Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Fanola Oro Therapy Oro Puro maszk: 300 ml-s kiszerelésem volt, ami sokáig elég volt, otthon használtam el. A szőke hajnak ad némi arany fényt, az illata is kellemes. Árban drogériás szinten van, de jobb, mint a drogériás maszkok. Létezik literes kisbödön kiszerelésben is, ami kb. 10 Euro. Jelenleg elvagyok látva maszkokkal bőven (és szeretek kísérletezni is), de 1x biztos veszek majd belőle.

John Frieda Frizz ease Wunder-Kur: Drogériás szinten jó terméknek tartom (bár kicsit túlárazzák Ausztriában és Magyarországon, Németországban jóval olcsóbb), viszont a Fanola maszk se rosszabb és olcsóbb.

Peckniff’s Iced tea & fig fine fragrance hand wash: 500 ml-s üveg flakonban volt, vékony preciziós adagolóval, ezért lassan fogyott. Nagyon előkelő látvány volt a fürdőszobában. Az adagoló pont a megfelelő mennyiséget adagolta és egyáltalán nem szárította a bőrömet. Az illata is rendben volt. Akciósan vettem, nagyon megérte. Azóta vettem egy másikat, más illatban, az már sajnos műanyag flakonban érkezett.

Rodial Vit C brightening cleanser: 20 ml-s utazóméret volt, otthon használtam el, szerettem. Ezt 1x megvettem már nagy kiszerelésben, de a pumpája nem működött, azóta nem merek belőle nagyot venni.

Kérastase Bain Hydra-Fortifiant sampon: 500 ml-s közepes kiszerelés volt meg. Szárította a hajamat és mintha a színe is gyorsabban kopott volna, a fejbőröm se kedvelte, kb. 80 ml-t használtam belőle, majd inkább eladtam. Szőkített hajra ezt nem ajánlom.

Folyt. köv.

9 Likes

Én pont most próbálom az utolsó adagokat kinyerni az Elyn’s lab flakonból. Borzalmas. A flakon túl merev, és benyúlni nem lehet. Szétvágni nincs szívem, de kidobni sincs a termék 1/10-ét. A pumpa szuper, a termék is jó. De ki kellene találni valami refill opciót/másik flakont, mert ez így se nekünk se a környezetnek sem jó.

Én vízzel hígítottam a végén, kijött minden.
Nekem tetszik, hogy nem széles a flakon, elfér mellette több dolog. Lehet öntök bele szappant majd.

Egyetértek! Egyszer megvettem, azóta ez az utazós lemosó tartója, mimdig újratöltöm. A véget anno higítva lehetett kinyerni. Árazása, ha rávetítem a mennyiségére, magas. (Ahogy mondják: baj nem csinált, sima lemosóként " tette a dolgát", de magyar márkaként még mindig a G&G a favorit.(mondjuk, azt meg ebbe nehezen tudnám áttölteni, mert sűrűbb :upside_down_face:)

1 Likes

Én a G&G-t tervezem a Pem Delianosba nyomni. :upside_down_face:

1 Likes

20231122_142516

A Ziaja krémek jól bevállt darabok.
Az Angel Nova parfümminta rendelés mellé èrkezett ès nagyon tetszett. Egyszer szívesen vennék belőle egy üveggel, de nagyon drága ès előbb a meglévő parfüm gyűjteményt kéne egy kicsit csökkenteni :grinning_face_with_smiling_eyes:

Az Anthyllis szilárd sampon göndör hajra nem volt rossz, nem szárította a hajamat, de kiemelkedően jó se volt. A kedvenc szilárd samponomat megszűntették, úgyhogy vettem jó párat annak az utódjàt keresve. Az egyik konkrétan szètmállott a kezemben, ahhoz képest sokkal jobb volt ez a darab :grinning_face_with_smiling_eyes: Még van 5 db különféle márkájú szilárd samponom, majd ha mindet elhasználtam újraveszem az összes közül a legjobbat, de eddig az Anthyllis vezet.

9 Likes

Ha szeretnél Angel Novát, van kici ész óccó a Notinonál. Én is vettem egyet, erre vártam, hogy legyen 10 millis. :grin:
Screenshot_20231122_180840_Notino

1 Likes

Köszi az ötletet. Bevallom, én azon gondolkoztam, hogy egyszer majd veszek egy 100 milis utántöltőt, meg valamelyik drogèriàban egy üres utazós parfümös üvegcsèt, ès abba töltögetek majd :laughing: A csillag alakú üveg úgyse a kedvencem, ès ìgy jóval olcsòbban lesz egy 100 milis parfümöm :upside_down_face::lotion_bottle:

