Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Januàrban ezek fogytak :
Ùjravevős: Calendula Baby arckrèm. Nagyon szeretem ìgy tèlen, estènkènt. Nehèz , zsìros krèm, erős gyògynövényes illata van.De hamar beszìvòdik ès bàrmilyen szàraz az arcom nem csípi.
A cetaphil is kedvenc.
A bb krèm ès arcolaj règiek, kukàztam.
A karmameju duplàn lett fotòzva vèletlenül.
A chloè ès Mini EL kutyus ràgta kinèzetů ist :rofl::smiling_face_with_three_hearts:

Screenshot_20220203-230933_Gallery
Screenshot_20220203-230922_Gallery
Screenshot_20220203-180739_Gallery

11 Likes

Ugyan nem fotóztam, de teljes kétségbeeséssel állapítottam meg ma reggel, hogy mindenem most januárban, illetve az elmúlt 2 napban fogyott el :smiley:
Ilcsi Karotin Extra Habkrém
Miss Sporty Szemöldök ceruza 02 színben
Dove golyós dezodor (sima sötétkék)
MAC Haut&Naughty szempillaspirál (az utolsó :frowning: )
Nivea Aqua Effect Ápoló arctonik száraz és érzékeny bőrre
Dolce&Gabbana Light Blue 25 ml
MAC CB96 Frost ajakrúzs teljes méret (becsülettel bevallom, 7 év után kidobtam, büdi volt)
Nivea Color Sampon

Alapvetően nem szoktam koncentrálni ilyesmire, de mióta rendszeresen olvasom a topikot, készül fejben a kis leltárom :smiley:

12 Likes

Januárban fogytak el:
IMG_6279
:heart:
A Lush bőrradírok nagy kedvenceim, állandó újravevős. Ha lusta vagyok 1 évig jó egy tégely, de általában 7-8 hónapig kitart. Eddig ez a szedres a kedvencem, viszont most narancsos jön. :tangerine:
A NYX púder tavalyi karácsonyi kalendáriumban volt,ééés megkedveltem a púdereket miatta. Fehér, színtelen árnyalat volt kb. 1,5 hónapig tartott.
Clarins arcpermet
Erről a használat elején írtam véleményt: kellemes illatú és spriccelésű frissítő permet. Csak valahogy nem akart elfogyni…
:broken_heart:
Az Authentic Beauty Concept hajpakolás még Marie Claire magazinban volt, talán a karantén alatt vettem szóval nagyon sokáig tartott. De ez a hajmosás után még 5-10 percig a hajamon hagyom dolog nem jön be nekem. Az illata jó, de nagy hatást nem igazán tapasztaltam.

9 Likes

Nem sok termék fogyott el januárban. Az insta blogomban írtam róluk. Ha érdekel titeket olvassátok el :blush:

3 Likes

Januári elfogyott termékek.
A Heliocare fényvédő kedvenc, van tartalék. Az Uriage Xemose szupi kis krém, akcióban betáraztam belőle. Az LRP Toleriane állandó.
A többiek egynek jók, de újravásárlás nem lesz.

IMG_20220205_162957

IMG_20220205_162929

18 Likes

A Heliocaret honnan szoktad beszerezni?

Notino-ról, de van a makeup.hu oldalon is.

1 Likes

Köszi szépen! Bár most bele vagyok szerelmesedve a Ultra Violette fényvédőkbe, de nem ártana barátibb áron is találni valamit.

1 Likes

Én is e célból próbáltam ki, a PC kicsit drágább.
A Heliocare-t normál vagy száraz bőrre ajánlom, eléggé dewy felvitel után. Fluid, de nem olyan mint a Clinique, sokkal kényelmesebb eldolgozni.
Viszont színezett így nem fehér, mineral spf 50, szóval minden vágyam teljesül.

1 Likes

Mi volt a gond a cerave-vel? Ez az “olajos” lemosó nekem is megvan, és nekem is hasonlóképp nem feltétlen újravevős, de kíváncsi vagyok a véleményedre.

1 Likes

Alapvetően a nálunk elérhető (nagy kiszerelésű) Cerave termékek testre valók, hiába nyomják az instán hogy arclemosó, arckrém. Ezt az olajos tusit egyszer kipróbáltam arcra, köszönöm nem, túl sűrű, tapad, nyákos érzetű. A szememet is csípte. Tusfürdőnek használtam, de semmi hidratáló hatást nem tapasztaltam, vártam hogy elfogyjon.
Kíváncsi vagyok, hogy a hyaluron szérum milyen lesz, ha nem válik be akkor pápá Cerave.

3 Likes

Huhh, köszi, ki nem állhatom azokat az olajos lemosókat, amelyek rácuppannak az arcra és lemoshatatlanok.

