Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Nem használt/lejárt sminktermékeket is le lehet náluk adni.

Egyébként ugyanez a vegyszeres és mosószeres dobozokra is igaz, nem? Ígyis-úgyis a lefolyóba kerül, gyorsabb vagy lassabb úton. Kiöblítve szelektív.

Lányok, a “backtoMAC” utódjáról van valakinek infója. Összegyűlt egy nagyobb adag üres flakon, nem tudom, tartogassam-e még?! :thinking:

Továbbra is vissza lehet vinni és újrahasznosítják, de már nem adnak ajándékba érte rúzst. A cég honlapján azt írják, hogy helyette olyan dolgokba fektetnek, amik valós hatással vannak a hulladékok újra felhasználására.

1 Likes

Hát,akkor volt, nincs gesztus. Köszi az infót!

1 Likes

Igen, a “magyarázat” nekem is egy kicsit röhejes. Persze, hogy nem ez az ok, csak valahol meghúzták ők is a gatyaszárat, de hát valami mézes-mázos szöveggel meg kell indokolni.

1 Likes

Két pakkom is van :
IMG_7641

Lee stafford pakolás és sampon, mindenképp újravevősek, ahogy a Vichy deo is, utóbbit duopackban szerzem be, idén nem kell több deot vennem.
Nivea nappali krémet már 3x vettem most gondolkozom, hogy ez legyen vagy az Eucerin Anti pigment esetleg a piros Vichy , Neovadiol a neve azt hiszem.
IMG_7643
Körömlakk selejtezés áldozatait részben pótoltam a héten, nagyon szeretem a Miss Sporty vöröset, sokszor kenem a lábamra.
VS testpermet megosztva egy szintén VS vaniliással egész nyáron kitartott és továbbra is csodaszer kategória nálam.
Clarins szérum nem győzött meg a Vichy krém kellemes volt, de ha veszek tőlük akkor a pirosat fogom ami foltot halványít.
A Narciso nagyon kis gyengusz ráadásul kezdésnek kapor szaga van…. sajnálom, rajongok a márkáért , de erről az illatról nem tudok jót mondani.

12 Likes

A VS testpermet mitől csodaszer? Szemezgetek egy ideje a Pear Glacé illatukkal, csak még nem szántam rá magam a vásárlására. De meggyőzhető vagyok. :slight_smile:

2 Likes

Többet is próbáltam már egyedül az Aqua Kiss nem volt tartós a mai parfümök között EDT szintet simán hozza az illatuk, a reggeli fújások délután is simán érezhetőek.
Nekem alapból is puha, selymes bőröm van, de ezektől a sprayktől extra selymes érzetű lesz.
Pár évig csak nyáron vettem őket, aztán legutóbb már tavasszal is, idén pedig egy őszi verzió is a táskámban lesz.
Eddig a Nesti Dante szappant vallottam a mindennapi luxusomnak amit sosem fogok letenni, ha télen nem használnám a Pupa body milket és testvajat aminek az illatát csak az Angel vagy egy Dior Addict nyomja le akkor simán előzne a Nestit a “ minden nap kell” kategóriában.
Az áruk valami katasztrófa régebben 3000 körül voltak aztán szerintem a covid környékén akár 12000 is volt egy palack.
Akciókat meg a zsibit érdemes figyelni, tavasszal zsibiről halásztam kettőt párban , öröm - boldogság volt.

1 Likes

Nekem is van vagy 4 különböző illatú. Nyáron vettem őket. Számomra bringástáskába bedobós darabok, miután parfümöt utaztattam így és bekrepált a fújókája, de ezek bírják. Engem napközben munkában jólesően felfrissített a kánikulában, és különleges kedves illatuk van. Az összeset megdícsérték eddig rajtam, pedig mindegyiket látatlanban rendeltem Notinoról. De egyik sem annyira karakteres, hogy ha nem tetszik, szenvedj tőle egész nap. Jah és valóban puha lesz tőle a bőr, mert ezek állítólag testápolóként is funkcionálnak. Hát, nem tudom. :grinning:

