Júniusi adagban látszik már a nyár
: a kis naptejeket szeretem, mert nem romlanak rám. Labello örök kedvenc, pici színt és ápolást ad. A REVOX fényvédő krémjét szerettem, de tovább próbálgatok, mivel barátom is lelkesen használta és neki zsíros érzésű volt. Nem szívódott be, fénylett is az arca és ki is pattogott. Az Uriage kézkrém könnyed, ezért “nem téli kézkrémnek” jó választás. Az Apivita arcradír több alkalomra is elegendő. Kellemes radírozó, jó illattal, de így hogy megbontottam hamar “el kellett” használni, mivel elkezdett megszáradni. Szóval ár-kényelem kérdése miatt nem fogom újravenni. A Balea arclemosó kendő elment egynek. Vannak jobban, és vannak rosszabbak is.

! Mi lesz a doboz sorsa?
Nálam már itt van pár darab utánpótlás, nem vagyok hajlandó nélküle élni, egyszerűen pótolhatatlan lett.

Nekem meg csak a szappant bírja az ekcémás kezem. A folyékony szappanoktól teljesen kiakad (tüsfürdőktől is).

Értem, hogy ne kerüljön termék a lefolyóba, de anélkül nehéz tisztán kidobni. Ilyen Beautycle gyűjtőpontokról meg még nem is hallottam.
A gagyi sampon meg lehet kézmosó vagy el lehet ajándékozni zerowaste fb csoportokban mindent, ami nem tégelyes.