Juliusi elfogytak. A philip kinsley hajcuccait nagyon szereti a hajam, a balzsam termeszetesen hamarabb elfogyott, mint a sampon, igy rendeltem belole meg egyet a cultbeautyboxban volt az ismeretlen szerum (a feher uveges), az illata mennyei, a hatasa ebbol a 15 ml-bol nem megallapithato, de ha be is jott volna, ujra nem vennem, mert hialuronos szerumnak igencsak draga. A tobbi pedig mar jol bevalt cucc, nem untatok vele senki
Nem untatsz, mindig jó a kíserőszöveget olvasni.
Hat, jo a KAP masodik szajcerkaja is megadta magat, akarcsak az elso, kihullott a belseje a hegyezes kozben, es ki is jart…nocomment… a clinique c szerum kivalo egy-egy kurara, nekem 1 hetig birja. Szinten clinique, ami arcspray, imadom, de nem veszem ujra mert mar aranyarban merik. Ujabb szemkrem nalam a 3 kedvenc kozul az egyik, nappalra csak ezt teszem fel, az en szemkornyekemet feltolti. Andalou naturals turmeric szerumot most a tonerjevel egyutt is hasznaltam, a nagy melegben mar csak fenyvedo kellett ra. Fenyvedobol nalam a bestof a canmake mermeid, konnyu, jol vedi a voromet es barmivel, barmire felkenheto, ujrakenheto. Eddig csak a biore fenyvedoi hoztak ezt a szintet. Azt hiszem a LRP fenyvedojet kiveve, a patikaiakat probaltam, de egyik sem er a nyomaba…sajnos. kapram karacsonyra egy testradirt, aminek a vegere ertem. Nem vagyok nagy radirozos, es ennel is azt errztem, mintha zselebe makot kevertek volna, nem valtotta meg a vilagot.A garnier micellas lemosoja a kedvenc drogerias lemosom volt. Hiaba kerestem Rossmannban DMben, se hire, se hamva…pont ugy, ahogy az egyetlen drogerias arclemoso olajnak sem a Niveatol…az yvesrocher tusfurdo mini meg a karacsonyra kapott kalendariumbol volt, szerint szornyu almaspite illata van. EL parfum egy kellemes komfortillat, ennel jobban nem leirhato, nekem nyaron elmegy, de sokkal eroteljesebb illatokat hasznalok, ha 30 fok alatti a homerseklet.
A Canmake fényvédő nálam is nagy kedvenc, van belőle 2 tartalékom.
Köszi a leírást!
A krémdeó-t érdekes volt kipróbálni 20 ml-es kiszerelésben, de ez a citromfüves illat nem tetszett. Illetve nagyon hamar elfogyott, ujjammal nem igazán tudtam adagolni, szerintem jobb a kenős dezodor, mint így kézzel belenyúlni egy termékbe.
Az Annabelle M púder-t jól el tudtam végre most nyáron használni. Elég krémes, gazdag a fényvédőm, és a felett tök jól működött.
Ezeken kívül még YR mici víz és testápoló fogyott el, és egy szivacsot is kidobtam júliusban.
Ők az augusztusi elfogyott termékeim
Gyógyszertári benzin mindig van itthon az ecsetek gyors tisztításához.
Dove dezodor is mindig van itthon, ez az egyik kedvenc illatom, már többször újravásároltam. Teszi a dolgát, hatékony.
Ennek a FA kókuszos tusfürdőnek az illatáért oda meg vissza vagyok, tavasszal és nyáron nagyon szereten használni.
Ez a Nivea tusfürdő is nagy kedvenc volt, szuper volt az illata is és egyben ápolta a bőrömet. Újravenném, ha nem lenne itthon még vagy 10 bontatlan tusfürdőm.
Ezt az 1 literes acetont még tavaly rendeltem a https://makeup.hu/ - ról, kb 12-14 hónapig kitartott, szerettem, de nincs semmi extra benne (bár nem is kell, csak működjön és tegye a dolgát)
Végre elfogyott az Evana púder is, nem volt a kedvencem. Szerintem ezt inkább az tudná szeretni, akinek nem zsíros a bőre.
Balea kézkrémem is elfogyott, én szerettem használni, az illata is kellemes volt. Ha valakinek brutál hidratálásra szüksége van, annak szerintem ez nem lesz elegendő.
A Miss sporty mono szemhéjpúder is elfogyott végre, ezzel fixáltam mindig a szemhéjbázist.
Ez az Essence alaplakk egyik kedvencem, már a sokadik üvegcsével fogyasztottam el belőle.
