Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Egy év alatt elfogyott fújósok. Persze nem bírtam megállni, tavaly már beszereztem újabb fújósokat :see_no_evil: Idén 3-al nyitok, de aztán megint no buy, el akarom tényleg használni amik vannak :smiley:

A szokásos, legfelül vannak a kedvencek, középen a tetszik kategória, legalul meg a szódával elmegy és vallatni lehet vele olyan :poop: . A kakukktojás a Secret Gardenia, nem bírtam elhasználni még lakkozásnál se annyira rossz volt rajtam.

Némelyikből van utánpótlás. Középen, amin nincs felirat a a Kemi. Legalul amin nincs címke már én se tudom mi volt. :smiley:

20240101_104811

18 Likes

Le vagyok maradva a bejegyzésekkel, mint a borravaló🙈

Augusztus óta ezek fogytak el:

20240103_094109

A még meglévő CeraVe lemosó szerintem januárban elfogy, egyelőre a Balea szenzitív lemosója lesz az utódja.

Sajnos nincs a képen, de elfogyott egy J&J levendulás hintőpor, amit púderként használtam. Most RCMA púderem van helyette, de a nyomába sem ér, előbbivel sokkal szebb a smink és tartósabb is. Mindenképp a hintőport fogom újravenni.

12 Likes

IMG_7282
Buék Mindenkinek! Még az utolsó decemberi adagommal jövök. :slight_smile:
Az essence hajpermet nem volt rossz, de semmi extra. Az illata tetszett, édes kókuszos volt; akciósan vettem a dm-ben. Azt hittem az enyhén hullámos hajamra pont jó lesz, ad neki még egy kis exta hullámot, de nem csinált vele igazából semmit. Kis illatot adott neki, és ennyi; bár sokáig kitartott, kb. 1,5-2 évig használtam. Nyáron többet, télen kevesebbet. Ez alapján inkább egyenes hajúaknak ajánlom, talán nekik ad “strandhajat” :smiley:
A collistar koncentrátum inkbb “élmény” volt, mint hatékony csodaszer. Nem volt ragacsos, be is szívódott gyorsan, és könnyen lehetett adagolni. Picit feszesebbnek éreztem a combom, de talán csak jobban figyeltem rá, hogy átmasszíroztam a termékkel.
A kiehl’s tonert szerettem, főleg az úszkáló szirmokat! Alapvetőenen nincs nagy bőrproblémám. Este használtam, tisztítás után nyugtatta a bőröm. Újravenném, mert jó volt, de az ára nekem túlzás.

9 Likes

IMG_8373
Marvis fogkémet és a Swissdent fogkefét sokadszorra vettem újra, a Shiseido BB- t is már újra beszereztem mióta ez elfogyott egyszerűen zseniális.
A Narciso illat nagyon tetszett jó lenne belőle egy üveges.
IMG_8374
Az Uriage szérum és a Nivea éjszakai krém jók voltak, de az Eucerin azért jobb. A szérumot nem fogom újravenni, annyira nem tett hozzá a rutinomhoz.
A Pupa testpermetet csak próba után javaslom megvenni, mert nagyon erős illata van, nekem tetszett.
IMG_8375
Tusfürdőt még nyáron vettem sokat elpacsáltam belőle a nagy melegben, a maradékot láb borotváláshoz tartottam meg.
A testápoló semmi extra, a Pupák jobban tetszenek, illatosabbak is.
A VS testpermet abszolút kedvenc, sokadik illatot veszem belőle, es fogok is még.
Kneipp fürdősó újravevős lesz, a karácsony előtti húsdarálóból adódó fáradtságot kiűzte a tagjaimból.
Gyanta szett, egyszerűen zseniális, szemöldökre használom, gyors, kényelmes és tartós eredményt ad, ajánlom.

8 Likes

Ez a Shiseido azóta izgat, mióta először kipróbáltad :slightly_smiling_face: Szerintem én is teszek vele majd egy próbát, ha megfogyatkozik a készletem. De még van egy tubus a régi, megszűnt BB-jükből, azt előbb mindenképpen elhasználom.

1 Likes

Nekem azt sajnos ki kellett dobnom, addig őrizgettem egy dark változatot, hogy majd világosítok rajta, amíg megmakkant. :frowning: Kedvenc BB- m volt , gyanítom amúgy, hogy az új alapozójuk van helyette, több videót is néztem róla , nekem nagyon hasonlít a fedés és az összkép a Hydrating BB- hez.
A Sport BB nem lesz olyan mint a másik, ez inkább egy bársonyos mintsem dewy finisht ad, sokan megkérdezték már, hogy mit használok amióta ezt kenem, mert nagyon szépen mutat a bőrömön.