1 Likes

20220206_132835
A januári bőséges termés ellenfényben.
A Yamuna fürdősóját alapvetően szerettem, szép zöldre színezte a vizet, egyedül a benne úszkáló izémizéket nem volt gusztusos kiműteni a kádból.
Mindig elkalandozom a Bioderma Sensibio micivíz mellől, pedig nem kellene. Ez a Garnier is csípte a szemem, végül reggeli arcmosásra locsoltam el, alig vártam, hogy elfogyjon.
A TBS testvajait nagyon szeretem, főleg egy kis olajjal feldúsítva. A mézes-mandulatejes testradír viszont nem nyűgözött le, túl gyengének találtam, nehezen fogyott el. A Cosrx csiganyálas arckréme hatalmas kedvenc volt, ha sikerül a hidratálókrém készletet leapasztani, lehet, hogy újraveszem.
Nagyon szeretem a Kneipp fürdősókat, ha drogériában járok (ami gyakran előfordul), mindig behajítok a kosárba egy-két zacskóval.
A kis üvegcsében a Montale Deep Purple illata lakott, már több fújósom volt belőle, imádom. Ez a Montale illat áll hozzám a legközelebb az általam próbáltak közül, egyszer szeretnék belőle üveges verziót.
Szegény kis körömreszelőm nagyon-nagyon régi, a hegye meghajlott, lepattant a borítása és már üvegreszelőt használok egy jó ideje, megérett a szelektálásra.
A Dr. Theiss mini körömvirágkrém sajnos megromlott. Ritkán van rá szükségem, de ha igen, akkor nagyon, ezért vettem is egy másik márkától egy nagyon pici kiszerelést.
A Catrice korrektort szeretem, de olyan hamar kőkeményre áll össze… próbáltam egy pici Duraline-nal hígítani, de egy igazi természeti katasztrófa következett be az arcomon, csomóba összeállt, felszedte az alatta lévő rétegeket. Mérgemben kihajítottam a szemetesbe. Kár érte, mert a korrektort fedi el rajtam a legszebben a pattanásnyomokat és az orrom környékén lévő pirosságot és szépen elfedi, innen minden más korrektor lecsúszik.
A Niod Survival Survival 0 a reggeli rutin oszlopos tagja volt (remélem, nem volt haszontalan befektetés), a L’Oreal korrektor nem éppen mai darab, ezért mennie kellett. A G&G 101 A-Game (0.05%-os)-nek fantasztikus az állaga (és a színe!), de az én arcomnak ez már kevés, ezért dekoltázsra kenegettem el.
A Shangpree fényvédőt imádtam, a formabontó kis tubusa azonban igényelt némi izomerőt, amikor szétfűrészeltem, hogy kinyerjem a benne lapuló, nem kevés krémet.
A LRP Cicaplast Baume 5 jó-jó, de ez a habcsóktésztára hajazó állag nem volt a kedvencem, éreztem, hogy megül a bőröm felszínén. Legközelebb a fluidot próbálom ki.
Az Essence primert szerettem, de szegényként már untam, alig vártam, hogy kibonthassak egy izgalmasabb primert a tartalékok közül. A MAC mini Strobe Creamet vásárláshoz adták ajándékba (most is van belőle két darab), általában primerként használom, nem rossz termék, csak ez is kicsit uncsi már, nekem nem olyan must have darab, de hát Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filteréből csak nem akarnak mintát adni.:smiley:

15 Likes

Kép
A mintákból a Mademoiselle Ricci L’ eau és a Mademoiselle Ricci EDP- t vettem meg.
Az Angeleket télen fújtam, majd ősszel veszem újra az EDP változatot , esetleg a Muse-t. A Chloe végül nagyon szende lett rajtam, ennyire jógyerek azért nem vagyok.
Kép
Missha maszk és Vita C szérum: másodjára veszem újra magamnak, puha , foltmentes bőr az eredmény.
Curaprox fogkefe, szokásos havi 1db fogy.
Aquolina habfürdő, édes vaníliás illatú , télre jó választás.
Pupa testápoló : még ősszel kentem aztán túl vékony lett és váltottam a Pupa testvajra, ami sokkal testesebb az illatuk zuhanyzás közben is érződik, tesztelés nélkül nem ajánlom megvenni egyiket sem.
Nesti Dante tusfürdő: nem egy nagy szám, a szappan sokkal jobb, nem veszem újra.
Trussardi testápoló:kézkrémnek használtam el végül, a kis tubusa táskabarát .

