A januári bőséges termés ellenfényben.
A Yamuna fürdősóját alapvetően szerettem, szép zöldre színezte a vizet, egyedül a benne úszkáló izémizéket nem volt gusztusos kiműteni a kádból.
Mindig elkalandozom a Bioderma Sensibio micivíz mellől, pedig nem kellene. Ez a Garnier is csípte a szemem, végül reggeli arcmosásra locsoltam el, alig vártam, hogy elfogyjon.
A TBS testvajait nagyon szeretem, főleg egy kis olajjal feldúsítva. A mézes-mandulatejes testradír viszont nem nyűgözött le, túl gyengének találtam, nehezen fogyott el. A Cosrx csiganyálas arckréme hatalmas kedvenc volt, ha sikerül a hidratálókrém készletet leapasztani, lehet, hogy újraveszem.
Nagyon szeretem a Kneipp fürdősókat, ha drogériában járok (ami gyakran előfordul), mindig behajítok a kosárba egy-két zacskóval.
A kis üvegcsében a Montale Deep Purple illata lakott, már több fújósom volt belőle, imádom. Ez a Montale illat áll hozzám a legközelebb az általam próbáltak közül, egyszer szeretnék belőle üveges verziót.
Szegény kis körömreszelőm nagyon-nagyon régi, a hegye meghajlott, lepattant a borítása és már üvegreszelőt használok egy jó ideje, megérett a szelektálásra.
A Dr. Theiss mini körömvirágkrém sajnos megromlott. Ritkán van rá szükségem, de ha igen, akkor nagyon, ezért vettem is egy másik márkától egy nagyon pici kiszerelést.
A Catrice korrektort szeretem, de olyan hamar kőkeményre áll össze… próbáltam egy pici Duraline-nal hígítani, de egy igazi természeti katasztrófa következett be az arcomon, csomóba összeállt, felszedte az alatta lévő rétegeket. Mérgemben kihajítottam a szemetesbe. Kár érte, mert a korrektort fedi el rajtam a legszebben a pattanásnyomokat és az orrom környékén lévő pirosságot és szépen elfedi, innen minden más korrektor lecsúszik.
A Niod Survival Survival 0 a reggeli rutin oszlopos tagja volt (remélem, nem volt haszontalan befektetés), a L’Oreal korrektor nem éppen mai darab, ezért mennie kellett. A G&G 101 A-Game (0.05%-os)-nek fantasztikus az állaga (és a színe!), de az én arcomnak ez már kevés, ezért dekoltázsra kenegettem el.
A Shangpree fényvédőt imádtam, a formabontó kis tubusa azonban igényelt némi izomerőt, amikor szétfűrészeltem, hogy kinyerjem a benne lapuló, nem kevés krémet.
A LRP Cicaplast Baume 5 jó-jó, de ez a habcsóktésztára hajazó állag nem volt a kedvencem, éreztem, hogy megül a bőröm felszínén. Legközelebb a fluidot próbálom ki.
Az Essence primert szerettem, de szegényként már untam, alig vártam, hogy kibonthassak egy izgalmasabb primert a tartalékok közül. A MAC mini Strobe Creamet vásárláshoz adták ajándékba (most is van belőle két darab), általában primerként használom, nem rossz termék, csak ez is kicsit uncsi már, nekem nem olyan must have darab, de hát Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filteréből csak nem akarnak mintát adni.