3 Likes

@Luiselotte: Köszönöm szépen a részletes választ! A testápolás funkció engem annyira nem vonz, mert télen is legfeljebb a lábszáramra használok, nyáron meg sehova mert felrobbannék tőle, nekem mint illat érdekes csak. Szerintem meg vagyok győzve, hazajön hozzám nemsokára a Pear Glacé (amint lesz valami akció, mert persze richtig az egyik legdrágábbat kellett kipécéznem…), egyszer ki kell próbálni ezt is. :blush:

@koalace: Neked is köszönöm az infót, jó tudni, hogy nem túl erős az illatuk, most nem esnek annyira jól a nagy szillázsú dolgok. :slightly_smiling_face:

2 Likes

20231002_100943

Ezek fogytak el legutóbb. A moringás szilárdsampont senkinek sem ajánlom, szétmállott.

A Ziajás Baltic Home Spa testápolóval viccesen jàrtam. Ebből a sorozatból nagyon szeretem a mangósat, azt hittem, hogy olyat vettem. Aztán amikor elkezdtem használni kiderült, hogy mellényúltam és kávés-csokisat vettem. Sajnos annak rettentő mű illata volt, alig vártam, hogy elfogyjon. Jó apró betűkkel volt rajta az illat neve a címkén, szóval az a tanulság, hogy mindig jó alaposan meg kell néznem, hogy mit veszek :grinning_face_with_smiling_eyes:

7 Likes

De legalább szép fényes a testápoló teteje :sweat_smile:
Egy ázsiai lakkozott doboz ugrott be róla. Az egész tégely ilyen jól néz ki?

Sajnos csak egy sima műanyag tégely. A címkét már lehúztam róla, mert felpöndörödött.

20231002_112829

3 Likes

Mivel màjusban posztoltam utoljára képet, most egyben pár elfogyott termék.
Próbálom a miniket fogyasztni, ha 1-2 nagy termék elfogyott.
Az argános aldis arckrémből a 3. - at fogyaszrom, annyira jòl viseli a bőröm. Sajnos nem állandó termék, így ha látom ùjra, ismét bespájzolok 3 tégellyel. :grin: Az arclemosó olajokat is nagyon szeretem, elfogytak, majd néznem kell valami ùjat. A bioderma tusit ùjra fogom venni, a frosh sajnos szárít hosszù tàvon. És az isntree bha- s lemosò is a kedvencem volt… Screenshot_20231015_154520_Gallery
Screenshot_20231015_154413_Gallery
Screenshot_20231015_154527_Gallery
20231015_153608

18 Likes

Augusztus-szeptember:
IMG_7188a
A douglas kézkrém nem vágott a földhöz, akciósan jó volt egynek. Nivea önbarnító szintén, önbarnító minta azért nem volt sok mindenre jó.
A weleda skin food krém ezzel szemben felkeltette az érdeklődésemet, kipróbálom teljes kiszerelésben is. Jó ez a fórum, mert elég visszagörgetnem, hogy miket írtam és tudok mire kell még beruháznom. :smiley:
A vintage beauty ajakbalzsamot örülök, hogy kipróbáltam. Nagyon tápláló és gazdag, az én számnak ez kell, mert cserepesedik a legkisebb széltől is. Külön plusz pont, hogy magyar.
A rimmel szempillaspirál az év felfedezése volt számomra! Tökéletes pillákat csinált, imádom!!!

10 Likes

Szeptember-október során az alábbi termékeim fogytak el.
A Babylove terméket imádom este második lemosóként használni, rengetegszer vettem már újra. Most van 1-2 hasonló termékem itthon, amiket el kell használnom, utána valószínűleg visszatérek hozzá.
A Neutrogena testápoló kedvenc lett, imádom az illatát és nagyon könnyen beszívódik. Nekem nem száraz a bőröm, így nincs óriási hidratálásra szükségem.
A Mighyt Melt sminklemosó balzsammal azóta is töretlen a szerelem, sőt már rajongásnak nevezném, mindig van itthon 2 bontatlan belőle, annyira félek, hogy anélkül maradok. :smiley:
Azt hiszem életemben először megtaláltam azt a fényvédőt, amit imád a bőröm, sőt még szebb is tőle. Nem más, mint a Garnier fényvédője, nagyon szeretem. Nem a legszebb az összetveőlistája, de nem vagyok hajlandó lemondani róla. A G&G Stress Less szérumát is újravettem már, ezt is nagyon szeretem. A Helia D széruma is nagyon tetszett, csak van most más termékem helyette, de valamikor biztosan újraveszem.
A paletta nagyon régi, elhasználtam azokat a színeket, amik érdekeltek, a többi kuka. A project alatt 234 alkalommal használtam (de persze azelőtt is volt már rajta használat)
A Rival kontúrozó termékének csak a kontúrozásra alkalmas felét használtam el, szerettem. De nem veszem újra.
20231018_112043
20231018_112153

