Lee Stafford Hair Growt pakolás, sokadszorra veszem újra, szinte csak 1-1 szál hajam hullik ki, megemeli a hajtövemet, az illata és az állaga is tetszik, nagyon selymes lesz tőle a hajam.
Lee Stafford Bleach Blonde sampon, szőke póthajasoknak ajánlom , mert a Schauma nagyon szárít ez meg nem és szép hamvas lesz tőle a hajam.
Kallos Keratin hajpakolás: nálam bestseller, nem tudom megunni, 2-3 percig hagyom fent az eredmény könnyen fésülhető puha, illatos haj.
Vichy deo: örök darab, ennél még nem találtam hatásosabb deot.
Nina Ricci L’ eau parfüm, tavaszra nagyon jó volt, friss , rózsás kis édes csavarral mindig az jutott eszembe ha magamra fújtam, hogy most nagyon francia illatom van.
Isana tusi: hamar elpacsáltam, nem szárít, alig habzik, jól tisztít.
Missha arcmaszk, többször újravettem már, nagyon jól nyugtatja, feltölti a bőrömet.
Tan Desire after sun krém: szoláriumban vettem, jó puha lesz tőle a bőröm, hűsíteni nem hűsít.
Lierac minták: egyik sem jött be a szérum nappali fele romlott volt , nem volt kedvem kipróbálni mit tudhat az esti rész, a maszktól pedig vörös lett a fejem.
VS testpermet: tavaszi rózsa hangulat jegyében vettem, inkább alma mint rózsa, szokásos ápoló hatás az illata még az esti zuhanyzáskor is megcsapott.
A hajgumi a flakont támasztja nem fogyott el
Én még a májusi elfogyottaknál tartok. Nem sok dolgot használtam el. De a júniusi kupac is gyűlik szépen.
ITT olvashattok róla részletesebben.
Muszáj volt kiürítenem már a szatyrot amiben az elfogyott termékeket gyűjtöm, mert tele volt.
Ami nagyon jó érzéssel tölt el, hogy elfogyott: egy alapozó, egy gigamega méretű púder és egy szájfény. A korrektor kb félig lehet, de beletört az applikátor sajnos.
Azta, mennyi idő alatt használtad el a púdert? nekem is megvan itthon, de szerintem még 70 évesen is használni fogom
Ezen jót nevettem
Hát tippre szerintem kb másfél év alatt, de zsíros börűként én fürdök a púderben Illetve sokszor délután ezzel púdereztem újra (többször is ), ha home officeban voltam.
Júniusi adagom, egy kis majomlevél árnyékkal:
Az Actinica krémet ajándékba kaptam, elég sűrű szóval sokáig elég volt. Arcra használátam először, mivel elég sok az anyajegyem, aztán sima naptejként mindenhova. De csak nem akart fogyni! (alapozóval is összekevertem mára végefelé, úgy is jól beszívódott)
A sun ozon naptejet tavaly Egerben vettem, teszi a dolgát-alap naptej nálam.
Egy ideje csak kicsiket veszek, hogy elfogyjon egy nyár alatt-egy 30 és egy 50 faktorosat.
Az EL micro essence jól hidratált, könnyen beszívódott.
A sminklemosó kendő nem vált be, nem szedett le mindent és sajnos kicsit csípte is a szemem.
Elmúlt 5 hét termése. Szerintem egyetlen új dolog van a kupacban, ami még nem szerepelt a képeken eddig, a Sunday Riley szérum, amit szerintem egy év volt míg elhasználtam, éjjelre, hatását láttam, de árhatás arányban van hasonló, így újravenni nem fogom. (Szinte csak újravett dolgok vannak a képen.)
Még most jutottam odáig, hogy közzétegyem a júniusi termést.
Az Yope rebarbarás folyékony szappant nagyon-nagyon szerettem, géles állagú, nem szárít és finom, de nem erőszakos illata van, ráadásul sokáig elég, előbb-utóbb újraveszem.
A Balea sampon örök kedvenc (hála az égnek a fejbőröm nem akar ráunni), a Purito tonert @Gloria -tól kaptam ajándékba, T+1 életre elegendő mennyiség, utólag is köszönöm. Nagyon szeretem a géles állagú tonereket, ez is ilyen volt.
A TO maszkját ki nem állhattam, égő érzést okozott és nem igazán szívta fel az olajat. Volt még 2-3 adagnyi, kikanalazott mennyiség egy tégelyben, rá se bírtam nézni, ment a kukába. A Dermedic kézkrém… hát, egynek elment, de a hideg időkben nekem kevés volt.
A TBS kis kézkrémjeit a munkahelyen fogyasztom, most nem vészes a helyzet, de ősszel-télen biztosan betárazok, mert nagyon gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros érzetet. Ennek megfelelően a hatása a következő kézmosásig tart ki, de valamit valamiért.
