Elnézést kérek a kép minőségéért, ez még a nálam megszokott “minőséget” is alulmúlja, de kevés a rendelkezésemre álló napsütéses órák száma és ezt-azt elfelejtek verőfényben lefotózni.
Ez a két kis flakon lemaradt valamelyik elfogytak-bejegyzésből (ugyanis kiöblítés után rögtön abba a fiókba kerültek, ahol az újra használható kis kiszerelésű dobozokat, flakonokat gyűjtöm, nem pedig az elfogyott termékek “testét” tartalmazó kozmetikai szemetesbe).
Az I’m from Rice toner jó-jó, de az én ízlésemnek túl híg az állaga (a tejes színe ellenére), a Good Molecules nia toner ellenben egy álom, ennek van a legjobb állaga az általam próbált niacinamid hatóanyaggal felfegyverzett termékek körül.
De a lényeg: a hónapról hónapra lefotózott flakonok, tasakok, tégelyek alapján összegeztem, miből mennyi fogyott (rendkívül fontos tevékenység volt az ünnepek alatt ), íme az eredmény, amely a mintakiszereléseket is tartalmazza:
Szérum (kicsit csalóka, mert bevágtam ide a boostereket, esszenciákat is): 18
Lemosó (olajos, géles, szemfestéklemosó, mindenféle): 12
Szempillaspirál (akit utáltam, viszonylag hamar ment a kukába): 10
Arckrém (éljen a vízhiány és a kombinált bőr): 8
Fürdősó (semmi értelme tkp., de imádom): 7
Tusfürdő: 7
Sampon: 6
Kézkrém (gyerekkorom óta minden napot ezzel zárok): 6
Testápoló (egy zuhanyzás után húzódik a bőröm…): 6
Testvaj: (ld. előző pont): 4
Micellás víz: 4
Toner (jé, ilyen kevés?): 3
Szemkrém (jé, ilyen sok?): 3
Fényvédő: 3
Folyékony szappan: 3
Hámlasztó: 3
Primer (milyen lassan fogynak ezek…): 2
Arcolaj: 2
Blotting paper: 2
Szemceruza (kiselejtezettek állagromlás miatt): 2
Dezodor: 2
Habfürdő: 2
Púder: 2
Fürdőbomba: 2
Szemöldökceruza: 2
Bőrradír: 1
Fürdőolaj: 1
Parfüm: 1
Lábradír: 1
Hajszérum: 1
Hajolaj: 1
Hajpakolás: 1
Szemhéjtus: 1
Arcpakolás: 1
Fogkrém: 1
Szemhéjprimer: 1
Gyanús, hogy pár dolog lemaradt a képekről, ill. pl. tudom, hogy a fogkrémeket általában nem fotóztam be, mivel inkább mindennapi használati cikk, de valamennyire mégis az ápolásba tartozik, szóval az összegzésem sajnos nem hajszálpontos.