2 Likes

IMG_7253

A PHYSICIANS FORMULA alapozót szerettem. Ez az első termék, amit egy youtuber ajánlására vettem, Karin volt odáig érte. Így amikor megláttam a dm-ben, hogy akciós lecsaptam rá. A kis ecsetét nem használtam, nagyobb ecsettel felvive jól működött a bőrömmel. Cuki a csomagolás is, kell ennél több?
Kaufmann krém állandó termék, mindig izgulok, hogy találok-e a müllerben, de évek óta tartja magát szerencsére.
Az annabelle púderből már kettőt fogyasztottam, és a termék vége felé jelentkezik a problémám. Maga a tégely tekerős, és kis lyukakon jönne ki a por adagolás szerint. Viszont beragadt a műanyag felületek közé a por és emiatt nem tudtam eltekerni a tetejét, illetve emiatt maradt benne még por anyag is. Ha nem lett volna boxokban, nem venném meg sajnos, pedig hatásra tök jól működött a bőrömön.
A fa dezodor hirtelen vásárlás volt, akciósan. A végénél járva már morzsolódik… hát akciós volt, de kitartott legalább szinte a termék végéig.

6 Likes

Október 18 óta az alábbi termékeim fogytak el (akkor tettem fel az utolsó elfogytak fotót, csak azért tudom ilyen pontosan :smiley: )

Ami újravevős mindig és van pár tartalék az a Mighty Melt, továbbra sem adnám semmiért, remélem örökre a G&G kínálatában marad. A Dove dezodort is mindig újraveszem, nagy kedvencem (ebben az illatban). A Mixa micellás víz is ide tartozik, bár a Mighty Melt használata óta lassabban fogy. A sampont az ecseteimre használtam, most mást áldoztam erre a szerepre. :smiley:
A Versace parfümből mindig van, az utánpótlást már meg is kaptam a férjemtől. :heart: A Rimmel Stay matte púder is állandó szereplő a kollekciómban, jelenleg is használom. Illetve a kedvenc fedőlakkom (amiből az utolsót használom már és sehol nem kapható :sleepy:) a Sally Hansen Big shiny. :confused:

1000014121

14 Likes

Neked mennyi idő alatt fogy el a Mighty Melt? Imádom, hogy teljesen leszedi a szemsminket is, de nagyon hamar elfogy.

Egyszer számoltam a használatot végig, akkor ha jól emlékszem kb, 76 alkalomra volt elég :slight_smile: De azóta is kb 2 és fél havonta fogy el egy, nagyon kevés elég belőle nekem, pedig egész arcra használom minden nap. :slight_smile:

Sajnos én nem számoltam és nem is írtam fel rá, hogy mikor bontottam meg, de majd legközelebb. 2-400 millis olajos lemosókhoz vagyok hozzászokva, azért is érzem úgy, hogy gyorsan fogy.

1 Likes

20231209_155424
Yves Richer szemöldökspirál: ez volt a legrégebbi sminktermékem, elképesztő, de minimum 3 éve megvan. Nem zselés, úgyhogy fixálást nem, csak színt adott.
Catrice Glam&Doll szempillspirál: nálam egynek elmegy kategória. 2 Balea szérum: abszolút kedvencek, már nem is tudom hanyadikat bontottam utánuk. Balea hajmaszk: ez már nem kapható, az illata kellemes, és hajmosás előtti pakolásként használtam leginkább, keratinos, és csodát művelt a hajammal.

14 Likes

Ezek 2023 utolsó elfogyott termékei.

20231226_123644

12 Likes

Íme az összes sminktermék, amit 2023-ban elhasználtam (a kiselejtezett termékek nincsnek itt, csak a teljesen elhasznált dolgok többnyire). Biztos van pár dolog, ami nincs itt, mert véletlenül kidobtam, de igyekeztem megtartani a legtöbb csomagolást. :slight_smile: Kíváncsi voltam, hogy mennyi 1 évi “termés” körülbelül, lehet jövőre is megismétlem.
20231226_124435

16 Likes

Impozáns mennyiség, nagyon kitartó vagy!

1 Likes

Ó mennyi régi ismerőst látok ott! Az ott egy too faced , vagy a kopi revolution paletta? Meg a Lovely arctrió, a bronzere még mindig megvan!

20231227_105056

Ezek fogytak el így az év végére. A Soaphoria vanília olajnak sajnos megváltoztatták a formuláját, új márkát kell keresnem, pedig nagyon szerettem.

A Balea Winter Protect hajtej egynek elment, de szerintem visszatérek a kókuszos változathoz, az nem nehezítette el ennyire a hajamat.
A kókuszos Ziaja testvaj egy kicsit túl nehéz volt, valami sűrűbb krémet kerestem télire, de ezzel túllőttem a célon :grinning_face_with_smiling_eyes:

13 Likes

Copy too faced; az eredetinek le vannak kerekítve a sarkai. :see_no_evil: régen annyit nézegettem, + használtam, hogy megmaradt a kép.