Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

20210814_172401
Juliusi elfogytak. A philip kinsley hajcuccait nagyon szereti a hajam, a balzsam termeszetesen hamarabb elfogyott, mint a sampon, igy rendeltem belole meg egyet :joy: a cultbeautyboxban volt az ismeretlen szerum (a feher uveges), az illata mennyei, a hatasa ebbol a 15 ml-bol nem megallapithato, de ha be is jott volna, ujra nem vennem, mert hialuronos szerumnak igencsak draga. A tobbi pedig mar jol bevalt cucc, nem untatok vele senki :sunglasses:

15 Likes

Nem untatsz, mindig jó a kíserőszöveget olvasni.:slightly_smiling_face:

2 Likes

Hat, jo :joy::joy::joy: a KAP masodik szajcerkaja is megadta magat, akarcsak az elso, kihullott a belseje a hegyezes kozben, es ki is jart…nocomment… a clinique c szerum kivalo egy-egy kurara, nekem 1 hetig birja. Szinten clinique, ami arcspray, imadom, de nem veszem ujra mert mar aranyarban merik. Ujabb szemkrem nalam a 3 kedvenc kozul az egyik, nappalra csak ezt teszem fel, az en szemkornyekemet feltolti. Andalou naturals turmeric szerumot most a tonerjevel egyutt is hasznaltam, a nagy melegben mar csak fenyvedo kellett ra. Fenyvedobol nalam a bestof a canmake mermeid, konnyu, jol vedi a voromet es barmivel, barmire felkenheto, ujrakenheto. Eddig csak a biore fenyvedoi hoztak ezt a szintet. Azt hiszem a LRP fenyvedojet kiveve, a patikaiakat probaltam, de egyik sem er a nyomaba…sajnos. kapram karacsonyra egy testradirt, aminek a vegere ertem. Nem vagyok nagy radirozos, es ennel is azt errztem, mintha zselebe makot kevertek volna, nem valtotta meg a vilagot.A garnier micellas lemosoja a kedvenc drogerias lemosom volt. Hiaba kerestem Rossmannban DMben, se hire, se hamva…pont ugy, ahogy az egyetlen drogerias arclemoso olajnak sem a Niveatol…az yvesrocher tusfurdo mini meg a karacsonyra kapott kalendariumbol volt, szerint szornyu almaspite illata van. EL parfum egy kellemes komfortillat, ennel jobban nem leirhato, nekem nyaron elmegy, de sokkal eroteljesebb illatokat hasznalok, ha 30 fok alatti a homerseklet.

4 Likes

A Canmake fényvédő nálam is nagy kedvenc, van belőle 2 tartalékom.
Köszi a leírást!:smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

IMG_5933

A krémdeó-t érdekes volt kipróbálni 20 ml-es kiszerelésben, de ez a citromfüves illat nem tetszett. Illetve nagyon hamar elfogyott, ujjammal nem igazán tudtam adagolni, szerintem jobb a kenős dezodor, mint így kézzel belenyúlni egy termékbe.
Az Annabelle M púder-t jól el tudtam végre most nyáron használni. Elég krémes, gazdag a fényvédőm, és a felett tök jól működött.
Ezeken kívül még YR mici víz és testápoló fogyott el, és egy szivacsot is kidobtam júliusban. :desert_island:

7 Likes

Ők az augusztusi elfogyott termékeim :slight_smile:

Gyógyszertári benzin mindig van itthon az ecsetek gyors tisztításához. :slight_smile:
Dove dezodor is mindig van itthon, ez az egyik kedvenc illatom, már többször újravásároltam. Teszi a dolgát, hatékony.
Ennek a FA kókuszos tusfürdőnek az illatáért oda meg vissza vagyok, tavasszal és nyáron nagyon szereten használni.
Ez a Nivea tusfürdő is nagy kedvenc volt, szuper volt az illata is és egyben ápolta a bőrömet. Újravenném, ha nem lenne itthon még vagy 10 bontatlan tusfürdőm. :smiley:
Ezt az 1 literes acetont még tavaly rendeltem a https://makeup.hu/ - ról, kb 12-14 hónapig kitartott, szerettem, de nincs semmi extra benne (bár nem is kell, csak működjön és tegye a dolgát) :slight_smile:
Végre elfogyott az Evana púder is, nem volt a kedvencem. Szerintem ezt inkább az tudná szeretni, akinek nem zsíros a bőre.
Balea kézkrémem is elfogyott, én szerettem használni, az illata is kellemes volt. Ha valakinek brutál hidratálásra szüksége van, annak szerintem ez nem lesz elegendő.
A Miss sporty mono szemhéjpúder is elfogyott végre, ezzel fixáltam mindig a szemhéjbázist.
Ez az Essence alaplakk egyik kedvencem, már a sokadik üvegcsével fogyasztottam el belőle.

