Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Igen, de a Repair, nem a Hair Growth, te melyiket használtad?

Silky Wayből a repair, Lee Staffordból Scalp Love van.

1 Likes

Januárban az alábbi termékeim fogytak el.

Amiket már újravettem:
Mixa micellás víz, Babylove lemosó (én arcralemosóként használom második lépésnek elég régóta), Jessa intim lemosó, Dove spray, Gyógyszertári benzin, NYX glitter primer, Ebelin vattakorong.

Amiket újravennék, ha nem lenne helyette más termékem itthon:
L’Oreal Hydra Genius arckrém, Revolution szemhéjtus, NYX High glass púder, Catrice HD alapozó, Dove tusfürdő.

20230201_113054

16 Likes

20230201_122221

Nekem ezek fogytak el januàrban. A C vitaminos regeneràlò èjszakai krèmet szerettem, biztosan ùjra fogom venni. A nappali verziòjàbòl is elhasznàltam màr több tubussal.

A màsik egy kipirosodàsra hajlamos bőrre való darab ès tènyleg nem lettem tőle vörös de a hidratàlò hatàsàtòl nem voltam elàjulva.

13 Likes
  1. kép: elfogytak, 2. kép régiek. Illetve a bare minerals ecset hullajtja a szőrét, így megváltam ettől. Elég régi, így nem sajnáltam. A clinique pùdernek kellemetlen " “vas” szaga lett , sajnos egy egész doboz, de annyi pùdert vettem egy időben, hogy tùl sok lett. A cien - Lidl saját màrkájù micellás vìzre kíváncsi voltam. Ùjra fogom venni, ha elfogyott a 0 %- os níveám. Nem csíp, nem szárít, nem pirosít. A szememet sem irritálja. Szerintem bioderma helyettesìtőnek tökéletes töredék àrért. A balea kenderes krémjét is szerettem. Nagyon enyhe fű- kender, szalma illata van, krémes, hamar beszívòdik, de nincs zsíros utòhatàs. Ezt is ùjra fogom venni. Sőt, a csipkebogyó olajbòl is kevertem bele, mert magàban az olaj nagyon lassan szívòdik be. A krémmel tökéletes volt . Főleg télen. A szàjceruza kicsi és a színe sem tetszett🤣 így a kutyus még kidobàs előtt kicsit megrágcsàlta.
    20230201_205504
    20230201_212955
15 Likes

Megengedted neki, hogy megrágcsálja.:smiley:

1 Likes

Igen, ha kipakolok az àgyra, akkor már ott sunnyog a cuccok körül :rofl: hogy mi tetszik neki és mit lehetne elcsenni.Olyankor adok neki egy üres műanyagot, régi ecsetet, vagy a szemcerkát kinèzte, és akkor amíg ő elvan , addig én tudom rendezgetni, fényképezni, amit kell.

5 Likes

A rosszul teljesítő kozmetikumok meg reszkethetnek, hogy a véreb elé vetik őket.:grinning_face_with_smiling_eyes::rofl:

1 Likes

unnamed
:heart:
Az Eucerin jó kis kézkrém télre, bár a masszív Neutrogena “norvég formuláját” nálam nem tudja felülmúlni. De majdnem!
A Lancome Idole.… nagyon bejött! Nagy kiszerelésben megvevős!
:broken_heart:
A Lush arctisztítóval nem lettünk barátok. Karácsonyra kaptam egy boxban és elkövettem azt a hibát, hogy nem néztem meg a lejárati dátumot. Már sajnos későn nyúltam hozzá. Párszor használtam, aztán éreztem, hogy megromlott. Különböző dolgok tisztítására használtam végül el. Nagy tanulság volt, hogy a Lush termékeket előre vegyem, mert nem tartósak. De ezzel összegyűlt az üres flakonok közül 5, így megyek az arckmaszkért!!
A Pielor maszk picit csípett. Így itt el is vágta magát, hogy bármi jó jöjjön ki a találkozásunkból.

Ez volt a decemberi-januári adagom… pedig nagyon próbálkoztam, mert van egy pár dolog kifogyóban. Na de majd februárban!

10 Likes

Kép
Dove habfürdő: télire tökéletes, babapúder illata van.
Lee Stafford Ice White sampon: kék színű, nekem sokat segít tartani a hajam szőkeségét.
Nive tusi: nyári maradék volt, ha belefutok a kisboltban biztos újra fogom venni.
Kép
A maszkok sajnos csalódást okoztak az arany színű inkább arcgyanta , konkrétan fájt leszedni, a másik kettő meg ragadt.
Nivea: régi darab, újravevős, kézre- lábra, arcra, kenem mindenhova.
Kép
Ebből a pakkból a parfüm kivételével mindent újravettem már, a Halloweent majd ősszel fogom.