13 Likes

Elfogytak :blush: A too faced egy Primer volt selymes fènnyel és dinnye illattal. Ràjöttem hogy ùjra tudom tölteni , pici és pumpàs, teljesen praktikus.a TO hidratálò krèmet nyàron vettem akkor nem tetszett, mert nagyon nehèz volt, izzadt a bőröm tőle, most télen imàdja , egyből beszívódik teljesen. Illatmentes is, ìgy ùjravevős lesz.
Az elemist nem veszem ùjra, mert annyira tele van illatosítò anyaggal, nem tetszik. Még 1 ilyen pici tubus van és utàna vàltok. Az èjszakai krémnek kellemes gyógynövény illata volt.
Aclinique fehér primer, sokat nem vettem észre. A kèk Tubus alkoholos bb , az allergiàs patikra szoktam este tisztìtàs és szèrum utàn felkenni. Jòl leszàrìtja, de ezt akciòsan vettem eredeti àron nem éri meg.
Screenshot_20220224-202748_Gallery
Screenshot_20220224-202736_Gallery

17 Likes

IMG_20220227_100537

Chanel L’Huile Tisztító és Sminklemosó Olaj (kremmania.hu)

14 Likes

IMG_20220303_134348

Adrienne Feller Aromazen Aminea Arcolaj (kremmania.hu)

Adrienne Feller Rose De Luxe Arcolaj (kremmania.hu)

Elég gyorsan fogynak, mivel csak 15 ml van egy ilyen kis üvegben.

9 Likes

IMG_20220305_092655

Clinique Wrappings (kremmania.hu)

Nála is igaz: elég gyorsan fogy, mivel csak 25 ml van egy ilyen kis üvegben. Ráadásul most az utolsó példányom, ezért spórolnom kell majd vele.

4 Likes

Februárban elfogyott hajápolás kategóriában a szokásos Batiste szárazsampon. Az igazándiból mindegy, hogy milyen illatot választok, a hatás egyformán nagyon jó, régi kedvenc. Gliss Kur-t kifésüléshez használom, ezt szépen teljesíti, a típus szinte mindegy itt is.
A Pantene spray számomra újdonság volt. Lehet nélküle létezni, de mintha kevésbé szállna a hajam tőle és picit fényesebb, puhább is. Az illata kellemes, hajszárítás után is érződik (a párom azt hitte parfümöt érez a hajamon). Most a ‘Shine’ verziót próbálom majd ki.
A Fa dezodor nem lett kedvenc. Ennek az illata sem különösebben tetszett, de a csomagolással együtt a formulán is változtattak, mert fehér port fúj, megfogja az összes felsőmet.
Arcápolásból elfogyott a tartalék Neutrogena Water Gel, ezt illatmentes krémre váltom. A GG Porefectly nem volt rossz, de nagyon kukacosodik. A C-Glow sajnos csíp, különösebb jót/rosszat nem tapasztaltam. Egyenlőre nem veszem újra, meglátom “hiányzik e” majd a bőrömnek. A TO Granactive Retinoid emulzióból ez volt a második. Szerettem, de most a GG A-Game 10 következik a sorban.
A PomPom Bakuchiol mintát anyukámtól kaptam. Nem tudom hány ml, de jó pár használatra elég volt. Egyetlen pozitívuma a kiszerelése, hogy nem egy tasakból kellett kenegetni. Hatásáról ennyi idő alatt nem tudok beszámolni, viszont csíp, éget és nem szívódik be rendesen. Csak a fehér krémet tolom ide oda a kezemmel, foltokban rászárad az arcomra.
Smink: Catrice porpúder és egy sötétebb korrektor, szeretem mindegyiket. Bourjois alapozó hétköznapra szuper.
Lemaradt a képről egy Lidl sminklemosó kendő, ezt csak arra használtam, hogy reggel ne kelljen minden sminkelési lépés között kiszaladni kezet mosni, arra tökéletes.

20220306_063131

És akkor a KUKA kategória.
A legelső verziója ennek a PomPom BBnek egész jó volt, de a csomagolással együtt itt is változott szerintem a beltartalom. Rettenetes, gyalázat, soha semmit nem utáltam ennyire. Foltos, kukacos, a nagy semmivel is inkompatibilis.
A NYX szemöldök gél szuper lenne (tartós, természetes, kényelmes) Ha nem repedne szét 1 használat után. Ez a második, az elsőt is kidobtam a felénél, mert ugyanez történt és beszáradt.
Mindkettőt a Notino-ról rendeltem, lehet, hogy kb 5 éve álltak a raktárban…

CM_20220306064159723

13 Likes

Life hack lányok :slight_smile: egy próbát megér szerintem, @Piko888 Batiste samponjáról jutott eszembe.
Régebben én is használtam a LeeStaffordtól meg a Joicótól is ilyet míg a fodrászom nem mondta, hogy próbáljam meg a sima hintőport.
Kipróbáltam és bevált, azóta azt használom 2 napot tudok nyerni vele és ami nekem külön öröm, hogy nem kell hajtógázas terméket vennem, ezeket igyekszem elkerülni.
Bocsi az offért :slight_smile:

6 Likes