1630067649473

15 Likes

Tartottam egy nagytakarítást így szabadság után. Az üres flakonok is mentek a kukába. Nem kevés volt belőlük. :roll_eyes: :sweat_smile:

Nekem egy üres, fekete oldal jön be. :face_with_raised_eyebrow:

Köszi, hogy jelezted. Nem tudom, mi lehet a gond mostanában. :face_with_raised_eyebrow: :pensive:

Mutatom akkor Facebookon. Legalább kiderül, hogy a link nem működik, vagy valami más a gond.

https://www.facebook.com/Beauty-Minimalist-104401855046661

Nekem így se :frowning:

A facebookon rákattintottam a linkre (bit.ly), de most is ez az eredmény :confused:Screenshot_20210828-114655_Samsung Internet

Nekem is üres és nincs facebookom :rofl:

Nekem az fb- s linkkel làthatò .A km- esek àllandòan feketèk. Screenshot_20210828-123433_Samsung capture

Én mindig rögtön kidobom, ha valami kiürül, ezért nem tudom fotóval illusztrálni, hogy elfogyott:
Eucerin Oil Control 50+ fényvédő - szerettem, de mivel közben összevissza vásároltam mindenféle 50-es cuccot, egyelőre nem veszek újat. De megjegyzem a jövőre nézve, mert elég jó.
Marvis White fogkrém - marha drága, és annyival nem tud többet, hogy megérné, csak a csomagolása nagyon szép, emiatt nehezen “engedem el”.
Lancome Multi-glow Yeux szemkörnyékápoló - nem az első és nem az utolsó fogyott el. Évek óta használom.
Garnier Action Control 96h golyós deo - ez is állandó páciens.
Mixa micellás víz érzékeny bőrre - szeretem, és gyakran vásárolom újra. Néha váltok a L’Oréalra, de inkább ezt veszem. Bár néha elbizonytalanodom, hogy nem kellene-e valami hatékonyabbat használni, mert eléggé sok kell belőle, hogy minden smink lejöjjön.

6 Likes

Ezek szerint akkor nem csak ez a link fekete? Előfordult már valakivel elő, hogy adott linket nem tudott a KM fórumról megnyitni?
Tényleg nem tudom, mi lehet a gond. :frowning: Korábban nem okozott problémát.

Nekem is mindig fekete volt, de én a Facebookról sem tudtam megnyitni.

Kép

Kb. két hónap termése, képzeljetek még ide egy Pupa napozás utáni tusfürdőt és egy Victoria Secret Coconut passion testsprayt.
Dove habfürdő: a második flakonnal használom, az elsőt még ajándékba kaptam, tiszta púder illat, szerelem.
Vichy deo: legalább 15 éve használom annó mg stressz- izzadásra vettem, az szerencsére csak pár hétig tartott , de annyira megszerettem, hogy azóta sem cseréltem le.
Lee Stafford hajhullás elleni sampon: Tökéletes, évek óta folyamatosan használom többféle samponnal keverve , 1-2 szál hajam hullik csak ki naponta :slight_smile:
Lee Stafford hajvasaló folyadék: saját és póthajra is bőségesen fújom, csak 150 fokon vasalok , megfelelő védelmet ad és sokkal tartósabb is vele a hajegyenesítés.
Head &Shoulders Teafaolajos sampon: Nyaranta elfogy egy flakon a márkától csak a hosszabbított részekre használom, kellemesen frissíti a fejbőröm, korpám szerencsére nincs, de nagyon jólesik a nagy melegben ezzel hajat mosni.
Trussardi testápoló: Szettben vettem a parfümmel együtt még tavasszal, 30 ml parfüm és 2 db ilyen picur testápoló volt a díszdobozban. Az illat az szerelem de botrányos tartósságú volt rajtam, nagy bánatomra, ezt kenegettem alá, hátha erősebb lesz az illat. Nem lett :pensive:
Vademecum fogkrém: régi kedvenc, megfelelően tisztít, fehérít és az íze sem rossz.
Illatminták: A Riccit nagyon szerettem, a Roma nekem nagyon szirupos volt az Ajmal nyárra esélyes volt de végül nem vettem meg nagyban, mert annyira nem éreztem, hogy nem tudok nélküle élni.
Eucerin Anti Pigment nappali krém: Napsütéses időben mikor nem lehet se lézerezni se a kedvenc “ leesik a fejem de eltűnik a folt” krémet használni akkor jöhet ez a kis csoda, szépen halványít, karbantartásra tökéletes és még fényvédő is van benne.
Oriflame kézkrém: a talpamra használtam el :grinning:

12 Likes

@Luiselotte, ez a Lee Stafford márka nagyon ígéretes :)).
Régen én is nagyon szerettem a teafaolajos head and shoulderst :).

1 Likes

Rengeteg termékem van Lee- től, jó a hajfény spray is meg a száraz samponjai is, a hajnövesztő pakolásról nem is beszélve. :slight_smile:
Most vettem észre, hogy a Trussardi testápolóból sikerült a bontatlant befotóznom és majdnem ki is dobtam :rofl:

1 Likes

A Vichy golyós deója nálam is évek óta tartja magát az állandó termékek listáján. Beszt evör :wink:

3 Likes