1 Likes

20240129_112920

Ezek fogytak el januàrban. A deo ès a Garnier Hairfood jòl bevàlt darabok.

A fehèr tègelyben az ekczèma miatt hasznàlt mosakodò krèm volt, kìvàncsi leszek mennyibe fog most kerülni, hogy a hàromszorosàra emeltèk a gyógyszertàri krèmek àràt :crazy_face:

A Ziaja olìvàs testvaj egy olyan egynek elment darab volt, semmi különös.

A dinnyès szilàrd sampon Greenum màrkàjù, abban nagyot csalódtam. Amikor kibontottam isteni görögdinnye illata volt, ami aztàn egy nap alatt elpàrolgott. Komolyan, olyan volt, mint ami csak kívülről van befùjva dinnye illatú sprayvel. A hajammal se csinàlt semmi különöset, alig vàrtam, hogy elfogyjon.

11 Likes

Januárban ezek a termékeim fogytak el. Van köztük egy selejtezett termék, az Essence mySkin perfector, ez beszáradt sajnos. Ma reggel akartam használni, de sajnos így nem sikerült, ezért kukába került.
Amit innen már újravettem vagy újravennék, az a G&G Mighty Melt, az Ebelin termékek, a Holika BB krém, az Essence kókuszos ajakbalzsam és a Clinique Moisture Surge.

20240131_090141

18 Likes

20240204_130549

Nálam ezek fogytak el januárban.
A Body+ME testápolóiért nem vagyok odáig, nehezen szívódnak be, pedig nekem a sima víztől is húzódik a bőröm. A Pupa cellulitisz elleni gélje szerintem segített a narancsbőr elleni harcomban, ráadásul nem égetett, de akciósan is nagyon drága volt, nem hiszem, hogy újraveszem. A Balea tusfürdőt a citromos-írós párja miatt vettem meg, sajnos a nyomába se ért.
A Kevin Murphy hajszálvastagító izéről nem tudom eldönteni, hogy csinált-e valamit, a fúvókája viszont szörnyű volt. Egyhamar nem próbálok mást a márkától.
Az Essence kis C-vitaminos szérumával elvoltam, kentem dekoltázsra is, gyorsan beszívódott. A Revuele nia szérumára a 15%-os nia tartalom miatt csaptam le, géles állaga van, gondot nem okozott, de külön neki tulajdonított hatást se láttam a fejemen. A Transparent Lab ceramidos szérumát imádtam.
Egy időben nagyon szerettem a fémgolyós szemkörnyékápolókat, per pillanat nyűgnek érzem őket, örültem, hogy elfogyott. A retinolos The Inkey List szemkörnyékápoló nem volt rossz.
A Clinique filces tusát majdnem megsirattam, annyira szerettem, szép, mélyfekete színe volt, könnyen tudtam vele dolgozni.
A mini Jeffree folyékony rúzs régi darab volt, beszáradt, túl világos is volt, elengedem.
A limitált Essence primer nagyon szilikonos volt, amit alapvetően szeretek, de néha kukacosodott, az ő elfogyása is megkönnyebbülés volt.
Évente egyszer vásárolok a Lush-nál, a két papírzacskó színes-szagos fürdőbombát rejtett, hogy gyerekmód pancsolhassak egy kád piros/zöld vízben.
Buzgón locsolom a Neroli kenős parfümmintáit, amit egyébként rühellek. Az Aurum nem tudom, mitől nagy szám, a többit szerettem. A Byron Parfums Mula Muláját üvegesben is el tudnám képzelni, úgy volt rajtam édes, hogy nem vált gejl cukorbombává.

15 Likes

A Clinique filces tust már nem lehet kapni?
A Mula Mula nekem is tetszik, pedig édes és ha lehetne betiltanám az édes illatokat, de hát soha ne mondd hogy soha (főleg, ha niche összetételben édes valami) :sweat_smile: Kár, hogy olyan ku… :dog2: drága :roll_eyes:

Nem tudom, nem néztem. Nem akartam most sokat költeni erre, vettem egy Catrice-t.

Szörnyen rossz parfümöket is drágán árulnak, ez legalább jó és nem jön szembe az utcán (tudok ám vigasztalni).

