Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Nálam ezek fogytak el szeptemberben:
Schauma szárazsampon, pozitív csalódás, kifújáskor nem lesz fehér a hajam, finom illatú és a hatása is szuper, szerintem újra veszem.
IMG_20210926_114342

Takarításhoz használtam:
IMG_20210923_112202

Cantu sampon, már bontottam is belőle a tartalékot. Nekem nagyon bevált, Gloria több éves legjobb sampon felkutatást oldottál meg :slight_smile:
IMG_20210825_122958

13 Likes

Szeptemberben fogyott el, amit újraveszek:
G&G Calm Down - reggeli acid toner
PC bha - nekem az összes PC bha bejött
TO Granactive Retinoid 2% emulsion - meglepően jó és hatásos, nagyon kisimult vagyok tőle

IMG_20211002_111029 IMG_20211002_110953 IMG_20211001_122433

15 Likes

Sziasztok! Jöttem a szeptemberi elfogyott termékekkel
InShot_20211002_180349102

12 Likes

Nálam ezek fogytak el szeptemberben (bocsánat, de nincs kedvem megint leírni a szöveget :see_no_evil:)
Kép

14 Likes

Kép
Az utóbbi pár hét termése.
A parfüm mintákból az Angel EDT - t megvettem nagyban is még tavasszal így semmi értelme , hogy tartogassam a mintát .
A Villoresit Neroli vásárlás alkalmával válogattam az üveges parfüm mellé. Nivea krém illata van, ha erre vágynék akkor megvenném a Nivea EDT- t kb. negyed annyiba kerül tartóssága is ugyanaz.
A Nina esélyes tavaszi parfümnek meg kellene nézni belőle az EDP változatot is, ha az erősebb akkor inkább azt választanám.
A Pupa napozás utánit használtam egész nyáron, szerettem, puha lett tőle a bőröm, ami furcsa, hogy édes illata van és nem hűsít. Az Uriage szerintem jobb ennél, kipróbálni jó volt, de nem hiszem, hogy újravevős lesz.
Schamuma lila sampon szőkéknek kötelező, hogy valóban szép gyöngyszőke maradjak ne pedig sárga.
Moschino: Funny nyári vásárlás volt és el is fújtam, friss citromos, üdítő illat. A masnit valahol elhagytam az üvegről:(
Jesus del Pozo : Halloween , áldozatul esett a “ használjuk el a maradékokat” küldetésnek, pedig ilyenkor ősszel nagyon szeretem , Halloween környékén mindig csak ezt használom.
Nivea Creme, kenem én mindenhova az arcomtól kezdve a talpamon át a nyikorgó zsanérokra is kb. Állandó darab, nagyon lassan fogy most egy kisebbet vettem.
Oriflame radírozó tusi: semmi extra, szőrtelenítés előtt szoktam használni.
Curaprox fogkefe: legalább 10-15 éve használom, havi 1db fogy belőle, hatékonyan tisztít és kíméli az ínyemet.
ps: még szoknom kell, hogy gyűjtögetem a kidobandókat pár dolog nem úszta meg .

12 Likes

Elfogyott a hónapban:

Nyx Tinted Skin Veil színezett hidratáló: Meglepően sokáig tartott, annak ellenére, hogy csak 27 ml. Eleinte nem igazán tetszett, aztán egészen megszerettem.
Kivonják, de nem táraztam be. Van így is elég tartalékom másból, amit el kellene használnom, és szerintem úgyis találok jobb, vagy legalább ilyen jó alternatívát.

Neutrogena Bright Boost lemosó: Egészen jó kis lemosó, illetve inkább bőrradír. Nem volt problémám vele, de a Bioderma hasonló termékét jobban szeretem, az egy picit gyengédebb.

