Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Akkor csatolom a képet. :slight_smile:

elfogytak

Maga az oldal sem megnyitható? :cry:

4 Likes

Most megnyitotta, :blush:

1 Likes

Most nekem is műxik :+1:

1 Likes

Most nekem is, köszi!

1 Likes

Én köszönöm, hogy szóltatok, és hogy olvassátok. :blush:

2 Likes

Augusztusban elfogyott.
A Paula’s Choice termékek örök barátok.
Skintegra hidratálók ennyi volt, jó kis hidratálók, de a csomagolást nem szeretem, átlátszó, le lehet tekerni a fejét, de kemény a tubus, így a vége mindig benne marad és látom. :smirk: A szemkörnyék ápolót utálom a legjobban, magas vékony tubus, mindig leesik, várom, hogy elfogyjon. A Lunar a kedvenc, azért azt lehet, hogy újraveszem. + C szérum, hibátlan.
Nyáron mindig ezt a Rexonát használom, tusi álom, fogkrém rendben volt.

IMG_20210831_175056

IMG_20210831_175207

IMG_20210831_175245

14 Likes

Az augusztusi hónap sok szemöldök terméknek véget vetett :smile:20210909_085648

13 Likes

20210905_124631
A júliusi halom után az augusztus jóval visszafogottabb lett.
A Sol de Janeiro Coco Cabana Cream nekem bejött, de nem visz rá a lélek, hogy a nagy kiszerelést megvásároljam, annyit nem ér meg nekem.
A Trend It Up Intense Color jó kis szemhéjtus volt, egy ideje csak tartogattam, mert érzelmileg kötődtem hozzá (bármilyen röhejesen is hangzik), de szegény már nagyon régi, meg kell válnom tőle.
Az EL Sumptuous Extreme mini szps szett része volt, nem kenődött, nem folyt el, de önmagában nem adott volument, biztosan nem veszem újra.
A Maybelline Colossal vízálló szps szintén kevés volt egymagában, cserébe az utolsó pigmentjével is ragaszkodott hozzám, lehetetlen volt teljesen eltávolítani.
A Drunk Elephant Jelly Cleanser jó kis géles lemosó volt (szintén szettben volt), de töredékáro n is lehet jó lemosókat kapni, őt se veszem újra. A márka többi terméke se nyűgözött le.
A Canmake Mermaid Skin Gel az új kedvenc fényvédőm. Japán márka, maga a fényvédő pedig hibrid.
A Bioderma Cicabio igazi Szent Grál nekem, ha lehetne, még belsőleg is alkalmaznam.
A Benefit mini szemöldökceruzáját @Nita -tól kaptam ajándékba, aki, valahányszor Sephora közelében jár, mindig megkérdezi, szeretnék-e onnan valamit.:smiling_face_with_three_hearts: Egyébként jó kis darab, akár nagyban is beszerezném.
A Yamuna szőlős fürdősóját beleborogattam a fürdővízbe, semmilyen benyomásom nincs róla.

15 Likes

:kissing_heart: Az a ceruza nekem is bejött, szemeztem vele, hogy megveszem.

1 Likes

20210926_094203 Sziasztok! Nem várom meg a hét közepi hóvéget, mert kifolyik a kis gyüjtődoboz. Sok mindennnek a végére értem ebben az elmúlt 6 hétben. A TBS tusik és testvajak dobozai már visszaváltásra kerültek a fotózás előtt. Jelzem, sajnos megszűnt az érte járó kis testvaj, pontokat kapsz helyette…Ami ebből a kupacból - jó vagy rossz értelemben - említésre méltó:

