Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

IMG_6900
Hajas márciusom volt, most nézem.
Hairburst spray Asos boxos találat, jó illatú kellemes spray, egész sokáig éreztem az illatát. A hullámos hajam szerette.
Nizoral sampon állandóan készleten van, a fejbőröm sajnos időről időre elkezd erősen hámlani.
ABC sampon pixiboxban volt, sajnos nem tetszett. Lehet az utazó kiszerelés gagyibb, de iszonyatosan folyékony állagú és első alkalommal kifolyt az ujjaim közül a sampon nagyja. Illata jó volt, ennyi.
La roche-posay szérum minta nem volt semmi extra, nem győzött meg róla, hogy ő álmaim széruma.

4 Likes

Áprilisban kevés termékem fogyott el, leginkább sminktermékek, például a kedvenc MAC szemhéjprimerem (az utánpótlás már meg is van, nem akarok nélküle élni) :slight_smile:

20230503_115951

15 Likes

Àprilisban nálam sem volt sminkes termék kivéve az alapozót, amit ùjra fogok venni, mert nagyon bevált. De mivel kb. 7-8 másik alapozó is használatban van - tùl világos vagy tùl sötét, csùszik nem szívja be a bőröm, vagy alig fed stb. el kell legalább 23- at fpgyasztanom, csak utána veszem ùjra. Elkezdtem keverni a világosat a sötéttel, így vállalható és a fedés is majdnem megfelel. :crazy_face:
20230423_134326

12 Likes

Jó nagy pakk gyűlt össze.
Kép
Illatok:
Gaultier Classique és a Yellow diamon nagy kedvencem, újra fogom venni őket.
A testpermetet tavaly vettem VS helyettesítőnek, most fogyott el, szerettem.
A két illóolajat párologtattam finom az illatuk.
A Juniper Lane parfüm ajándék volt , wc illatosítóként végezte.
Kép
Pupa testvaj, Vichy deo újravevősek, a Fragonard szappan ajándék volt, a legjobb amit valaha használtam, rendelésen gondolkozom. A doboza pedig műalkotás.
Kép
Arcmaszkok újravevősek, a Blanxot egyelőre szüneteltetem mert érzékenyíti a fogam.
Kép
Opalescence , Hair Growt , Nivea arckrém és a Mediblanc fogkefe egyértelműen újravevős.

13 Likes

Még 2 alapozót kivégeztem + iunik arclemosó olaj. A chanel folyékony így kb. 1-2 adagnyi maradt a tubusban a clinique krémes így 2 egész mokkàs kanàlnyi landolt a kis tégelyemben. :grin: Az olajat nagyon szerettem, most van màsik márka, azzal folytatom. Elnézést de nem volt kedvem a flakonokat letisztítani fotózás előtt, hiszen kukásak.
20230518_190624

13 Likes

Ezek fogytak el az elmúlt 2 hónapban.
20230603_150311
A gyógyszertári krém sima stearinos alapkrém, az mindig van itthon. A kakaóvajas Ziaja jó volt, de inkább télre ajánlanám, most egy kicsit nehéz volt. Ellenben a màsik mangós testápolò nagyon bejött, ha nem lenne itthon még vagy ötfèle testàpolò, ùjravennèm :grinning_face_with_smiling_eyes:

A kis tubus c vitaminos nappali krém, abból màr el is kezdtem egy ùjat. A másik pedig az esti mangós arcszèrum volt. Az egynek elment, de nem èreztem, hogy bármi különösebb hatàsa lett volna

12 Likes

A Ziaja szponzorálhatna :stuck_out_tongue_winking_eye:

Hát amennyi pénzt elköltök náluk :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Miért szereted a Ziaja-t? :blush:

Elég sok problémám van a bőrömmel, a bőrgyógyász egy teljes listányit állapított meg. Eddig csak a Ziaja volt az, amitől több terméket is tudok használni, anélkül, hogy a bőröm kiakadna. Gondolom nem használnak néhány olyan hozzávalót/adalékanyagot amit sok más márka igen.

Köszi szépen! Biztatóan hangzik!