6 Likes

Októberi elfogyott termékek:
Balea kézhab - Nagyon kellemes illata volt, gyorsan beszívódott, de a hidratáló hatása semmi extra, télre főleg nem lenne elég.
Yves Rocher micellás arclemosó- gél állaga van, nem a megszokott vízszerű micellás arclemosó. Kellemes illata volt, szerettem használni, de nem venném újra. Valakitől ajándékba kaptam ha jól emlékszem.
Balea vízpermet- Arcápolási rutinom mindennapos része, már többet is elhasználtam. Most van helyette aloe vera spray itthon, de utána újraveszem.
Dove spray - nagyon szeretem a Dove dezodorokat, 90%-ban a márka termékeit használom külömnböző illatokban.
Garnier sminklemosó- ehhez nem is tudok mit írni, mindig őt veszem újra hosszú évek óta
FA tusfürdő- nagyon szerettem ezt az illatot, biztosan újraveszem, amikor elfogynak a meglévő termékeim.
Kallos hajlakk- El sem hiszem, hogy eljött ez a pillanat és elfogyott egy hajlakkom, minimum 2 év kellett hozzá :smiley: Nem voltam oda érte, az én hajamra nem volt elég erős a tartása. Taftot vettem helyette.
Balea szappan- szerettük, mindig a márkától veszünk folyékony szappant.
Essence szájceruza- Nagyon szeretem az Essence ceruzáit. Ez csak félig fogyott el, sajnos a héten a másik felét sikeresen letörtem. :frowning:
Avon ajakolaj- Nagyon szerettem, van itthon belőle egy új darab már. Általában éjszakára ezt kenem fel az ajkaimra. :slight_smile:
BioBalance szérum - Még egy januári rendelésemhez érkezett ajándékba a PinkPandától. Nyár elején kezdtem el használni, reggeli szérumként és szerette nagyon a bőröm. Mégsem fogom újravenni, maradok a C vitamin szérumoknál reggelre.
The Ordinary Argireline szérum - Nem vettem észre nagy változást a bőrömön, de gondot sem okozott. Egynek jó volt, újravenni nem fogom.
Balea kézkrém - Kellemes illata volt, a melegebb időszakban szerettem használni. A hidratáló hatása azért nem olyan erős, de nyárra elég volt.
A vattakorong örök lakó a fiókjaimban.

IMG_20211029_120418

10 Likes

20211030_104256
Erre a honapra ezek fogytak el. Loreal arclemoso veszhelyzetben lett veve, kabe arra is tartom erdemesnek,mert a nyaralason csak a Rossmannba jutottam el, es ott kabe ez volt az egyetlen valamirevalo arclemoso. Nem tudtam megszeretni, de nem is volt ott es akkor mas alternativa, tekintettel arra, hogy a Garnier rozsaszin lemosojat mar nem lehet kapni. Legkozelebb inkabb valami patikai markat nezek ilyen helyzetben. Naturlich tusfurdo nem az en kenyeztetesemre lett kitalalva, egyszer elment. Inkey list oat cleansing balm es a Nivea olajos lemoso visszatero darab. Az elobbit lassan mar elerhetove tehetnek Mo-ra is :wink: UD primer portion vegre elfogyott, ez mar panproject volt (ez sem tartotta helyen a ND szineit :joy: ). A Muller sajat markas body&soul tusijat nagyon megszerettem, vettem is belole utanpotlast, igaz csak enyhe mandulaillata van, de ezzel mar engem le lehet venni a labamrol telviz idejen. A Clinique cuccok szinten rendszeresen visszaterok (a korrektor is bejott, de abbol van olcsobb lorealos es essences is, ami pont ennyire, vagy meg jobb szamomra), nekem bejonnek, es a Natics szemkornyekapolojarol is ezt tudom elmondani. Loreal infallible alapozoban megtalaltam a tokeletes drogerias alapozot, amirol odakat tudok zengeni. Inkabb veszek kuponnal ilyet felaron, mint barmilyen olcsobb kategoriasat. Es a bodyshopos ures flakonokat vissza is viszem a heten, bevaltom egy karacsonyi szilvas tusira;-)
Uh, es, ami kimaradt, de akartam rola irni az a G&G bha-pha. Eloszor is, ahhoz hogy 100ml-t egy hamlasztobol elhasznaljak, bizony nem eleg egy szezon. Tanultam ismet valamit: nem eroltetem ezekbol a nagy kiszerelest. A masik pedig az, hogy tanuljam mar meg vegre, ha megvan a Paula bha-jaban a tokeletes akkor minek keresek mas?! (Ez meg akkor sem tudott annyit, ha dupla mennyisegben es 2 naponta kentem, mint Paula csodaja, ami heti max ketszer es kis mennyisegben hasznaltam/hasznalok…) ez a bha-pha nem fogyott el a lejarati idon belul, igy 2 honappal a lejarat utan mar nem kenem magamra, kiuritem es megy a flakonja az ujrahasznositasba :-/