A mintaállomány tizedelése is folytatódik. A Diort egy KM zsibis beszerzés mellé kaptam ajándékba, kíváncsiságból felkentem és levegőt nem kaptam a tömény parfümillattól, el se tudom képzelni, hogy lehet ezt a krémet használni, pedig nem vagyok érzékeny az illatokra. A hatása kb. semmi. Igen, szkeptikus vagyok, mert nekem a Dior egy túlértékelt sminkmárka, és ez a kis minta nem írta felül az előítéletem.
A lila tasakos Super-Multi Corrective Cream Kieh’s irritálta a bőröm, úgyhogy kuka lett, a másik, a Skin Rescuer kellemes, tápláló állagú volt, télre el tudom képzelni, de nem nyűgözött le annyira, hogy a teljes kiszerelést beszerezzem (ahogy az eddig próbált Kiehl’s krémek egyik se).
Az orrtapasz egy kísérlet része volt, a heti egyszeri BHA-val kombinált agyagmaszkos tisztítást akartam vele megkoronázni, de azon kívül, hogy a fekete ragacsot foltokban a bőrömre tapadt és a frászt hozta rám, nem csinált semmit.
A TBS testvajait nagyon szeretem, szinte mindig van belőle itthon. A KVD mini Go Big or Go Home szempillaspirálja rendelés mellé járt ajándékba. Egyszer már volt hozzá szerencsém, borzalmasan száraz a festék textúrája, de adtam neki még egy esélyt, hátha csak az első példánnyal volt gond, de sajnos nem. Az ABH mini szemöldökfestéke szett része volt, próbáltam használgatni, de ez nem az én szemöldökömre való (némi színezett fésülgetés halottnak a csók, ide a Dipbrow Pomade kell), be is száradt, inkább megváltam tőle.
A Laneige mini cica krémjét nagyon szerettem, krémes-géles, kellemes állagú kis hidratáló volt. Az Uriage kézkrémje a preferált termékek között van, sajnos a nagyobb hidegek idején ő se elegendő, de szívesen veszem újra.
Az A313 Pommade nagyon ütős retinolos készítmény, nem kizárt, hogy újraveszem, ha a Tretinoin-lépcsőt végigjártam.
A két kis minta a Dior Joy és a J’Adore, egyik se hagyott bennem mély nyomot.
A Jolse blotting papert szeretem használni, bőszen szükségem van rá. Sajnos már nincs sok bontatlanom belőle, a Rossmannban kapható, szürke színű, rózsaszín hengeres társát használom.
A kép a szokottnál is borzalmasabb lett, elnézést kérek érte.
TIU alapozónak nálam egyszerűen kijött a pipetta a tetején, mármint szétment az a gumis része… amúgyis elég buta ez a hosszúkás üvegcse, extra könnyen felborul.
egy nem rossz júliusi adag:
A natura siberica tusfürdő tetszett az illata és az adagolás miatt. Viszont ún. tonic shower gel, ami miatt nekem úgy tűnt, hogy több kell belőle mint egy “általános tusfürdőből”.
Victroria’s Secretet imádtam, tipikus nyári fújkálós illat.
A l’oréal hajformázója nálam nem vált be. Hullámos hajam van! Nedves hajon szépen hat, de hamar elveszti hatását; szárazon pedig inkább kiegyenesítette a fürtjeim.
Revox niaciamide-ja tetszett, szerette a bőröm. A pipetta összehasonlítva mondjuk a G&G-vel, azért hagy némi kívánnivalót.
A Kaufmanns krémje 7-8 éve kedvenc, bőr irritációra csodaszer.
A forever heat lotion elég durva illatú sportkrém, izomfájdalmakra használtam. Őrületesen hűsít.
Moderált mennyiséggel, ugyanakkor nagy sikerélménnyel zárult a júliusi termékfogyasztás.
A fürdősó az fürdősó, őszintén szólva egyiknek se érzem különösebb hatását némi spa élményen túl; van egy kis illatuk és szép színes lesz tőlük a víz, de ennyi. Lehet, hogy őszig nem is veszek újat.
Az Olaplex kondicionálóval belecsaptam a kategória közepébe, nemrég tértem meg a tudatos hajápolók táborába és rögtön egy csúcskategóriás nagyvaddal kezdtem (magyarán nincs fenenagy összehasonlítási alapom). Sűrűbb állagú, nem erős illatú matéria, kevés is elég belőle. Fényes-puha-csillogó lett tőle a hajam, de abban nem vagyok biztos, hogy hatásában nem lesz-e elég nekem egy (vagy több) drogériás társa.
A TBS hűsítő margarétás tusfürdőjét nagyon szerettem, de már kicsit untam, ezért örültem, hogy elfogyott. Tényleg hűsített egy kicsit, géles állaga van visszafogott illattal, engem az átlagos mértékben szárított.
Sajnos elfogyott az ABH Brow Wiz szemöldökceruza (Taupe árnyalat), szerintem ez volt a legjobb, amit eddig próbáltam. Sokáig élt és kellően pigmentált volt.