19 Likes

IMG_7972
A maszk kisboltos szerzemény szörnyen ragad nem veszem újra.
A mintákat a bőrgyógyászom adta a Biodermát meg fogom venni, szépen halványítja a foltomat és tökéletes éjszakai krémnek is.
Marvis fogkrém sokadszor újravevős a Swissdent fogkeféből is most jött egy újabb 3- as pakk.
IMG_7973
Kallos, LeeStafford és a Schauma alapdarabok nálam, sokadik tubus fogy a pakolást szoktam váltogatni, hogy ne legyen unalmas az illata. Johnsons hintőpor szárazsamponként és 40 fokban sminkfixálóként kiválóan működött.

12 Likes

IMG_7974
Narcisot nyárra vettem és imádtam, eddig a Versace ház volt nálam a favorit lehet, hogy beelőzi. A testápoló szett része volt, parfüm alá kenegettem el nagyon jól tartotta az illatot.
Pupa paletta szegényke megmakkant , kell helyette valami más. IMG_7975
Pupa testápolót negyedszerre vettem újra nyáron, nekem ez a tökéletes nyári testápoló, jövőre is újraveszem.
Testpermet életveszély, brutál erős illata van, Narciso Fleur parfival fújtam össze, két lábon járó potpourii lettem vele :slight_smile:

15 Likes

Dermacol Aroma Ritual Macadamia Truffle tusfürdő: szetettem az illatát, megfizethető, már megvettem az utánpótlást.

Maria Nila Cool Cream Colour Refresh: Kicsi 100 ml-s kiszerelésem volt, tényleg színezi a szőkített hajat, 2-3 mosás után jön ki (10 perces hatóidő után), nem olyan folyékony, mint a legtöbb színező maszk. Megvettem nagy kiszerelésben, ami már pumpás. A Wella színező maszkja táplálóbb azért, de nincs ilyen árnyalatban.

Dr. Jart Dermaclear Micro Foam utazóméret: Egy szettben volt, jól tisztított, otthon használtam el.

Dr. Jart Vital Hydra Solution Biome Water Cream 15 ml: normál-kombinált bőrre ideális. Szép hidratált bőrt eredményez. Könnyű géles állaga van, nagyon jó érzés felkenni, hamar beszívódik. Bármikor megvenném, ha látnám a boltban.

Kérastase Chroma Absolu Bain Riche Chroma Respect sampon utazóméret: Lassan használtam el, mert nem jött be nekem. Nagyon édes émelyítő illata van, a hajam mindig 1 nappal korábban zsírosodott, mint más sampon esetén. Az elődjét kedveltem, annak az illata is jobb volt. Van még belőle utazóméretem, majd eladom vagy elajándékozom.

Kérastase Specifique Masque Réhydratant utazóméret: Szerencsére vásárláshoz kaptam, mert pénzkidobás. Kellemes visszafogott illata van, az állaga inkább géles, de hidratálni nem hidratál jobban, mint egy drogériás olcsóbb maszk. Erősen túlárazott, a leggyengébb Kerastase maszk amit valaha próbáltam.

Elyn’s Lab Must-have Extra gyengéd Bőrnyugtató Arclemosó gél: Megfizethető, bár a filigrán flakon csak 100 ml-t tartalmaz a szokásos 150-200 helyett. Tényleg gyengéd lemosó, értem miért szeretik sokan. Az illatáért nem rajongtam, nyilván nem parfümös, csak az a tipikus gyógyszertári dolgokra jellemző furcsa illat. Mivel lemossuk és nem marad meg ez végülis nem negatív pont. A flakont lehet megtartom majd valamilyen más terméknek. Nem volt bajom vele, 1x lehet újra megveszem majd.

Folyt. köv.

8 Likes