Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Áprilisban ezek a termékeim fogytak el:
1000020198
1000020199

Az alapozó és az ajakolaj esetében vezettem a használatok számát is.
image

15 Likes

IMG_9149
Raywell termékcsalád: arra amire vettem jó, de nagyon gyorsan fogy.
IMG_9150
Az Elseve kivételével mindegyiket újra vettem, a Mythic Oil Creme a kedvenc hajkrémem. Az X- Epil lemosó zseniális, menstruáció előtti napokban lévő diszkomfortérzetet teljesen megszüntette.
IMG_9151
Parfüm minták: egyik sem lett szerelem, a Hermes többi kertjét viszont szeretném kipróbàlni, érdekelnek. A Lagunet amúgy el tudnám fújni :slight_smile:
Uriage mint egy hisztis barátnő kb. hol velem akar jönni, hol pedig lepattan jelen esetben az arcomról. Idehaza használtam el.
Fogkefe a szokásos.
Vichy minták tetszettek, de most nem akarok rutint bővíteni.

13 Likes

20240526_100324

Ezek fogytak el májusban. A Ziaja aloés arckrémből ez az illatos verzió volt, brutál tömény illattal. Testápolókènt használtam el, az arcomon nem bírtam. A gyógyszertári a szokásos stearinos alapkrém, abból mindig van itthon. A Laneige mintát érdekes volt kipróbálni, nekem túl nehéz és túl sűrű. A Lee Stafford balzsamot fórum ajánlàsra vettem ès tènyleg nagyon jò, de a kedvenc Hairfood-omat nem tudta letaszítani a trónjáról :grinning_face_with_smiling_eyes: A kis Ziaja tubus egy ananászos ajakàpolò, azt hittem sose fogy el, óriási adag, 12 ml. Maga az ajakàpolò jól hidratàlt, de rà kellett jönnöm, hogy nem szeretem az ilyen típusú tubusokat. Ráadásul egyszerre 3 db-ot vettem egy akciós csomagban, úgyhogy van még egy mangós és egy szilvàs :face_with_hand_over_mouth: Még hónapokba fog telni mire azok is elfogynak.

• Lemaradt a képről, de elfogyott a 2. tégelyem a Ziaja mangós testvajból.
8 Likes

Április-május:
20240602_152924

A LRP testápolót nem szerettem, szúrt, viszketett, ha frissen borotvált bőrre vittem fel. A PC mini Omega Complex Serum állagát imádtam, de annyira büdös volt, hogy reggel kávéra se volt szükségem, hogy életre pofozzam magam, elég volt ezt felkenni. A CBD Treatment Milktől se voltam elájulva, nagyon könnyű állagú kis lotion, a szemkörnyékemet csípte. Az antioxidáns szérumot anno szerettem (mini kiszerelésben vettem meg), ezért merten a nagyra beruházni. Imádtam az állagát, nem kukacosodott rajta semmi, gyorsan beszívódott, jó érzés volt használni. Változást nem vettem észre a bőrömön.
A G&G Happier Barriert is szerettem, az se kizárt, hogy egyszer újraveszem. Tápláló, mégis könnyen beszívódik. A Benton fermentált esszenciáját ellocsoltam, nagyon jó áron lehetett kapni egy magyar webshopban, az ő esetében se vettem észre konkrét változást, de remélem, a bőröm örült neki, hogy ilyet is kap. Vízkönnyű állaga van, én jobban szeretem a géles állagot.
A Glow Recipe banánoa hidratálója reggelre pont jó volt, könnyű állagú, finom, de nem tolakodó illatú kis krém. A TO 1%-s retinolját testápolóba kevertem (a dekoltázsomra önmagában kentem), direkt ezért vettem. A Round Lab olajos lemosója kicsit csípte a szemem, amúgy jó kis lemosí volt, nem az a ragaszkodó fajta, nehezebb olaj, amit percekig kell csutakolni.
Rühellem az arcolajokat, de a vad tretinoinos időszakban reggel, primer után a Clarins Double Serum (nem olaj, de pont olyan az állaga) életmentő volt, a segítségével tudtam alapozót használni.
Az Avon Nail Spa krémet a lábfejemre használtam el éjszakánként, ezer éve kaptam az egyik kolleganőmtől. Habár van benne denat. alkohol, kellemesen hidratált, finom illata volt, de magamtól sose vettem volna meg.
A Guerlain Aqua Allegoria Forte Floraboomot a Douglas osztogatta rendelés mellé, egy mintát tudtam belőle elfújkálni, nekem olyan volt, mintha virágcsokor általi fulladásra ítéltek volna.
A Pyunkang Yul maszkot imádtam. Alapvetően nem szeretem a fátyolmaszkokat, de ez egy nyöszörgős dm-kör alkalmával nagyon megtetszett (igen, a márka és a csomagolás…), az Elyn’s Lab retinoljára csaptam fel egy este, egy órát hagytam fenn, ketten együtt disztingvált pórusú, hidratált bőrképet eredményeztek. Őt lehet, hogy újra fogom venni.
Nem találtam még olyan hidratálót, ami felvenné a versenyt a Bioderma Cicabióval. Legszívesebben belefeküdnék egy kádnyi mennyiségbe és belsőleg is fogyasztanám, ha lehetne, az összetört szíveket is képes lenne behegeszteni, olyan regeneráló hatása van.
A másik csodakrémemből, a fekete nadálytő krémből is elfogyasztottam egy tubussal, belőle is mindig van itthon, bármimet húzom meg, ő csodát tesz.
A L’Oreal Professionel Absolut Repair Golden maszk két alkalomra volt elég (bőségesen vittem fel), semmi különös hatását nem tapasztaltam.

