Tedd fel a parfümöt a zsibire. Bizti akad rá vevő. Vagy más a szándékod vele?
Ó légyszi ne dobd ki az EL parfümöt
Vagy ha dobod akkor valamelyikünk felé, majd elkapjuk mint az esküvőn a csokrot
Egy barátnőmet akarom holnap megkérdezni, hogy neki tetszik-e, ha nem akkor mindenképp eladom, bár nem szeretek túlzottan ezzel foglalkozni. Vásárolni annál inkább.
@Alsace, @Luiselotte Kidobni semmiképp sem fogom. Miután a barátnőm megszagizta, visszatérek.
Kiehl’s Ultra Facial Cleanser utazóméret: hidegebb időben jól esett a krémes állaga. A szempilláimra vettem ricinusolajat, reggel a maradékot leszedi anélkül, hogy bántaná a szemem. Már újra megvásároltam.
The Chemistry Brand Hyaluronic Concentrate: újra megvenném, de már nem kapható.
Kerastase Chronologiste sampon: A 3. flakon fogyott el. Igazán az elsőt szerettem, aztán változtattak az összetételén. Nem rossz, de nem hozta ugyanazt a hatást már. Idősödő hajra való, gondoltam a 4. X-hez közeledve nekem való. A fejbőrömet nem bántotta, ez sajnos nem igaz minden Kérastase samponra.
Hello Body 10% Vitamin C szérum: egynek jó volt, a Revoxnál jobban kedveltem. Előbb romlott meg, mint elfogyott volna.
Dr. Jart+ Ceramidin Cream utazóméret: csak este használtam, mivel a bőröm kifényesedett tőle azonnal és tartósan. Kellemesen hidratált, de kombinált bőrre szerintem sok. A The Ordinary Nia… szérum fölött jó volt télen.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Peptide Repair maszk: Mintám volt belőle. 1 használat után nem győzött meg, szerintem nem éri meg az árát.
Schwarzkopf Professional Blond Me All Blondes Rich maszk: az eredeti Nivea krémre emlékeztet az állaga és a színe. Tényleg gazdag maszk, szépen hidratálta a hajam, de kissé el is nehezítette, ez viszont nem a termék hibája, vékonyszálú hajam van. Akkor használtam amikor otthon voltam, megéri a 8-9 Eurót. Ezt nyugodtan megveheti az is aki nem szőke, mivel a hajszínre nincs hatással. Idáig ez az első Schwarzkopf termék amit újra megvennék. Létezik belőle light verzió is, szerintem nekem az jobb lenne.
Schwarzkopf Professional Blond Me Rich sampon utazóméret: sajnos ezt nem tudom használni, 1 nap után már zsírosnak néz ki a hajam. Ebből is létezik light verzió.
Fresh Soy Face Cleanser: Csak egy mintám volt belőle, ami több alkalomra elég volt. Engem meggyőzött, szeretném megvenni, sajnos csak rendelni lehet külföldről.
Folyt. köv.!
Ez még a februári adag.
A Baba tusfürdőket simán habfürdőnek használom. A Tigi Bed Head Calma Sutra kondicionáló nem mai darab (olyannyira, hogy a régi lakásból költözött át velem), a vállig érő hajamra nagyon sokáig elég volt. Erősen szilikonos állaga volt, kicsit lapította a hajam, ezért kis mennyiséget vittem fel a hajhosszamra.
A Balea sampont (aminek vetélytársa akadt!) és a Dermedic testvajat nem kell bemutatnom, se az Essence The False Lashes szempillaspirált, mind bevált darabok a háztartásban.
A Helia-D antioxidáns szérumát rühellte a bőröm, pergett róla a fényvédő, az alapozó, ezért nagy kínnal este használtam el. Az üvegcséje volt a legjobb.
Mintákat, mini termékeket pusztítottam nagy elánnal; a Sulwhasoo szemkörnyékápolóját nagyon szerettem (magát a termékkategóriát is egyre jobban megkedvelem, valahogy rászoktam), az Isntree teás toneréből elég volt a mini kiszerelés, jobban kedvelem a géles állagú tonereket, ez nagyon vizes, folyós állagú volt. A Clinique Pep-Start SPF25-ös arckrémjét nagyon szerettem. Sokaknak nem válnak be a márka arcápolói, nekem eddig pozitívak a tapasztalataim. Télre tökéletes, a kicsit testesebb állaga miatt kellően hidratált is, megvenném nagyban is (csak egy akció kellene hozzá…). A Curaprox fogkrémjeit szeretem, nem marják se az ínyemet, se a számat.
A fátyolmaszkok hozták az esti spa élményt, de egyik se volt az a hűha-élmény, a tasakos mintákat szintén jó volt elkenegetni, de ilyen kis mennyiség alapján nehéz megítélni (hacsak nem lángol tőle azonnal az arcom), hogy tudok-e nélkülük élni.
A rózsaszín henger a Rossmannban kapható mattító lap. Ennek is felment az ára, plusz rájöttem, hogy tulajdonképpen felesleges, mert púderezés nélkül ugyanúgy átfénylik az alapozók, akkor meg miért vegyem újra?
A Nabla korrektor szintén veterán darab volt. Habár elvileg a Tarte Shape Tape dupe-ja, annál jóval hidratálóbb volt (szerintem). Volt, hogy alapozó helyett, teljes arcra használtam, nem szikkasztott szét. Nem fogom újravenni (ha ugyan lehet még kapni), mert állandóan rengeteg izgalmas korrektor jelenik meg a piacon.
