Ez pedig az októberi adag.
A Glow Recipe áfonyás lemosója nagyon mókás darab, mert tényleg gél állagú, mintha rezgős kocsonyát kennénk szét az arcunkon. Nagy előnye, hogy a flakonban nagyon kevés anyag tapad a csomagolás belső falára, majdnem teljesen kiürül.
Az Essence All About Matt! púdernek letört a teteje, pedig nem volt viszontagságos élete, a munkahelyi fiókba deportáltam, biztos emiatt sértődött meg. Nincs kedvem vele kínlódni, megpróbálni megszerelni, jó pár púder vár még a sorára, érzékeny búcsút veszek tőle.
Az Essence The False Lashes spirált imádom, nemrég bontottam a másodikat belőle, igazi műszempilla hatást produkál. A Catrice Lift Up viszont semmit nem csinált a pilláimmal, ezért nemes egyszerűséggel kihajítottam.
A TO NMF régi motoros nálam, igazi alap hidratálókrém, egy 30m és két 100 ml-s kiszerelést fogyasztottam el belőle, ha jól emlékszem. A Missha Time Revolution vörös algás szérumját nagyon szerettem reggelente használni, mi tagadás, az üvege is meseszép.
A Mini YR olívás tusfürdőt Györgyitől kaptam ajándékba egy zsibis vásárláshoz, szeretem a márka tusfürdőit, mindig van itthon valamelyikből.
Az Essence kis ananászos szérumját sokan lehúzták, de én szívesen kenegettem magamra, a jó illata mellette nagy előnye volt, hogy az irritált bőrt sem csípte, nem úgy, mint más, bőrnyugtatásra szánt darabok.
Nyáron szoktam az arcomra fújkálni plusz védelemként a La Roche 50 faktoros fényvédőjét, nem akartam a hűtőben parkoltatni a második flakon maradékát, inkább kivégeztem.
A kis zacskóban egy Lush fürdőbomba volt (a vízilovas). Nem rajongok a Lush-ért, de októberben valamiért rákívántam ezekre a cuki semmiségekre, szép sötétlilára színezte a vizet.
Egy másik YR tusfürdőt is kivégeztem, ez az argánolajos különösen közel állt a szívemhez mind az illata, mind az állaga folytán.