Nálam ezek fogytak el januárban.
A Body+ME testápolóiért nem vagyok odáig, nehezen szívódnak be, pedig nekem a sima víztől is húzódik a bőröm. A Pupa cellulitisz elleni gélje szerintem segített a narancsbőr elleni harcomban, ráadásul nem égetett, de akciósan is nagyon drága volt, nem hiszem, hogy újraveszem. A Balea tusfürdőt a citromos-írós párja miatt vettem meg, sajnos a nyomába se ért.
A Kevin Murphy hajszálvastagító izéről nem tudom eldönteni, hogy csinált-e valamit, a fúvókája viszont szörnyű volt. Egyhamar nem próbálok mást a márkától.
Az Essence kis C-vitaminos szérumával elvoltam, kentem dekoltázsra is, gyorsan beszívódott. A Revuele nia szérumára a 15%-os nia tartalom miatt csaptam le, géles állaga van, gondot nem okozott, de külön neki tulajdonított hatást se láttam a fejemen. A Transparent Lab ceramidos szérumát imádtam.
Egy időben nagyon szerettem a fémgolyós szemkörnyékápolókat, per pillanat nyűgnek érzem őket, örültem, hogy elfogyott. A retinolos The Inkey List szemkörnyékápoló nem volt rossz.
A Clinique filces tusát majdnem megsirattam, annyira szerettem, szép, mélyfekete színe volt, könnyen tudtam vele dolgozni.
A mini Jeffree folyékony rúzs régi darab volt, beszáradt, túl világos is volt, elengedem.
A limitált Essence primer nagyon szilikonos volt, amit alapvetően szeretek, de néha kukacosodott, az ő elfogyása is megkönnyebbülés volt.
Évente egyszer vásárolok a Lush-nál, a két papírzacskó színes-szagos fürdőbombát rejtett, hogy gyerekmód pancsolhassak egy kád piros/zöld vízben.
Buzgón locsolom a Neroli kenős parfümmintáit, amit egyébként rühellek. Az Aurum nem tudom, mitől nagy szám, a többit szerettem. A Byron Parfums Mula Muláját üvegesben is el tudnám képzelni, úgy volt rajtam édes, hogy nem vált gejl cukorbombává.