A Revox olajat testápolóba keverve használtam el. Kipróbáltam a hajvégekre is, de nagyon összetapasztotta őket.
A Some by MI Truecica hidratálójához nagy reményeket fűztem, csigányál és cica egy krémben? Ide vele! Sajnos a tretinoinnal és a hideg idővel szemben ő is elvérzett, nyárra tudom elképzelni, de őt se veszem újra.
A március a szelektálás hónapja volt.
A Balea sampont ecsetmosásra használtam, a hajamat borzasztóan zsírosította, arra nem vált be. Az Elyn’s Lab olajos lemosója igazi elmegy egynek darab volt. Végre elfogyott a második tubus Menarini tretinoin (0,0025%-os volt), most Tretihealt használok helyette, egyelőre kompatibilisebbnek tűnik a bőrömmel.
A mini Round Lab Dokdo tonert nem veszem meg nagyban, ennek is túl vízszerű az állaga. Ismét kivégeztem egy mini Curaprox fogkrémet és az utolsó Lush fürdőbombát is.
Elkezdtem irtani a kenős parfümmintákat, a tavaszi időszakban mindig jobban fogynak. Ha végzek velük (ami nem most lesz), nem fogok ilyeneket venni, inkább zsákmányolok a zsibin 5 ml-s fújósokat.
A Maybelline vízálló spirálját ki nem állhattam, mert képtelenség volt rendesen lemosni, másnap reggel is voltak halvány pacák a szemem alatt. A Catrice True Skin alapozó megromlott, akárcsak a Nyx alapozó világító cseppek.
A kiszelektált rúzsok nagyon régiek, a többségük be is sűrűsödött. Néhányon segítettem némi Duraline-nal, de amiket ritkán használtam, felesleges.
A Colourpop Supershock szemhéjpúderek szintén régiek, elvesztették a krémes állagukat. A kis üvegcsében EL DW minta volt, mivel van egy teljes kiszerelésem az alapozóból, ebben pedig alig volt már a mintából, ő is ment.
Hülye kérdés: a Catrice alapozóról honnan tudod hogy megromlott? Volt valami változás? Ha igen, mi?
Rondán szétváltak a komponensek és rázás után se volt az az egyenletes alapozó állaga. Sötét, hűvös helyen tároltam, mégis buggyantnak tűnt. Amúgy is utáltam.
Hát ha szétválik, azon már nem segít semmi. Köszi! Ezt se fogom akkor kipróbálni, van itthon elég másik amit nem fogok tudni elhasználni mielőtt elfogy vagy megromlik
Úúú, az a sampon milyen jó! Hihetetlen finom mentás- lime-os illata van és bazi olcsó. Na meg a fejbőröm, hajam is szereti.
Melyik lett a vetélytársa?
Az As I Am teafaolajos samponja, persze az árával nem tud versenyezni.
Remélem, a Balea nem vonja ki a forgalomból. Ha jól emlékszem, felemelték az árát 350-ről 400-ra, de ez az az áremelés, amit még túlélünk.
Nem vagyok szavatossági idő-fanatikus, nagyon kevés termékkel jártam így. Régi is volt, szóval szegényt nem hibáztathatom.
Rájöttem, hogy olcsó drogériás alapozót nekem nem éri meg megvenni, mert egyrészt nálunk nincs a színemben (az ELDW-ből az Alabastert használom), másrészt nem akarnak rajtam működni.
Nálam ezek fogytak el az elmúlt 2 hónapban:
A Balea hajápoló spray tette a dolgát, de nem pótolhatatlan.A Garnier dinnyés hajápolót nagyon szeretem, abból mindig van itthon. A másik Garnier, a sampon is jó volt, nekem a Fructis samponok a kedvenceim, azokat szoktam váltogatni.
A kèt Ziaja, a narancsos testápolò és a szemkrém állandó lakója az èjjeliszekrényemnek èvek òta. A La Rive Love Dance parfüm meglepően tartós volt egy utánzatnak, itthon home officeba elfújkáltam. A két Mac minit - sminklemosó olaj és Fix+ rendelés mellé kaptam. Érdekes volt kipróbálni őket, de egyiket se venném meg teljes kiszerelésben.
A barátnőmnek sem kell az EL parfüm, így ha valaki szeretné, akkor az övé ajándékba, csak jelezze. A részleteket pedig megbeszéljük utána.
Hogy tetszett a Sade Márki parfüm? Izgalmasnak tűnik az is
Bevallom, nem emlékszem.
Semmi baj
Nincs olyan kifinomult szaglásom, mint neked és a reggeli kapkodásban gyorsan magamra kentem… plusz ezek a kenős mintás parfümök nem lengenek úgy körbe, mint a fújósok, alapos csuklószagolgatás kell napközben (többször), hogy maradandó benyomás alakuljon ki bennem.
Bevallom én ezeket locsolom magamra. Max 3 használat így egy ilyen kis fiola és még úgy is nehéz rendesen megítélni a dolgot.
Ó én se vagyok valami nagy orr, csak sokat szaglászom amim van közben meg nézem a fragit és próbálom kitalálni, hogy egy adott jegynek milyen lehet az illata, azt érzem-e. Egy idő után tanul az orr.