Én is nagy Ziaja-fan vagyok, ha ez segít. Csak mindig elvisz a kalandvágy az ismeretlenbe… de ha valami olyan kell amit véletlenül gyártanak ÉS kapható is errefelé, tuti kipróbálom - és még nem csalódtam (igaz, nem is várok csodát)

IMG-7021

Április-májusi termés:
YR marketingje eléggé elkapott régebben, és inkább igyekszem elhasználni a cuccokat, amiket felhalmoztam. A régebbi testápoló közepes, a végén inkább kézkrémnek használtam, a kézkrém oké volt, a sampont viszont már szerettem. Az avonos szemsminklemosót is szerettem, krémes állagú tisztító termékek jók a szememre. Az eukaliptuszos tusfürdő enyhén csípte a bőröm, ha több napig használtam. Így kb. heti 1x nyúltam érte, barátom használta el inkább.
A body shop kompakt alapozó telitalálat volt, akciósan vettem, nagyon megérte. Kár, hogy már nem gyártják!
Ajándékba kaptam a Rituals kis habzó tusoló géljét: nagyon tetszett, isteni illata volt, be fogok rá ruházni. Az erborian nappali krémje is tetszett, gyorsan felszívódó, kellemes kis krém volt tavaszra.

14 Likes

Április-májusban elfogytak (a lakk beszáradt)
A Drop d’Issey-t nagyon szeretném majd nagy kiszerelésben megvenni.

Project panningben elfogyott: Australian Gold, Nyx glitter primer (ebből van már új), Catrice primer.

20230608_132337

20 Likes

Szép mennyiség!
A Q & A termékek hogy tetszettek?

Szerettem mindkettőt, tették a dolgukat. Ami nekem negatívum volt, az az adagoló kialakítása, ez a felpattintós megoldás nem a kedvencem. A másik, hogy az AHA-n nincs feltüntetve a koncentráció. A Zinc PCA krémükből még van, azt a hidratáló hatása miatt szeretem nagyon. Még egy szkvalán olajom van tőlük, de azt még nem avattam fel, majd ha elfogy a cicaplast.

1 Likes

Köszi!
A nia tonerrel szemezek, nemsokára elfogy a nia szérumom és asszem, nincs tartalékom (ez meg hogy lehet…).

1 Likes

20230509_204053

Kissé lemaradtam a havonta elfogyasztott termékek bűnrossz fotóival, ez még az áprilisi adag.
A Batiste szárazsampont nagyon szerettem, remekül felszívta az olajat. Nekem sajnos a hintőpor nem vált be, kénytelen vagyok aeroszolos termékeket használni, a használatot követő este pedig mindig megmosom a hajam, tehát nekem csak áthidaló megoldást jelent a szárazsampon, képtelenség lenne, hogy napokkal kitoljam vele a hajmosást, már csak a szeborrea miatt se lehet.
A Rituals gélből hab állagúvá változó tusolóhabot Nitától kaptam ajándékba, kellemes illata volt és nem szárított jobban, mint a folyékony tusfürdők, de kétségkívül a flakon dizájnja volt a kedvencem. :smiley:
A Dermedic Cicatopyt már sokszor mutogattam, ez a kedvenc őszi-téli testápolóm. Jelenleg egy tartalékom parkol a raktárban. A márka folyékony szappanja is bejött, kevésbé szárít, mint mondjuk a Balea darabjai.
A Clinique Moisture Surge arckrémet imádtam, még a zsibin lőttem ezt a darabot Quebecktől, nagyon kedvező áron. Még mindig sok bontatlan arckrémem van, de már többször újravettem és ha odáig jutok, biztosan vásárolok még belőle.
Az Elyn’s Lab niaszérum nem volt rossz, a Natics első helyét nem veszélyezteti, de korrekt darab.
A Nyx zselés-remegős állagú primerét főleg a gyermeki énem miatt vásároltam meg, reggelente imádtam vele játszani. :smiley: Ezt leszámítva nem volt a kedvencem, ha érzékenyebb volt a bőröm, akkor csípett, a hidratáló hatása kevés volt az EL DW-hez, szóval örültem, amikor végre az utolsó darabka zselét is az arcomra applikáltam.
A fürdősó szokás szerint csak a spa élményt növelte, bevallom, nekem az összes egykutya.
Mindig az Ebelin körömlakklemosóját veszem, ez nem töri ripityára a körmeim, mint az Isana legendás darabja. A L’oreal Stylista göndörítő izémizéjét először nagyon szerettem, mert valóban segített előcsalogatni a hullámokat, aztán vagy megszokta a hajam, vagy nem bírt el a soros kondicionálóval, de mintha semmit nem csinált volna a flakon vége felé járva.
Az Old’s Spice deót az egyik parázós időszakomban vettem, télen jó volt, de néhány melegebb tavaszi napon éreztem, hogy ez nekem kevés lesz, úgyhogy visszatértem a megszokott Nivea dezodoromhoz.
A Sensodyne fogkrémet szívből rühelltem, mert sebesre marta a szám szélét, kb. heti egyszer tudtam használni. A fekete nadálytő krém ugyanolyan állandó tagja a háztartásomnak, mint a Bioderma Cicabio krém, a tropa térdemet kenem be vele minden este meg bármimet, ami meghúzódott.
Az Essence szempillaspirál egynek elment (mindig két spirált használok, így nincsenek nagy elvárásaim - kettővel akkor is sikerül elérni a műszempillahatást, ha külön-külön gyengébben teljesítenek). A fekete flakonba már nem emlékszem, milyen krémmaradékot öntöttem, a Balea golyós szemkörnyékápolója megromolhatott, mert egy reggel szétmarta a szemkörnyékem, így repült a kukába.
A fekete Essence lakk nagyon régi volt már, nem is volt benne sok anyag, de az legalább jól bessűrűsödött. Tovább irtottam a kenős parfümminta-készletem, a kis jelöletlen üvegcsében az Armani Acqua di Gioia volt, ami igazán kellemes vizes illat volt, csak félóra múlva már a fasorban se volt. A pici minta asszem Tom Ford Lost Cherryje volt, nagyon-nagyon finom illat, de nem illik hozzám, ennyi pont elég volt belőle.
A Nyx glitter primer évek óta hű társam volt, kipréseltem belőle, amit tudtam, és meghatottan kezdtem meg belőle az új darabot.
A Dior alapozómintát egyszer használtam, nem mondhatnám, hogy a legszebben mutatott volna rajtam, plusz dőlt belőle az alkoholszag, úgyhogy azonmód ki***tam a kukába.