1 Likes

Elfogytak: a drunk elefanttól vàrtam a nagy durranást, de nem volt. Kb a geek& georgious 101 vagy a balea sensitive lemosó zseléje ugyanezt tudja :rofl:
A sebamed hatalmas csalòdás volt, antibakterielle elvileg, nálam nem segìtett semmit, sőt még nagyobbak lettek a mini dudorok és plusz jöttek még. A végén csak kézmosàsra használtam :see_no_evil:.
A balea arckrém tökéletes számomra, ùjra fogom venni. Nem irritál, nem éget, hamar beszívódik, igaz hogy egy kevés olajos érzet marad bekenés után, de nekem pont tökéletes, mert az EL DW maximum cover eléggé matt és szárìt, így tökéletesen el tudom oszlatni és jòl rátapad az arcomra. Nyárra, tavasza viszont sok lesz, mert közepesen nehéz- zsíros.
A nuxe micivíz is tetszett, igaz illatosított, mégsem irritált, a sminket szépen lehozta, a szemem sem csípte. De maradok a sensitive illatmentesnél. Sokan ìrtátok, hogy felesleges, nekem nem, mert hiába mosom le 2 lépésben a sminket, a micis korong rengeteg sminket leszed még. Nálam ez adja azt az érzetet, hogy teljesen tiszta a bőröm .:blossom:
A gyógynövényes sampont is ùjra fogom venni. Nagyon finom illata van, gyógynövényes, de nem erős, tökéletes és a fejbőröm sem viszket ,mint ezelőtt. Pedig nem gondoltam volna a dm sensitive , a teneriffa sós és a kénes sampon után, hogy segíteni fog.
20240217_192754
20231120_163442

14 Likes

Screenshot_20240225_011801_Chrome
Nézd, a makeup.hu-n lehet kapni :smiley:

Látam, köszi, kaptam értesítést, de végül “leszoktam” róla, mert talcumos dolgot legalább a szememhez ne használjak. Azóta a Lovely sárga tubusost használom, kéket és feketét, de az is elmosódik picit az alsó pilláknál.
Azért nagyon köszi, hogy írtál :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Februári elfogyott (vagy kiszelektált) termékeim:

1000015100

16 Likes

IMG_8667
IMG_8668
IMG_8669
Óriási vérengzést vittem végbe a parfümminták közt, végül a Givenchy lett a befutó közülük.
A Vichy deot újravettem a kis szérumokat ajándékba kaptam lézeres arckezeléshez utókezelőnek, jól teljesítettek.
A Nivea testápolókat nagyon szerettem, a Lee stafford pedig életmentőnek bizonyult még tavaly mikor nyaralás alatt besárgult a hajam, biztosan újra fogom venni.
A szájvíz egynek jó volt ha akciós lesz meg fogom rendelni.
Pupa naptej jól szerepelt csak nem fogyott el teljesen és most nyáron már 3 éves lenne, nem merem felkenni, tuti lejárt.
Egy fogkefe lemaradt :slight_smile:

15 Likes

20240301_092520

Nekem csak 3 dolog fogyott el ebben a hònapban, de 2 közülük mèretes darab. A testàpolò 450 ml, ha valaki szereti a kàvè illatù dolgokat nagyon ajànlom, isteni illata van, legszívesebben megettem volna :grinning_face_with_smiling_eyes:

A Grace Cole body sprayt is nagyon szeretem, ez a 3. Üveg belőle, de mindig elfelejtem, hogy milyen óriási darab, 250 ml. Nem veszem ùjra egy darabig :grinning_face_with_smiling_eyes:

12 Likes

Februárban ezek a termékek fogytak el, már nagyon régen gyűjtöttem össze a kiürült flakonokat.
IMG_20240302_192714

11 Likes

IMG_7338

Januári-februári adagom:
Lush sleepy tusfürdő örök kedvenc, Rose jam tusfürdő mintát kaptam karácsonykor a boltban. Hááát… kicsit vetekszenek egymással, az argános illatot ugyanis imádom. Így a teljes kiszerelésű terméket meg fogom venni, kipróbálom.
Lancome arckrém tetszett, nem volt nagy adag, de így is átjött a luxus termék életérzés. Illata isteni volt. 60±nak ajánlják, de 30-asként is szépen hidratálta az arcom.
Cetaphil lemosót használtam testre és arcra is, jól hidratált, élmény volt illatmentes terméket használni. Odáig vagyok a kedvenc illataimért, de belátom néha felüdülés pihentetni (vagy kímélni?) az orrot. Arcomon kis sminket hagyott, így kétszer tisztítottam.
Nina ricci rouge parfümöt szerettem. Érdekes, hogy ránézésre kicsi az üveg, de sokáig kitartott.
A neutrogena kézkrém is kedvenc, télre tökéletes az extrém száraz kezemre.
Balea arctörlő random cukiság vásárlás eredménye.

8 Likes

Márciusban az alábbi termékeim fogytak el.
1000016953

19 Likes