Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Nekem mindig akkor jut eszembe, hogy fotózáshoz gyűjteni kellene, amikor már kukában van az üres tégely, tubus.
De mivel szinte mindenből van utánpótlás, ezért azt fotóztam le (mostanában ritkán veszek számomra új dolgokat).

Lancôme Multi Glow Yeux szemkrém, legalább két-három éve folyamatosan ezt veszem. Nagyon drága, de annyira picike elég belőle, hogy hónapokig kitart egy.
Egy kedves ismerősöm által ismertem meg, aki nyáron meghalt Covid-fertőzésben. Sokszor eszembe jut, amikor kenem a krémet. :pensive:
Erborian CC, nagyon megszerettem, két kicsi elfogyott, most vettem ezt a nagyot. Azt hiszem, ez is örök társam lesz.
Double Wear korrektor, ennek már idejét sem tudom, mióta a rajongója vagyok, talán az valamit elárul, hogy az első még 6000 forintba került. :slightly_smiling_face:
Elizabeth Arden ajakbalzsam, az első olyan szájápolóm, amit nem kell naponta százszor kenni. Reggel felkentem, hatalmas séta a kutyával a hidegben, és még utána is puha, hidratált az ajkam.20211023_201214

13 Likes

Basszus, ez a kutya lába. :joy::joy::joy::joy::joy:

11 Likes

_20211114_211829
Na, ez a jó kép. :smiley:

7 Likes

:rofl: Azt hittem valami csínyt követett el azért van a képen

1 Likes

Ezt a DW korrektort én is nagyon szeretem. Jóféle szemkörnyékápolóval 45 éves koromig nem ráncosodott össze. Most már sajnos kicsit csíkos lesz pár óra múlva. A kor az kor…

1 Likes

Nem, csak éjszakai fényen van a telefonom, és a szemüvegem meg kezd gyenge lenni. :laughing:

1 Likes

Én főleg bőrhibákra használom, a szemem alatt csak a belső sarokba kenem. Wayne Goss tippje, hogy ne az egész szem alá, csak egy pöttyet tegyünk a belső sarokhoz. RT kerek korrektor ecsettel dolgozom el. Meglepő az eredmény.

2 Likes

Bár elég lenne csak a belső sarokban. Sajni óriási karikáim vannak besüllyedt táskákkal :roll_eyes: De nagy területen is szeretem :slight_smile:

1 Likes

Nálam ezek fogytak el októberben.
Sok dolog végén járok, idáig húztam, de csak nem akarnak még elfogyni…
A szempillaspirál csalódás, a többiek jók voltak. :slight_smile:

IMG_6139

12 Likes

Novemberi elfogyott termékek (az ajaktermékek szelektáláson mentek át és találtam párat, amik megromlottak sajnos).
IMG_20211127_113813
IMG_20211127_113639

13 Likes

Blanky, neked, hogy szuperált a Neroli vizes zselé? Anyukámtól kaptam, tegnap előtt bontottam meg, de nagyon bántó, erős az illata és égette az arcbőröm. Emellett hagyott egy “van valami az arcomon” érzetű réteget. Örülök, hogy nem használ parfümöt a PomPom, de az illóolajat mintha kicsit túlzásba vinnék :frowning:

1 Likes

@Piko888 Az én bőröm nagyon szerette ezt a zselét. :pleading_face: Mondjuk nekem zsíros a bőröm, illetve nem érzékeny, nagyon ritka az a termék, amit abszolút nem tudok használni.
Ezt még nyár elején vettem, ez volt a reggeli hidratálóm azóta és nagyon jól működött nekem smink alatt is végig. Általában illatmentes termékeket választok arcra, de itt az illat sem zavart, mert olyan kis frissítő volt reggelente. Jövő nyárra biztos újraveszem (ha nem felejtem el addig, hogy szerettem. :smiley: )
Innen is látszik, hogy mennyire szubjektív, hogy kinek mi válik be. :frowning:

2 Likes

Igen, ritka az olyan (vagy nincs is) ami mindenkinek tökéletes. Még picit tesztelem, legrosszabb esetben kézkrém vagy testápoló lesz belőle :wink:

