Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Hú, rajtam pont a sima Chloé volt rossz képzeld :smiley: Ellenben a nagyon vintage minikém maga a tökély. Vizsgák után szerintem el is megyek úgyis el kéne mennem cipőbélésért a Westendbe…

Akkor lehet újra kell próbálni az Olympiákat… Hátha más is megtetszik még menet közben :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Èn beszerezrem az ysl libre- t mèg december elejèn ès nem merem kipróbàlni , mert attòl tartok , hogy nem fog tetszeni az illat, pedig olyan szèp üvege van. ( nem szàzas gondolatok tudom :rofl:)
De az ùj évben kipròbàlom.
A nomadera is kìvàncsi vagyok a chloe love-bòl volt pròbàm de fèl òra mùlva nem lehet èrezni.

2 Likes

Elfogytak, a legtöbb arclemosó ès krém.
20220102_154831
20220102_135020

13 Likes

Az esztétika nagyon is fontos tényező :face_with_hand_over_mouth: Azért majd mesélj, hogy tetszik, ha kipróbáltad! Akkor ő is a vakvásárlások örökbefogadott gyermeke? :smiley:

2021 statisztika, alábbi kategóriában elfogyott mennyiségek:
Testápoló 4
Kézkrém 3
Arclemosó 4
Tonik / mist 4
Hámlasztó 3
Szérum 6
Arckrém 1
Fényvédő 6
Ajakápoló 2
Sminkpaletta 5 (ezek nem elfogytak, hanem megváltam tőlük)
Szempillaspirál 4
Alapozó 1
Korrektor 2
Szemhéjprimer 2
Folyékony rúzs 3 (ezek inkább a bontástól eltelt idő miatt kerültek kiszelektálásra)

Más termékkategóriákban nem használtam el tavaly semmit, szájceruza, rúzs, púder, stb. nem fogyott el. Látszik, hogy tényeg sokkal kevesebbet sminkeltem idén, mint eddig.

5 Likes

1 arckrém?

1 Likes

Igen. Ez az alap hidratáló arckrém. Kombinált bőröm van, a mindennapi hidratálókrémet nem igényli. Pl. 2-3 nap után már rendesen zsíros bőrrel kelek reggel, úgyhogy inkább csak néhány naponta használok. De ezen én is csodálkozom, előző években azért 2-3 biztosan elfogyott.

1 Likes

Igen, màrmint előtte azèrt elolvasom milyen összetevőkből àll ès kb. elképzelem. Azèrt 80 %- ban bejön - egy Michael kors illat volt , ami nagyon nem tetszett.

1 Likes

Az elég érdekes… mondjuk az én fejem is ilyen volt anno, de aztán rátaláltam a zselés állagú hidratálókra (az átlátszó fajtákra), azokkal ilyen gond nem volt.

1 Likes

Igen, az ilyen vizes állagúak nem okoztak még gondot. De néha pont emiatt inkább csak egy hialuronsavas szérumot használok hidratálásra. Olcsóbb, kitart, garantáltan mindennel kombinálható. Amúgy kicsit sajnálom, mert annyi arckrém van a kívánságlistámon is. De ehhez képest meg annyi idő elhasználni őket.

1 Likes

Érkezem a hónap elején már jól megszokott “elfogyottas” kosárkámmal. Ami egyébként egy új szerzemény. Mármint a kosár. 😄😁😊 Mutatom, milyen tapasztalataim voltak a flakon aljára érve. 😊🧴

👉👉👉 https://bit.ly/31Dj54WJanuári elfogytak (2022) - Beváltak

5 Likes

20220103_215331
Elnézést kérek a kép minőségéért, ez még a nálam megszokott “minőséget” is alulmúlja, de kevés a rendelkezésemre álló napsütéses órák száma és ezt-azt elfelejtek verőfényben lefotózni.
Ez a két kis flakon lemaradt valamelyik elfogytak-bejegyzésből (ugyanis kiöblítés után rögtön abba a fiókba kerültek, ahol az újra használható kis kiszerelésű dobozokat, flakonokat gyűjtöm, nem pedig az elfogyott termékek “testét” tartalmazó kozmetikai szemetesbe).
Az I’m from Rice toner jó-jó, de az én ízlésemnek túl híg az állaga (a tejes színe ellenére), a Good Molecules nia toner ellenben egy álom, ennek van a legjobb állaga az általam próbált niacinamid hatóanyaggal felfegyverzett termékek körül.