13 Likes

Nálam ezek fogytak el októberben
IMG_20211030_185357

12 Likes

Októberi elfogytak:
Bővebben az insta oldalamon írtam róluk. Kukkantsátok meg ha érdekel titeket:

Kép

13 Likes

Ez még a szeptemberi adag:

20211002_070424

Bevallom, a habfürdő az a kategória, amire nem vagyok hajlandó sokat költeni. A kékszőlős Baba eredetileg tusfürdő, de sokkal murisabb volt a fürdővízhez adagolni, mert isteni színe lett tőle, a másik darab semmilyen formában nem hagyott bennem mély nyomot.
Az Yves Rocher tavalyi karácsonyi kiadásából szeptemberben lehelte ki a lelkét a folyékony szappan, nagyon megutáltam, mert felfedeztem benne valami savanyú mellekzöngét, akárcsak a kézkrém párjában, brrr.
A bordós-rezes Catrice szemceruzáért vérzik a szívem, mert pont az a géles állag volt, amit imádok, de szinte köves, kemény állaga volt magának a ceruzaborításnak, képtelenség volt hegyezni. Kifutó darab volt, a makeup.hu-ról rendeltem.
Az Elseve hajolaj egynek elment, nem hagyott bennem mély nyomot.
A Balea korpásodás elleni samponjából rengeteg flakonnal elhasználtam már, szereti a szeborreás fejbőröm.
A fürdősókat nagyon kedvelem, nem tulajdonítok nekik különösebb hatást, de egy kicsit feldobják a pancsolást, akárcsak ez a darab.
A Jolse mattító lapocskáit nagyon szeretem, mindig van egy adag a munkahelyi fiókomban.
A Sol de Janeiro Bom Dia Bright testápolója… hat, utólag nem bánom, hogy a kis kiszerelést vettem meg. Hidratál, szó se róla, a csomagolása tetszetős, az illata bitang erős (szeretem a nagy hatósugárral bíró parfümöket, de ez az illat nekem nem jött be annyira), de nekem indokolatlanul drága a hatásához képest, vannak a piacon jobb ár-érték aránnyal bíró darabok.

11 Likes

20211101_142304

Ez pedig az októberi adag.
A Glow Recipe áfonyás lemosója nagyon mókás darab, mert tényleg gél állagú, mintha rezgős kocsonyát kennénk szét az arcunkon. Nagy előnye, hogy a flakonban nagyon kevés anyag tapad a csomagolás belső falára, majdnem teljesen kiürül.
Az Essence All About Matt! púdernek letört a teteje, pedig nem volt viszontagságos élete, a munkahelyi fiókba deportáltam, biztos emiatt sértődött meg. Nincs kedvem vele kínlódni, megpróbálni megszerelni, jó pár púder vár még a sorára, érzékeny búcsút veszek tőle.
Az Essence The False Lashes spirált imádom, nemrég bontottam a másodikat belőle, igazi műszempilla hatást produkál. A Catrice Lift Up viszont semmit nem csinált a pilláimmal, ezért nemes egyszerűséggel kihajítottam.
A TO NMF régi motoros nálam, igazi alap hidratálókrém, egy 30m és két 100 ml-s kiszerelést fogyasztottam el belőle, ha jól emlékszem. A Missha Time Revolution vörös algás szérumját nagyon szerettem reggelente használni, mi tagadás, az üvege is meseszép.
A Mini YR olívás tusfürdőt Györgyitől kaptam ajándékba egy zsibis vásárláshoz, szeretem a márka tusfürdőit, mindig van itthon valamelyikből.
Az Essence kis ananászos szérumját sokan lehúzták, de én szívesen kenegettem magamra, a jó illata mellette nagy előnye volt, hogy az irritált bőrt sem csípte, nem úgy, mint más, bőrnyugtatásra szánt darabok.
Nyáron szoktam az arcomra fújkálni plusz védelemként a La Roche 50 faktoros fényvédőjét, nem akartam a hűtőben parkoltatni a második flakon maradékát, inkább kivégeztem.
A kis zacskóban egy Lush fürdőbomba volt (a vízilovas). Nem rajongok a Lush-ért, de októberben valamiért rákívántam ezekre a cuki semmiségekre, szép sötétlilára színezte a vizet.
Egy másik YR tusfürdőt is kivégeztem, ez az argánolajos különösen közel állt a szívemhez mind az illata, mind az állaga folytán.

