mindenképp ide írok elsőnek!

3 Likes

Semmi baj, nem tudtad, hogy vannak ilyen kisróka “kukabúvárok” :rofl: :fox_face:

2 Likes

Lee Stafford pakk, a kókuszkákat még tavaly vettem nyaraláshoz idén fogytak el, szerettem őket mert nagyon jók az egész nap vízben ázó séróra.
A hajhullás elleni sampon alapdarab a hővédőt is szerettem de az utóbbi időben a Mythic Oil krémet használtam helyette. Ha akciós lesz meg fogom venni, mert száraz hajra jobb azért egy ilyen spray mint a krém.

Szokásos Vichy és Swissdent fogkefe:) a Doveot még szettben kaptam és a munkahelyemen használtam el. A VS testpermetet és a kölnit nagyon szerettem , a VS már a mániám lett régebben csak nyáron vettem de most már inkább tavasztól- őszig használom. Vadászni kell az ára miatt fórumon le- lecsapok rájuk vagy webáruházban, ha 5 ezer környékén találok, 9-12 ezret semmiképp sem adok értük.
Parfümminták közül tulajdonképpen mind a 3 tetszett :smiley: a csóri Lady M. nagyon le van húzva és egy időben tucatnak számított, szerintem meg nem rossz tavaszi illatnak jöhetne.
A kis minták közül egyik sem fogott meg.

9 Likes

Nem sok minden fogyott el ebben a hónapban. A nagy fehér tégely Hidrofil krèm, zuhanyzàshoz hasznàlom ekcèma miatt tusfürdő helyett. A minta Korika 8 féle hyaluronsavat tartalmazott. Könnyű, kicsit gèles àllagù szèrum. Azèrt akartam kipròbàlni, mert szuper-hidratàlàst ígèrt ès tudom, hogy sokan szeretik. Hát nekem ez édeskevès volt. Felkenès utàn 10 perccel màr megint szàraz volt a bőröm.

Az Anthyllis göndör haja való szilàrd samponjàt szeretem, gondoltam kipróbàlom ezt is, ez a “hidratáló” sampon. Hiàba szàraz a hajam, ez túl sok volt neki, gyorsabban zsìrosodott. Szóval csak annak ajànlom akinek szuper szàraz haja van :grinning_face_with_smiling_eyes:

7 Likes

Ismét összevártam inkább 3 havi adagot: június, július, augusztus.

Előszedtem az elfeledett Dior korrektor mintámat. Örülök, hogy ki tudtam így próbálni, mert gondolkodtam rajta, hogy megvenném. Sajnos nekem nem vált be, vastagnak és nehezen eldolgozhatónak éreztem. Jobban szeretem a könnyedebb formulákat, még ha cserébe kicsit enyhébb is a fedés.

A másik két minta sem csigázott fel.

A többi termék az állandó kedvencek kategória, ezeket rendszeresen újraveszem, mindegyikből a sokadik adag fogyott el. A szemöldök gél már nem kapható, a tartalékot fogyasztom, de ugyanilyen a L’Oreal gélje is, szintén szuper.

18 Likes

Ez a Dior korrektor nekem sem vált be… Pedig megvettem teljes kiszerelésben, itt úgy istenítették.

1 Likes

Az utóbbi 2 hónapban ezek a termékeim fogytak el.
A Garnier fényvédő, APAD szérum, G&G sminklemosó, Helia D arckrém, Dove dezodor nagy kedvencek, azóta már újra is vettem őket.
Az Essence szempillaspirált is újravettem, kedvencemmé vált az utóbbi hónapokban.

15 Likes

Régen láttunk sminket tőled! Azért a fogyasztás látom nem állt le. :slight_smile: Milyen a milani primer?

1 Likes

Igen, mindig tervezem, hogy időnként jövök 1-1 sminkkel, de valahogy lemarad a fotózás. :see_no_evil: Most, hogy megérkezett a kedvenc évszakom, valószínűleg aktívabb leszek kicsit. :slight_smile: De a fogyasztás valóban nem állt le, továbbra is majdnem napi szinten az életem része a sminkelés. :heart:
Én ezt a Milani primert nagyon szeretem, az évek során már 2-3 tubussal elhasználtam biztosan. Az első helyen nálam továbbra is ez a MAC szemhéjbázis van, de a Milani a 2. helyezett.

5 Likes