• dove original spray: a golyós változattal ellentétben, ez bejött nekem (ebben a kategóriában továbbra is úgy vélem, csak két minősítés lehetséges: rossz és jó. Ez jó;-)
  • cosrx moisture power enriched cream nagyon klassz összetevőkben, állagban. Ha keveset kensz nappalra is jó ha vastagon, akkor akár mint éjszakai maszk is funkcionálhat.
  • mad hippie triple c night cream egy csodas éjszakai “pakolás”, olyannyira oda voltam a hatásáért, hogy újravettem.
  • mad hippie vitamin c serum nem először van itt, most kifejezetten estére is használtam a saját márkás krémjével.
  • EL ANR nekem még mindig bejövős és akár nappalra is használom, igaz akkor a szemķörnyékre, mert “összekapja” azt a területet.
  • heritage store rosewater egy CB boxban volt nagyon jó a porlasztója, frissít, sokszor napközben is magamra fújtam, szeretem, és ha elfogy az itthon készlet, ez is felkerül majd az újravevős listára, pl.ha a CB ingyenes szállításához néznem kell még valamit :joy:
  • Natics hydra pure nagyon nagy kedvenc volt, főleg az éjszakai rutinba tettem bele. Ezzel a márkával elfogult vagyok :star_struck: nagyon szeretem!
  • the orginary 2%granactice retinoid, nekem mindennapra bejön, nem tudom, mit csinál, de simítja az arcomat, nekem ez már elég volt ahhoz, hogy 2szor is újravegyem.
  • benton green tea serum, ezt mint nappali antioxidáns szérumot használtam, megkedveltem, újravevős, egyik nyári rutinom kedvenc eleme volt.
  • stridex pads, ez valamit hat akkor, ha nem hormonális pattanásaid vannak, vagy IR miattiak, vagy bármi belső okból valók, mert arra bizony ez sem ér semmit…
  • loreal paradise szempillaspirál vízállója minden nyaram kelléke, nem hagy cserben :heart_eyes:
  • maybelline skyhigh nem jött be, ahogy a pupa vamp sem (ez utóbbi sajnos pár használat után végezte a dobozban, miután minden használat közben bántotta a borzasztó kemény keféje a szememet…)
  • patmcgrath ajakápoló elment, de azért semmit sem vált meg, kipróbáltam, rajongója ennek sem leszek, de a labellonak sem, ami egyszerűen megkövült, így nem tudtam az spf30 áldásos hatását élvezni idén. Ha már ajak téma, itt van a Jouer ajakápolója, ami klassz, de a Laneige éjszakai balzsamjával nem ér fel.
    -LRP cicaplast gel nekem tetszik, és sokkal jobban nekem van gyártva, mint a cicakŕém testvére, ezt jöhet újra :wink:
  • Maybelline slim brow cerka még mindig legyőzhetetlen, akár csak a canmake mermaid fényvédő. És köszönöm kokapunak, hogy ajánlott egy webshopot, ahol láttam hogy beszerezhető, meg van az új lelőhelye;-)
14 Likes

Ismét lenyűgöző a mennyiség.:slight_smile:
Honnan lehet Canmake fényvédőt rendelni? Nekem is ez a kedvencem.

1 Likes

Azert a mennyisegre mindig irom, hogy nem abban az idoszakban hasznaltam el, hanem van nyitva egy halom, es ezeknek ertem a vegere. Tenyleg csak azert irom, mert ennyit elpusztitani 6 het alatt valoban keptelenseg :stuck_out_tongue: a borom allapota,igenye es a kedvem szerint alakitom a rutinomat minden nap. Es igazad van, a wholegoods oldalan nincs canmake, de amikor megneztem es lattam, biore rendelheto, megnyugodtam, hogy nem maradok japan fenyvedo nelkul. Nekem az a masik kedvencem.

2 Likes

Ugyanilyen vagyok èn is. Felbontok 3-4 fèlèt ès ha a kedvenc elfogyott akkor hozzàlàtok a maradèknak .

1 Likes

Ja, persze, nálam is ilyen menetben fogynak el.
Sőt, “csalni” is szoktam, ha egy krém nem működik a fejemen, belekeverem a testápolóba vagy ahelyett használom el, megunt tusfürdő is végezte habfürdőként, sampon ecsetmosóként…
Á, köszi, a Wholegoods megvan a fejemben, a Biorét is elraktározom mellé!