Az ABH Dipbrow Pomade (Medium Brown) a nagy sikerélményem. Sajnos nem jegyeztem fel pontosan, mikor kezdtem el használni, de több mint 3 éve a KM véleményem alapján. A többi pomádét nem ismerem, de biztosra akartam menni és újravettem, ezúttal Taupe árnyalatban, ez a tökéletes számomra. Majd 3 év múlva kipróbálom egy másik márkáét.
A Kneipp olajos testradírját szerettem használni, kár, hogy tégelyes verzióban nem lehet kapni. Régen az Yves Rocher-nak volt hasonló darabja, amit nagyon szerettem, mert testápoló se kellett utána.
A PC Defense lemosó nekem semmi extra nem volt, jó kis géles állaga van, illata nincs, de egy kicsit szárított.
A Yamuna mandulaolajos testápolója… hát, elkenegettem, de nekem még nyáron is kevés volt a hatása. Régen szerettem a márka testápolóit, de azóta találtam náluk hatásosabbakat. Utáltam, hogy a flakon utolsó negyedénél képtelen volt a pumpa felszipkázni az anyagot, és gyorsan is fogyott.
A Maybelline Curl Bounce spirál jó volt (rétegezve egy másik spirállal), de olyan, mintha kifogyott volna. Mivel a Duraline se támasztotta fel, ment a kukába.
A Ferragamo Signorina parfümminta meglepően tetszett, édes illat, de erős szillázzsal.
A Pyunkang Yul nekem átlagos kis hidratálókrém volt, nem fogom belőle megvenni a nagy kiszerelést.
Az utóbbi kb másfél hónapban fogytak el ezek a termékek, bár van amit nyaraláson használtam el, így nem mindennek maradt meg a csomagolása.
A Foreo Play Plus megadta magát, de egy szavam nem lehet rá. Visszanéztem a rendelést és konkrétan több, mint 4 évig bírta napi használattal. Gondoltam kipróbálok most egy más márkát, így vettem meg helyette az EGGO Infinity glow termékét.
Az a Kneipp peeling létezik tégelyes verzióban, kint a Müllerben kapható. KNEIPP Verwöhnendes Creme-Öl-Peeling 200 ml online bestellen | MÜLLER
Kint már lehet a websopból haza is rendelni termékeket, csak idő kérdése és otthon is lehetséges lesz.
Köszi!
Tusfürdők: mind a kettő frissítő, kellemes volt velük zuhanyozni.
VS testpermet: tavalyról maradt egy picike benne, most értem a végére, ha nem 6500 Ft felett árulnák akkor újravenném, idén találtam helyette mást.
Eucerin Anti Pigment: mindenképpen újravevős ősszel, a hatását nagyon szeretem az spf nekem alacsony, amíg tűz a nap kell fölé naptej.
Mediblanc fogkefék és Vademecum fogkrém, újravevősek, a mai látogatásom a fogorvosnál bizonyította, hogy nem csináltam rossz cserét Curaproxról.
Parfüm minták: vásárlás mellé kaptam őket, a Dior elsőre nem tetszett, de azért a J’adore vonal piszkálgatja a fantáziám.
Shiseido BB: egy Light Claire és egy Medium fogyott most el, több éve csak ezt a BB- t veszem, mindent tud ami nekem kell, alacsony fedés, szépítés, csodás a finishe és nem bántja a bőröm.
Madame Black szolikrém , újravevős lesz jövő nyár elején, nagyon jól táplál, szuper színt ad és Gucci Rush illata van .
Az Eucerin hyaluronos mintából nem lesz vásárlás.
Utóbbi néhány hétben elfogyott:
Kakukktojás a Revox fényvédő, ami azért nincs a képen, mert barátnőmnek ajándékoztam végül (aki imádja szerencsére). Minden szempontból szuper volt, egyet kivéve: nagyon durván kipattogtam tőle, kicsi és hatalmas mély pattanások egyaránt, kipirosodás, kiszáradás.
Ugyanez történt a Lancome alapozó minták használata során is, de itt vérzik a szívem, mert amúgy álmaim alapozója lehetett volna. Emiatt az arckrém mintát ki se bontottam, anyukámnál fog landolni, neki szinte semmire nem érzékeny a bőre.
A GG szérumokat nagyon szeretem, meg is van az utánpótlás, de jelenleg a Revox Niacinamid-ja van tesztelés alatt.
A Revox C vitaminból most a második üveget bontottam. Bár sokkal jobban tolerálom, mint a C-Glow-t, eddig semmi érdemlegeset nem tapasztalok, szerintem nem lesz újravevős.
Catrice korrektor szinte állandó darab, bár az utóbbi időben kicsit maszkosnak érzem.
Az Ahava, Usu, Irena Eris minták nem voltak rosszak, de egyiknél se éreztem, hogy meg kellene vennem teljes kiszerelésben.
Végül a Bioderma, amit sokáig nagyon szerettem, de ahogy elkezdtem egy rendes rutint és javult a bőröm, egyre kevésbé illett bele, zavarni kezdtek a mikrogyöngyök. Tusfürdőként használtam el, arra nagyon jó volt.
Az Usu minta honnan van? Köszi.
Douglas
Nekem miért nem küldtek?