Ingét, az ikeás patkányt nem selejtezem le, csak bepofátlankodott a képre.
Elég szorgos voltam novemberben, a kis kozmetikai szemetesbe be se fért ennyi minden hó végén.
A Tresemmé samponból két flakonom is van, az egyiket KM-án nyertem tesztelésre, a másik KM boxban volt… még jó, hogy nem rajongok érte, lelapul tőle a hajam, amit utálok, ezért ecsetmosásra pacsáltam el, ők nem panaszkodtak rá.
A G&G Cheer Up! az eddig kedvenc BHA hámlasztóm és nem is tervezem lecserélni. Szuper állaga van, azonnal beszívódik, bármit lehet fölé kenni.
A Purito Galacto Niacin 97 Power Essence-t még @Gloria -tól kaptam ajándékba. Kicsit ragacsos állaga volt és a pumpa nem volt tökéletes, de szerettem használni, nem volt nia flush, semmi gondot nem okozott, pedig mindennap locsoltam magamra.
A Skintegra Hydra B hialuronsavas széruma elhasalt nálam, csípte (!) az arcom, ami hihetetlen, mert a csodamogyorón és az Akneroxidon kívül eddig semmi nem irritálta a bőrömet. Bosszúból testápolóként végezte.
A Nivea dezodor állandó darab nálam, a Good Molecules lemosóbalzsam ajándék volt egy Beautylish rendeléshez. Nekem jobban bejönnek az olajok, nem szeretek a zsíros állagú termékekbe belekotorni. A mini Lush Dream Team egy jó erős illatú testápoló minta volt vásárlás mellé, elvoltam vele, megfelelően hidratált, de nem venném meg. Néha rám tör valami és veszek egy-két fürdőbombát, de alapvetően hidegen hagy a márka. A zacskóban a Ghosty bomba volt, jól feldobta a fürdést, hogy egyszerre eregetett kék és lila csíkokat a vízbe.
A Rituals folyékony szappan semmi extrát nem adott, kíváncsiságból rendeltem meg egy akcióban. A flakon gagyi műanyag, a pumpa se volt jó és semmivel nem tud többet, mint egy Yope (most ez a márka a kedvencem, ha folyékony szappanról van szó).
A TBS Fresh Raspberry eredetileg még korábban elfogyott, csak a tégelye jól jött más maradék testápoló tárolására. Szeretem a TBS testvajait, főleg egy kis olajjal feltuningolva, ez is jó volt. A citromos testápoló viszont halottnak a csók, ha valakinek száraz a bőre, még nyáron is kevés volt, nemhogy ősszel-télen. Az illata nagyon erős és nagyon citromos, ami nyáron jólesett, de ennyi volt a pozitív hatása.
A Kiehl’s avokádós szemkrém minta rendelés mellé járt ajándékként, kellemes volt kenegetni, de mivel alapvetően minden, arcra használt krémet (kivéve hámlasztók, durva retinol) kenek a szemkörnyékemre is, nem fogom megvenni.
Amennyire szerettem a Clinique overnight maskját kis kiszerelésben, annyira nem akart fogyni a nagy. Sikerült addig aszalnom az éjjeliszekrényen, míg a szavatossága nem lett az igazi, ezért gyorsan elkentem testre.
A TBS Festive Berry kézkrém a munkahelyi fiókban lakott. Az előnye egyben a hátránya is: mivel könnyű, gyorsan beszívódó kis krém, igen kevéssé hidratál, viszont fél perc múlva már verhetem a billentyűzetet és a becses számláimat se maszatolom össze.
A fürdősókkal szemben nincsenek nagy elvárásaim, minél színesebbek, annál jobbak, ezeket is szívesen öntögettem a fürdővízbe.