1 Likes

Kép
Vivian Gray : Lotus and Rose testápoló, még tavasszal vettem nagyon jól illett a Trussardi Delicate Rose parfümhöz, könnyed krém.
Zewa kendő: tipikus táskába dobós, frissítő kendő
Pampers: évek óta veszem, nagyon szeretem , jól átiratott, nem irritáló masszív kendők laknak a csomagban.
Narciso: Rouge , tökéletes őszi parfüm, újravevős
Versace : Yellow Diamond, sokadik üveggel fogy és mindig van belőle itthon, alváshoz használom szép álmaim záloga.
Pupa testápoló: könnyed krém mégis jól táplál és az illata még az esti zuhanyzásnál is érződik
Adrienne Feller: Hungarian Spring arcpermet, toniq helyett használtam arctisztítás utolsó lépése volt, szerette a bőröm.
Widmer Pigmanorm: bruál erős pigmentfolt eltávolító krém, még nem fogyott el de lejárt így ki kell dobnom.
Eucerin Anti- pigment night: bőrgyógyászom ajánlotta, látványos a hatása idén télen szerintem nem kell lézerre mennem . Utánpótlás úton van belőle.
Keratin hajpakolás: Állandó darabom, táplál, könnyen fésülhető tőle a hajam, isteni az illata és az ára pedig …. el sem hiszem, hogy ilyen olcsó.
Fenistil gél: nyáron leesett az arcom egy Babaria krémtől orvos barátnőm ajánlotta, hogy ezt kenjem a kémiai égésemre és pár nap alatt helyretette az arcom, hámlasztás után ezt szoktam kenni nyugtatásnak.

9 Likes

Nàlam ezek fogytak el, igaz, több termék màr meg volt kezdve, de végre sikerült kiürìteni. Csak az elemis krém, amit ùjra vettem, de csakis online second hand oldalon, az eredeti àr töredékèèrt , mert azèrt 90 eurót egy 50 ml- es krémért nem adnék- akkor inkàbb kipòtolom és botoxra költöm :rofl: több adventi naptàrban is volt , de mivel a fiatalok nem nagyon használjàk, így eladjàk pàr euròèrt a 15 ml- es kiszerelèseket :yum:
20211127_114650
20211124_205511
20211124_205505

10 Likes

Novemberben kevés sminktermék fogyott el, viszont annál izgalmasabbak. Végére értem a lovely tropical bronzernek, ami valaha egy kocka dobozban volt és egy az egyben a hoola bronzert igyekezett imitálni. Szerettem, de van több bronzerem és igazából semmi extra nem volt. Elfogyott a kedvenc catrice szemöldökceruzám is. Ezt, illetve a maybellinet használom felváltva.
20211130_165303

11 Likes

Az utóbbi időben én is elfogyasztottam pár dolgot:

1. Neutrogena lemosó: Reggel szoktam használni, mert elég gyengéd, a sminket nem hozza le. Nem habzik, nem irritál. Nekem túl parfümös - ezt csak a gélkrém testvérének tudom elnézni, mert azt nagyon szeretem.
    Nem veszem újra, mert most inkább valamilyen CeraVe lemosót akarok kipróbálni.

2. Altpharma teafaolaj: Mindig van itthon, 3 dologra használom: ecsetekből a nehezen oldódó krémes dolgok kioldására pl szemöldökpomádé. Fültisztító pálcikával szemöldökről az extrém nehezen leszedhető termékek leoldása (sima dörzsöléssel csak kitépném a szemöldökszálaimat). Vászoncipőkből és ruhákból a mosásnak ellenálló foltok (pl bőr részletek okozta elszíneződés) tisztítása. Nagy kiszerelés, de helyi pattanáskezelésre ezt soha, mert nem tiszta teafaolaj.

3. LRP Anthelios sima és színezett spf50 minták: 7-8 alkalomra volt elég. Szuper állag, nem lesz ragacsos. Nem fogom megvenni teljesben, mert mindkettő full alkohol.

4. Maybelline Total Temptation barna spirál. Legjobb barna szempillaspirálom eddig. Sajnos már sehol sem látom.

5. Bourjois Healthy Mix púder: Nagyon szerettem, de a legvilágosabb is enyhén sötét.

20211204_073837

12 Likes

November hónapban ezeknek értem a végére:20211204_130519
A TO salicilsavas maszk a PC bha-val nekem heti szeánsz marad. Nagyon bevált, de most kívancsiságbol ugyanilyen típusú maszkot az Inkeylist-tol rendeltem.
Panarom rózsavize tonerkent jó szolgalátot tesz, használtam már ezelőtt is, és használni fogom ezután is. Itt picit csaltam, mert a KAPos mist üvegébe öntöttem át, es úgy használom, igazából még nem fogyott el, de az így üresen maradt flakonnak mennie kell.
Cosrx galactomyces toner kedvenceim egyike. Én ezeket mindig 5 csillagra értékelem, igaz, hogy nem csodaszer, de tonerkent, vagy akár napközbeni arcfrissítésre hibátlanul teljesítenek. Igazából a tonert, mint termáket nem lehet 5 csillagozni, de a kategorián belül ezek 5 csillagosak nekem…
Douglas age focusrol nem tudok mit mondani, egynek elmegy. Van meg belőle egy masik verzió ha eszembejut, feldobok egy ampullat, de azért nem egy wow a hatása…de nem rossz!
G&G jelly joker nagyon jó, es annyira szuper, hogy most mar bármelyik nap hozzá lehet jutni, nem kell rendelni. De azért ez is csak a duplalemosás 2.lépése, magában a sminkkel nem bír el.
Kevin Murphy marad a rutonomban, újravettem. Az én hajamra ez a hydrate me rinse típus pont megfelelő, es láthatóan javít a hajam állagán.
Inkeylist hialuronos széruma pont olyan, mint a TO hialuronos széruma, állagban, érzetben, hatásban. Azert ennél jobban szeretem a TO marine hialuronos szérumot, es az érezhetően csinál is valamit a bőrőmmel.
Carmex hegyeknek értünk családilag a végére. Azert törtenhetett meg az, hogy egyszerre 3 db-nak is, mert minden táskában, kabátban, mindenkinél a családban van belőle;-)
Két Rimmel szemcerka leselejtezésre került, de szerintem, amíg kaphatóak, addig újraveszem őket. Nekem reggeltől estig tartanak, miért is cserélném le;-)
A NARS climax extreme mintát rendelés mellé kaptam, és beleszerettem. Pont úgy, pknt azt csinálja, amitől az én pilláim megemelődnek, szétválasztódnak és dúsnak hatnak. A loreal lash paradiseszal együtt pedig utánozhatatlan pársot alkottak. Szerintem én ezt egyszer újraveszem.
Es ezzel zárul is a “mesetár”-am;-)