Úgy megtizedeltem a hidratáló krémkészletem, hogy kénytelen voltam venni (kettőt, mert csak), ezt se hittem volna.

20 Likes

Ilyenkor mindig bánom, hogy rögtön kidobom ami kiürült, olyan jó így egyben látni. :star_struck:

5 Likes

Én egy ökoszatyiban gyűjtögetem őket, hogy be tudjam fotózni mik fogytak el.
Fotózás után mennek a szelektívbe/ kommunális hulladékba. :slight_smile:

4 Likes

Egy kis kozmetikai szemetesben gyűjtögetem. Akkora volt ez a kupac, hogy kellett mellé még egy kis dobozka, már nagyon idegesített.:see_no_evil:
Meg is lepődtem, mennyi arcra valót használtam el.

4 Likes

Májusban az alábbi termékeim fogytak el (az alapozó selejtezésre került)
1000020912

A NYX ajakkontúr ceruza a project pan-ben volt, 162 alkalommal használtam, nagyon szerettem a színét és az állagát is. Van még pár ajakkontúrceruzám a márkától.
image

13 Likes

Minden alkalomnal használsz ajakceruzát? Én csak néha, ha a rúzsnak olyan a kialakítása, hogy nem tudok vele szép Cupido-ívet rajzolni (és a rúzsozás az utolsó lépes a sminkelésben, akkor már kapkodnom kell).
Milyen a Nyx ceruza állaga, kényelmes használni?
A Maybelline-nek lesz egy elvileg krémes állagú, várom, hogy megjelenjen. A Catrice Generation Joy LE kollekciójának voltak tök jó ajakceruzái, persze, mire visszamentem a tartalékolásért, elfogytak.
A legtöbb szem-és ajakceruza húzza és szárítja a bőröm, utálom, ha sokszor kell huzigálni, ezért ilyen kardinális kérdés.

1 Likes

Szerintem az esetek 70%-ában használok ajakceruzát, mivel elég színtelenek az ajkaim, így nehezen tudok precízen dolgozni a rúzsokkal, kell egy “támpont”.
Én nagyon szeretem a NYX ceruzákat, szerintem kb köztes az állaga, nem túl krémes, de nem is kemény (mondjuk én nem szeretem ajakceruzában a túl krémes állagot, szóval lehet számodra nem ez lenne az ideális a leírásod alapján). De nagyon pigmentáltak, nem kell többször huzigálni. :slight_smile:

2 Likes

Úgy érzem, egy esélyt megérdemel.:slightly_smiling_face:

1 Likes

Márciusban és áprilisban csak 1-2 dolog fogyott el, úgyhogy hozzávártam a májust, amikor is valóban sok mindennek a végére értem.
A Biotherm mintát a párom használta el. A teljes kiszerelést az ára miatt nem venné meg (meg amúgy én az INCI-vel sem vagyok elégedett), de arra jó volt, hogy felhatalmazást kaptam, hogy összerakjak neki valami minimális arcápolási rutint.

20240605_182634

18 Likes

20240609_124255

A bevált termék csalhatatlan jele, hogy a vége felé járva elfog a szorongás. Mi lesz velem nélküle, amikor nem lesz társam a küzdelmes hétköznapokon?
Nagyon sok púderrel befürödtem már, vagy szárítottak, vagy macerás volt őket használni, vagy nem csináltak semmit, ezért óvatos duhaj vagyok ezen a téren. Mivel Charlotte Tilburyvel is óvatos vagyok, ezért először egy minire ruháztam be. Hamar megszületett a szerelem a kis arany lencsével (imádom ezt a kis kompaktot, ha teljesen elfogy, akkor se fogom kidobni); fed! Nem szárít! Nem loose!
Napközben gyorsan előkaptam és egy pizzaszelet alakú puffnival felvittem a kritikus területekre, 10 másodperc múlva folytatódhatott a munka.
A maradékot újrapréseltem, de morzsálódik, úgyhogy elővettem a nagyot és ő lesz a társam a munkahelyen, a kicsi maradékát meg itthon, reggelente elmaszatolom az arcomon.