De a lényeg: a hónapról hónapra lefotózott flakonok, tasakok, tégelyek alapján összegeztem, miből mennyi fogyott (rendkívül fontos tevékenység volt az ünnepek alatt :slight_smile: ), íme az eredmény, amely a mintakiszereléseket is tartalmazza:

Szérum (kicsit csalóka, mert bevágtam ide a boostereket, esszenciákat is): 18
Lemosó (olajos, géles, szemfestéklemosó, mindenféle): 12
Szempillaspirál (akit utáltam, viszonylag hamar ment a kukába): 10
Arckrém (éljen a vízhiány és a kombinált bőr): 8
Fürdősó (semmi értelme tkp., de imádom): 7
Tusfürdő: 7
Sampon: 6
Kézkrém (gyerekkorom óta minden napot ezzel zárok): 6
Testápoló (egy zuhanyzás után húzódik a bőröm…): 6
Testvaj: (ld. előző pont): 4
Micellás víz: 4
Toner (jé, ilyen kevés?): 3
Szemkrém (jé, ilyen sok?): 3
Fényvédő: 3
Folyékony szappan: 3
Hámlasztó: 3
Primer (milyen lassan fogynak ezek…): 2
Arcolaj: 2
Blotting paper: 2
Szemceruza (kiselejtezettek állagromlás miatt): 2
Dezodor: 2
Habfürdő: 2
Púder: 2
Fürdőbomba: 2
Szemöldökceruza: 2
Bőrradír: 1
Fürdőolaj: 1
Parfüm: 1
Lábradír: 1
Hajszérum: 1
Hajolaj: 1
Hajpakolás: 1
Szemhéjtus: 1
Arcpakolás: 1
Fogkrém: 1
Szemhéjprimer: 1

Gyanús, hogy pár dolog lemaradt a képekről, ill. pl. tudom, hogy a fogkrémeket általában nem fotóztam be, mivel inkább mindennapi használati cikk, de valamennyire mégis az ápolásba tartozik, szóval az összegzésem sajnos nem hajszálpontos.

9 Likes

IMG_6211

A maszk, a hidratáló és a Nina Ricci illat pozitív tesztelős meglepik voltak végülis. Az illatot kipróbálom teljes kiszerelésben is.
A YR alapozót régen szerettem, ha jól tudom ez egy régebbi alapozó újraformált verziója, de “besárgul” a színe egy idő után és én az abszolút rózsaszín alaptónusú vagyok. A maszk miatt pedig le is szoktam az alapozókról. Elhasználtam, de átállok a púderek táborába.
A Fa tusi valahogy nem jött be, illata jó, “csajos”, de nem volt annyira kellemes a bőrön és hamar elfogyott.

7 Likes

Ebből valahogy sikerült Falusi púdert olvasnom. :laughing::see_no_evil:

3 Likes

Nem fogyott el: Szörnyű belegondolni, de a táskámban lévő ajakápoló már legalább 4 éve a barátom :flushed: Carmex tubusos cseresznyés verzióról van szó. Egyáltalán nincs romlott íze, szaga. Ideje lenne lecserélni?! :grinning:

4 Likes

Most aránylag sok mindennek a végére értem az utóbbi 3-4 hétben.
Elfogyott a szokásos Tetesept fürdősó, nagyon szeretjük. Szintén párommal közös használatú az Axe dezodor és a Baba tusfürdő. Lehet hogy ufo vagyok, de én néha jobban szeretem a férfi kozmetikumokat. Frissnek érzem magam, nem pedig egy masszív illatfelhőnek.
Végre elhasználtam a Pompom pakolást és kidobom az Avon “színezett hidratálóját”. Nagy nagy nem mind a kettő.
A Catrice korrektor és a szemöldök gél nagy szerelem, biztosan újravevős. A gél olyan 3 hónapra volt elég, a korrektor 4-5.
A TO retinoid emulzióból jelenleg a második van használatban. Nagyon kellemes ez a formula, valahogy sokkal simább, kipihentebb bőrrel ébredek. Viszont, ha ez is elfogy, áttérek az A-Game-re.
A Neutrogena Water Gel is nagy kedvenc, van még egy tartalék, utána valószínűleg váltok, mert a parfümössége egyre jobban zavar. Egyébként nekem szuper puha lesz tőle a bőröm, de tény, hogy a szilikontartalmában és nem a kevéske hyaluronban rejlik az ereje.
A Nivea hajhabot is szerettem, bár ritkán használok habot, de ha igen, akkor csak ezt. Ad egy pici volument és lassítja a zsírosodást.
Végül a Pantene. A Superfood 3in1 (és a Volume 3in1) régóta a kizárólagos samponom, rengetegszer újravettem. Aztán elcsábultam a rózsavizes termékcsaládra. Ezek csalódások voltak, röviden: "nem jó, de nem is tragikus " :smiley:

