Fanola Oro Therapy Oro Puro maszk: 300 ml-s kiszerelésem volt, ami sokáig elég volt, otthon használtam el. A szőke hajnak ad némi arany fényt, az illata is kellemes. Árban drogériás szinten van, de jobb, mint a drogériás maszkok. Létezik literes kisbödön kiszerelésben is, ami kb. 10 Euro. Jelenleg elvagyok látva maszkokkal bőven (és szeretek kísérletezni is), de 1x biztos veszek majd belőle.
John Frieda Frizz ease Wunder-Kur: Drogériás szinten jó terméknek tartom (bár kicsit túlárazzák Ausztriában és Magyarországon, Németországban jóval olcsóbb), viszont a Fanola maszk se rosszabb és olcsóbb.
Peckniff’s Iced tea & fig fine fragrance hand wash: 500 ml-s üveg flakonban volt, vékony preciziós adagolóval, ezért lassan fogyott. Nagyon előkelő látvány volt a fürdőszobában. Az adagoló pont a megfelelő mennyiséget adagolta és egyáltalán nem szárította a bőrömet. Az illata is rendben volt. Akciósan vettem, nagyon megérte. Azóta vettem egy másikat, más illatban, az már sajnos műanyag flakonban érkezett.
Rodial Vit C brightening cleanser: 20 ml-s utazóméret volt, otthon használtam el, szerettem. Ezt 1x megvettem már nagy kiszerelésben, de a pumpája nem működött, azóta nem merek belőle nagyot venni.
Kérastase Bain Hydra-Fortifiant sampon: 500 ml-s közepes kiszerelés volt meg. Szárította a hajamat és mintha a színe is gyorsabban kopott volna, a fejbőröm se kedvelte, kb. 80 ml-t használtam belőle, majd inkább eladtam. Szőkített hajra ezt nem ajánlom.
Folyt. köv.