Ui.: Vicces módon egy másik szerelempúdert is találtam, a filléres Catrice Soft Glam Filter púdert. Habár 4 évig elég lesz, belőle is vettem egy tartalékot, ha kivonják a forgalomból, végem van.

18 Likes

Ugyan még nem értük el a hónap legeslegvégét, de ennél több dolog nem fog elfogyni és már nem akarom őket rakosgatni :laughing:

Az Escada Sorbetto Rosso nagyon nyári illat, most hogy beütött a nyár pont jó volt befejezni a maradékot. A Dermacol szagtalan körömlakklemosót szeretem, nagyon gyorsan leszedi a lakkot. Persze nem teljesen “szagtalan”, hiszen körömlakklemosó a lelkem, de egyeltalán nem olyan büdös, mint a többi.

A Garnier hajerősítőt szeretem, érezhető volt a hatása, ez már a sokadik flakon amit elhasználtam. A Ziaja mintákat érdekes volt kipróbàlni, de egyikből se venném meg a teljes mèretet.

Az Alverde szappannak nagyon örülök, nehezen találok olyan szappant (akàr szilàrd akàr folyèkony), amit bìr a kezem ès ez vègre nem szàrította szanaszét. A citromos bergamotos illatát pedig imádom :smiling_face_with_three_hearts:

A NAE és a Marion szilárd samponok közül egyik se lett a kedvencem. A NAE nem az én hajtípusomra volt, szóval nem hibáztatom, de mivel kaptam egy darabot, gondoltam elhasználom. A Marion elvileg az èn hajtípusomra való lett volna, de nem jött be. Lehet, hogy a kakaóvaj volt a hibás azzal àltalàban nem vagyok jóban. Plussz telenyomták lila festékanyaggal, mert elvileg van benne szilvaolaj is. Folyton rettegtem, hogy megfogja a mosdót, a hajamat, a törölközőt, bármit. Nem tudom minek kellett ez bele.

20240621_090639

13 Likes

Ezt a Garnier szérumot (?) én is nagyon szeretem, nem nehezíti el a hajam és olyan puha lesz tőle, hogy legszívesebben egész nap fogdosnám.:see_no_evil:

Hú nekem van egy Soft Glam, neked adom szívesen ha kéred, kb. 4x használtam, nekem nagyon nem vált be

1 Likes

Melyik árnyalatot használod ebből a púderből?
Nekem most ez a fehér iciripiciri a kedvencem, amit a szemem alá használok. Imádom.
image

2 Likes

IMG_9398
A Raywell hajápolókat akkor vedd meg ha fostaliga póthajat sikerült felrakatnod, most , hogy cseréltük a sérót gond nélkül tudom használni az alaprutint.
Baba testápolót Fenistillel keverve szoktam feltenni az arcomra hámlasztás meg lézer után is, nagyon jól hűsít, nyugtat, hidratál.
A Pupákat továbbra is imádom, vakvásárlást nem ajánlok belőlük, mert nagyon erős illata van minden terméküknek.
IMG_9399
Marvis fogkrémek abszolút favoritok továbbra is, még képzeljen ide mindenki +3 tubust a fehérítősből, azok a melóban végezték. Mikor kezdenek kifogyni akkor beviszem őket és ott használom el :slight_smile:
Givenchyt nagyon szerettem pikk- pakk el is fújtam, használat közben jöttem rá, hogy szép illat de azért én ennél sokkal harsányabb vagyok.
Burberry: sokat gondolkoztam rajta, de ez is egy Baccarat dupe tulajdonképp és Pesten mindenki ezekben úszik, férfiak - nők egyaránt.
Mac blush: Tadaddadaaaaaam én is elhasználtam egy sminket! El sem hiszem, komolyan. Nagyon szerettem ha lehetne még kapni újravenném , van màr utódja ilyen highliter+ blush izé ugyanúgy a Mactől, boldogan pampucolom fel a fejemre minden nap.
Pem Delian: ajiba kaptam egy egész csomagot, abban volt benne, azt kell mondjam, hogy egy egész korrekt kis termék. Nem világrengető csoda, de aki kellemes állagú, jól beszîvódó hidratálót keres, annak tudom ajánlani.
Redupetin: időnként megveszem jól karbantartja a foltokat, le nem gyalulja de erősödni biztosan nem fognak mellette.

12 Likes

Az 1-es, Fair árnyalatot.

Aranyos vagy, de már tartalékom is van belőle.:smiling_face_with_three_hearts: Baromi nehéz a hozzánk passzoló púdert megtalálni.