3 Likes

Sikerült 1-2 dolgot ismèt elfogyasztanom. + a 3. üveg Catrice alapozòval is vègeztem. De mivel annyi màs alapozò àll itt, most nem veszek 4. - et hanem 3- at bepakolok a pp- topikba.20210927_134132

14 Likes

Úgy látom az az Estée Lauder alapozó megérte az utolsó cseppjét is :wink:

1 Likes

Bizony, mivel elèg sűrű, levàgom mindig a tetejèt, mert legalàbb 1 heti adagot tudok kiszedni belőle.:grin:

1 Likes

Szeptemberi elfogyott termékek:
Ebelin vattakorong - Még mindig ez a kedvenc, évek óta ezt a fajtát veszem újra. :slight_smile:
Isana tusfürdő - Kellemes illata volt, a meleg napokon jól esett egy kis nyarat varázsolni zuhanyzás közben. Nem szárított, bár nekem erre nem érzékeny a bőröm.
Schauma sampon - Heti egyszer használtam kb, hogy ne sárguljon be a szőkített hajam. Nem volt rossz, bár szárította a hajamat (de majdnem mindegyik ilyen termék ezt teszi). Nem őt vettem újra.
Dontodent szájvíz- Elégedettek vagyunk vele, általában ezt szoktuk újravenni. Jó árban van és nem marja szét használat közben a számat. :smiley:
Babylove hintőpor- Mindig ezt veszem újra, kizárólag gyantázáshoz használom.
Jessa intim lemosó - Ez is állandó lakó a zuhanyzóban. :slight_smile:
Kallos sampon - Alapvetően a hajamra vettem, de nagyon nem szerettem. Kellemes az illata, de nem tisztított eléggé, zsíros hatású lett a hajam tőle. Viszont ecsetmosásra tökéletes volt, és nem ment kárba. :slight_smile:
Essence False Lashes szempillaspirál- Nem volt a kedvencem, nem veszem újra. Nagyon csomósította a pilláimat és nem szerettem a hatást amit elértem vele.
The Ordinary AHA-BHA - Ez nem fogyott el, kb fele még megvan, de nem szívesen használom és szerintem már közel a lejárati ideje, így megválok tőle.
Balea Med arclemosó - Tudom, hogy sokak kedvence, de én nem rajongok érte valamiért. Mindig azt érzem, hogy nehezen lehet lemosni a bőrről. Pár tubussal elhasználtam, de nem fogom már újravenni.
Becca Light shifter színezett hidratáló - Már nem is emlékszem milyen régebbi rendeléshez kaptam ezt a mintát. Nagyon kellemes állaga van, szép fényes bőrhatása és nagyon enyhe fedése. Nem venném meg teljes kiszerelésben (bár amúgy is nehéz lenne, így hogy megszűnt a Becca márka), de száraz-normál bőrre biztos kellemes viselet lehet. :slight_smile:
Cien fültisztító pálcika - Ő is csak a szokásos szereplő :slight_smile:

IMG_20210928_181625

11 Likes

A hintőport én is nagyon szeretem, szintén gyantázáshoz. A Jessa-t meg már többször ki akartam próbálni, a hatásodra, csak mindig elfelejtek venni :smile:

2 Likes

IMG_6051
Nálam ezek fogytak el augusztus-szeptemberiben:

Nivea tusfürdőhöz vissza-vissza térek, olyan jó kellemes illatú, krémes. Egyik kedvenc.
A Lacalut fogkrém egy sipo meglepi boxban volt, nem fűztem hozzá nagy reményeket, de nagyon bejött, pl a semleges “íze”. Én az elmex -féle fogkrémeket szeretem és ez olyan!
A Clinians detox arckrém tetszett, szerette az arcbőröm nagyon.
A Nizoral állandó vendég nálam.
Ezek újravevősek.
A CT minta francia Sephorás rendeléssel jött, kis könnyedén beszívódó krém, de a mini mintából hosszú távú következtetéseket nem tudok levonni :smiley: A Lacoste illat nem az én világom. A nivea sminkkendő sajnos csípte a szemem. Egy- egy hétvégi swatch partimra használtam el.

8 Likes