10 Likes

Azt a Catrice spirált én is kidobtam, nekem sem ért semmit.

1 Likes

Azzal egyidőben árultak egy Essence spirált is. A keféje ugyanolyan (nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, amikor megláttam), de a festék más, mert egész jó pillákat lehet vele összehozni.

1 Likes

Ha már nem tudok aludni, legalább összeszedtem, miket használtam el októberben. Most a megszokotthoz képest több flakon, tégely ürült. :slight_smile:

https://beautyminimalist.hu/kencefice/ezeket-hasznaltam-el-oktoberben-elfogytak/

Kép

Az utóbbi hetek termése, nagyon jól haladok a parfüm projecttel, a Diorokban már alig volt , hamar elfogytak, nem fogom újravenni őket, pedig nagy kedvencek voltak régebben.
A mintákból a Narciso: Ambre tetszett de nem hiszem, hogy veszek belőle üvegeset.
Kallos silver reflex pakolás: szőke hajhoz nélkülözhetetlen, ápol, hamvasít.
Miss Sporty lakk, csak a lábujjaimat kenem ezt a csillámos fedőlakkot vagy 3 éve nyúzom, beszáradt. A Pupát azt kb. elhasználtam, csak nagyon sok maradt az üveg falán. A kedvencem ez a mélykék szín.
Shiseido alapozó: van még benne egy kevés de fura szaga lett így már nem fogom elkenni, nagyon szeretem mert gyönyörű lesz a bőröm tőle ha felkenem, újravevős.
Palette festék: ezt a fürdőszoba szekrényben találtam a felét használtam el amikor még sötétebb volt a hajam töve. Havonta járok festetni, de van, hogy 5 hétre tud csak beírni a fodrász olyankor félidőben kenek egy tövet magamnak.
Uriage púder- alapozó: tavaly nyaraláskor vettem, akkor használtam és még párszor strandon is, oda megfelel . Messze nem vagyok a tégely alján, mivel lejárt, kidobom. Nem fogom újra venni.
Medi blanc fogkrém: ajándék volt, rendelés mellé, nem fogom megvenni mert nem tud tőbbet mint a kedvenc Opalescence vagy Vademecum fehérítős fogkrémem.
Rexona aloe fresh: borotváláshoz használom, van egy kis hűsítő hatása, nem irritál, nem szárít.
Babydream törlőkendő: tipikus táskába dobós, nem fogom újra venni a Zewa sokkal jobb.

8 Likes

Elbújt egy rózsaszín kupakos Bourjois szempillaspirál a hajfestékes doboz alá, de nem baj mert nem újravevős :rofl:

1 Likes

A kozmetikumok nagyon huncutok tudnak lenni. Nálam egy Essence High Beauty under eye korrektor (a tartalék) begurult az éjjeliszekrény alá és nagytakarításkor került elő. :rofl:

4 Likes

Nálam ezek a sminktermékek fogytak el októberben. Ezúttal mind a három termék olyan, amit rendszeresen újraveszek.20211108_072602

Időközben elkezdtem átnézni az idei elfogytak képeimet és bár még nem érkezett el az év vége, máris izgalmasan alakulnak a statisztikáim. Várom már az év végi összegzést. :blush:

10 Likes

Nálam is fogyott egy kevés smink és Primer. A bal oldali 3 termékben màr csak 2-3 adag van de nem akartam November végéig rakosgatni, ìgy ide kerültek. 20211108_094830

11 Likes