15 Likes

Én is ezt a Dove-ot használom most, igaz tusfürdőként, imádom az illatát!!

1 Likes

Én is nagyon szeretem, persze kipróbáltam tusinak is, az első flakontól kb. 3 éve nem volt semmi bajom, tavaly ősszel piros foltos lettem tőle, így inkább habfürdőnek használtam el.

Nálam ezek fogytak el januárban, illetve február elején. Majdnem mindennek van már utódja, mivel a bevált termékekhez nagyon ragaszkodom és azt hiszem nem nagyon nem vagyok kísérletezős típus ilyen szempontból.
A Balea sampon szerintem zseniális, azt hiszem 350 forintért vettem, amit alig hiszek el. Jól tisztít és szépek az összetevők, nem viszket a fejbőröm, nem szárít. Tehát tudja, amit egy jó samponnak tudnia illik.
A Balea kézkrém a kedvenc hidratálóm arcra, ebből már kipróbáltam párat de két éve használom már és mindig visszatérek hozzá. Nem volt még jó alternatívája. Zsíros a bőröm, ettől matt, üde és puha :smiling_face_with_three_hearts:
A kedvenc szempillaspirálom ez a Vivienne Sabó lila spirál. Eléggé le vagyok törve, mert azt hiszem tényleg kifogyott teljesen és nincs utódja. Egy ideje nem látom a Rosmannban, és nem is tudtak az ott dolgozók válaszolni, hogy miért, vagy hogy jön-e még. Én nem találtam még ilyen jót, kb. mindegyik általam próbált spirál a szemem alatt a bőrömön kötött ki nagyon rövid időn belül, majd a maradék elszublimált és mintha semmit se csináltam volna a szempilláimmal. Ráadásul lila, ami nagyon jó, mert nem uralja le az arcom, szépen kiemel és épp eléggé színes. Kerestem más színes spirált, de úgy tűnik kiment a divatból (miért??). Nem is tudom, most mi lesz.
Catrice szemöldök festék, tök imádom, két gyors mozdulat vele reggel és kész is.
Innisfree átlátszó púder, hát a világom nem váltotta meg, de még nagyon nem találtam meg az igazit az áttetsző mattító púderek terén.
Garnier kids naptej. Most ezt használtam télre, nem rossz, nem jó. Kicsit fénylett az arcom tőle, de nekem mitől nem. Fényvédőre túl sokat nem vagyok hajlandó költeni mert állandóan kenem magam, az ilyen 10ezer/50ml naptejeket nem nekem találták ki, nyáron egy hosszú hétvége alatt csak a nyak+arcra elmegy a jó része. :sweat_smile: Nagyon várom már, hogy a DM-be visszatérjenek a saját márkás naptejeik, a Sundance kids nagyon jó volt tavaly.
Natics youth szérum. Ú nagyon jó cucc, instant kisimult bőr. Bár túl sok retinalt nem próbáltam még, de szerintem a kedvencem volt. Viszont újravenni nem fogom, mert beléptem időközben a tretinoin szektába :innocent:
Babylove lemosó, 10/10 termék, imádja az arcom, kb. csak ettől meg a Neutrogena lemosótól nem szárad. Tusoláshoz is szuper, vagy akár első hajmosáshoz (2x samponozok).
Még kifogyott egy Catrice Camouflage korrektor, amit szem alá használok. Elégedett vagyok vele, azt is újravettem, de lehet, hogy ki fogok próbálni egy színes korrektort alá.
331083354_726600709057767_2289396833169259285_n

9 Likes

Februárban az alábbi termékeim fogytak el.

Amiket már újravettem:
Garnier sminklemosó (szemsmink és folyékony rúzsok eltávolítására használom), Australian Gold fényvédő, Essence korrektor, Maybelline korrektor (van belőlük tartalék itthon)

Amiket újravennék, ha nem lenne helyette más termékem itthon:
Palmolive tusfürdő, Rival szájceruza, La Roche Posay Cicaplast, Isana törlőkendő (ezt csak a kezemen használom reggeli sminkelés során)

Amiket nem vennék újra:
Lancome alapozó

20230228_093214

19 Likes

IMG_E6871
A február gyorsan eltelt:
Neutrogena kézkrém télen nekem a must-have.
Az inecto testápolót illatra imádtam hatásra lehetett volna táplálóbb, de jó volt összességében.
Az erborian nappali arckrém minta tetszett, szerette a bőröm. Bár annyira nem volt csoda termék, hogy nagy kiszerelésben odaadjak érte 20 ezret.
Az YR tusfürdő impulzus vásárlás volt, és bár nem volt rossz, de igyekszem leszokni az YR termékekről, mert azért annyira nem jók.