12 Likes

20230529_143154

És íme a május.
Az As I Am olívás-teafaolajos samponja imádat tárgya, teljesen megszüntette a szeborreát, de sajnos jelenleg nem nagyon lehet kapni. Jé, elhasználtam még egy Dermedic Cicatopy testápolót, milyen meglepő!
A Bioderma olajos tusfürdőjét szerettem, akárcsak a Balea olajos-tengeri sós bőrradírját. Főleg a talpamra használtam, radírozott és hidratált egyben, így élveztem, hogy nem kellett testápolóznom. Csak arra kellett figyelni, hogy semmilyen mikrosérülés és frissen borotvált rész közelébe ne kerüljön, mert igen hatékony ébresztőt eredményezett.
A keramidos szérumot és a Benton Snail Bee esszenciát elkenegettem, de egyik se hagyott bennem mély nyomot. A parfümminta a Byron Parfums Pirates 2.0-t rejtette, nekem bejött. Az UD Primer Potion minták valamelyik rendeléshez kapott minták voltak. Mivel nem voltak jó emlékeim erről a szemhéjprimerről, jó sokáig várakoztak a fiókban. Továbbra se vagyok a rajongója, se az eredetinek, se a Sin változatnak. Utóbbinak csodás, fényes finish-e van, mint szemhéjpúdert el tudnám fogadni, de szemhéjalapként ez is elvérzett, el se használtam a teljes mintát.
A wet n wild szemhéjbázis az UD árának a töredékéért kapható és mondhatni vallásos fanatikusággal rajongok érte, amióta Ő az életem része, nem is próbálgatok mást. A Carmex szintén jól bevált ajakápoló, továbbra is kedvenc, akárcsak a japán (nem koreai!) fényvédő, a Canmake Mermaid.
A Curaprox fogkrémet nagyon szerettem, mert nem csíp, nem éget, tényleg kellemes vele a fogmosás.
A képen a The Silky Way kondicionálójának, ill. annak a flakonjának egy csonkja látható, a többi részét szerintem már elegánsan kidobtam. Elég folyékony állagú, amúgy pumpás kiszerelésű kondi, az én hajam nagyon szerette.
Ellenben az Uriage fényvédős cica krémével megszenvedtem. Iszonyúan zsíros érzetű, akkor is elviselhetetlen, ha mást nem kenünk fölé és semmilyen gyulladáscsökkentő hatását nem tapasztaltam, a nyomába se a Bioderma Cicabiónak. A tégelybe kikanalazott maradékot szerintem el se használtam, az utolsó millik a lefolyóban kötöttek ki.
A Missha gyöngyös fátyolmaszkot régen azért szerettem, mert nem gél, hanem krém állagú matériával van átitatva, ami tényleg hidratál, ez most sem változott. A Balea Men szemkörnyéktapaszt kíváncsiságból vettem, de vagy kevés cucc van benne, vagy csak nekem volt csekély a hidratáló hatása.

17 Likes

Ebben a hónapban nem sok minden fogyott el, csak olyanok amiket rendszeresen újraveszek. A N.A.E. sampon az egyik kedvenc szilárd samponom. A Ziaja lemosó pedig kifejezetten érzékeny, dehidratált és allergiás bőrre van, aki ilyesmit keres annak tudom ezt ajánlani.

20230703_094516

6 Likes