Tartottam egy nagytakarítást így szabadság után. Az üres flakonok is mentek a kukába. Nem kevés volt belőlük.
Nekem egy üres, fekete oldal jön be.
Köszi, hogy jelezted. Nem tudom, mi lehet a gond mostanában.
Mutatom akkor Facebookon. Legalább kiderül, hogy a link nem működik, vagy valami más a gond.
Nekem így se
A facebookon rákattintottam a linkre (bit.ly), de most is ez az eredmény
Nekem is üres és nincs facebookom
Nekem az fb- s linkkel làthatò .A km- esek àllandòan feketèk.
Én mindig rögtön kidobom, ha valami kiürül, ezért nem tudom fotóval illusztrálni, hogy elfogyott:
Eucerin Oil Control 50+ fényvédő - szerettem, de mivel közben összevissza vásároltam mindenféle 50-es cuccot, egyelőre nem veszek újat. De megjegyzem a jövőre nézve, mert elég jó.
Marvis White fogkrém - marha drága, és annyival nem tud többet, hogy megérné, csak a csomagolása nagyon szép, emiatt nehezen “engedem el”.
Lancome Multi-glow Yeux szemkörnyékápoló - nem az első és nem az utolsó fogyott el. Évek óta használom.
Garnier Action Control 96h golyós deo - ez is állandó páciens.
Mixa micellás víz érzékeny bőrre - szeretem, és gyakran vásárolom újra. Néha váltok a L’Oréalra, de inkább ezt veszem. Bár néha elbizonytalanodom, hogy nem kellene-e valami hatékonyabbat használni, mert eléggé sok kell belőle, hogy minden smink lejöjjön.
Ezek szerint akkor nem csak ez a link fekete? Előfordult már valakivel elő, hogy adott linket nem tudott a KM fórumról megnyitni?
Tényleg nem tudom, mi lehet a gond. Korábban nem okozott problémát.
Nekem is mindig fekete volt, de én a Facebookról sem tudtam megnyitni.
Kb. két hónap termése, képzeljetek még ide egy Pupa napozás utáni tusfürdőt és egy Victoria Secret Coconut passion testsprayt.
Dove habfürdő: a második flakonnal használom, az elsőt még ajándékba kaptam, tiszta púder illat, szerelem.
Vichy deo: legalább 15 éve használom annó mg stressz- izzadásra vettem, az szerencsére csak pár hétig tartott , de annyira megszerettem, hogy azóta sem cseréltem le.
Lee Stafford hajhullás elleni sampon: Tökéletes, évek óta folyamatosan használom többféle samponnal keverve , 1-2 szál hajam hullik csak ki naponta
Lee Stafford hajvasaló folyadék: saját és póthajra is bőségesen fújom, csak 150 fokon vasalok , megfelelő védelmet ad és sokkal tartósabb is vele a hajegyenesítés.
Head &Shoulders Teafaolajos sampon: Nyaranta elfogy egy flakon a márkától csak a hosszabbított részekre használom, kellemesen frissíti a fejbőröm, korpám szerencsére nincs, de nagyon jólesik a nagy melegben ezzel hajat mosni.
Trussardi testápoló: Szettben vettem a parfümmel együtt még tavasszal, 30 ml parfüm és 2 db ilyen picur testápoló volt a díszdobozban. Az illat az szerelem de botrányos tartósságú volt rajtam, nagy bánatomra, ezt kenegettem alá, hátha erősebb lesz az illat. Nem lett
Vademecum fogkrém: régi kedvenc, megfelelően tisztít, fehérít és az íze sem rossz.
Illatminták: A Riccit nagyon szerettem, a Roma nekem nagyon szirupos volt az Ajmal nyárra esélyes volt de végül nem vettem meg nagyban, mert annyira nem éreztem, hogy nem tudok nélküle élni.
Eucerin Anti Pigment nappali krém: Napsütéses időben mikor nem lehet se lézerezni se a kedvenc “ leesik a fejem de eltűnik a folt” krémet használni akkor jöhet ez a kis csoda, szépen halványít, karbantartásra tökéletes és még fényvédő is van benne.
Oriflame kézkrém: a talpamra használtam el
@Luiselotte, ez a Lee Stafford márka nagyon ígéretes :)).
Régen én is nagyon szerettem a teafaolajos head and shoulderst :).
Rengeteg termékem van Lee- től, jó a hajfény spray is meg a száraz samponjai is, a hajnövesztő pakolásról nem is beszélve.
Most vettem észre, hogy a Trussardi testápolóból sikerült a bontatlant befotóznom és majdnem ki is dobtam
A Vichy golyós deója nálam is évek óta tartja magát az állandó termékek listáján. Beszt evör