12 Likes

20211205_151724
Ingét, az ikeás patkányt nem selejtezem le, csak bepofátlankodott a képre.

Elég szorgos voltam novemberben, a kis kozmetikai szemetesbe be se fért ennyi minden hó végén.
A Tresemmé samponból két flakonom is van, az egyiket KM-án nyertem tesztelésre, a másik KM boxban volt… még jó, hogy nem rajongok érte, lelapul tőle a hajam, amit utálok, ezért ecsetmosásra pacsáltam el, ők nem panaszkodtak rá.
A G&G Cheer Up! az eddig kedvenc BHA hámlasztóm és nem is tervezem lecserélni. Szuper állaga van, azonnal beszívódik, bármit lehet fölé kenni.
A Purito Galacto Niacin 97 Power Essence-t még @Gloria -tól kaptam ajándékba. Kicsit ragacsos állaga volt és a pumpa nem volt tökéletes, de szerettem használni, nem volt nia flush, semmi gondot nem okozott, pedig mindennap locsoltam magamra.
A Skintegra Hydra B hialuronsavas széruma elhasalt nálam, csípte (!) az arcom, ami hihetetlen, mert a csodamogyorón és az Akneroxidon kívül eddig semmi nem irritálta a bőrömet. Bosszúból testápolóként végezte.
A Nivea dezodor állandó darab nálam, a Good Molecules lemosóbalzsam ajándék volt egy Beautylish rendeléshez. Nekem jobban bejönnek az olajok, nem szeretek a zsíros állagú termékekbe belekotorni. A mini Lush Dream Team egy jó erős illatú testápoló minta volt vásárlás mellé, elvoltam vele, megfelelően hidratált, de nem venném meg. Néha rám tör valami és veszek egy-két fürdőbombát, de alapvetően hidegen hagy a márka. A zacskóban a Ghosty bomba volt, jól feldobta a fürdést, hogy egyszerre eregetett kék és lila csíkokat a vízbe.
A Rituals folyékony szappan semmi extrát nem adott, kíváncsiságból rendeltem meg egy akcióban. A flakon gagyi műanyag, a pumpa se volt jó és semmivel nem tud többet, mint egy Yope (most ez a márka a kedvencem, ha folyékony szappanról van szó).
A TBS Fresh Raspberry eredetileg még korábban elfogyott, csak a tégelye jól jött más maradék testápoló tárolására. Szeretem a TBS testvajait, főleg egy kis olajjal feltuningolva, ez is jó volt. A citromos testápoló viszont halottnak a csók, ha valakinek száraz a bőre, még nyáron is kevés volt, nemhogy ősszel-télen. Az illata nagyon erős és nagyon citromos, ami nyáron jólesett, de ennyi volt a pozitív hatása.
A Kiehl’s avokádós szemkrém minta rendelés mellé járt ajándékként, kellemes volt kenegetni, de mivel alapvetően minden, arcra használt krémet (kivéve hámlasztók, durva retinol) kenek a szemkörnyékemre is, nem fogom megvenni.
Amennyire szerettem a Clinique overnight maskját kis kiszerelésben, annyira nem akart fogyni a nagy. Sikerült addig aszalnom az éjjeliszekrényen, míg a szavatossága nem lett az igazi, ezért gyorsan elkentem testre.
A TBS Festive Berry kézkrém a munkahelyi fiókban lakott. Az előnye egyben a hátránya is: mivel könnyű, gyorsan beszívódó kis krém, igen kevéssé hidratál, viszont fél perc múlva már verhetem a billentyűzetet és a becses számláimat se maszatolom össze.
A fürdősókkal szemben nincsenek nagy elvárásaim, minél színesebbek, annál jobbak, ezeket is szívesen öntögettem a fürdővízbe.

12 Likes

Azt a sampont én is ecsetmosásra használom. :sweat_smile:

1 Likes