8 Likes

20230318_103530
A Mixa kézkrém nagyon hatásos volt, az a fajta, amit a következő kézmosásnál sem lehet lemosni/érződik a hatása. A tejsavas hámlasztó nagy kedvenc volt, gyengéd, de hatásos. Viszont nem hiszem, hogy újra veszem, mert áttértem másik hámlasztóra. Az ordi tisztító szintén kedvenc, ha kifogy a készlet, újra veszem. Az Elmex szájvizet szeretem használni, mert nem mar. A Catrice púder bekeményedett, és alig veszi fel az ecset. A folyékony korrektornak meg kicsi a fedése, most többre van szükségen, és ez egy régi darab. Muszáj menniük sajnos.

7 Likes

Elfogytak. A legjobban az aldi 1-2 eurós körömvirágos krémje tetszett. Az arcomra is azt kentem az uóbbi hideg időben. Este tökéletes, krémes, közepesen nehéz, mégis hamar beszívódik. A biomed semmi különöset nem tett , még csípett is enyhén, ha nagyon szàraz volt a bőröm. A bepanthol közepes: dupla annyi az ára mint pl. a cetaphilnek és a könnyű folyékony állag ellenére nehezen szívódik be, marad egy ragadós vékony réteg, amit csak este viselek el magamon.
A niveát szeretem krém , tusfürdő v. bármilyen formában. A ritualsnak volt egy penetráns mentolos mellék illata ami miatt kiöntöttem, nem tetszett. Lancome: enyhén illatos szérum, nem allergizált, nem csípett. Mintàban elhasználtam de biztosan nem veszem meg eredeti áron; inkább koreai vagy TO, vagy dm .
20230319_165506
20230319_165458

14 Likes

Kép
Hajpakolások, mindegyik újravevős, most éppen Silk változatot használok. ( sajnos nálunk nagyon kemény a víz azért néznek így ki a tégelyek, nem koszosak :upside_down_face:)
Kép
Kisboltos szemtapasz, nagggyon jó volt, fogok még venni. A fürdősót ajándékba kaptam nem igazán jött be az egy kádnyi műanyag málna szagú bloody Mary style.
Szódabikarbonát heti 1x krémbe keverve radírnak használom, nagyon gyengéd, nem karcol, újravevős.

Kép
Shiseido alapozó: még lézeres arckezeléshez vettem, hogy legyen ami elfedje a pirosságot, végül nem használtam el, egyébként szerettem, de ennek tényleg erős a fedése.
Armani és DG minik, fórumtárstól kaptam ajándékba őket, a DG az egyik nyári befutóm lesz úgy érzem.
Adopt parfüm: egy ismerőstől kaptam,neki nagyon bejöttek én térparfümnek használtam el.
Versace : Crystal Noir , örök kedvenc, újabban nyáron használom sokat , mert rajtam a kókuszos - naptejes vonal jön ki ilyenkor.
GG szérum: újravevős, nagyon szépen egységesíti a bőrömet.

13 Likes

Január óta elfogyott dolgok:
A Milani sötétbarna tust sajnos már sehol nem találom, próbáltam időközben mást is, például a Bourjois-t és a Nyx Epic Ink-et, egyik sem ér a nyomába.
A Healthy Mix primer és a púder az idei p.panning első nyertesei/kiesői (?)

20230325_125806

20230325_125739

20230325_125613

15 Likes

Márciusban az alábbi termékeim fogytak el.
Sajnos amennyire úgy tűnt az elején, hogy szeretem a G&G Hydration Station hidratálóját, mégsem lettek jóban a bőrömmel. Nagyon nem. :frowning: Kb felét már kézkrémként használtam el, annak szerettem. Még van 1 itthon belőle, azt is kézkrémként használom jelenleg. Lehet teszek még egy próbát majd vele, és nem ő okozta a problémát a bőrömmel, de most nem igazán akarok újra kísérletezni.

image

Ezeket pedig kiszelektáltam. A szájfény és szemceruza megromlott, a primereket és alapozókat már nem szerette a bőröm, a parfümöt pedig utálom. :slight_smile:

image

17 Likes