Júniusi adagban látszik már a nyár : a kis naptejeket szeretem, mert nem romlanak rám. Labello örök kedvenc, pici színt és ápolást ad. A REVOX fényvédő krémjét szerettem, de tovább próbálgatok, mivel barátom is lelkesen használta és neki zsíros érzésű volt. Nem szívódott be, fénylett is az arca és ki is pattogott. Az Uriage kézkrém könnyed, ezért “nem téli kézkrémnek” jó választás. Az Apivita arcradír több alkalomra is elegendő. Kellemes radírozó, jó illattal, de így hogy megbontottam hamar “el kellett” használni, mivel elkezdett megszáradni. Szóval ár-kényelem kérdése miatt nem fogom újravenni. A Balea arclemosó kendő elment egynek. Vannak jobban, és vannak rosszabbak is.
Szorgalmas vagy ! Mi lesz a doboz sorsa?
A dobozt a lányom már az elején lefoglalta magának:)
Az utóbbi időben a lenti termékeim fogytak el. Ahogyan ígértem, a Mighty Melt esetében vezettem a használatok számát és kb 70-75 használatra volt elég (teljes smink eltávolítására használva egész arcra). Nálam már itt van pár darab utánpótlás, nem vagyok hajlandó nélküle élni, egyszerűen pótolhatatlan lett.
Blanx fehérítő tapasz, nem használt sokat, cserébe érzékenyít.
Fogkefe sokadszorra újravevős a fogkrémet csak kipróbáltam, a Marvis jobb.
A fürdősót biztosan meg fogom venni nagy kiszerelésben is a téli időszakra.
A szolikrém gyorsan beszívódik, elveszi a szoliszagot, szép színem lett tőle.
A sampon egész jó volt, de a Lee Staffordot nálam nem veri le a trónról.
Lancaster minike ajándék volt Kedves kolleginától
VS testpermetet a zsibin lőttem valami nevetségesen olcsón, nekem tetszett a tiszta vanília illat.
Gliss Kur, amióta a piacon van, veszem száraz és nedves hajra is használom fésülködéshez, ez a típus festett hajra van.
Jean Reno parfüm, eléggé retro a lelkem csak azoknak ajánlom akiknek Jean szintén crush mint nekem, vannak ennél 1000x jobb illatok a piacon.
Shiseido BB: most fogyott el a light, még zsibiről szedtem össze régebben, ez volt a tökéletes BB krém , tavaly kivonták a forgalomból. A mellette lévő ducibb példány egy dark színkód, nagyon lejárat határon van de lehet, hogy még megpróbálom elhasználni, most úgyis barna a testem ( az arcom mindig letakarom / kalap/ sapka ha napon vagyok).
Revox szérum tragédia, nagyon vártam, hogy elfogyjon, biztos, hogy nem veszem újra.
Kék kis flakonban bulgár levendulavíz volt, toniqnak használtam.
A június-július most nem hozott sok elhasznált dolgot
Júliusi adagom:
Az erborian CC krémek jöttek sorra mostani rendelések mellé, így nosza gondoltam kipróbálom és nagyon bejött. Cseles a szín megjelölés, mert nagyon világosra utal, és a krém is fehér viszont, így júliusra azért lett az arcomnak nyári színe és így volt pont jó árnyalatú. Szóval azt, hogy a clair világosabb bőrre jó, azt nem mondanám, mert elég barna vagyok már.
A pom pom nagy fellángolás volt, de mára kihunyt. A testápolót akciósan vettem dm-ben, hát nem nagy szám. A p2-t is akciósan vettem, és csalódás volt. Ragadtam tőle.
Az YR radír pedig szortírozás áldozata lett lejárat miatt.
Nálam ezek fogytak el. A testápoló és a két hajápoló állandó lakói a fürdőszoba szekrénynek. A Ziaja arckrémek közül egyedül a zsályás szemkrém az új, az nem jött be annyira, úgy èreztem, hogy nem hidratál eléggè, vègül a lábamon használtam el
Az Organic Shop szilárd sampon nem volt a legjobb, nagyon szárította a hajamat és jobban gubancolòdott tőle. Nem használtam el, még gondolkozom, hogy találok-e neki valami más felhasználási módot, vagy kidobjam.
A Burt’s Bees körömágyápolòt nagyon szerettem és nagyon büszke vagyok magamra, hogy elhasználtam. Évekbe telt
A szilárd sampon végső esetben kézmosó szappanná avanzsálhat. Nálam így fogyott el egy kis darab és legalább nem kellett kidobni.
Sajnos ekcéma miatt nem használhatok szappant, így ez a lehetőség is kiesik
Ecsetmosás? Én arra használtam el, de inkább szintetikus szálúra, mert a természetes szőrnek nem biztos, hogy jót tesz.
Az utóbbi időben ők fogytak el:
De érdekes! Nekem meg csak a szappant bírja az ekcémás kezem. A folyékony szappanoktól teljesen kiakad (tüsfürdőktől is).
Nekem se szappan, se folyékony szappan, se tusfürdő. Baba fürdetőt használok
Ajjaj, speciális
Én eddig mindig gondosan elmostam a csomagolást és ment a szelektívbe. Már ez sem jó? Értem, hogy ne kerüljön termék a lefolyóba, de anélkül nehéz tisztán kidobni. Ilyen Beautycle gyűjtőpontokról meg még nem is hallottam.
Nem értem, mi a különbség a teljesen elhasznált és a maradék pár adag kimosva között? Ugyanoda kerül, max lassabban vagy gyorsabban… oké, teljes flakon balzsamot/pakolást nem öntenék a lefolyóba, főleg, mert azzal borotválom a lábat A gagyi sampon meg lehet kézmosó vagy el lehet ajándékozni zerowaste fb csoportokban mindent, ami nem tégelyes.
Igen, célzottan én sem öntöttem lefolyóba ilyesmit, mindent el lehet valahogy használni. Ha nagyon nem, akkor a kommunálisba tenném.
De-de jól csinálod, csak szerintem furán fogalmazták meg, de az utolsó mondat szerint jársz el.