20220122_134253

10 Likes

Kép
Kép
Braun arctisztító , sajnos elromlott, szerettem, sokszor használtam.
Parfüm minták: Gucci és a Dior nem tetszett, Gaultiert sokáig használtam nosztalgiából vettem ezt a picurt még nem tudom lesz- e belőle üveges.
Nivea napolaj, Shiseido naptej: fürdőszobaszekrény rámolás áldozatai, mind a kettő újravevős lesz.
Victoria’s secret permet: tavaly nyárra vettem, harmatgyenge az illata viszont nagyon jól ápol, selymes lesz a bőröm tőle, lehet, hogy nyáron újraveszem DKNY Woman parfüm mellé.
Merz drazsé: kedvenc hajvitamin, sokadszorra vettem újra, sok babahajam lesz tőle és nem bántja a gyomrom.
Elmex ,Opalescence fogkrémek, Curaprox fogkefe:alapdarabok , a picit a munkahelyemre szoktam venni, kellemes íz, fehérít, ápol, a fogkefe pedig ínybarát.
Yves Saint Laurent Touch Eclat korrektor - sokadikat használtam el, a Shiseido kiütötte a nyeregből. Így utólag azt gondolom mikor megjelent akkor érthető volt a hype körülötte, de elszállt felette az idő, egyelőre nem veszem újra.
Fátyolmaszkok: Missha- szettben vettem a sötétkék zseniális, hűsít, nyugtat. A Garnier teljesen átlagos nem fogom újravenni. Zewa kendőcske - vettem nagyobb adagban is mert tetszett, pont belefér a kis neszimbe, praktikus.

11 Likes

2022 januárjában az alábbaiknak értem a végére. Nagy csalódás volt nyx szempillaspirál. 6 hétig próbálkoztam vele, de mimden alkalommal egy másik spirállal is át kellett rajta menni, hogy íveljen, dúsuljon a pillám. Szóval, nem érte meg a hype-ot bármennyire is így keresztelték el. Feladtam, van még benne, de nem vagyok hajlandó többet próbálkozni. A másik csalódás a SkinCeuticals maszk, semmire sem volt nekem jó…van még ebben is, de megy a háztól…Clinique even better glow-t valaki tudja, miért szüntetik be??? Mondjuk ez a wn12-es árnyalat nagyon nem lett jól velőve, kellett mellé kevernem világosabb alapozót is…egy tragédia a clinique kódolása…a313at használt már majdnem 2 éve, most váltok. Megnézem Jordan Samuel mit rakott össze. Megy 3 mac termék is újrahasznosításba, a rúzsoknak én má érzek valami szagát…3-4 évesek. Sebaj, kapok egy újat értük;-) yves rocher lemosót lábradírozásra végre elhasználtam, arcra szóba sem jöhet, nem én vettem, kaptam. Én biztos nem vennék ilyet… oh, és a csodás Hourglass veil setting púdert ki kell emelnem a szemétből, elteszem a kis tubuskát utazásokhoz átpakolok vele. Egyébként EZ megéri a hype-ot!!!:wink: 20220130_115859

12 Likes

Nekem a Nyx spirál miniben volt meg, azt nagyon szerettem, de valahol olvastam, hogy a nagy kiszerelés nem olyan jó (A világ rejtélyei 1144. epizód).

2 Likes

Összegyűjtöttem 10 terméket, ami az elmúlt évben nagy kedvencemmé vált. Már legalább egy példányt el is fogyasztottam belőlük. :roll_eyes: :smiley: Nem feltétlen újdonság mindegyik, de én még korábban nem használtam.

ITT találjátok a listát.

Az év felfedezettjei - 2021

8 Likes