Az utóbbi 2 hónap termése:
A Balea sampon a szokásos ecsetmosó, a Garnier testápoló kenterbe veri nálam az előkelőbb, patikai társait. A Pem Delian lemosó és arckrém nagyon tetszett, eddig a márka minden, általam próbált darabja bevált. Az As I Am sampon jó volt, de tapintásra száraz hajat eredményezett, bőséggel kentem fel utána a kondicionálót. A Nivea dezodor, az Essie géles fedőlakkja, a wet n wild photo focus szemhéjprimere (amit igencsak megszüntettek), a Carmex ajakápoló szintén oszlopos tagjai a háztartás kozmetikai részlegének.
Meglepően szerettem a Helia-D kemény háromezer forintos fényvédőjét, a száraz, vagy a kombinált, de vízhiányos bőr barátja, istenien terül rajta az alapozó is.
Elfogyott a Cosrx nia széruma is, nekem pont olyan volt, mint a többi, még mindig a Natics darabja a csúcs a vízszerű állaga miatt. A Catrice érzékeny szemre való Glam&Doll spirálja jobb volt, mint a lila tubusos testvére, a kis Laneige lotion flakonját szét kellett vágnom és átkanalaznom es tégelybe, mert nem lehetett belőle kinyerni a krémet.
A dm saját márkás ajakápolója hiába spf 50es, borzalmas érzés viselni, a zsíros réteg alatt kiszárította a számat, kínomban már éjszakára kentem, de így még a leghidratálóbb rúzsok is szárították másnap az ajkaimat, úgyhogy nagy erővel belevágtam a kukába.
Az Olaplex 3 nálam kondicionálóként fejezte be földi pályafutását, mert az egész hajmosási procedúrát rühellem. Kondiként tök jó volt és szépen kihozta a hullámokat a hajamban, de ár-érték arányban nekem nem éri meg (és tkp. nincs is rá szükségem).
Parfümminták: a Tom Ford Lost Cherry szép illat, még tartós is volt, de nem illik hozzám. A Nicolai Paŕfums Cuir Cubától nem estem hasra, a Gucci Bloom Ambrosia di Fiori tetszett, de, ahogy az eddig próbált Gucciknak mind, ennek is pocsék volt a tartóssága. A Tom Ford Rose Amalfi nem volt rossz, de nem estem tőle hanyatt. A másik két fújósra már nem is emlékszem, régebben elhasználtam őket, csak most akadtam rájuk a fiókban.
A mini Laura Mercier púder nem is fogyott el, csak őt is átköltöztettem, mert a kis tégelyben használhatatlan volt.